Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 832 din 19 noiembrie 1998

privind modificarea Regulamentului de organizare si functionare a Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 287/1998

ACT EMIS DE:                GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 452 din 26 noiembrie 1998


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Regulamentul de organizare si functionare a Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 287/1998, publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 199 din 28 mai 1998, se modifica dupa cum urmeaza:
    1. Articolul 3 punctul 14 va avea urmatorul cuprins:
    "14. avizeaza Programul national de cercetare din domeniul securitatii nucleare si radiologice, al radioactivitatii naturale si induse (poluare radioactiva) a mediului si al urgentei radiologice in caz de accident nuclear; aproba si urmareste realizarea de studii, rapoarte, analize si documentatii specifice, necesare fundamentarii deciziilor comisiei in domeniul sau de activitate;"
    2. Articolul 3 punctul 16 va avea urmatorul cuprins:
    "16. informeaza prompt autoritatea centrala pentru protectia mediului si Ministerul Apararii Nationale despre orice crestere semnificativa a radioactivitatii mediului si colaboreaza cu acestea in vederea stabilirii masurilor necesare; asigura zilnic fluxul informational necesar sistemului integrat de monitorizare a parametrilor mediului, pe baza de protocol;"
    3. Articolul 3 punctul 24 va avea urmatorul cuprins:
    "24. reprezinta punctul de contact national in relatia cu Agentia Internationala pentru Energia Atomica in privinta notificarii rapide a accidentelor nucleare, a asistentei in caz de accident nuclear sau de urgenta radiologica si colaboreaza cu aceasta in domeniul sau de activitate;"
    4. Articolul 5 alineatul (2) va avea urmatorul cuprins:
    "(2) Comisia va prelua in administrare, prin protocol, de la Institutul de Cercetari si Ingineria Mediului aparatura specifica de recoltare de probe, pregatire de probe si masurare a radioactivitatii, echipamente de interventie in caz de accident nuclear, precum si mobilier de laborator, folosite in activitatea de supraveghere a radioactivitatii mediului in situatii normale si in situatii de urgenta radiologica. Protocolul se va incheia pe baza criteriilor stabilite de Ministerul Apelor, Padurilor si Protectiei Mediului si de comisie, cu respectarea recomandarilor internationale in domeniu si a competentelor legale privind domeniile de activitate ale celor doua autoritati centrale. La solicitarea comisiei si a autoritatii centrale pentru protectia mediului, Institutul de Cercetari si Ingineria Mediului, ca laborator de referinta in domeniul radioactivitatii mediului, va efectua expertize, evaluari si analize in domeniul radioactivitatii mediului."
    5. Articolul 16 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 16
    Comisia are in dotare un parc auto propriu pentru transport de persoane, stabilit potrivit normelor legale in vigoare, si un parc auto propriu, destinat controlului activitatilor nucleare, precum si activitatii de supraveghere a radioactivitatii mediului, format din 25 de autovehicule, dintre care 5 autovehicule se preiau corespunzator din parcul auto propriu al Ministerului Apelor, Padurilor si Protectiei Mediului."
    Art. 2
    Protocolul de predare-preluare dintre Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare si Institutul de Cercetari si Ingineria Mediului se va incheia in termen de 15 zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari.
    Art. 3
    Regulamentul de organizare si functionare a Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 287/1998, cu modificarile aduse prin prezenta hotarare, va fi republicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

                 PRIM-MINISTRU
                  RADU VASILE

                       Contrasemneaza:
                       p. Ministrul apelor, padurilor
                       si protectiei mediului,
                       Vlad Anton,
                       secretar de stat

                       Ministrul cercetarii
                       si tehnologiei,
                       Mircea Pusca

                       Ministrul finantelor,
                       Decebal Traian Remes

                       Presedintele Comisiei Nationale
                       pentru Controlul
                       Activitatilor Nucleare,
                       Dan CutoiuSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 832/1998

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 832 din 1998
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 1103 2019
    O zi buna Aveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Firma de împrumut Bridge Finance este garantată în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2%. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați imediat prin (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Legea 36 1995
    Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM.a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * A doua ipotecă * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com ID NMLS al companiei: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat Decretul 62 2019
    Sunt Marie Reilly, o împrumutată împrumutată privată și legitimă. Ești un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți vreo mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o scară plăcută mică și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumuturi de capital de la băncile locale și alte institutii financiare ?. - Intermediarii / Consultanții / Brokerii sunt bineveniți să aducă clienții lor și sunt protejați 100%. Părțile interesate ar trebui să mă contacteze pentru mai multe informații via: mariereillyfinancialaid@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 118 2010
    povești de adormit copii.statul aruncă bani pe pază gratuită a suprafețelor mici de pădure decât să fie interesat să le cumpere.praf aruncat în ochii opiniei publice privind preocuparea statului pentru păstrarea acestei avuții naționale.
ANONIM a comentat Hotărârea 118 2010
    povești de adormit copii.statul aruncă bani pe pază gratuită a suprafețelor mici de pădure decât să fie interesat să le cumpere.praf aruncat în ochii opiniei publice privind preocuparea statului pentru păstrarea acestei avuții naționale.
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 50 2018
    Salutare tuturor, Aici vine o companie care acordă tot felul de pe termen scurt și pe termen lung. Dacă sunteți interesat să obțineți unul dintre noi, trimiteți-ne un e-mail pentru cererea dvs. prin: kenabrighten@diplomats.com sau vizitați site-ul nostru kabusinesshome.com Mulțumesc. Publicul public.
ANONIM a comentat Rectificare 99 2018
    Salutare tuturor, Aici vine o companie care acordă tot felul de pe termen scurt și pe termen lung. Dacă sunteți interesat să obțineți unul dintre noi, trimiteți-ne un e-mail pentru cererea dvs. prin: kenabrighten@diplomats.com sau vizitați site-ul nostru kabusinesshome.com Mulțumesc. Publicul public.
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu