Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDONANTA DE URGENTA Nr

ORDONANTA DE URGENTA   Nr. 175 din  5 noiembrie 1999

privind infiintarea Agentiei pentru Organizarea Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere (SECI)

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 547 din  9 noiembrie 1999


SmartCity3


    In temeiul art. 114 alin. (4) din Constitutia Romaniei,

    Guvernul Romaniei emite prezenta ordonanta de urgenta.

    Art. 1
    (1) Se infiinteaza Agentia pentru Organizarea Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere (SECI) la Bucuresti, in cladirea Palatului Parlamentului, denumita in continuare agentie, institutie publica cu personalitate juridica in subordinea Ministerului de Interne.
    (2) Agentia are sediul in municipiul Bucuresti, str. Mihai Voda nr. 6, sectorul 5.
    Art. 2
    Structura organizatorica a agentiei este prevazuta in anexa nr. 1.
    Art. 3
    (1) Directorul agentiei este reprezentantul Ministerului de Interne, numit prin ordin al ministrului.
    (2) Directorul agentiei are calitatea de ordonator de credite.
    Art. 4
    Personalul agentiei este asigurat, prin delegare pe perioada functionarii acesteia, de la urmatoarele institutii publice: Ministerul de Interne, Ministerul Finantelor, Ministerul Justitiei, Ministerul Afacerilor Externe si Camera Deputatilor - Secretariatul general, potrivit anexei nr. 2.
    Art. 5
    In vederea organizarii Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere, agentia va desfasura urmatoarele activitati:
    a) gestioneaza fondurile banesti primite de la persoane juridice din tara ori din strainatate, potrivit legislatiei in vigoare, precum si din programe de finantare externe;
    b) gestioneaza bunurile achizitionate din fondurile banesti prevazute la lit. a), primite, cu titlu de donatie sau de sponsorizare, de la persoane juridice din tara sau din strainatate;
    c) stabileste relatii cu organisme din tara sau din strainatate si desfasoara activitati in vederea organizarii si functionarii Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere.
    Art. 6
    In vederea desfasurarii activitatii agentia foloseste doua autoturisme, puse la dispozitie, cu cota de carburanti aferenta, de catre Ministerul de Interne si Ministerul Finantelor.
    Art. 7
    Centrul Regional pentru Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere va avea sediul in municipiul Bucuresti, in cladirea Palatului Parlamentului, in spatiile nominalizate in anexa nr. 3.
    Art. 8
    Sumele necesare pentru amenajarea si dotarea sediului Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere vor fi puse la dispozitie Camerei Deputatilor intr-un cont distinct deschis la trezoreria statului de catre Ministerul Finantelor - Directia Generala a Vamilor, din Fondul special pentru dezvoltarea si modernizarea punctelor de control pentru trecerea frontierei, precum si a celorlalte unitati vamale, in baza prevederilor art. 9 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 161/1999 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 1999.
    Art. 9
    (1) La data constituirii Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere ca persoana juridica de drept international preluarea spatiilor si a bunurilor se va face in conditiile stabilite de Guvern.
    (2) Activitatea agentiei inceteaza dupa aplicarea prevederilor alin. (1).
    Art. 10
    La data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta art. 7 din Legea nr. 40/1990 privind organizarea si functionarea Ministerului de Interne, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 146 din 18 decembrie 1990, se modifica si va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 7
    Ministerul de Interne poate avea in subordinea sau in coordonarea sa regii autonome, institutii publice, cluburi si asociatii sportive, cu personalitate juridica."
    Art. 11
    Anexele nr. 1 - 3 fac parte integranta din prezenta ordonanta de urgenta.

                PRIM-MINISTRU
                 RADU VASILE

                      Contrasemneaza:
                      Ministru de interne,
                      Constantin Dudu-Ionescu

                      Ministrul finantelor,
                      Decebal Traian Remes

                      Ministrul afacerilor externe,
                      Andrei Plesu

    ANEXA 1

    1. Structura organizatorica a agentiei:
    a) director;
    b) compartiment contabilitate;
    c) compartiment logistic;
    d) secretariat.
    2. Numarul maxim de posturi aprobat: 10.

    ANEXA 2

    Personalul asigurat de la institutiile publice (componenta personalului agentiei)

    1. Ministerul de Interne - 4;
    2. Ministerul Finantelor - 3;
    3. Ministerul Justitiei - 1;
    4. Ministerul Afacerilor Externe - 1;
    5. Camera Deputatilor - Secretariatul general - 1.

    ANEXA 3

    1. Nominalizarea spatiilor din corpurile obiectivului de investitii "Palatul Parlamentului" (str. 13 Septembrie nr. 1, sectorul 5, Bucuresti), care vor fi asigurate pentru Centrul Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere (SECI):
    - corpul C6, cota +84,00 m (terasa);
    - corpurile C4, C5, C6, cota +74,00 m;
    - corpurile C4, C5, C6, cota +66,00 m;
    - corpul C2, cota -9,00 m, spatiile nr. 1 - 12;
    - corpul C5, cota -9,00 m, spatiile nr. 2 - 4; lift intre cotele -9,00 m - +84,00 m;
    - corpul C3, cota -9,00 m, spatiile nr. 1, 2, 8 - 19;
    - corpul C6, cota -9,00 m, spatiile nr. 32 si 33; lift intre cotele -9,00 m - +84,00 m;
    - galerie acces, cota -9,00 m, din str. 13 Septembrie nr. 1 pana in axul 8 al corpului C2.
    2. Pentru asigurarea executiei lucrarilor investitorul poate acorda antreprenorilor si furnizorilor avansuri de pana la 30% din valoarea materialelor, utilajelor si echipamentelor prevazute in deviz, cu justificarea procurarii si receptionarii acestora la furnizori si/sau la locul de punere in opera.
    3. Lista cuprinzand dotarile independente necesare Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere, prevazute a se achizitiona in anul 1999, va fi stabilita de catre agentie.SmartCity5

COMENTARII la OUG 175/1999

Momentan nu exista niciun comentariu la OUG 175 din 1999
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Legea 127 2017
    Îmi apare că site-ul http://www.legex.ro/VizualizareLege.aspx?var=153691#comentariu, sau cum se numește, este not secure. Adică putem comenta dar ne asumăm riscul informatic. E corect?
ANONIM a comentat Legea 127 2017
    nu cumva ar trebui să fie bizară absența oricărui comentariu la această lege? Totuși este o lege adoptată conform procedurilor regulamentare în vigoare, deci este ea însăși în vigoare. Avem dreptul cel puțin legal de a o comenta.
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu