E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDONANTA DE URGENTA Nr

ORDONANTA DE URGENTA   Nr. 175 din  5 noiembrie 1999

privind infiintarea Agentiei pentru Organizarea Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere (SECI)

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 547 din  9 noiembrie 1999


SmartCity3


    In temeiul art. 114 alin. (4) din Constitutia Romaniei,

    Guvernul Romaniei emite prezenta ordonanta de urgenta.

    Art. 1
    (1) Se infiinteaza Agentia pentru Organizarea Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere (SECI) la Bucuresti, in cladirea Palatului Parlamentului, denumita in continuare agentie, institutie publica cu personalitate juridica in subordinea Ministerului de Interne.
    (2) Agentia are sediul in municipiul Bucuresti, str. Mihai Voda nr. 6, sectorul 5.
    Art. 2
    Structura organizatorica a agentiei este prevazuta in anexa nr. 1.
    Art. 3
    (1) Directorul agentiei este reprezentantul Ministerului de Interne, numit prin ordin al ministrului.
    (2) Directorul agentiei are calitatea de ordonator de credite.
    Art. 4
    Personalul agentiei este asigurat, prin delegare pe perioada functionarii acesteia, de la urmatoarele institutii publice: Ministerul de Interne, Ministerul Finantelor, Ministerul Justitiei, Ministerul Afacerilor Externe si Camera Deputatilor - Secretariatul general, potrivit anexei nr. 2.
    Art. 5
    In vederea organizarii Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere, agentia va desfasura urmatoarele activitati:
    a) gestioneaza fondurile banesti primite de la persoane juridice din tara ori din strainatate, potrivit legislatiei in vigoare, precum si din programe de finantare externe;
    b) gestioneaza bunurile achizitionate din fondurile banesti prevazute la lit. a), primite, cu titlu de donatie sau de sponsorizare, de la persoane juridice din tara sau din strainatate;
    c) stabileste relatii cu organisme din tara sau din strainatate si desfasoara activitati in vederea organizarii si functionarii Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere.
    Art. 6
    In vederea desfasurarii activitatii agentia foloseste doua autoturisme, puse la dispozitie, cu cota de carburanti aferenta, de catre Ministerul de Interne si Ministerul Finantelor.
    Art. 7
    Centrul Regional pentru Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere va avea sediul in municipiul Bucuresti, in cladirea Palatului Parlamentului, in spatiile nominalizate in anexa nr. 3.
    Art. 8
    Sumele necesare pentru amenajarea si dotarea sediului Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere vor fi puse la dispozitie Camerei Deputatilor intr-un cont distinct deschis la trezoreria statului de catre Ministerul Finantelor - Directia Generala a Vamilor, din Fondul special pentru dezvoltarea si modernizarea punctelor de control pentru trecerea frontierei, precum si a celorlalte unitati vamale, in baza prevederilor art. 9 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 161/1999 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 1999.
    Art. 9
    (1) La data constituirii Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere ca persoana juridica de drept international preluarea spatiilor si a bunurilor se va face in conditiile stabilite de Guvern.
    (2) Activitatea agentiei inceteaza dupa aplicarea prevederilor alin. (1).
    Art. 10
    La data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta art. 7 din Legea nr. 40/1990 privind organizarea si functionarea Ministerului de Interne, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 146 din 18 decembrie 1990, se modifica si va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 7
    Ministerul de Interne poate avea in subordinea sau in coordonarea sa regii autonome, institutii publice, cluburi si asociatii sportive, cu personalitate juridica."
    Art. 11
    Anexele nr. 1 - 3 fac parte integranta din prezenta ordonanta de urgenta.

                PRIM-MINISTRU
                 RADU VASILE

                      Contrasemneaza:
                      Ministru de interne,
                      Constantin Dudu-Ionescu

                      Ministrul finantelor,
                      Decebal Traian Remes

                      Ministrul afacerilor externe,
                      Andrei Plesu

    ANEXA 1

    1. Structura organizatorica a agentiei:
    a) director;
    b) compartiment contabilitate;
    c) compartiment logistic;
    d) secretariat.
    2. Numarul maxim de posturi aprobat: 10.

    ANEXA 2

    Personalul asigurat de la institutiile publice (componenta personalului agentiei)

    1. Ministerul de Interne - 4;
    2. Ministerul Finantelor - 3;
    3. Ministerul Justitiei - 1;
    4. Ministerul Afacerilor Externe - 1;
    5. Camera Deputatilor - Secretariatul general - 1.

    ANEXA 3

    1. Nominalizarea spatiilor din corpurile obiectivului de investitii "Palatul Parlamentului" (str. 13 Septembrie nr. 1, sectorul 5, Bucuresti), care vor fi asigurate pentru Centrul Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere (SECI):
    - corpul C6, cota +84,00 m (terasa);
    - corpurile C4, C5, C6, cota +74,00 m;
    - corpurile C4, C5, C6, cota +66,00 m;
    - corpul C2, cota -9,00 m, spatiile nr. 1 - 12;
    - corpul C5, cota -9,00 m, spatiile nr. 2 - 4; lift intre cotele -9,00 m - +84,00 m;
    - corpul C3, cota -9,00 m, spatiile nr. 1, 2, 8 - 19;
    - corpul C6, cota -9,00 m, spatiile nr. 32 si 33; lift intre cotele -9,00 m - +84,00 m;
    - galerie acces, cota -9,00 m, din str. 13 Septembrie nr. 1 pana in axul 8 al corpului C2.
    2. Pentru asigurarea executiei lucrarilor investitorul poate acorda antreprenorilor si furnizorilor avansuri de pana la 30% din valoarea materialelor, utilajelor si echipamentelor prevazute in deviz, cu justificarea procurarii si receptionarii acestora la furnizori si/sau la locul de punere in opera.
    3. Lista cuprinzand dotarile independente necesare Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere, prevazute a se achizitiona in anul 1999, va fi stabilita de catre agentie.SmartCity5

COMENTARII la OUG 175/1999

Momentan nu exista niciun comentariu la OUG 175 din 1999
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 1103 2019
    O zi buna Aveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Firma de împrumut Bridge Finance este garantată în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2%. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați imediat prin (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Legea 36 1995
    Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM.a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * A doua ipotecă * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com ID NMLS al companiei: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat Decretul 62 2019
    Sunt Marie Reilly, o împrumutată împrumutată privată și legitimă. Ești un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți vreo mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o scară plăcută mică și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumuturi de capital de la băncile locale și alte institutii financiare ?. - Intermediarii / Consultanții / Brokerii sunt bineveniți să aducă clienții lor și sunt protejați 100%. Părțile interesate ar trebui să mă contacteze pentru mai multe informații via: mariereillyfinancialaid@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 118 2010
    povești de adormit copii.statul aruncă bani pe pază gratuită a suprafețelor mici de pădure decât să fie interesat să le cumpere.praf aruncat în ochii opiniei publice privind preocuparea statului pentru păstrarea acestei avuții naționale.
ANONIM a comentat Hotărârea 118 2010
    povești de adormit copii.statul aruncă bani pe pază gratuită a suprafețelor mici de pădure decât să fie interesat să le cumpere.praf aruncat în ochii opiniei publice privind preocuparea statului pentru păstrarea acestei avuții naționale.
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 50 2018
    Salutare tuturor, Aici vine o companie care acordă tot felul de pe termen scurt și pe termen lung. Dacă sunteți interesat să obțineți unul dintre noi, trimiteți-ne un e-mail pentru cererea dvs. prin: kenabrighten@diplomats.com sau vizitați site-ul nostru kabusinesshome.com Mulțumesc. Publicul public.
ANONIM a comentat Rectificare 99 2018
    Salutare tuturor, Aici vine o companie care acordă tot felul de pe termen scurt și pe termen lung. Dacă sunteți interesat să obțineți unul dintre noi, trimiteți-ne un e-mail pentru cererea dvs. prin: kenabrighten@diplomats.com sau vizitați site-ul nostru kabusinesshome.com Mulțumesc. Publicul public.
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu