Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 440 din 30 aprilie 2002

privind transferul participatiei statului la unele societati comerciale de tip "Comcereal"/"Cerealcom" de la Autoritatea pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor Statului catre Agentia Domeniilor Statului aflata in subordinea Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 325 din 16 mai 2002


SmartCity3


    In temeiul prevederilor art. 107 din Constitutia Romaniei si ale art. 19 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 2/2001 pentru stabilirea unor masuri privind infiintarea, organizarea/reorganizarea sau functionarea, dupa caz, a unor ministere, organe de specialitate ale administratiei publice centrale si institutii publice, aprobata cu modificari prin Legea nr. 233/2001, cu modificarile ulterioare,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    Art. 1
    Se aproba transferul participatiei statului la unele societati comerciale de tip "Comcereal"/"Cerealcom", prevazute in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare, din portofoliul Autoritatii pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor Statului in portofoliul Agentiei Domeniilor Statului aflate in subordinea Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor.
    Art. 2
    Transferul participatiei statului la societatile comerciale prevazute la art. 1 se face pe baza de protocol de predare-preluare incheiat intre Autoritatea pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor Statului si Agentia Domeniilor Statului aflata in subordinea Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, in termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari.
    Art. 3
    De la data incheierii protocolului de predare-preluare Agentia Domeniilor Statului aflata in subordinea Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, in calitate de institutie publica implicata, va exercita toate drepturile in numele statului si va executa toate obligatiile ce decurg din calitatea de actionar la societatile comerciale prevazute la art. 1.

                  PRIM-MINISTRU
                  ADRIAN NASTASE

                         Contrasemneaza:
                         Ministrul agriculturii,
                         alimentatiei si padurilor,
                         Ilie Sarbu

                         Ministrul Autoritatii pentru Privatizare
                         si Administrarea Participatiilor Statului,
                         Ovidiu Tiberiu Musetescu

                         p. Ministrul finantelor publice,
                         Gheorghe Gherghina,
                         secretar de stat

    ANEXA 1

                                 LISTA
cuprinzand societatile comerciale de tip "Comcereal"/"Cerealcom" cu participare majoritara a statului aflate in portofoliul Autoritatii pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor Statului
_________________________________________________________________________
Nr.  Denumirea societatii   Localitatea/Judetul   Participatia Observatii
crt. comerciale                                   APAPS (%)
_________________________________________________________________________
  1. COMCEREAL Unirea       Aiud - Alba                50,23
  2. CEREALCOM Arges        Pitesti - Arges           100
  3. CEREALCOM Bihor        Oradea - Bihor            100
  4. CEREALCOM Cluj         Cluj-Napoca - Cluj        100          Lf
  5. Gr. SILOZURI Constanta Constanta - Constanta     100
  6. CEREALCOM Iasi         Iasi - Iasi               100          Lf
  7. COMCEREAL Iasi         Iasi - Iasi                53,64
  8. CEREALCOM Mures        Targu Mures - Mures       100          Lf
  9. CEREALCOM Olt          Slatina - Olt             100
 10. CEREALCOM Satu Mare    Satu Mare - Satu Mare     100
 11. COMCEREAL Salaj        Zalau - Salaj              86,67       La
_________________________________________________________________________

    Legenda:
    Lf   lichidare faliment (conform Legii nr. 64/1995 privind procedura reorganizarii judiciare si a falimentului, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare).
    La   lichidare administrativa (voluntara) conform Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 88/1997 privind privatizarea societatilor comerciale, aprobata prin Legea nr. 44/1998, cu modificarile si completarile ulterioare.SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 440/2002

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 440 din 2002
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 440/2002
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu