E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 459 din 27 iunie 1995

privind stabilirea pretului minim, garantat, de achizitie si a primelor ce se acorda de la bugetul de stat pentru laptele de vaca - materie prima

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 132 din 30 iunie 1995


SmartCity3


    Guvernul Romaniei  hotaraste:

    Art. 1
    Pretul minim, garantat, de achizitie, precum si primele acordate producatorilor agricoli de la bugetul de stat pentru laptele de vaca cu 3,5% grasime, livrat la fondul de consum, preluat in conditiile STAS 2418-61, se stabilesc dupa cum urmeaza:
    In perioada 1 iulie - 31 octombrie 1995:
    Pretul minim, garantat, de achizitie
    (inclusiv prima)                          425 lei/litru
    din care:
    - prima de la bugetul de stat             220 lei/litru.

    In perioada 1 noiembrie 1995-30 aprilie 1996:
    Pretul minim, garantat, de achizitie
    (inclusiv prima)                          475 lei/litru
    din care:
    - prima de la bugetul de stat             250 lei/litru.
    La laptele de vaca cu un continut de grasime mai mare sau mai mic de 3,5%, pretul minim, garantat, de achizitie va fi majorat sau redus corespunzator continutului de grasime.
    Art. 2
    Pentru acoperirea cheltuielilor ocazionate de completarea resurselor de lapte de vaca - materie prima, necesare aprovizionarii populatiei municipiului Bucuresti si a judetelor Brasov, Caras-severin, Gorj, Hunedoara, Prahova, se acorda prime de la bugetul de stat agentilor economici pentru cantitatile preluate din alte judete, dupa cum urmeaza:
    - pentru municipiul Bucuresti       70 lei/litru
    - pentru judetele:
      Brasov, Caras-severin, Gorj,
      Hunedoara si Prahova              35 lei/litru.
    Art. 3
    Sumele aferente primelor prevazute la art. 1 si 2 se vor aloca din bugetul Ministerului Agriculturii si Alimentatiei aprobat pe anul 1995.
    Art. 4
    Normele de acordare, utilizare si control al primelor acordate producatorilor agricoli pentru laptele de vaca, aprobate prin anexa nr. 2 la Hotararea Guvernului nr. 72/1994, precum si Normele metodologice emise de Ministerul Finantelor si Ministerul Agriculturii si Alimentatiei in aplicarea Hotararii Guvernului nr. 536/1993, se modifica in mod corespunzator.
    Art. 5
    Pe data intrarii in vigoare a prezentei hotarari, prevederile referitoare la nivelul primelor din Hotararea Guvernului nr. 149/1994 si cele referitoare la pretul minim, garantat, de achizitie, la lapte, precum si la prime din Hotararea Guvernului nr. 55/1995, si orice alte dispozitii contrare se abroga.

            p. PRIM - MINISTRU
            DAN MIRCEA POPESCU,
            ministru de stat, ministrul
            muncii si protectiei sociale

                         Contrasemneaza:
                         Ministrul agriculturii
                         si alimentatiei,
                         Valeriu Tabara

                         Ministru de stat,
                         ministrul finantelor,
                         Florin Georgescu
                                           SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 459/1995

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 459 din 1995
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 94 2014
    Aceasta este pentru a informa publicul larg că în prezent acordăm împrumut persoanelor care au nevoie de ajutor financiar la o rată a dobânzii scăzută de 3%. Dacă sunteți interesat să solicitați un împrumut, contactați-ne pentru mai multe informații prin: E-mail: protonloan2020@hotmail.com Mobil / Whatsapp: +44 (752) 064-7201
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 459/1995
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu