Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 51 din 20 noiembrie 2003

privind instituirea masurii de administrare speciala la Cooperativa de credit "Devotatii" Matasari, judetul Gorj

ACT EMIS DE: CREDITCOOP CASA CENTRALA

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 850 din 28 noiembrie 2003


SmartCity3


    In baza prevederilor art. 191 lit. d) si ale art. 198 lit. b) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 97/2000 privind organizatiile cooperatiste de credit, aprobata si modificata prin Legea nr. 200/2002, si ale art. 26 din Normele CREDITCOOP Casa Centrala privind supravegherea cooperativelor de credit,
    avand in vedere masurile stabilite in sedinta sa din data de 20 noiembrie 2003, ca urmare a Referatului nr. 4.295 din 20 noiembrie 2003 privind concluziile rezultate in urma activitatii de supraveghere speciala instituita la aceasta unitate,
    tinand cont de prevederile art. 197 alin. 3 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 97/2000, aprobata si modificata prin Legea nr. 200/2002,

    Consiliul de administratie al CREDITCOOP Casa Centrala hotaraste:

    Art. 1
    Se instituie masura de administrare speciala la Cooperativa de credit "Devotatii" Matasari, judetul Gorj, ca urmare a inregistrarii de catre aceasta a unui nivel al indicatorului de solvabilitate sub limitele prevazute de reglementarile Bancii Nationale a Romaniei, precum si a deteriorarii semnificative a celorlalti indicatori economico-financiari, incepand cu data de 2 decembrie 2003.
    Art. 2
    Activitatea de administrare speciala la Cooperativa de credit "Devotatii" Matasari, judetul Gorj, va fi efectuata de catre administratorul special, domnul Braitor Mircea, desemnat de Consiliul de administratie al CREDITCOOP Casa Centrala.
    Art. 3
    Administratorul special va prelua integral atributiile Consiliului de administratie al Cooperativei de credit "Devotatii" Matasari, judetul Gorj, la data instituirii masurii de administrare speciala. Pe perioada administrarii speciale se suspenda activitatea adunarii generale a cooperativei de credit, a consiliului de administratie, a conducatorilor si a cenzorilor, precum si dreptul la dividende si remuneratii al acestora.
    Art. 4
    La preluarea activitatii administratorul special va instiinta de indata cooperativa de credit si, dupa caz, punctele de lucru ale acesteia cu privire la luarea masurii de administrare speciala.
    Art. 5
    Administratorul special va administra cooperativa de credit, stabilind conditiile optime pentru conservarea activelor si incasarea creantelor in interesul deponentilor, al altor creditori, precum si al retelei din care face parte.
    Art. 6
    In termen de 45 de zile de la numire, administratorul special va prezenta un raport scris Consiliului de administratie al CREDITCOOP Casa Centrala cu privire la starea economica a cooperativei de credit si la posibilitatea redresarii situatiei ei financiare, anexand documente referitoare la evaluarea activelor si pasivelor cooperativei de credit, la situatia recuperarii activelor, la costul mentinerii activelor si la situatia lichidarii debitelor.
    Art. 7
    Prezenta hotarare poate fi contestata la Consiliul de administratie al Bancii Nationale a Romaniei, in termen de 15 zile de la data comunicarii, in conformitate cu prevederile art. 202 alin. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 97/2000, aprobata si modificata prin Legea nr. 200/2002.
    Art. 8
    Compartimentul de supraveghere, control financiar si de gestiune din cadrul CREDITCOOP Casa Centrala va intreprinde demersurile necesare in vederea transmiterii prezentei hotarari Cooperativei de credit "Devotatii" Matasari, administratorului special desemnat, precum si publicarii ei in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, si in doua publicatii de circulatie nationala.

                 Presedintele Consiliului de administratie
                        al CREDITCOOP Casa Centrala,
                               Adrian MorarSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 51/2003

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 51 din 2003
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 94 2014
    Aceasta este pentru a informa publicul larg că în prezent acordăm împrumut persoanelor care au nevoie de ajutor financiar la o rată a dobânzii scăzută de 3%. Dacă sunteți interesat să solicitați un împrumut, contactați-ne pentru mai multe informații prin: E-mail: protonloan2020@hotmail.com Mobil / Whatsapp: +44 (752) 064-7201
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 51/2003
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu