E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a fost modificat de niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 43 din 20 ianuarie 2000

privind regularizarea decontarilor in unele domenii ale asistentei medicale din sistemul asigurarilor sociale de sanatate

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 22 din 21 ianuarie 2000


SmartCity3


    In temeiul prevederilor art. 107 alin. (1) si (2) din Constitutia Romaniei,

    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Cabinetele medicale din asistenta medicala ambulatorie, care nu s-au organizat conform Ordonantei Guvernului nr. 124/1998 privind organizarea si functionarea cabinetelor medicale, cu completarile si modificarile ulterioare, si care au incheiat contracte sau conventii cu casele de asigurari de sanatate prin reprezentantul legal al unei unitati sanitare cu personalitate juridica, sunt finantate din fondurile aferente fiecarui tip de asistenta medicala pentru care s-a incheiat contractul sau conventia respectiva.
    Art. 2
    Recalcularea trimestriala a bugetului de practica medicala, acordat furnizorilor de servicii medicale din asistenta medicala primara, se va efectua fara diminuare pentru gradul profesional pe perioada aplicarii prevederilor Hotararii Guvernului nr. 312/1999 pentru aprobarea Contractului-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului asigurarilor sociale de sanatate pe anul 1999 si ale Ordinului presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si al presedintelui Colegiului Medicilor din Romania nr. 143/792/1999.
    Art. 3
    Regularizarea sumelor alocate de casele de asigurari de sanatate in trimestrul IV 1999 furnizorilor de servicii medicale din asistenta medicala ambulatorie, pe baza contractelor si conventiilor, se va efectua pana la data de 15 februarie 2000 pentru fiecare tip de asistenta medicala si se reflecta in mod corespunzator in bugetul de venituri si cheltuieli al caselor de asigurari de sanatate pentru anul 2000.
    Art. 4
    Pentru stabilirea valorii definitive a punctului per capita, pe servicii, pentru bugetul de practica medicala in asistenta medicala primara, precum si pentru valoarea definitiva a punctului in asistenta medicala ambulatorie de specialitate, casele de asigurari de sanatate vor raporta Casei Nationale de Asigurari de Sanatate pana la data de 1 februarie 2000, pe baza contractelor si conventiilor, punctele aferente activitatii prestate de furnizorii de servicii medicale.
    Art. 5
    Pana la data de 1 februarie 2000 casele de asigurari de sanatate vor raporta cheltuielile privind lichidarea lunii septembrie 1999, plata compensatorie a concediilor de odihna pentru perioada 1 ianuarie - 30 septembrie 1999, plata drepturilor banesti aferente perioadei de preaviz, alte plati efectuate in trimestrul IV 1999 din fondul asistentei medicale primare si din fondul asistentei medicale de specialitate din ambulatoriu, conform anexei nr. 2 la normele metodologice aprobate prin Ordinul presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si al presedintelui Colegiului Medicilor din Romania nr. 143/792/1999. Aceste cheltuieli nu vor fi luate in calcul la stabilirea valorilor definitive ale punctelor la nivel national.
    Art. 6
    Cheltuielile aferente trimestrului IV 1999 pentru cabinetele medicale din asistenta medicala ambulatorie in care nu au functionat medici se vor deconta de unitatile sanitare cu personalitate juridica in a caror structura organizatorica au functionat, din bugetul global al acestora.

                 PRIM-MINISTRU
            MUGUR CONSTANTIN ISARESCU

                      Contrasemneaza:
                      p. Presedintele Casei Nationale
                      de Asigurari de Sanatate,
                      Valeriu Simion

                      Ministrul sanatatii,
                      Hajdu Gabor

                      Ministrul finantelor,
                      Decebal Traian RemesSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 43/2000

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 43 din 2000
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 94 2014
    Aceasta este pentru a informa publicul larg că în prezent acordăm împrumut persoanelor care au nevoie de ajutor financiar la o rată a dobânzii scăzută de 3%. Dacă sunteți interesat să solicitați un împrumut, contactați-ne pentru mai multe informații prin: E-mail: protonloan2020@hotmail.com Mobil / Whatsapp: +44 (752) 064-7201
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu