E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a modificat niciun act
A fost modificat de:
OUG 36 2003 abrogat de Legea 263 2010
OUG 36 2003 modificat de Legea 135 2008
OUG 36 2003 in legatura cu Hotărârea 751 2004
OUG 36 2003 in legatura cu Ordin 225758 2004
OUG 36 2003 in legatura cu Ordin 3455 2004
OUG 36 2003 in legatura cu Ordin 137 2004
OUG 36 2003 aprobat de articolul 1 din actul Legea 595 2003
Articolul 1 din actul OUG 36 2003 modificat de articolul 1 din actul Legea 595 2003
Articolul 3 din actul OUG 36 2003 modificat de articolul 1 din actul Legea 595 2003
Articolul 4 din actul OUG 36 2003 modificat de articolul 1 din actul Legea 595 2003
Articolul 4 din actul OUG 36 2003 articole noi... articolul 1 din actul Legea 595 2003
Articolul 5 din actul OUG 36 2003 modificat de articolul 1 din actul Legea 595 2003
Articolul 8 din actul OUG 36 2003 modificat de articolul 1 din actul Legea 595 2003
Articolul 10 din actul OUG 36 2003 articole noi... articolul 1 din actul Legea 595 2003
Articolul 11 din actul OUG 36 2003 articole noi... articolul 1 din actul Legea 595 2003
OUG 36 2003 in legatura cu Ordin 4620 2003
OUG 36 2003 in legatura cu Ordin 1448 2003
OUG 36 2003 in legatura cu Ordin 344 2003
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDONANTA DE URGENTA Nr

ORDONANTA DE URGENTA   Nr. 36 din 21 mai 2003

privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 376 din  2 iunie 2003


SmartCity3


    In temeiul art. 114 alin. (4) din Constitutie,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    Art. 1
    (1) Membrii personalului diplomatic si consular din Ministerul Afacerilor Externe beneficiaza de pensie de serviciu, daca indeplinesc urmatoarele conditii cumulative de pensionare:
    a) au varsta si stagiul complet de cotizare, prevazute in legislatia privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale;
    b) au o vechime in diplomatie de cel putin 20 de ani barbatii si 15 ani femeile, din stagiul complet de cotizare.
    (2) Se considera vechime in diplomatie vechimea in munca diplomatica desfasurata de membrii personalului diplomatic si consular in administratia centrala a Ministerului Afacerilor Externe, la misiunile diplomatice, oficiile consulare si alte reprezentante din strainatate ale Romaniei, precum si perioadele aferente cursurilor postuniversitare si stagiilor de pregatire, respectiv de specializare pentru activitatea diplomatica si consulara.
    Art. 2
    (1) Cuantumul pensiei de serviciu pentru membrii personalului diplomatic si consular, de la gradul diplomatic de atasat, respectiv de agent consular, pana la cel de ambasador inclusiv, care indeplinesc conditiile prevazute la art. 1, este de 80% din venitul salarial lunar net corespunzator gradelor sau functiilor diplomatice si consulare, avut de acestia in administratia centrala a Ministerului Afacerilor Externe la data pensionarii.
    (2) Cuantumul pensiei de serviciu pentru membrii personalului diplomatic si consular prevazuti la alin. (1), care au fost numiti prin decrete prezidentiale ambasadori ai Romaniei in alte state sau pe langa organizatii internationale, este de 80% din venitul salarial lunar net al membrului personalului diplomatic si consular cu gradul sau functia de ambasador din administratia centrala a Ministerului Afacerilor Externe, avut de acesta la data pensionarii membrilor personalului diplomatic si consular respectivi.
    (3) Venitul salarial lunar net se determina prin scaderea din venitul salarial lunar brut a unei sume corespunzatoare impozitului pe salariu, fara acordarea deducerilor personale si a contributiilor datorate potrivit legii.
    (4) Venitul salarial lunar brut se compune din salariul de baza si sporul de vechime in munca.
    Art. 3
    (1) La data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta, pensiile aflate in plata ale membrilor personalului diplomatic si consular pensionati din Ministerul Afacerilor Externe si care indeplinesc conditiile prevazute la art. 1 se actualizeaza la nivelul cuantumurilor pensiilor de serviciu calculate prin aplicarea procentului de 80% la veniturile salariale lunare nete, stabilite conform art. 2, corespunzatoare limitei maxime de incadrare a membrilor personalului diplomatic si consular cu aceleasi grade sau functii, aflati in activitate in administratia centrala a Ministerului Afacerilor Externe si avute de acestia la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta.
    (2) La data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta, pensiile membrilor personalului diplomatic si consular prevazuti la alin. (1), care au fost numiti prin decrete prezidentiale ambasadori ai Romaniei in alte state sau pe langa organizatii internationale, se actualizeaza la nivelul cuantumului pensiei de serviciu, calculat prin aplicarea procentului de 80% la venitul salarial lunar net, stabilit conform art. 2, al membrului personalului diplomatic si consular cu gradul sau functia de ambasador aflat in activitate in administratia centrala a Ministerului Afacerilor Externe, avut de acesta la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta.
    Art. 4
    (1) Membrii personalului diplomatic si consular si celelalte persoane care desfasoara sau au desfasurat activitate de comert exterior si cooperare economica internationala, incadrati in administratiile centrale din Departamentul de Comert Exterior, Ministerul Comertului Exterior, Ministerul Comertului Exterior si Cooperarii Economice Internationale, Ministerul Comertului, Ministerul Comertului si Turismului, Ministerul Industriei si Comertului, Departamentul de Comert Exterior si Promovare Economica din Ministerul Afacerilor Externe, precum si ca trimisi in misiuni permanente, cu grade diplomatice sau consulare, la ambasadele, consulatele si alte reprezentante ale Romaniei din strainatate, beneficiaza de pensie de serviciu daca indeplinesc urmatoarele conditii cumulative de pensionare:
    a) au varsta si stagiul complet de cotizare, prevazute in legislatia privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale;
    b) au o vechime de cel putin 20 de ani barbatii si 15 ani femeile in activitatea de comert exterior si cooperare economica internationala, din care cel putin 4 ani in misiune permanenta la ambasadele, consulatele si alte reprezentante ale Romaniei din strainatate, cu grade diplomatice sau consulare.
    (2) Cuantumul pensiei de serviciu pentru persoanele prevazute la alin. (1) se calculeaza prin aplicarea procentului de 80% la veniturile salariale lunare nete, stabilite conform art. 2, avute de acestea in administratia centrala a Departamentului de Comert Exterior la data pensionarii.
    (3) La data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta, pensiile persoanelor pensionate din administratia centrala a Departamentului de Comert Exterior si a celorlalte ministere si departamente de comert exterior mentionate la alin. (1) se actualizeaza, daca indeplinesc conditiile prevazute la alin. (1), la nivelul cuantumurilor pensiilor de serviciu calculate prin aplicarea procentului de 80% la veniturile salariale lunare nete, stabilite conform art. 2, corespunzatoare limitei maxime de incadrare a persoanelor cu aceleasi grade sau functii, aflate in activitate in administratia centrala a Departamentului de Comert Exterior si avute de acestea la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta.
    (4) Pentru persoanele care au lucrat atat in Ministerul Afacerilor Externe, ca membri ai personalului diplomatic si consular, cat si in strainatate, in calitate de trimisi in misiuni permanente cu grade si functii diplomatice sau consulare de Departamentul de Comert Exterior sau de fostele ministere si departamente de comert exterior, vechimea pe perioadele respective se cumuleaza si se considera vechime in diplomatie.
    Art. 5
    Pentru fiecare an lucrat in diplomatie, respectiv in activitatea de comert exterior si cooperare economica internationala, peste vechimea minima de 20 de ani barbatii si 15 ani femeile, cuantumul pensiei de serviciu se majoreaza cu 1%, fara a depasi 100% din venitul salarial lunar net stabilit conform art. 2.
    Art. 6
    In cazul in care cuantumul pensiei de serviciu calculat este mai mic decat pensia aflata in plata, se mentine cuantumul cel mai avantajos.
    Art. 7
    Pensiile de serviciu se actualizeaza in raport cu nivelul salariilor de baza ale membrilor personalului diplomatic si consular, aflati in activitate in administratia centrala a Ministerului Afacerilor Externe, respectiv a Departamentului de Comert Exterior.
    Art. 8
    La decesul titularului pensiei de serviciu, sotul sau sotia si copiii acestuia beneficiaza de pensie de urmas, in conditiile prevazute de legislatia privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale.
    Art. 9
    Partea din pensia de serviciu care depaseste nivelul pensiei din sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale se suporta din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale.
    Art. 10
    De prevederile art. 5 si 7 - 9 beneficiaza si membrii personalului diplomatic si consular prevazuti la art. 3, precum si persoanele prevazute la art. 4 alin. (3).
    Art. 11
    Prezenta ordonanta de urgenta se completeaza in mod corespunzator cu legislatia privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale.
    Art. 12
    Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, Ministerul Afacerilor Externe si Departamentul de Comert Exterior vor asigura aplicarea prezentei ordonante de urgenta dupa publicarea sa in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

                  PRIM-MINISTRU
                  ADRIAN NASTASE

                         Contrasemneaza:
                         Ministrul afacerilor externe,
                         Mircea Geoana

                         Departamentul de Comert Exterior
                         Eugen Dijmarescu,
                         secretar de stat

                         p. Ministrul muncii
                         si solidaritatii sociale,
                         Petre Ciotlos,
                         secretar de stat

                         Ministrul finantelor publice,
                         Mihai Nicolae TanasescuSmartCity5

COMENTARII la OUG 36/2003

Momentan nu exista niciun comentariu la OUG 36 din 2003
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 1 2020
    AVANTAJ FINANCIAR Viața este într-adevăr Grace, sunt Daan Sophia în prezent în California SUA. Aș dori să vă împărtășesc experiența mea cu privire la modul în care am primit un împrumut de 185.000,00 USD pentru a-mi șterge proiectul bancar și a începe o nouă afacere. Totul a început când mi-am pierdut casa și bunurile din cauza schiței bancare pe care am luat-o pentru a compensa unele facturi și unele nevoi personale. Am devenit atât de disperat și am început să caut fonduri cu orice mijloace. Din fericire pentru mine, am auzit un coleg de-al meu vorbind despre această companie, m-am interesat, deși mi-a fost frică să nu fiu înșelat, am fost obligat de situația mea și nu am avut de ales decât să cer sfatul prietenului meu cu privire la această companie și mi s-a numărul de contact, intrarea în contact cu ei m-a făcut să fiu sceptic din cauza experienței mele din trecut cu creditorii online, nu știam prea puțin această companie „Instituții de credit de împrumut. a fost un dar pentru mine și familia mea și întreaga lume a internetului, această companie a fost de mare ajutor pentru mine și unii dintre colegii mei și astăzi sunt un mândru proprietar de afaceri bine organizate, iar responsabilitățile sunt bine gestionate, toate datorită domnului Elijah de la (loancreditinstitutions00@gmail.com) .. Deci, dacă într-adevăr aveți cu adevărat nevoie de un împrumut fie pentru a vă extinde, fie pentru a vă înființa propria afacere sau în orice formă de dificultate financiară, vă sfătuiesc să-i oferiți domnului Ilie de la instituțiile de credit de împrumut posibilitatea de a vă ridica financiar în viața dvs. E-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com SAU WhatsApp: +393510483991. Mulțumiri
ANONIM a comentat Ordin 384 2020
    AVANTAJ FINANCIAR Viața este într-adevăr Grace, sunt Daan Sophia în prezent în California SUA. Aș dori să vă împărtășesc experiența mea cu privire la modul în care am primit un împrumut de 185.000,00 USD pentru a-mi șterge proiectul bancar și a începe o nouă afacere. Totul a început când mi-am pierdut casa și bunurile din cauza schiței bancare pe care am luat-o pentru a compensa unele facturi și unele nevoi personale. Am devenit atât de disperat și am început să caut fonduri cu orice mijloace. Din fericire pentru mine, am auzit un coleg de-al meu vorbind despre această companie, m-am interesat, deși mi-a fost frică să nu fiu înșelat, am fost obligat de situația mea și nu am avut de ales decât să cer sfatul prietenului meu cu privire la această companie și mi s-a numărul de contact, intrarea în contact cu ei m-a făcut să fiu sceptic din cauza experienței mele din trecut cu creditorii online, nu știam prea puțin această companie „Instituții de credit de împrumut. a fost un dar pentru mine și familia mea și întreaga lume a internetului, această companie a fost de mare ajutor pentru mine și unii dintre colegii mei și astăzi sunt un mândru proprietar de afaceri bine organizate, iar responsabilitățile sunt bine gestionate, toate datorită domnului Elijah de la (loancreditinstitutions00@gmail.com) .. Deci, dacă într-adevăr aveți cu adevărat nevoie de un împrumut fie pentru a vă extinde, fie pentru a vă înființa propria afacere sau în orice formă de dificultate financiară, vă sfătuiesc să-i oferiți domnului Ilie de la instituțiile de credit de împrumut posibilitatea de a vă ridica financiar în viața dvs. E-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com SAU WhatsApp: +393510483991. Mulțumiri
ANONIM a comentat Ordin 384 2020
    AVANTAJ FINANCIAR Viața este într-adevăr Grace, sunt Daan Sophia în prezent în California SUA. Aș dori să vă împărtășesc experiența mea cu privire la modul în care am primit un împrumut de 185.000,00 USD pentru a-mi șterge proiectul bancar și a începe o nouă afacere. Totul a început când mi-am pierdut casa și bunurile din cauza schiței bancare pe care am luat-o pentru a compensa unele facturi și unele nevoi personale. Am devenit atât de disperat și am început să caut fonduri cu orice mijloace. Din fericire pentru mine, am auzit un coleg de-al meu vorbind despre această companie, m-am interesat, deși mi-a fost frică să nu fiu înșelat, am fost obligat de situația mea și nu am avut de ales decât să cer sfatul prietenului meu cu privire la această companie și mi s-a numărul de contact, intrarea în contact cu ei m-a făcut să fiu sceptic din cauza experienței mele din trecut cu creditorii online, nu știam prea puțin această companie „Instituții de credit de împrumut. a fost un dar pentru mine și familia mea și întreaga lume a internetului, această companie a fost de mare ajutor pentru mine și unii dintre colegii mei și astăzi sunt un mândru proprietar de afaceri bine organizate, iar responsabilitățile sunt bine gestionate, toate datorită domnului Elijah de la (loancreditinstitutions00@gmail.com) .. Deci, dacă într-adevăr aveți cu adevărat nevoie de un împrumut fie pentru a vă extinde, fie pentru a vă înființa propria afacere sau în orice formă de dificultate financiară, vă sfătuiesc să-i oferiți domnului Ilie de la instituțiile de credit de împrumut posibilitatea de a vă ridica financiar în viața dvs. E-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com SAU WhatsApp: +393510483991. Mulțumiri
ANONIM a comentat Decretul 931 2017
    Bună ziua tuturor, vă rog, numele meu este Victoria. doresc repede să folosesc acest mediu pentru a tăia o mărturie despre cum Dumnezeu m-a îndreptat către un împrumutat real care mi-a transformat viața din iarbă în grație, de la săracă la o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viață sănătoasă și bogată fără stres sau dificultăți financiare. După atâtea luni de încercări de a obține un împrumut pe internet, am fost înșelat cu suma de 2.700 de dolari. Am devenit atât de disperată în a obține un împrumut de la un împrumutător legitim, care nu va adăuga la durerile mele, apoi am decis să contactez un prieten a mea care a primit recent un împrumut online, am discutat despre această problemă și, până la concluzia noastră, mi-a spus despre un bărbat numit domnul Elijah, care este CEO al instituțiilor de credit de împrumut. împrumutul a fost aprobat cu ușurință fără stres și s-au făcut toate pregătirile referitoare la transferul împrumutului și în mai puțin de trei (3) zile împrumutul a fost depus în contul meu bancar, am crezut că este o glumă până când am primit un apel de la banca mea că Contul meu a fost creditat cu 70.000,00 dolari. Am devenit atât de fericit că, în cele din urmă, Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunile îndreptându-mă către un împrumutător de împrumut adevărat, care a fost capabil să îmi satisfacă dorințele inimii. mulțumiri mari domnului Elijah pentru că mi-a făcut viața rezonabilă, așa că sfătuiesc pe toți cei interesați să primească un împrumut să-l contacteze cu amabilitate prin e-mail (loancreditinstitutions00@gmail.com) sau +393510483991 așa am reușit să-mi obțin împrumutul, așa că am putut să-mi achit facturile. Așadar, mulțumesc, pentru că ați petrecut timp pentru a citi despre povestea mea de succes și mă rog ca Dumnezeu să-și facă voia în viața voastră
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Decretul 118 1994
    Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor și a garanțiilor necorespunzătoare este întotdeauna o preocupare pentru clienți atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT COMPANY. El a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT COMPANY a fost acreditată de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la o rată a dobânzii de 3%. Am avut privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Emiterea creditului nu ar trebui să împiedice creditul necesar. Serviciile noastre includ: - * Împrumuturi pentru investitori * Consolidarea datoriilor * A doua ipotecă * Împrumuturi de afaceri * Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără verificare de securitate socială și credit, garanție 100%. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vă vom realiza visul. MIDLAND CREDIT COMPANY SPUNE DA când băncile sale spun NU. În cele din urmă, finanțăm companii de credit mici, intermediari, instituții financiare mici, deoarece avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii despre obținerea împrumutului: Vă rugăm să răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME E-mail al companiei: midland.credit2@gmail.com ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei este midlandcreditonline.com Motto: Investiții de generații.
ANONIM a comentat Decizia 263 2020
    Sunt atât de încântat ... Am primit un împrumut de la un creditor care m-a ajutat cu împrumutul meu. A fost uimitor cum am obținut un împrumut. Am încercat un alt serviciu, dar nu am putut obține niciodată un împrumut din acel serviciu. Unii dintre ei îmi vor cere să completez o mulțime de documente și la sfârșitul zilei nu se va termina bine. Dar sunt fericit după ce m-am întâlnit cu Elena Nino. Am reușit să obțin împrumutul meu de 22.000 de euro, acum afacerea mea merge bine și vreau să știți astăzi acest lucru cu toții, deoarece acestea sunt rapide și 100% fiabile. Acum plătesc împrumutul pe care l-am primit de la compania Elena Nino împrumuturi în toată lumea. Luați legătura cu ei și nu pierdeți timpul cu acei creditori contactați cu amabilitate acest e-mail: elenanino0007@gmail.com
ANONIM a comentat Ordin 1322 2020
    Sunt atât de încântat ... Am primit un împrumut de la un creditor care m-a ajutat cu împrumutul meu. A fost uimitor cum am obținut un împrumut. Am încercat un alt serviciu, dar nu am putut obține niciodată un împrumut din acel serviciu. Unii dintre ei îmi vor cere să completez o mulțime de documente și la sfârșitul zilei nu se va termina bine. Dar sunt fericit după ce m-am întâlnit cu Elena Nino. Am reușit să obțin împrumutul meu de 22.000 de euro, acum afacerea mea merge bine și vreau să știți astăzi acest lucru cu toții, deoarece acestea sunt rapide și 100% fiabile. Acum plătesc împrumutul pe care l-am primit de la compania Elena Nino împrumuturi în toată lumea. Luați legătura cu ei și nu pierdeți timpul cu acei creditori contactați cu amabilitate acest e-mail: elenanino0007@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 42 2005
    BINE AȚI VENIT: ÎMPRUMUTUL ÎNTRE PERSOANELE SERIOASE ȘI ONESTI ONLINE. Ofertă de împrumut între persoane fizice rapid Împrumut rapid pentru a vă pune capăt grijilor în mai puțin de 72 de ore Sunteți interzis de la banca dvs. și toate încercările dvs. în alte și alte instituții financiare nu au dat nimic până acum din cauza creditului dvs. nepotrivit sau a altora nu mă mai îngrijorează să mă contactați și în mai puțin de 72 de ore la o rată rezonabilă de 2% pe an și cu privire la timpul de rambursare care vă convine vă fac împrumutul care vă va salva viața. Vă rugăm să mă contactați prin e-mail: marialeydi06@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 106 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Avem garanția că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
Alte acte pe aceeaşi temă cu OUG 36/2003
Legea 263 2010
privind sistemul unitarele pensii publice
Legea 135 2008
privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 80/2007 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 36/2003 privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular
Hotărârea 751 2004
privind criteriile si procentele de majorare a pensiei de serviciu a membrilor personalului diplomatic si consular pentru contributiile la pensia suplimentara achitate in valuta
Ordin 225758 2004
pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 36/2003 privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 595/2003
Ordin 3455 2004
pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 36/2003 privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 595/2003
Ordin 137 2004
pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 36/2003 privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 595/2003
Legea 595 2003
pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 36/2003 privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular
Ordin 1448 2003
pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 36/2003 privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular
Ordin 4620 2003
pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 36/2003 privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular
Ordin 344 2003
pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 36/2003 privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic si consular
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu