E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a modificat niciun act
A fost modificat de:
OUG 36 2003 abrogat de Legea 263 2010
OUG 36 2003 modificat de Legea 135 2008
OUG 36 2003 in legatura cu Hotărârea 751 2004
OUG 36 2003 in legatura cu Ordin 225758 2004
OUG 36 2003 in legatura cu Ordin 3455 2004
OUG 36 2003 in legatura cu Ordin 137 2004
OUG 36 2003 aprobat de articolul 1 din actul Legea 595 2003
Articolul 1 din actul OUG 36 2003 modificat de articolul 1 din actul Legea 595 2003
Articolul 3 din actul OUG 36 2003 modificat de articolul 1 din actul Legea 595 2003
Articolul 4 din actul OUG 36 2003 modificat de articolul 1 din actul Legea 595 2003
Articolul 4 din actul OUG 36 2003 articole noi... articolul 1 din actul Legea 595 2003
Articolul 5 din actul OUG 36 2003 modificat de articolul 1 din actul Legea 595 2003
Articolul 8 din actul OUG 36 2003 modificat de articolul 1 din actul Legea 595 2003
Articolul 10 din actul OUG 36 2003 articole noi... articolul 1 din actul Legea 595 2003
Articolul 11 din actul OUG 36 2003 articole noi... articolul 1 din actul Legea 595 2003
OUG 36 2003 in legatura cu Ordin 4620 2003
OUG 36 2003 in legatura cu Ordin 1448 2003
OUG 36 2003 in legatura cu Ordin 344 2003
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDONANTA DE URGENTA Nr

ORDONANTA DE URGENTA   Nr. 36 din 21 mai 2003

privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 376 din  2 iunie 2003


SmartCity3


    In temeiul art. 114 alin. (4) din Constitutie,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    Art. 1
    (1) Membrii personalului diplomatic si consular din Ministerul Afacerilor Externe beneficiaza de pensie de serviciu, daca indeplinesc urmatoarele conditii cumulative de pensionare:
    a) au varsta si stagiul complet de cotizare, prevazute in legislatia privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale;
    b) au o vechime in diplomatie de cel putin 20 de ani barbatii si 15 ani femeile, din stagiul complet de cotizare.
    (2) Se considera vechime in diplomatie vechimea in munca diplomatica desfasurata de membrii personalului diplomatic si consular in administratia centrala a Ministerului Afacerilor Externe, la misiunile diplomatice, oficiile consulare si alte reprezentante din strainatate ale Romaniei, precum si perioadele aferente cursurilor postuniversitare si stagiilor de pregatire, respectiv de specializare pentru activitatea diplomatica si consulara.
    Art. 2
    (1) Cuantumul pensiei de serviciu pentru membrii personalului diplomatic si consular, de la gradul diplomatic de atasat, respectiv de agent consular, pana la cel de ambasador inclusiv, care indeplinesc conditiile prevazute la art. 1, este de 80% din venitul salarial lunar net corespunzator gradelor sau functiilor diplomatice si consulare, avut de acestia in administratia centrala a Ministerului Afacerilor Externe la data pensionarii.
    (2) Cuantumul pensiei de serviciu pentru membrii personalului diplomatic si consular prevazuti la alin. (1), care au fost numiti prin decrete prezidentiale ambasadori ai Romaniei in alte state sau pe langa organizatii internationale, este de 80% din venitul salarial lunar net al membrului personalului diplomatic si consular cu gradul sau functia de ambasador din administratia centrala a Ministerului Afacerilor Externe, avut de acesta la data pensionarii membrilor personalului diplomatic si consular respectivi.
    (3) Venitul salarial lunar net se determina prin scaderea din venitul salarial lunar brut a unei sume corespunzatoare impozitului pe salariu, fara acordarea deducerilor personale si a contributiilor datorate potrivit legii.
    (4) Venitul salarial lunar brut se compune din salariul de baza si sporul de vechime in munca.
    Art. 3
    (1) La data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta, pensiile aflate in plata ale membrilor personalului diplomatic si consular pensionati din Ministerul Afacerilor Externe si care indeplinesc conditiile prevazute la art. 1 se actualizeaza la nivelul cuantumurilor pensiilor de serviciu calculate prin aplicarea procentului de 80% la veniturile salariale lunare nete, stabilite conform art. 2, corespunzatoare limitei maxime de incadrare a membrilor personalului diplomatic si consular cu aceleasi grade sau functii, aflati in activitate in administratia centrala a Ministerului Afacerilor Externe si avute de acestia la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta.
    (2) La data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta, pensiile membrilor personalului diplomatic si consular prevazuti la alin. (1), care au fost numiti prin decrete prezidentiale ambasadori ai Romaniei in alte state sau pe langa organizatii internationale, se actualizeaza la nivelul cuantumului pensiei de serviciu, calculat prin aplicarea procentului de 80% la venitul salarial lunar net, stabilit conform art. 2, al membrului personalului diplomatic si consular cu gradul sau functia de ambasador aflat in activitate in administratia centrala a Ministerului Afacerilor Externe, avut de acesta la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta.
    Art. 4
    (1) Membrii personalului diplomatic si consular si celelalte persoane care desfasoara sau au desfasurat activitate de comert exterior si cooperare economica internationala, incadrati in administratiile centrale din Departamentul de Comert Exterior, Ministerul Comertului Exterior, Ministerul Comertului Exterior si Cooperarii Economice Internationale, Ministerul Comertului, Ministerul Comertului si Turismului, Ministerul Industriei si Comertului, Departamentul de Comert Exterior si Promovare Economica din Ministerul Afacerilor Externe, precum si ca trimisi in misiuni permanente, cu grade diplomatice sau consulare, la ambasadele, consulatele si alte reprezentante ale Romaniei din strainatate, beneficiaza de pensie de serviciu daca indeplinesc urmatoarele conditii cumulative de pensionare:
    a) au varsta si stagiul complet de cotizare, prevazute in legislatia privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale;
    b) au o vechime de cel putin 20 de ani barbatii si 15 ani femeile in activitatea de comert exterior si cooperare economica internationala, din care cel putin 4 ani in misiune permanenta la ambasadele, consulatele si alte reprezentante ale Romaniei din strainatate, cu grade diplomatice sau consulare.
    (2) Cuantumul pensiei de serviciu pentru persoanele prevazute la alin. (1) se calculeaza prin aplicarea procentului de 80% la veniturile salariale lunare nete, stabilite conform art. 2, avute de acestea in administratia centrala a Departamentului de Comert Exterior la data pensionarii.
    (3) La data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta, pensiile persoanelor pensionate din administratia centrala a Departamentului de Comert Exterior si a celorlalte ministere si departamente de comert exterior mentionate la alin. (1) se actualizeaza, daca indeplinesc conditiile prevazute la alin. (1), la nivelul cuantumurilor pensiilor de serviciu calculate prin aplicarea procentului de 80% la veniturile salariale lunare nete, stabilite conform art. 2, corespunzatoare limitei maxime de incadrare a persoanelor cu aceleasi grade sau functii, aflate in activitate in administratia centrala a Departamentului de Comert Exterior si avute de acestea la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta.
    (4) Pentru persoanele care au lucrat atat in Ministerul Afacerilor Externe, ca membri ai personalului diplomatic si consular, cat si in strainatate, in calitate de trimisi in misiuni permanente cu grade si functii diplomatice sau consulare de Departamentul de Comert Exterior sau de fostele ministere si departamente de comert exterior, vechimea pe perioadele respective se cumuleaza si se considera vechime in diplomatie.
    Art. 5
    Pentru fiecare an lucrat in diplomatie, respectiv in activitatea de comert exterior si cooperare economica internationala, peste vechimea minima de 20 de ani barbatii si 15 ani femeile, cuantumul pensiei de serviciu se majoreaza cu 1%, fara a depasi 100% din venitul salarial lunar net stabilit conform art. 2.
    Art. 6
    In cazul in care cuantumul pensiei de serviciu calculat este mai mic decat pensia aflata in plata, se mentine cuantumul cel mai avantajos.
    Art. 7
    Pensiile de serviciu se actualizeaza in raport cu nivelul salariilor de baza ale membrilor personalului diplomatic si consular, aflati in activitate in administratia centrala a Ministerului Afacerilor Externe, respectiv a Departamentului de Comert Exterior.
    Art. 8
    La decesul titularului pensiei de serviciu, sotul sau sotia si copiii acestuia beneficiaza de pensie de urmas, in conditiile prevazute de legislatia privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale.
    Art. 9
    Partea din pensia de serviciu care depaseste nivelul pensiei din sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale se suporta din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale.
    Art. 10
    De prevederile art. 5 si 7 - 9 beneficiaza si membrii personalului diplomatic si consular prevazuti la art. 3, precum si persoanele prevazute la art. 4 alin. (3).
    Art. 11
    Prezenta ordonanta de urgenta se completeaza in mod corespunzator cu legislatia privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale.
    Art. 12
    Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, Ministerul Afacerilor Externe si Departamentul de Comert Exterior vor asigura aplicarea prezentei ordonante de urgenta dupa publicarea sa in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

                  PRIM-MINISTRU
                  ADRIAN NASTASE

                         Contrasemneaza:
                         Ministrul afacerilor externe,
                         Mircea Geoana

                         Departamentul de Comert Exterior
                         Eugen Dijmarescu,
                         secretar de stat

                         p. Ministrul muncii
                         si solidaritatii sociale,
                         Petre Ciotlos,
                         secretar de stat

                         Ministrul finantelor publice,
                         Mihai Nicolae TanasescuSmartCity5

COMENTARII la OUG 36/2003

Momentan nu exista niciun comentariu la OUG 36 din 2003
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 342 2016
    Bună ziua domnule / doamnă Oferim împrumuturi organismelor private și comerciale cu o dobândă anuală foarte mică de 3%, rambursare de la 1 an la 25 de ani. Acordăm împrumuturi cuprinse între 5.000 și 500.000.000. Aceasta este pentru a eradica istoricul în creștere al creditului necorespunzător și, de asemenea, pentru a aduce profit stabil atât companiei noastre, cât și clienților noștri. Vă pierdeți somnul în timpul nopții vă faceți griji cum să obțineți un împrumut? Contact: Paul Loan Agency acum prin e-mail: paulhelpfund@yahoo.com sau WhatsApp: +91 963 289 2493 Oferim împrumut cu o dobândă scăzută de 3% și, oferim. *Imprumuturi personale * Credite de consolidare a datoriilor *Capital de risc * Împrumuturi pentru afaceri * Împrumuturi pentru educație *Imprumut pentru casa * Împrumuturi din orice motiv Pentru mai multe informații de urgență reveniți imediat la noi. paulhelpfund@yahoo.com sau WhatsApp: +91 963 289 2493 Salutari Domnule Paul Moritz
ANONIM a comentat Ordin 3418 2013
    We are project funder as well as financial lender. We have BG/SBLC specifically for BUY/LEASE at a leasing price of 4%+2% of face value Issuance by HSBC London and many other 25 top AA rated Bank in Europe, Middle East or USA. We also secure funding. Also We are into the provision of short term and long term business/personal loans for both small and large scale business funds. * FOR LEASING OF BG/SBLC MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M LEASING FEE = 4%+2% * FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC PRICE = 32%+2% MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M Kindly contact us for our procedures and be sure that we shall respond within 48hrs maximum. Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved. Contact Name : Blaine Lorcan Contact Email: blainelorcan@gmail.com Skype:blainelorcan@gmail.com WhatsApp:+1(408)290-8281
ANONIM a comentat OUG 52 2004
    Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * Ipoteca a doua * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com WhatsApp +1 (470) 575-0615 ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat OUG 123 2002
    Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * Ipoteca a doua * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com WhatsApp +1 (470) 575-0615 ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat Decretul 15 2020
    Bună ziua, Aveți nevoie de un împrumut rapid? Sunt Susan Benson Sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Având în vedere stagnarea economică, lumea trece prin rezultatul bolii Corona-virus emergente (COVID-19), mulți oameni se confruntă cu provocări financiare premature. Și cu prezența excedentului de numerar în instituția noastră, ne propunem să accelerăm circulația banilor finanțând clienții din Europa și din afara acesteia cu un împrumut. Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o afacere, cumpărați o casă sau o mașină sau aveți nevoie de un împrumut din alte motive personale? Vreau să contactați firma mea. Furnizăm tot felul de servicii de împrumut, atât împrumuturi garantate, cât și garantate. Dacă citiți acest lucru și știți că aveți nevoie de asistență financiară, ne puteți scrie doar prin e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com sau trimiteți-mi direct pe WhatsApp prin: +447903159998 și primiți un răspuns instantaneu. Suntem o companie globală de servicii financiare și ne-am angajat să vă ajutăm să vă îmbunătățiți obiectivele financiare pe termen lung și pe termen scurt, deoarece stabilitatea dvs. financiară este obiectivul nostru final. Caracteristici și beneficii; * Convenabilitate - Puteți solicita un împrumut oricând, oriunde. * Suma flexibilă - Decideți cât de mult doriți să împrumutați. * Finanțare rapidă rapidă - primiți împrumutul dvs. în termen de 24 de ore de la aprobare. * Rata dobânzii flexibile de 3,0%. * Rata de aprobare ridicată * Aveți șansa de a selecta data rambursării, fie săptămânal, lunar sau anual, pentru o durată de 1-30 ani. * Aplicație online simplă. * Ghid personalizat și expertiză. * Fără taxe ascunse Mulți oameni găsesc atât de dificil să obțină un împrumut de la băncile locale sau de la alte institute financiare din anumite motive. Dacă aveți nevoie într-adevăr de soluție pentru provocările dvs. financiare, scrieți-ne firmei mele, vă vom ajuta cu un împrumut. Am ajutat numeroase persoane și organizații care se confruntă cu dificultăți financiare în întreaga lume. Când aplicați cu noi, aplicați cu o companie de încredere care are grijă de nevoile dvs. financiare, prioritatea noastră maximă este stabilitatea dvs. financiară și veți fi îngrijit pe parcursul întregului proces. Pentru mai multe informații despre oferta noastră de împrumut, trimiteți-ne cererea dvs. de împrumut prin: E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com SAU; WhatsApp: +447903159998
ANONIM a comentat Hotărârea 793 2013
    Ai nevoie de un împrumut? Căutați finanțe? Căutați un împrumut pentru a vă extinde afacerea? Cred că ai ajuns la locul potrivit. Oferim împrumuturi la dobândă scăzută. Persoanele interesate trebuie să ne contacteze Pentru răspuns imediat la cererea dvs., amabil răspundeți la aceste e-mailuri de mai jos. Aplicația Whats +918256953815 ushaservicesonline@gmail.com Vă rugăm să ne furnizați următoarele informații, dacă vă interesează. 1) Numele complet: ……… 2) Gen: ……… 3) Suma de împrumut necesară: ……… 4) Durata împrumutului: ……… 5) Țara: ……… 6) Adresa de acasă: ……… 7) Număr mobil: ……… 8) Venitul lunar: ………………… 9) Ocupatia: ........................... ) Ce site ai făcut aici despre noi ………………… Multumesc si toate cele bune. ushaservicesonline@gmail.com +918256953815
ANONIM a comentat Hotărârea 793 2013
    Ai nevoie de un împrumut? Căutați finanțe? Căutați un împrumut pentru a vă extinde afacerea? Cred că ai ajuns la locul potrivit. Oferim împrumuturi la dobândă scăzută. Persoanele interesate trebuie să ne contacteze Pentru răspuns imediat la cererea dvs., amabil răspundeți la aceste e-mailuri de mai jos. Aplicația Whats +918256953815 ushaservicesonline@gmail.com Vă rugăm să ne furnizați următoarele informații, dacă vă interesează. 1) Numele complet: ……… 2) Gen: ……… 3) Suma de împrumut necesară: ……… 4) Durata împrumutului: ……… 5) Țara: ……… 6) Adresa de acasă: ……… 7) Număr mobil: ……… 8) Venitul lunar: ………………… 9) Ocupatia: ........................... ) Ce site ai făcut aici despre noi ………………… Multumesc si toate cele bune. ushaservicesonline@gmail.com +918256953815
ANONIM a comentat Hotărârea 984 1990
    FOR QUICK, AFFORDABLE AND RELIABLE BUSINESS/HOME/REAL ESTATES/COMPANY/PROJECT/PERSONAL LOAN OFFER WITHOUT COST/STRESS CONTACT US TODAY VIA Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com We are authorized financial consultants providing reliable loans to individuals and funding for business, home, personal and projects start up. Are you tired of seeking loans or are you in any financial mess. Do you have a low credit score, and you will find it difficult to get loans from banks and other financial institutions? then worry no more for we are the solution to your financial misfortune. we offer all types of loan ranging from $5,000.00 to $533,000,000.00USD with a low interest rate of 2% and loan duration of 1 to 35 years to pay back the loan secure and unsecured. Are you losing sleep at nights worrying how to get a Legit Loan Lender? If Yes worry no more for we are out here to help the less financial privileges get the loan they need to get back on their feet no matter your credit score, you can say goodbye to all your financial crisis and difficulties. Contact us on the following Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com Do you have an unfinished project due to poor funding? Do you need money to invest in any specialty that will benefit you? BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE aims is to provide excellent professional financial services which include the followings *1* Personal loan *2* Business loan *3* Home loan *4* Farm Loan *5* Education loan *6* Debt consolidation loan *7* Truck Loan *8* Car Loan *9* Eviction Loan *10* Equipment Loan *11* Hotels Loan *12* Refinancing Loan and many more NOTE: GET YOUR INSTANT LOAN APPROVAL 100% GUARANTEED TODAY NO MATTER YOUR CREDIT SCORE. drbenjaminfinance@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 441 1997
    O zi buna   Ai nevoie de împrumut pentru afaceri? Împrumut contractual? Împrumut de student? Împrumut pentru sănătate, Împrumut pentru a investi sau împrumut de proiect? Contactați împrumutul rapid Unicredit atât pentru împrumut, cât și pentru împrumut pe termen scurt, pentru o tranzacție rapidă, sigură și ușoară.    Informatii de contact E-mail: unicreditfastloan@gmail.com Facebook: împrumutul rapid Unicredit Instagram: Împrumut rapid Unicredit Twitter: @FastUnicredit LinkedIn: împrumutul rapid Unicredit Contactați-ne pentru serviciul dvs. de împrumut rapid.
ANONIM a comentat Ordin 2591 2018
    O zi buna, Căutați împrumut pentru afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la midland.credit2@gmail.com pentru mai multe informații. Toate cele bune, Midland Credit Home Mgt
Alte acte pe aceeaşi temă cu OUG 36/2003
Legea 263 2010
privind sistemul unitarele pensii publice
Legea 135 2008
privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 80/2007 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 36/2003 privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular
Hotărârea 751 2004
privind criteriile si procentele de majorare a pensiei de serviciu a membrilor personalului diplomatic si consular pentru contributiile la pensia suplimentara achitate in valuta
Ordin 225758 2004
pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 36/2003 privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 595/2003
Ordin 3455 2004
pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 36/2003 privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 595/2003
Ordin 137 2004
pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 36/2003 privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 595/2003
Legea 595 2003
pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 36/2003 privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular
Ordin 1448 2003
pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 36/2003 privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular
Ordin 4620 2003
pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 36/2003 privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular
Ordin 344 2003
pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 36/2003 privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu