Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDONANTA DE URGENTA Nr

ORDONANTA DE URGENTA   Nr. 175 din  5 noiembrie 1999

privind infiintarea Agentiei pentru Organizarea Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere (SECI)

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 547 din  9 noiembrie 1999


SmartCity3


    In temeiul art. 114 alin. (4) din Constitutia Romaniei,

    Guvernul Romaniei emite prezenta ordonanta de urgenta.

    Art. 1
    (1) Se infiinteaza Agentia pentru Organizarea Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere (SECI) la Bucuresti, in cladirea Palatului Parlamentului, denumita in continuare agentie, institutie publica cu personalitate juridica in subordinea Ministerului de Interne.
    (2) Agentia are sediul in municipiul Bucuresti, str. Mihai Voda nr. 6, sectorul 5.
    Art. 2
    Structura organizatorica a agentiei este prevazuta in anexa nr. 1.
    Art. 3
    (1) Directorul agentiei este reprezentantul Ministerului de Interne, numit prin ordin al ministrului.
    (2) Directorul agentiei are calitatea de ordonator de credite.
    Art. 4
    Personalul agentiei este asigurat, prin delegare pe perioada functionarii acesteia, de la urmatoarele institutii publice: Ministerul de Interne, Ministerul Finantelor, Ministerul Justitiei, Ministerul Afacerilor Externe si Camera Deputatilor - Secretariatul general, potrivit anexei nr. 2.
    Art. 5
    In vederea organizarii Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere, agentia va desfasura urmatoarele activitati:
    a) gestioneaza fondurile banesti primite de la persoane juridice din tara ori din strainatate, potrivit legislatiei in vigoare, precum si din programe de finantare externe;
    b) gestioneaza bunurile achizitionate din fondurile banesti prevazute la lit. a), primite, cu titlu de donatie sau de sponsorizare, de la persoane juridice din tara sau din strainatate;
    c) stabileste relatii cu organisme din tara sau din strainatate si desfasoara activitati in vederea organizarii si functionarii Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere.
    Art. 6
    In vederea desfasurarii activitatii agentia foloseste doua autoturisme, puse la dispozitie, cu cota de carburanti aferenta, de catre Ministerul de Interne si Ministerul Finantelor.
    Art. 7
    Centrul Regional pentru Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere va avea sediul in municipiul Bucuresti, in cladirea Palatului Parlamentului, in spatiile nominalizate in anexa nr. 3.
    Art. 8
    Sumele necesare pentru amenajarea si dotarea sediului Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere vor fi puse la dispozitie Camerei Deputatilor intr-un cont distinct deschis la trezoreria statului de catre Ministerul Finantelor - Directia Generala a Vamilor, din Fondul special pentru dezvoltarea si modernizarea punctelor de control pentru trecerea frontierei, precum si a celorlalte unitati vamale, in baza prevederilor art. 9 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 161/1999 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 1999.
    Art. 9
    (1) La data constituirii Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere ca persoana juridica de drept international preluarea spatiilor si a bunurilor se va face in conditiile stabilite de Guvern.
    (2) Activitatea agentiei inceteaza dupa aplicarea prevederilor alin. (1).
    Art. 10
    La data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta art. 7 din Legea nr. 40/1990 privind organizarea si functionarea Ministerului de Interne, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 146 din 18 decembrie 1990, se modifica si va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 7
    Ministerul de Interne poate avea in subordinea sau in coordonarea sa regii autonome, institutii publice, cluburi si asociatii sportive, cu personalitate juridica."
    Art. 11
    Anexele nr. 1 - 3 fac parte integranta din prezenta ordonanta de urgenta.

                PRIM-MINISTRU
                 RADU VASILE

                      Contrasemneaza:
                      Ministru de interne,
                      Constantin Dudu-Ionescu

                      Ministrul finantelor,
                      Decebal Traian Remes

                      Ministrul afacerilor externe,
                      Andrei Plesu

    ANEXA 1

    1. Structura organizatorica a agentiei:
    a) director;
    b) compartiment contabilitate;
    c) compartiment logistic;
    d) secretariat.
    2. Numarul maxim de posturi aprobat: 10.

    ANEXA 2

    Personalul asigurat de la institutiile publice (componenta personalului agentiei)

    1. Ministerul de Interne - 4;
    2. Ministerul Finantelor - 3;
    3. Ministerul Justitiei - 1;
    4. Ministerul Afacerilor Externe - 1;
    5. Camera Deputatilor - Secretariatul general - 1.

    ANEXA 3

    1. Nominalizarea spatiilor din corpurile obiectivului de investitii "Palatul Parlamentului" (str. 13 Septembrie nr. 1, sectorul 5, Bucuresti), care vor fi asigurate pentru Centrul Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere (SECI):
    - corpul C6, cota +84,00 m (terasa);
    - corpurile C4, C5, C6, cota +74,00 m;
    - corpurile C4, C5, C6, cota +66,00 m;
    - corpul C2, cota -9,00 m, spatiile nr. 1 - 12;
    - corpul C5, cota -9,00 m, spatiile nr. 2 - 4; lift intre cotele -9,00 m - +84,00 m;
    - corpul C3, cota -9,00 m, spatiile nr. 1, 2, 8 - 19;
    - corpul C6, cota -9,00 m, spatiile nr. 32 si 33; lift intre cotele -9,00 m - +84,00 m;
    - galerie acces, cota -9,00 m, din str. 13 Septembrie nr. 1 pana in axul 8 al corpului C2.
    2. Pentru asigurarea executiei lucrarilor investitorul poate acorda antreprenorilor si furnizorilor avansuri de pana la 30% din valoarea materialelor, utilajelor si echipamentelor prevazute in deviz, cu justificarea procurarii si receptionarii acestora la furnizori si/sau la locul de punere in opera.
    3. Lista cuprinzand dotarile independente necesare Centrului Regional pentru Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere, prevazute a se achizitiona in anul 1999, va fi stabilita de catre agentie.SmartCity5

COMENTARII la OUG 175/1999

Momentan nu exista niciun comentariu la OUG 175 din 1999
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 140 2016
    Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Însă MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * A doua ipotecă * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm firme de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat Norma 8 2020
    Sunt atât de încântat că am primit un împrumut de la un creditor care m-a ajutat cu împrumutul meu. A fost uimitor cum am primit un împrumut ... Am încercat un serviciu diferit, dar nu am putut niciodată să obțin un împrumut de la acel serviciu. Unii dintre ei îmi vor cere să completez o mulțime de documente, iar la sfârșitul zilei nu se va termina bine. Dar sunt fericit după întâlnirea cu Elena Nino. Am reușit să obțin împrumutul meu de 22.000 € Euro acum afacerea mea merge bine și vreau să știți toate acestea astăzi, deoarece sunt rapide și 100% fiabile. Acum plătesc împrumutul pe care l-am primit de la compania Elena Nino împrumuturi din toată lumea. Luați legătura cu aceștia și nu pierdeți timp cu acești creditori contactați cu drag acest e-mail: elenanino0007@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 15 2020
    GET Rich with ATM CARD BLANC ... Whatsapp: +18033921735 Vreau să depun mărturie despre cardurile de ATM-uri Dark Web care pot retrage bani de la orice mașini de ATM din întreaga lume. Am fost foarte sărac înainte și nu am nicio treabă. Am văzut atât de multe mărturii despre modul în care hackerii Dark Web le trimit cardul gol ATM și îl folosesc pentru a colecta bani în orice mașină ATM și a deveni bogat. (darkwebblankatmcard@gmail.com) Le trimit prin e-mail și mi-au trimis cardul bancomat gol. L-am folosit pentru a obține 120.000 de euro. retrageți maxim 5.000 EUR zilnic. Dark Web dă cartea doar pentru a ajuta săracii. Păstrați și luați bani direct de pe orice seif de mașină ATM folosind cardul programat ATM care rulează în modul automat. E-mail: darkwebblankatmcard@gmail.com Text & Call sau WhatsApp: +18033921735
ANONIM a comentat Decretul 931 2017
    * Utilizați această perioadă de blocare pentru a investi și a începe să câștigați direct de acasă ..... Inbox me pentru a începe! * Investiți 300 € pentru a câștiga 3000 € Investiți 400 € pentru a câștiga 4000 € Investiți 500 € pentru a câștiga 5000 € Investiți 600 EUR pentru a câștiga 6000 € Investiți 700 € pentru a câștiga 7000 € Investiți 8000 EUR pentru a câștiga 80 000 EUR Investiți 9000 EUR pentru a câștiga 90.000 € Totul în 7 zile de profit și plata de 100% este asigurată. Dacă sunteți interesat să investiți cu noi, contactați-ne acum prin WhatsApp +15022064419 sau prin e-mail tradewithcarlos2156@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 817 2017
    Sunt Brette M. Wagner, un creditor privat care acordă împrumuturi persoanelor fizice, companiilor și instituțiilor guvernamentale cu o dobândă scăzută de 3%. Știm că există o mulțime de familii care trăiesc din salariu și altele care nu pot avea grijă de obligațiile lor financiare și din acest motiv, sunt aici pentru restaurare financiară. Ofer o gamă largă de servicii financiare care include: Planificarea afacerilor, Finanțe comerciale și de dezvoltare, Proprietăți și credite ipotecare, Împrumuturi de consolidare a creanțelor, Împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi private, Refinanțare la domiciliu, Împrumuturi hoteliere, împrumuturi pentru studenți etc. Răspundeți imediat prin e-mail de mai jos pentru mai multe informatii. E-mail: (brettewagnerfinancialservice@gmail.com)
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu