Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 679 din 11 iunie 1990

privind aprobarea infiintarii Bancii pentru Mica Industrie si Libera Initiativa - societate pe actiuni

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 148 din 30 iunie 1992


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Se aproba infiintarea Bancii pentru Mica Industrie si Libera Initiativa - societate pe actiuni si Statutul de functionare a acesteia.
    Banca se constituie ca o societate pe actiuni, cu caracter privat, avand un capital initial de 1.500 milioane lei subscris de actionari romani si straini.
    Banca va avea sediul social in municipiul Bucuresti si va putea infiinta sucursale, filiale, agentii, reprezentante si subsidiare in tara si strainatate.
    Art. 2
    Banca va dobandi personalitate juridica pe baza autorizatiei de functionare emisa de Banca Nationala a Romaniei si a inregistrarii la Ministerul Finantelor.
    Banca pentru Mica Industrie si Libera Initiativa - societate pe actiuni functioneaza pe baza si in conditiile autorizatiei eliberate de Banca Nationala a Romaniei, in care vor fi prevazute operatiunile bancare, in lei si in alte valute, pe care aceasta le poate efectua.
    Art. 3
    Banca este autorizata sa-si constituie fonduri de rezerva si fonduri specifice de risc in limitele stabilite prin autorizatia de functionare si este supusa prevederilor Decretului-lege nr. 96/1990 privind unele masuri pentru atragerea investitiilor de capital strain in Romania.
    Art. 4
    Banca pentru Mica Industrie si Libera Initiativa - S.A. va putea acorda credite si constitui depozite la alte banci si va putea primi credite si depozite de la acestea.
    Art. 5
    Banca pentru Mica Industrie si Libera Initiativa - S.A. va putea efectua operatiuni bancare in valuta pe cont propriu sau al tertilor si va putea acorda si primi credite si depozite in valuta la si de la alte banci si clienti din tara si strainatate, in conditiile pietei.
    Art. 6
    In functie de evolutia pietei, de situatia economica si financiara a clientilor, precum si de alte riscuri ale operatiunilor, consiliul de administratie al bancii va putea stabili dobanzi diferentiate, al caror nivel sa fie peste nivelul dobanzii de baza prevazute la cap. II pct. 1 lit. a) din Hotararea Guvernului nr. 294 din 5 aprilie 1990.
    Pentru serviciile prestate clientilor sai, banca va percepe comisioane, al caror nivel va fi stabilit de consiliul de administratie.
    Art. 7
    Structura organizatorica si de personal, sistemul de salarizare si alte forme de retribuire a muncii, precum si criteriile de studii si de stagiu vor fi stabilite de consiliul de administratie al bancii.
    Salariatii bancii, proveniti din sectorul de stat, cooperatist sau particular, vor fi transferati in interesul serviciului si vor beneficia de toate drepturile privind vechimea neintrerupta in munca si orice alte drepturi de personal, inclusiv de asigurarile sociale de stat, potrivit legii.
    Art. 8
    Pentru perioada de timp in care banca nu va realiza venituri in valuta, UCECOM va include in programele sale de cheltuieli valutare si necesitatile Bancii pentru Mica Industrie si Libera Initiativa - S.A., contravaloarea in lei a valutei fiind suportata de banca.
    Art. 9
    Banca isi va incepe activitatea in cursul trimestrului IV/1990.

             PRIM-MINISTRU
              PETRE ROMAN

    ANEXA 1
                        STATUTUL
Bancii pentru Mica Industrie si Libera Initiativa - S.A.

    CAP. 1
    Denumirea, sediul, durata si obiectul bancii

    Art. 1
    Societatea a carei activitate se reglementeaza prin prezentul statut are denumirea de "Banca pentru Mica Industrie si Libera Initiativa" - societate pe actiuni, denumita in cele ce urmeaza banca.
    Asociatii fondatori sunt cooperative mestesugaresti, case de pensii ale cooperatiei mestesugaresti, unitati din sfera de activitate a acestora, precum si alte persoane fizice sau juridice, romane si/sau straine.
    Banca, sub forma unei societati pe actiuni cu raspundere limitata la capitalul subscris al societatii, este constituita in conformitate cu legile in vigoare in Romania, are personalitate juridica si functioneaza pe baza prevederilor prezentului statut.
    Banca ofera actionarilor sai o baza democratica pentru colaborare, iar clientilor conditii competitive pentru rezolvarea in mod independent, pe baza liberei initiative, a afacerilor curente si de perspectiva.
    Art. 2
    Banca isi are sediul social in municipiul Bucuresti.
    Art. 3
    Durata de functionare a bancii este de 99 ani si poate fi prelungita prin hotararea adunarii generale.
    Art. 4
    Banca are ca obiect de activitate atragerea de fonduri in lei si valuta straina si acordarea de credite sub diferite forme in lei si valuta straina.
    Banca efectueaza operatiuni bancare si financiare in Romania si strainatate pentru contul sau propriu, in numele altora sau in colaborare cu altii, cum sunt:
    a) atragerea de economii si depozite la vedere si la termen in lei si valuta straina;
    b) acordarea de credite si constituiri de depozite pe diferite termene in lei si valuta straina;
    c) scontarea si acceptarea de efecte de comert, cu sau fara recurs si reescontarea propriului portofoliu, in lei si valuta straina;
    d) emiterea si efectuarea de operatiuni cu efecte de comert;
    e) emiterea de cecuri bancare proprii sau in contul altor institutii de credit;
    f) efectuarea de operatiuni cu titluri de stat, actiuni, obligatiuni si alte hartii de valoare, pentru contul propriu sau al tertilor;
    g) sa emita, confirme, negocieze si sa plateasca acreditive, documentare, incasouri, ordine de plata si alte instrumente de decontare; sa emita, confirme si sa efectueze operatiuni cu scrisori de garantie, avaluri si cautiuni in tara si in strainatate;
    h) sa efectueze operatiuni de arbitraj valutar si sa administreze, disponibilitati in valuta straina, proprii si ale clientilor;
    i) sa participe la consortii de garantii si la credite consortiale interne si internationale;
    j) sa cumpere si sa vinda valuta straina, aur si metale pretioase in lingouri sau monede si medalii;
    k) alte operatiuni legate de afacerile bancare si financiare in tara si strainatate;
    l) sa cumpere imobile si alte valori imobiliare numai pentru uz propriu sau pentru a sprijini propriile interese de credit cu obligatia, in acest caz, sa le vinda la prima ocazie favorabila;
    m) sa participe cu capital la organizatii financiar-bancare din tara si strainatate, precum si la orice alte organizatii economice;
    n) sa incheie cu banci si institutii financiare straine conventii privind activitati financiar-bancare si aranjamente de corespondent.
    Banca are dreptul sa participe la orice operatiuni economice, financiare si bancare in cadrul unor acorduri, conventii si intelegeri incheiate de autoritatile romane pe plan intern sau extern.
    Aceste enumerari au fost facute cu titlul enumerativ si nu limitativ.

    CAP. 2
    Capital social, actiuni

    Art. 5
    Capitalul social al bancii este de 1.500 milioane repartizat in 1.500.000 actiuni de 100 lei, fiecare actiune dand dreptul la un vot.
    Persoanele fizice si juridice straine care subscriu la capital vor efectua plata contravalorii actiunilor respective in valuta la cursul oficial in vigoare, din ziua platii.
    Actiunile sunt individuale, la purtator si pot fi negociate in mod liber, potrivit normelor ce se vor elabora de catre banca, in conformitate cu dispozitiile legale.
    Un actionar va putea sa detina actiuni in proprietate, cesiune, reprezentare sau sub orice alte forme care confera drept de vot, de o valoare reprezentand cel mult 35% din capitalul social al bancii.
    Art. 6
    La propunerea consiliului de administratie, adunarea generala a actionarilor poate hotari majorarea capitalului bancii, fixand conditiile si data emisiunii de noi actiuni.
    Nu se pot emite noi actiuni de o valoare mai mica decat valoarea nominala initiala.
    Banca emite certificate prin care se atesta detinerea actiunilor.
    Art. 7
    Toate actiunile sunt supuse la drepturi si obligatii egale. Actionarii vor fi tinuti responsabili numai in limita valorii fiecarei actiuni, iar obligatiile lor nu pot fi marite peste aceasta limita.
    Art. 8
    Proprietatea unei actiuni inseamna implicit acceptarea statutului bancii si a rezolutiilor adunarii generale.
    Art. 9
    Fiecare actiune este indivizibila. Toate actiunile vor fi considerate "pari-passu", fara nici o preferinta asupra proprietatii activelor bancii sau distribuirii beneficiilor.
    Banca nu va putea dobandi propriile sale actiuni, nici acorda imprumuturi sau avansuri asupra lor.

    CAP. 3
    Conducerea bancii
    Adunarea generala a actionarilor

    Art. 10
    Adunarea generala a actionarilor convocata si constituita in conformitate cu prevederile legii si ale prezentului statut reprezinta pe toti asociatii si hotararile sale sunt obligatorii.
    Adunarea generala a actionarilor este legal  constituita in prezenta unui numar de delegati ai actionarilor care sa reprezinte 3/4 din capitalul bancii si hotaraste cu majoritatea a 3/4 din numarul delegatilor actionarilor prezenti.
    Art. 11
    Adunarea generala a actionarilor este convocata de consiliul de administratie la sediul social al bancii pe baza de afisare la sediul central al bancii si al sucursalelor si filialelor acesteia, precum si prin publicarea in Monitorul Oficial, cu cel putin treizeci de zile inainte de data la care aceasta urmeaza sa aiba loc. Comunicarea va cuprinde locul, ziua si ora sedintei precum si ordinea de zi.
    Art. 12
    Au dreptul sa participe la adunarea generala actionarii care dovedesc cu propriile actiuni sau certificatul de atestare a proprietatii actiunilor, calitatea lor de actionari.
    Prezenta la adunarea generala se va asigura prin delegati ai actionarilor alesi pe 2 ani, pe judete, tinand seama de norma de reprezentare de 30.000 de actiuni la un delegat.
    La alegerea delegatului pe judet se vor alege si doi delegati supleanti pentru a se face fata unor posibile indisponibilitati.
    In situatia in care in unele judete vor rezulta fractiuni sub cifra de 30.000 actiuni, pentru aceste fractiuni urmeaza sa se aleaga un delegat cu drept de vot pentru numarul de actiuni pe care acesta le reprezinta.
    Numarul de voturi este egal cu numarul de actiuni reprezentate de delegatul respectiv.
    Adunarea de alegere a delegatilor se convoaca cu cel putin 15 zile inainte de data adunarii generale a actionarilor si va fi organizata de actionarul cu cel mai mare numar de actiuni din judetul respectiv care va asigura si presedintia alegerii. Rezultatele alegerilor de delegati vor fi consemnate de catre o comisie aleasa de adunare, intr-un proces-verbal semnat de actionarii prezenti, ce se va inainta presedintelui adunarii generale a actionarilor, cu cel putin 5 zile inainte de data tinerii acesteia. Procesul-verbal constituie procura prin care delegatul ales este imputernicit sa reprezinte actionarii respectivi.
    Adunarile teritoriale de alegere a delegatilor sunt legal constituite in prezenta numarului de actionari care sa reprezinte cel putin 51% din valoarea totala a actiunilor din zona respectiva.
    Hotararile de alegere a delegatilor de catre adunarile teritoriale sunt valabile daca sunt adoptate cu majoritatea de 51% din numarul actionarilor prezenti.
    In situatia in care prezenta actionarilor din zona respectiva nu asigura majoritatea de 51%, adunarea se amana cu 30 minute, dupa care adunarea de alegere a delegatilor se considera legal constituita si va adopta hotarari cu orice numar de actionari prezenti.
    Membrii consiliului de administratie si membrii comitetului de conducere nu pot fi alesi delegati, dar participa la lucrarile adunarii generale, avand drept de vot consultativ.
    Reprezentantul general al actionarilor, care este si presedintele consiliului de administratie, participa, de drept, la lucrarile adunarii generale, cu drept de vot deliberativ.
    Art. 13
    Adunarea generala a actionarilor se convoaca de catre consiliul de administratie si este prezidata de reprezentantul general al actionarilor, iar in lipsa acestuia, de o alta persoana desemnata de adunarea generala.
    Privitor la aceasta convocare vor fi informati Ministerul Finantelor si Banca Nationala a Romaniei.
    Secretariatul adunarii generale a actionarilor va fi asigurat de secretarul bancii.
    Hotararile adunarii generale a actionarilor sunt trecute in procese-verbale semnate de presedinte si de secretar.
    Art. 14
    Adunarea generala a actionarilor poate fi ordinara si extraordinara.
    Adunarea generala ordinara trebuie sa fie convocata cel putin o data pe an, in decursul a 6 luni de la incheierea exercitiului financiar al bancii, acesta corespunzand cu finele anului calendaristic, dar nu mai tarziu de 10 zile inainte de termenul stabilit de lege pentru depunerea bilantului la organele fiscale.
    Adunarea generala adopta, in cadrul problemelor inscrise pe ordinea de zi, decizii privind:
    - directiile principale de orientare a activitatii de viitor a bancii;
    - aprobarea bilantului bancii, a contului de profit si pierderi, descarcarea de gestiune, destinatia si repartizarea beneficiului;
    - majorarea capitalului si constituirea de rezerve;
    - participari cu capital la alte organizatii economice si financiare din tara si strainatate;
    - infiintarea de sucursale, filiale si subsidiare in tara si in strainatate;
    - numeste reprezentantul general al actionarilor si pe ceilalti membri ai consiliului de administratie (administratorii bancii), durata mandatului lor fiind de 4 ani. Reprezentantul general al actionarilor nu poate fi membru al conducerii executive a bancii; aceasta functie este retribuita prin indemnizatie la nivelul stabilit de adunarea generala, la propunerea consiliului de administratie;
    - numeste presedintele executiv al bancii si vicepresedintii executivi, functii cu norma intreaga, care au sarcina conducerii efective a bancii, mandatul lor fiind de 4 ani;
    - stabileste marimea jetoanelor de prezenta si a tantiemelor administratorilor bancii;
    - numeste comisia de cenzori cu mandatul de 3 ani si stabileste remunerarea acesteia. La expirarea mandatului lor, membrii comisiei de cenzori pot fi realesi.
    Art. 15
    Adunarea generala extraordinara poate fi convocata de consiliul de administratie ori de cate ori este nevoie sau la cererea actionarilor, reprezentand cel putin 1/4 din capitalul bancii, respectiv din numarul delegatilor teritoriali, care reprezinta aceasta proportie din capital.
    Hotararile se adopta potrivit reglementarilor prevazute pentru adunarea generala ordinara.
    Art. 16
    Adunarea generala extraordinara poate hotari asupra modificarii statutului, majorarii capitalului social, emiterii de obligatiuni si alte cazuri prevazute de lege.
    Consiliul de administratie
    Art. 17
    Banca este administrata de consiliul de administratie cu mandat de 4 ani, compus din 12-14 administratori, in compunerea sa intrind:
    - 8 reprezentanti ai actionarilor, inclusiv reprezentantul general al actionarilor;
    - 2 reprezentanti ai salariatilor bancii;
    - 2-4 reprezentanti ai conducerii executive a bancii in persoana presedintelui executiv si a 2 vicepresedinti executivi.
    Consiliul de administratie este legal constituit in prezenta a 2/3 din totalul membrilor sai, iar deciziile sale vor fi adoptate prin votul majoritatii simple a membrilor care compun consiliul de administratie.
    Art. 18
    Consiliul de administratie este prezidat de reprezentantul general al actionarilor, constituie principalul organ de decizie intre adunarile generale si se intruneste trimestrial pentru a lua in discutie si adopta decizii privind principalele domenii ale activitatii bancii, dupa cum urmeaza:
    - examinarea si confirmarea darii de seama anuale, a bilantului si a contului de profit si pierderi, insotite de propuneri privind destinatia si repartizarea beneficiului, in vederea prezentarii acestora adunarii generale a actionarilor pentru aprobarea si descarcarea de gestiune;
    - aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al bancii, precum si a cheltuielilor de investitii pentru bunuri de capital;
    - activitatea de credite, nivelul obligatiunilor si al angajamentelor bancii, precum si nivelul dobanzilor aplicate de banca;
    - stabilirea regimului comisioanelor si al semnaturilor personalului care are drept de angajare a patrimoniului bancii;
    - aprobarea structurii organizatorice si de personal al bancii;
    - aprobarea normelor de lucru si competentele consiliului de administratie;
    - stabilirea numarului membrilor, a componentei comitetului de conducere si competentele acestuia;
    - aprobarea atributiilor si competentelor presedintelui si vicepresedintilor executivi ai bancii;
    - numirea directorilor din centrala bancii si ai sucursalelor si filialelor, precum si ai subsidiarelor;
    - aprobarea salariilor conducerii executive a bancii, regimul de salarizare a restului personalului, prime si alte forme de remunerare.
    Comitetul de conducere
    Art. 19
    Asigura transpunerea in viata a hotararilor consiliului de administratie si conducerea curenta a activitatii bancii intre sedintele consiliului de administratie.
    Comitetul de conducere este format din 5-7 membri, in compunerea sa intrind presedintele executiv al bancii, vicepresedintii executivi si 3 conducatori ai principalelor compartimente din centrala bancii.
    Art. 20
    Comitetul de conducere este prezidat de presedintele executiv al bancii, iar in lipsa acestuia, de unul dintre vicepresedintii executivi si se intruneste ori de cate ori va fi necesar sau la cererea a cel putin jumatate din totalul membrilor sai.
    Comitetul de conducere este legal constituit in prezenta a 2/3 din totalul membrilor sai si adopta decizii cu majoritatea membrilor care il compun.
    Art. 21
    In situatia in care comitetul de conducere nu poate adopta decizii ca urmare a neintrunirii majoritatii de voturi aratata mai sus, problema asupra careia nu s-a putut adopta o decizie va fi supusa primei sedinte a consiliului de administratie.
    Art. 22
    Activitatea de conducere zi de zi a intregii banci este asigurata de presedintele executiv, iar in lipsa acestuia de un vicepresedinte executiv.
    Pe masura cresterii activitatii bancii, adunarea generala a actionarilor, la propunerea consiliului de administratie, poate aproba cresterea numarului vicepresedintilor executivi si alegerea unui prim-vicepresedinte, acestia devenind membri de drept ai comitetului de conducere.
    Art. 23
    Reprezentarea si angajarea bancii in legatura cu operatiunile patrimoniale se efectueaza cu doua semnaturi, potrivit reglementarii competentelor ce se va stabili de catre consiliul de administratie; angajarea bancii printr-o singura semnatura este nula si neavenita.
    Art. 24
    In scopul pastrarii integrale a activelor bancii, comitetul de conducere va asigura reglementarea stricta a sistemului de garantare a creditelor si a altor facilitati acordate de banca.
    Art. 25
    Banca va acorda credite si alte facilitati de aceasta natura pe baza de garantii si gajuri care sa se materializeze in ipoteca constituita asupra bunurilor imobile, alte bunuri si valori in proprietatea debitorului si garantilor, cesiuni de alte active, scrisori de garantie bancara, hartii de valoare si alte efecte de comert, bunurile ce se procura din creditul acordat, precum si garantii personale.
    Garantiile constituite de solicitantii de credit trebuie sa depaseasca, de regula, cu 10-20% valoarea creditului acordat, inclusiv dobanda.

    CAP. 4
    Comisia de cenzori

    Art. 26
    Verificarea bilantului si a contului de profit si pierderi al bancii si realitatea cifrelor cuprinse in acestea se efectueaza de catre o comisie de cenzori, formata din 3 experti contabili autorizati, la recomandarea Ministerului Finantelor.
    Comisia de cenzori verifica respectarea de catre banca a principiului tratamentului egal al actionarilor privind toate drepturile si obligatiile ce le revin.
    Dupa verificarile efectuate, comisia de cenzori atesta in scris pe bilantul bancii opinia ei privind rezultatele verificarii bilantului, a contului de profit si pierderi si in legatura cu realitatea cifrelor.

    CAP. 5
    Darea de seama anuala si bilantul bancii

    Art. 27
    Anul  de afaceri al bancii incepe la 1 ianuarie si se incheie la 31 decembrie ale fiecarui an calendaristic.
    Cu toate acestea, primul an de afaceri al bancii va acoperi perioada cuprinsa intre data inceperii activitatii bancii si sfarsitul lunii decembrie a anului urmator.
    Art. 28
    Comitetul de conducere asigura intocmirea in termen de 3 luni de la data expirarii anului de afaceri a bilantului, contului de profit si pierderi, precum si a darii de seama anuale.
    Pe baza acestor documente, comisia de cenzori efectueaza verificarile corespunzatoare, dupa care bilantul bancii atestat de catre comisia de cenzori, impreuna cu contul de profit si pierderi, darea de seama anuala si propunerile pentru repartizarea beneficiului se prezinta consiliului de administratie pentru examinare.
    Art. 29
    Consiliul de administratie examineaza bilantul bancii, contul de profit si pierderi, darea de seama anuala, propunerile privind repartizarea beneficiului si supune adunarii generale rezultatele examinarii in vederea aprobarii si descarcarii de gestiune.
    Art. 30
    Inainte de convocarea adunarii generale anuale, bilantul bancii, contul de profit si pierderi si darea de seama se afiseaza la sediul central al bancii si la sucursale, iar dupa aprobare se publica in presa.
    Art. 31
    Beneficiile nete rezultate din bilant vor fi distribuite de adunarea generala a actionarilor, astfel:
    a) constituirea de fonduri de rezerva legale;
    b) constituirea de provizioane de risc;
    c) restul ramane la dispozitia adunarii generale pentru constituirea de rezerve speciale, pentru distribuirea de dividende sau pentru orice alte destinatii.
    Dividendul decis de adunarea generala in baza propunerilor consiliului de administratie va putea fi platit numai din profitul realizat, dupa satisfacerea obligatiilor legale si pastrind integritatea capitalului.

    CAP. 6
    Dispozitii finale

    Art. 32
    Pentru eventualele erori in eliberarea de mijloace banesti, neinregistrari sau inregistrari eronate in conturile clientilor, banca raspunde numai pana la limita sumei eronat eliberate, neinregistrate, sau eronat inregistrate, precum si de plata penalitatilor ce se varsa la bugetul de stat, suportate de clienti in cazurile prevazute de lege, daca nu se dovedeste ca erorile s-au produs din culpa clientilor.
    Raspunderea bancii inceteaza daca nu este sesizata prin reclamatie pana la expirarea termenului stabilit si comunicat in scris, potrivit legii, titularilor de cont de a aduce la cunostinta unitatilor bancii neinregistrarea sau inregistrarea eronata a operatiunilor in conturi, reflectata in extrasul de cont sau alte documente bancare.
    Pretentiile fata de banca sunt supuse prescriptiei prevazute de lege.
    Art. 33
    Banca si salariatii bancii sunt obligati sa pastreze secretul operatiilor si conturilor acesteia si ale clientilor sai.
    Relatii asupra operatiilor si conturilor se dau numai titularilor de conturi, organelor judecatoresti si de urmarire penala potrivit conditiilor stabilite de lege.
    Art. 34
    In cazul in care se ajunge la lichidarea bancii, adunarea generala va hotari in unanimitate de voturi modalitatea de lichidare, in conditiile prevazute de lege.


SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 679/1990

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 679 din 1990
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 679/1990
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu