Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

LEGE Nr

LEGE   Nr. 221 din 27 mai 2004

privind Semnul onorific Vulturul Romaniei

ACT EMIS DE: PARLAMENT

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 523 din 10 iunie 2004


SmartCity3


    Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.

    Art. 1
    (1) Decoratia Vulturul Romaniei, prevazuta la art. 10 pct. 1 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul national de decoratii al Romaniei, cu modificarile si completarile ulterioare, face parte din categoria semnelor onorifice.
    (2) Semnul onorific Vulturul Romaniei este o decoratie specifica ce se acorda parlamentarilor romani, membri ai Camerei Deputatilor sau ai Senatului.
    (3) Semnul onorific Vulturul Romaniei se poate conferi si parlamentarilor straini care au merite deosebite in dezvoltarea relatiilor parlamentare cu Romania.
    (4) Semnul onorific Vulturul Romaniei este asimilat in ierarhie, la grade egale, cu Ordinul Serviciul Credincios, in conformitate cu art. 31 pct. 28 din Legea nr. 29/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
    Art. 2
    (1) Semnul onorific Vulturul Romaniei se prezinta sub doua forme cu valoare ierarhica egala: insemnul si rozeta.
    (2) Insemnul decoratiei se prezinta sub forma unei acvile cu aripile semideschise, usor ovalizate, si tinand in cioc o cruce ortodoxa, in gheara dreapta o sabie, iar in gheara stanga un buzdugan.
    Art. 3
    Regulamentul privind descrierea si modul de acordare a Semnului onorific Vulturul Romaniei pentru fiecare grad, precum si modelul desenat al semnului sunt prevazute in anexele nr. 1 si 2 care fac parte integranta din prezenta lege.
    Art. 4
    (1) Semnul onorific Vulturul Romaniei se confera de Presedintele Romaniei prin decret, in baza propunerilor de decorare individuale formulate, potrivit art. 4 alin. (2) lit. a) din Legea nr. 29/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, de presedintele Camerei Deputatilor sau al Senatului.
    (2) Propunerile nominale pentru conferirea Semnului onorific Vulturul Romaniei sunt avizate de Cancelaria Ordinelor, in conformitate cu art. 5 din Legea nr. 29/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
    Art. 5
    Semnul onorific Vulturul Romaniei se poate conferi nelimitat.
    Art. 6
    Semnul onorific Vulturul Romaniei cuprinde 5 grade. Ierarhia, in ordine descrescatoare, este urmatoarea:
    a) Mare Cruce;
    b) Mare Ofiter;
    c) Comandor;
    d) Ofiter;
    e) Cavaler.
    Art. 7
    (1) Atestarea Semnului onorific Vulturul Romaniei se face printr-un brevet, in conformitate cu art. 24 din Legea nr. 29/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
    (2) Brevetele pentru Semnul onorific Vulturul Romaniei sunt validate, pentru gradele de Cavaler si Ofiter, prin parafa Presedintelui Romaniei, iar pentru gradele de Comandor, Mare Ofiter si Mare Cruce, prin semnatura autografa a Presedintelui Romaniei. Brevetele pentru toate gradele sunt contrasemnate autograf de presedintele Camerei Deputatilor si, respectiv, de presedintele Senatului si de cancelarul ordinelor, in conformitate cu art. 26 lit. c) din Legea nr. 29/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
    Art. 8
    Ziua Semnului onorific Vulturul Romaniei este 16 august, data instituirii semnului onorific in anul 1933, si se sarbatoreste, in fiecare an, in prima zi a celei de-a doua sesiuni ordinare a Camerei Deputatilor si Senatului.
    Art. 9
    In cazul decesului unui membru al Semnului onorific Vulturul Romaniei, insemnul decoratiei ramane in posesia mostenitorilor legali.
    Art. 10
    Calitatea de membru al Semnului onorific Vulturul Romaniei se poate pierde in conditiile prevazute la art. 52 lit. a) din Legea nr. 29/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
    Art. 11
    Sumele necesare confectionarii insemnelor, rozetelor, brevetelor si cutiilor decoratiilor Semnului onorific Vulturul Romaniei sunt asigurate din bugetul aprobat anual Administratiei Prezidentiale.

    Aceasta lege a fost adoptata de Senat in sedinta din 18 martie 2004, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constitutia Romaniei, republicata.

                          p. PRESEDINTELE SENATUI,
                              DORU IOAN TARACILA

    Aceasta lege a fost adoptata de Camera Deputatilor in sedinta din 4 mai 2004, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constitutia Romaniei, republicata.

                      PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR
                               VALER DORNEANU

    ANEXA 1

                                 REGULAMENT
privind descrierea si modul de acordare a Semnului onorific Vulturul Romaniei

    Art. 1
    Semnul onorific Vulturul Romaniei se acorda pe viata.
    Art. 2
    Semnul onorific Vulturul Romaniei se acorda nelimitat. Ierarhia, in ordine crescatoare, este urmatoarea:
    a) Cavaler;
    b) Ofiter;
    c) Comandor;
    d) Mare Ofiter;
    e) Mare Cruce.
    Art. 3
    (1) Insemnul gradului de Cavaler al Semnului onorific Vulturul Romaniei se prezinta sub forma unei acvile cu aripile semideschise, usor ovalizate, si tinand in cioc o cruce ortodoxa, in gheara dreapta o sabie, iar in gheara stanga un buzdugan; insemnul are inaltimea de 45 mm si latimea de 38 mm si este confectionat din argint cu titlul de 800 la mie, avand culoarea naturala a argintului.
    (2) Pe avers, pe piept, acvila are aplicat un scut din argint aurit, inalt de 17 mm si lat de 13 mm, pe care este redat scutul mic al Stemei Romaniei, din email colorat.
    (3) Pe revers insemnul este lis; central, intr-un cartus orizontal, este gravat numele parlamentarului.
    (4) Insemnul este surmontat de un inel circular, cu diametrul de 15 mm, prin care se petrece panglica. Pe reversul inelului este poansonat titlul argintului.
    (5) Panglica, lata de 40 mm si avand inaltimea aparenta de 50 mm, este din rips moarat albastru si are la margini o banda rosie, iar spre interior o banda galben-aurie, fiecare lata de 4 mm.
    (6) Pentru persoanele de sex feminin, panglica se prezinta sub forma unei funde, realizata prin plierea unei panglici din rips moarat, avand aceleasi caracteristici ca panglica prevazuta la alin. (5), lunga de 120 mm si lata de 40 mm.
    (7) Rozeta se prezinta sub forma unei panglici dreptunghiulare din rips, lunga de 16 mm si lata de 6 mm, avand dimensiunile benzilor colorate ale panglicii reduse la 40% . Pe spate are un sistem de prindere.
    Art. 4
    Insemnul gradului de Ofiter al Semnului onorific Vulturul Romaniei are caracteristicile generale ale insemnului gradului de Cavaler, cu urmatoarele particularitati:
    a) insemnul este aurit;
    b) panglica primeste central o rozeta cu diametrul de 25 mm;
    c) rozeta se prezinta sub forma unui tambur din rips, cu diametrul de 10 mm si cu grosimea de 6 mm, avand dimensiunile benzilor colorate ale panglicii, prevazute la art. 3 alin. (5), reduse la 40%; pe spate are un sistem de prindere;
    d) pentru persoanele de sex feminin, rozeta prevazuta la lit. b) se prinde pe mijlocul fundei.
    Art. 5
    (1) Insemnul gradului de Comandor al Semnului onorific Vulturul Romaniei are caracteristicile generale ale insemnului gradului de Cavaler, cu urmatoarele particularitati:
    a) insemnul este confectionat din argint cu titlul de 925 la mie, avand culoarea naturala a argintului. Insemnul are inaltimea de 55 mm si latimea de 48 mm;
    b) pe avers, pe piept, acvila are aplicat un scut din aur, cu titlul de 583 la mie, inalt de 22 mm si lat de 17 mm, pe care este redat scutul mic al Stemei Romaniei, din email colorat.
    (2) Pe revers insemnul este lis; central, intr-un cartus orizontal, este gravat numele parlamentarului.
    (3) Insemnul este surmontat de un inel plat, lat de 4 mm si inalt de 25 mm, prin care se petrece panglica; pe inel este poansonat titlul argintului.
    (4) Panglica este lata de 45 mm si are lungimea reglabila pentru a fi adaptata la circumferinta gatului; benzile rosii si galben-aurii au fiecare latimea de 5 mm si sunt plasate la margini.
    (5) Rozeta gradului de Comandor este formata din suprapunerea rozetei gradului de Ofiter cu cea a gradului de Cavaler.
    (6) Pentru persoanele de sex feminin, panglica are caracteristicile prevazute la alin. (4).
    Art. 6
    Insemnul gradului de Mare Ofiter al Semnului onorific Vulturul Romaniei este compus din insemnul propriu-zis si placa gradului.
    Art. 7
    (1) Insemnul propriu-zis si panglica gradului de Mare Ofiter al Semnului onorific Vulturul Romaniei sunt identice cu insemnul si panglica gradului de Comandor, cu particularitatea ca insemnul este confectionat din argint aurit.
    (2) Rozeta se prezinta sub forma unei panglici dreptunghiulare din rips argintiu, lunga de 16 mm si lata de 6 mm, peste care se aplica rozeta gradului de Ofiter. Pe spate are un sistem de prindere.
    Art. 8
    Placa gradului de Mare Ofiter este o stea bombata cu patru raze lise si este confectionata din argint cu titlul de 925 la mie. Placa are diametrul de 75 mm. Pe avers, central, este aplicat insemnul gradului de Ofiter. Pe revers, intr-un medalion, este gravat numele parlamentarului. Pe spate, placa are un sistem de prindere.
    Art. 9
    Insemnul gradului de Mare Cruce al Semnului onorific Vulturul Romaniei se compune din insemnul propriu-zis atasat de lenta si placa gradului.
    Art. 10
    (1) Insemnul propriu-zis al gradului de Mare Cruce are caracteristicile generale ale insemnului propriu-zis al gradului de Mare Ofiter, cu urmatoarele particularitati:
    a) inaltimea insemnului este de 60 mm, iar latimea este de 53 mm;
    b) scutul are inaltimea de 24 mm si latimea de 18 mm.
    (2) Insemnul este surmontat de un inel circular, cu diametrul de 25 mm si grosimea de 3 mm.
    (3) Pe revers insemnul este lis; central, intr-un cartus orizontal, este gravat numele parlamentarului.
    (4) Lenta insemnului propriu-zis, din rips moarat albastru, este lata de 100 mm si are lungimea reglabila. Benzile rosii si galben-aurii au latimea de 12 mm si sunt plasate la margini. Lenta are, in partea inferioara, atasata o rozeta cu diametrul de 75 mm, aplicata pe o funda care depaseste ambele margini ale lentei cu 25 mm, sub care este prinsa o carabiniera de care se ataseaza insemnul.
    (5) Rozeta se prezinta sub forma unei panglici dreptunghiulare din rips auriu, lunga de 16 mm si lata de 6 mm, peste care este aplicata rozeta gradului de Ofiter. Pe spate are un sistem de prindere.
    Art. 11
    Placa gradului de Mare Cruce este o stea cu opt raze aurite si este confectionata din argint cu titlul de 925 la mie. Placa are diametrul de 85 mm. Pe avers, central, este aplicat insemnul gradului de Comandor. Pe revers, intr-un medalion, este gravat numele parlamentarului. Pe spate, placa are un sistem de prindere.
    Art. 12
    (1) Cutia in care se pastreaza decoratia este imbracata la exterior in piele naturala mata, neagra, pentru gradele de Mare Cruce, Mare Ofiter si Comandor, si in piele ecologica, de aceeasi culoare, pentru gradele de Ofiter si Cavaler; are coltare si inchizatori metalice; in interior este captusita cu plus de culoare gri si matase alba, are inscriptionat numele firmei producatoare si in coltul din dreapta jos este scris numarul de ordine al decoratiei din gradul respectiv.
    (2) Pe capacul cutiei sunt imprimate auriu Stema Romaniei, denumirea si gradul semnului onorific.
    (3) Etuiul in care se pastreaza brevetul este imbracat in piele ecologica, pentru gradele de Mare Cruce, Mare Ofiter si Comandor, si in inlocuitor de piele, pentru gradele de Ofiter si Cavaler, toate de culoare neagra, mata.
    Art. 13
    (1) Semnul onorific Vulturul Romaniei se poarta, de regula, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei si al celorlalte sarbatori nationale sau religioase, la sedintele solemne ale Camerei Deputatilor si Senatului la care participa Presedintele Romaniei, de Ziua Semnului onorific Vulturul Romaniei si in alte situatii stabilite prin regulamentele specifice ale Camerei Deputatilor si Senatului.
    (2) Semnul onorific Vulturul Romaniei se poarta dupa cum urmeaza:
    a) pe partea stanga a pieptului, pentru gradele de Cavaler si de Ofiter;
    b) la gat, cu panglica prinsa sub cravata, pentru gradul de Comandor;
    c) la gat, cu panglica prinsa sub cravata si cu placa gradului pe partea dreapta a pieptului, pentru gradul de Mare Ofiter;
    d) cu lenta petrecuta peste bust - de pe umarul stang spre soldul drept, unde este prins insemnul - si cu placa gradului pe partea dreapta a pieptului, pentru gradul de Mare Cruce.
    (3) Se poarta numai insemnul gradului celui mai mare. Insemnul sau insemnele gradului inferior raman in posesia celui decorat.
    Art. 14
    Conferirea gradelor Semnului onorific Vulturul Romaniei se face in functie de numarul de legislaturi in care este ales un deputat sau un senator si de functiile detinute de un deputat sau un senator in Camera Deputatilor ori in Senat, astfel:
    A. Gradul de Cavaler se confera deputatilor si senatorilor la implinirea a 3 ani din prima legislatura in care sunt alesi.
    B. Gradul de Ofiter se confera:
    a) deputatilor si senatorilor la implinirea a 3 ani din cea de-a doua legislatura in care sunt alesi;
    b) deputatilor si senatorilor la prima legislatura, dupa exercitarea mandatului in functia de secretar sau de chestor al birourilor permanente ale celor doua Camere, in minimum 6 sesiuni ordinare.
    C. Gradul de Comandor se confera:
    a) deputatilor si senatorilor la implinirea a 3 ani din cea de-a treia legislatura in care sunt alesi;
    b) deputatilor si senatorilor la a doua legislatura, dupa exercitarea mandatului in functia de secretar sau de chestor al birourilor permanente ale celor doua Camere, in minimum 6 sesiuni ordinare;
    c) deputatilor si senatorilor la prima legislatura, dupa exercitarea mandatului in functia de vicepresedinte al birourilor permanente ale celor doua Camere, in minimum 6 sesiuni ordinare.
    D. Gradul de Mare Ofiter se confera:
    a) deputatilor si senatorilor la implinirea a 3 ani din cea de-a patra legislatura in care sunt alesi;
    b) deputatilor si senatorilor la a treia legislatura, dupa exercitarea mandatului in functia de secretar sau de chestor al birourilor permanente ale celor doua Camere, in minimum 6 sesiuni ordinare;
    c) deputatilor si senatorilor la a doua legislatura, dupa exercitarea mandatului in functia de vicepresedinte al birourilor permanente ale celor doua Camere, in minimum 6 sesiuni ordinare;
    d) presedintilor celor doua Camere, la implinirea a minimum 2 ani din prima legislatura in care sunt alesi.
    E. Gradul de Mare Cruce se confera:
    a) deputatilor si senatorilor la implinirea a 3 ani din cea de-a sasea legislatura in care sunt alesi;
    b) deputatilor si senatorilor la a cincea legislatura, dupa exercitarea mandatului in functia de secretar sau de chestor al birourilor permanente ale celor doua Camere, in minimum 6 sesiuni ordinare;
    c) deputatilor si senatorilor la a patra legislatura, dupa exercitarea mandatului in functia de vicepresedinte al birourilor permanente ale celor doua Camere, in minimum 6 sesiuni ordinare;
    d) presedintilor celor doua Camere, la implinirea a minimum 2 ani din a treia legislatura in care sunt alesi.
    Art. 15
    (1) Numarul de legislaturi necesare pentru conferirea gradelor superioare ale Semnului onorific Vulturul Romaniei se calculeaza cumulat, indiferent daca deputatul sau senatorul a fost ales si a indeplinit functii in mod succesiv in cele doua Camere.
    (2) Deputatilor sau senatorilor care detin diferite functii pe o perioada de minimum jumatate din durata prevazuta pentru fiecare grad, conform art. 14, pentru a li se acorda un nou grad, li se poate cumula perioada respectiva cu o perioada dintr-o legislatura anterioara in care au indeplinit o functie echivalenta sau o functie superioara. In cazul in care functia nu este echivalenta, se pot echivala functiile la nivelul functiei celei mai mici detinute.
    (3) Un deputat sau un senator care a ocupat diferite functii in Camera Deputatilor sau in Senat in mai multe legislaturi, cu exceptia functiei de presedinte, nu poate beneficia decat o singura data de prevederile art. 14 lit. A - E b) si, respectiv, o data de prevederile art. 14 lit. A - E c).
    (4) Un deputat sau un senator nu poate fi decorat de doua ori in aceeasi legislatura pentru functii diferite detinute succesiv in una dintre cele doua Camere.
    Art. 16
    (1) Legislaturile care se iau in calcul pentru acordarea gradelor superioare ale Semnului onorific Vulturul Romaniei incep cu legislatura 1990 - 1992.
    (2) Legislatura pentru determinarea gradului Semnului onorific Vulturul Romaniei se ia in calcul indiferent daca mandatul a fost mai scurt decat cel prevazut legal, respectandu-se conditia ca acesta sa depaseasca 18 luni de la data ultimelor alegeri.
    (3) In cazul prevazut la alin. (2) termenele prevazute la art. 15 pentru deputatii si senatorii care indeplinesc diferite functii in cele doua Camere se pot reduce proportional cu pana la 50% .
    Art. 17
    Semnul onorific Vulturul Romaniei se poarta, in functie de ordinea importantei ierarhice, in conformitate cu art. 31 pct. 28 si art. 36 din Legea nr. 29/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
    Art. 18
    (1) In ultima saptamana a celui de-al doilea si al treilea an legislativ, presedintele Camerei Deputatilor si presedintele Senatului vor inainta Cancelariei Ordinelor listele cu numele parlamentarilor din Camera Deputatilor, respectiv din Senat, care au dreptul sa le fie conferit Semnul onorific Vulturul Romaniei.
    (2) Semnul onorific Vulturul Romaniei se confera de catre Presedintele Romaniei in primele 10 zile de la convocarea Parlamentului, in prima sesiune ordinara din al treilea si al patrulea an al legislaturii.
    Art. 19
    In termen de 30 de zile de la intrarea in vigoare a prezentei legi, birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului vor elabora, in baza art. 14 si 15, reglementari specifice in care se vor detalia conditiile in care se poate conferi Semnul onorific Vulturul Romaniei.

    ANEXA 2*)

    *) Modelele sunt reproduse in facsimil.

                              MODELUL DESENAT
                  al Semnului onorific Vulturul Romaniei

    Figura 1 - Gradul de Cavaler, avers, Panglica gradului de Cavaler si Rozeta gradului de Cavaler - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 523 din 10 iunie 2004, la pagina 5.

    Figura 2 - Gradul de Ofiter, avers, Panglica gradului de Ofiter si Rozeta gradului de Ofiter - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 523 din 10 iunie 2004, la pagina 5.

    Figura 3 - Gradul de Comandor, avers, Panglica gradului de Comandor si Rozeta gradului de Comandor - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 523 din 10 iunie 2004, la pagina 5.

                            Modele de funda

    Figura 4 - Funda pentru persoanele de sex feminin, gradul de Cavaler - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 523 din 10 iunie 2004, la pagina 6.

    Figura 5 - Funda pentru persoanele de sex feminin, gradul de Ofiter - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 523 din 10 iunie 2004, la pagina 6.

                           Gradul de Mare Ofiter

    Figura 6 - Gradul de Mare Ofiter - Insemnul gradului de Mare Ofiter, Panglica gradului de Mare Ofiter, Rozeta gradului de Mare Ofiter si Placa gradului de Mare Ofiter - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 523 din 10 iunie 2004, la pagina 7.

                           Gradul de Mare Cruce

    Figura 7 - Gradul de Mare Cruce - Insemnul gradului de Mare Cruce, Rozeta gradului de Mare Cruce si Placa gradului de Mare Cruce - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 523 din 10 iunie 2004, la pagina 8.

    Figura 8   Lenta gradului de Mare Cruce si Carabiniera   se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 523 din 10 iunie 2004, la pagina 9.SmartCity5

COMENTARII la Legea 221/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Legea 221 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 106 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Avem garanția că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Legea 198 2017
    Sunt Alexander Magnus, un împrumutat privat și legitim. Căutați un împrumut de afaceri, împrumut de Crăciun, împrumuturi personale, credite ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare negarantate, garanție, capital de risc etc. ... Sau pur și simplu refuzați un împrumut de la o bancă sau instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Sunteți soluțiile potrivite pentru credit! Oferim împrumuturi întreprinderilor și persoanelor fizice cu o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut urgent și garantat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail astăzi Via: alexandermagnus.loan@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Trebuie să plătiți împrumuturile datoriei lor sau să vă achitați facturile sau să începeți o afacere plăcută? Aveți un scor de credit scăzut și vă va fi greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau finanțare din orice motiv, cum ar fi: a) Împrumut personal, extinderea afacerii, b) Înființarea afacerii, educație, c) Consolidarea datoriilor, d) Împrumuturi cu bani grei Oferim împrumut la o rată a dobânzii redusă de 3% și cu garanție și nu Garanție, oferim împrumuturi personale, împrumuturi de consolidare a datoriilor, risc capital Capital, împrumut de afaceri, împrumut pentru educație, ipotecă sau Împrumuturi pentru orice motiv". Cu toate acestea, metoda noastră oferă posibilitatea de a specifica valoarea împrumutului necesar și, de asemenea, durata pe care o puteți permite, vă oferă o șansă reală de a obține fondurile de care aveți nevoie! Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți care susțin această cerere. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite. Ne străduim să lăsăm o impresie pozitivă de durată prin depășirea așteptărilor clienților mei în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai înaltă calitate. E-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Vizitați-ne la: www.midlandcreditonline.com
ANONIM a comentat Decretul 460 2020
    Mi-am luat deja cardul ATM programat și gol pentru a retrage zilnic 5.500 USD timp de șase luni. Sunt atât de fericit de acest lucru, deoarece l-am primit pe al meu săptămâna trecută și l-am folosit pentru a obține deja 33.000 de dolari. Georg Bednorz Hackers dă cărțile pentru a ajuta pe cei săraci și nevoiași, deși este ilegal, dar este ceva drăguț și el nu este ca alte escrocherii care pretind că au cărțile ATM goale. Nimeni nu este prins când folosește cardul. primește-l pe al tău de la Georg Bednorz Hackers astăzi! Trimiteți un e-mail la georgbednorzhackers@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj text / WhatsApp prin +1 (262) 355-8285
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? . Acordăm împrumuturi legitime persoanelor serioase sau firmelor de afaceri care au nevoie de împrumuturi. Suntem o firmă de împrumut înregistrată, care este pregătită să satisfacă nevoile persoanelor care aspiră să fie mai mari în prima linie a acumulării de capital. Împrumuturile noastre sunt oferite la o rată a dobânzii subvenționată, care este favorabilă tuturor cetățenilor din întreaga lume și din diferite țări. .Suntem pregătiți să vorbim cu dvs. despre cum vă putem satisface nevoile financiare. Dacă sunteți interesați de această ofertă extraordinară, contactați-ne astăzi pentru un împrumut urgent. Aveți o idee de afaceri, dar nu aveți finanțe, aveți un istoric de credit slab, solicitați soluții pentru soluționarea problemei dvs. așteptați răspunsul dvs. urgent la acest AD sau trimiteți-ne un e-mail la: (midland.credit2@gmail.com) Imprumuturi personale Împrumuturi pe zi Finanțarea vehiculelor Imprumut pentru casa Consilierea datoriei Împrumut de afaceri Împrumut de student Împrumut de consolidare Împrumut medical De asemenea, sunt disponibile asigurări de viață / proprietate. Contactați-ne astăzi la adresa de e-mail :( midland.credit2@gmail.com) Pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Legea 198 2017
    Sunteţi în nevoie de un împrumut rapid şi urgent cu o rată a dobânzii relativ scăzută la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite acasă, credite auto, student credite, credite de consolidare a datoriilor etc indiferent de scorul de credit. Suntem garantați că vom oferi servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de creditare, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail:(midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară în schimbare.
ANONIM a comentat Ordin 400 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 535 1945
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu