Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

Ordinul Nr.1038 din 19.10.2012

pentru modificarea anexei la Ordinul ministrului sănătăţii şi al viceprim-ministrului, ministrul finanţelor publice, nr. 858/1.194/2012 privind stabilirea modalităţii de transmitere şi raportare a execuţiei bugetului de venituri şi cheltuieli în vederea monitorizării cheltuielilor spitalelor publice
ACT EMIS DE: Ministerul Sanatatii
ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 731 din 29 octombrie 2012SmartCity1

Având în vedere prevederile art. 15 alin. (3) din Ordonanţa Guvernului nr. 17/2012 privind reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare,în temeiul art. 7 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 144/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, şi al art. 10 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 34/2009 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Finanţelor Publice, cu modificările şi completările ulterioare,ministrul sănătăţii, interimar, şi viceprim-ministrul, ministrul finanţelor publice, emit prezentul ordin. Articolul I Anexa la Ordinul ministrului sănătăţii şi al viceprim-ministrului, ministrul finanţelor publice, nr. 858/1.194/2012 privind stabilirea modalităţii de transmitere şi raportare a execuţiei bugetului de venituri şi cheltuieli în vederea monitorizării cheltuielilor spitalelor publice, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 644 din 10 septembrie 2012, se modifică şi se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantă din prezentul ordin. Articolul IIPrezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I. p. Ministrul sănătăţii, interimar, Raed Arafat, subsecretar de stat Viceprim-ministru, ministrul finanţelor publice, Florin Georgescu ANEXĂ(Anexa la Ordinul nr. 858/1.194/2012)

Avizat,
Ordonator principal de credite
Formular nr. 1*)

Unitatea sanitară cu paturi* *) Formularul nr. 1 este reprodus în facsimil. Execuţia bugetului de venituri şi cheltuieli al spitalului public

Avizat,
Ordonator principal de credite
Formular nr. 2

UNITATEA SANITARĂ CU PATURI ................ Situaţia privind numărul de paturi, respectiv numărul de posturi conform statului de funcţii aprobat şi câştigul mediu brut aferent la data de ................

Nr. crt. Indicator Nr. la data de raportare Câştig mediu brut în luna de raportare (lei)
0 1 2 3
I Nr. de paturi (spitalizare continuă şi de zi) X
II Structura personalului X X
II.1 Nr. de posturi aprobate din care: 0
1 Nr. de posturi vacante X
2 Nr. de posturi ocupate, din care: 0
medici
medici rezidenţi, din care: 0
rezidenţi pe post
rezidenţi pe loc
Alt personal sanitar superior
Personal sanitar mediu (inclusiv asistente medicale cu studii superioare)
Personal auxiliar sanitar
Tesa
Muncitori şi personal de deservire
II.2 Medici incluşi în liniile de gardă pentru gărzile efectuate în afara programului de la norma de bază

Manager, Director economic,

Avizat
Ordonator principal de credite
Formular nr. 3

UNITATEA SANITARĂ CU PATURI ............... Execuţia bugetului de venituri şi cheltuieli privind bunurile, serviciile, investiţiile la data de ............ lei

Clasificaţia economică Prevederi bugetare anuale Plan de achiziţii Angajamente legale în anul 2012 Valoarea facturilor în sold la data de .... Plăţi efectuate Cheltuieli efective în luna curentă Stoc la data de ........... (valoare totală)
Total, din care credite bugetare destinate stingerii plăţilor restante din anul precedent Total, din care: aferente anului precedent aferente anului curent Total, din care: aferente obligaţiilor de plată restante la finele anului precedent aferente obligaţiilor de plată ale anului curent
0 1 2 3 4 = 5 + 6 5 6 7 8 = 9 + 10 9 10 11 12
BUNURI ŞI SERVICII
CHELTUIELI DE CAPITAL
TOTAL:

Manager, Director economic,

Avizat,
Ordonator principal de credite
Formular nr. 4

UNITATEA SANITARĂ CU PATURI ............... SITUAŢIA privind serviciile prestate la data de ............... lei

Nr. crt. Indicator Valoare contract anual Servicii contractate la data raportării Servicii realizate Servicii decontate Valoarea serviciilor facturate şi nedecontate
Total, din care servicii facturate cu termen de plată <30 zile cu termen de plată >30 zile
0 1 2 3 4 5 6 7 8
1 Total venituri din prestări servicii, din care:
2 Contracte cu casele de asigurări pentru servicii medicale
3 Contracte cu casele de asigurări pentru programe naţionale
4 Contracte cu casele de asigurări pentru ambulatoriu de specialitate
5 Alte venituri

Manager, Director economic, NOTĂ: Informaţiile cuprinse în prezentul formular se referă la serviciile anului curent. Nu vor fi incluse sumele aferente serviciilor medicale din anii precedenţi pentru care s-au încheiat acte adiţionale în anul curent.

Avizat,
Ordonator principal de credite
UNITATEA SANITARĂ CU PATURI ............... Formular nr. 5

SITUAŢIA privind cheltuielile finanţate din sume alocate din bugetele autorităţilor publice centrale şi locale lei

Nr. crt. Indicator Buget aprobat Program perioada Angajamente legale Cereri de finanţare Finanţări
0 1 2 3 4 5 6
1 Total cheltuieli, din care:
2 Cheltuieli finanţate din sume de la bugetul de stat
3 Cheltuieli finanţate din sume alocate din veniturile proprii ale Ministerului Sănătăţii
4 Cheltuieli finanţate din subvenţii de la bugetul local

Manager, Director economic,


SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 1038/2012

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 1038 din 2012
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 1038/2012
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu