Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 15303 din 3 august 2006

privind aprobarea Normei pentru modificarea si completarea Normelor privind derularea activitatii de emitere in numele si in contul statului a microgarantiei (cod ISO: NI-GAR-04-I/1)

ACT EMIS DE: COMITETUL DE GARANTII SI CREDITE DE COMERT EXTERIOR

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 705 din 17 august 2006In baza Hotărârii Guvernului nr. 844/1991 privind înfiinţarea Comitetului Interministerial de Garanţii şi Credite de Comerţ Exterior, cu modificările şi completările ulterioare, şi a Hotărârii Guvernului nr. 293/1992 pentru aprobarea atribuţiilor, competenţelor şi modului de funcţionare ale Comitetului Interministerial de Garanţii şi Credite de Comerţ Exterior, precum şi a convenţiilor-cadru pentru derularea activităţii de finanţare şi asigurare a creditelor de comerţ exterior în numele şi contul statului, cu modificările şi completările ulterioare,

analizând propunerile privind Norma pentru modificarea şi completarea Normelor privind derularea activităţii de emitere în numele şi în contul statului a microgaranţiei (cod ISO: NI-GAR-04-1/1) şi ţinând seama de:

-  Legea nr. 96/2000 privind organizarea şi funcţionarea Băncii de Export-Import a României EXIMBANK - S.A., republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

-   Nota nr. 862 din 26 iulie 2006 întocmită de Banca de Export-Import a României EXIMBANK - S.A.;

-   avizul favorabil acordat de Comisia pregătitoare în şedinţa din 2 august 2006 şi de propunerile formulate în şedinţa din 3 august 2006 de către membrii Comitetului Interministerial de Garanţii şi Credite de Comerţ Exterior,

Comitetul Interministerial de Garanţii şi Credite de Comerţ Exterior, întrunit în plenul şedinţei din ziua de 3 august 2006, hotărăşte:

Articol unic. - Se aprobă Norma pentru modificarea şi completarea Normelor privind derularea  activităţii   de  emitere  în   numele  şi  în contul statului a microgaranţiei (cod ISO: NI-GAR-04-1/1), conform anexei care face parte din prezenta hotărâre.

p. Preşedintele Comitetului Interministerial de Garanţii şi Credite de Comerţ Exterior,

Carmen Radu

ANEXĂ

NORMĂ

pentru modificarea şi completarea Normelor privind derularea activităţii de emitere în numele şi în contul statului a microgaranţiei (cod ISO: NI-GAR-04-1/1)

Articol unic. - Normele privind derularea activităţii de emitere în numele si în contul statului a microgaranţiei (cod ISO: NI-GAR-04-I/0), publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 532 din 20 iunie 2006, se modifică şi se completează după cum urmează:

1. La articolul 18, alineatul al doilea va avea următorul cuprins:

„Nu sunt eligibile pentru acordarea garanţiei creditele pentru:

a)  investiţii destinate susţinerii şi desfăşurării activităţilor:

-   de producţie, comerţ şi servicii în domeniul armamentului;

-   de tranzacţii imobiliare;

-   de agricultură primară (cultura plantelor, creşterea animalelor);

-   din industria jocurilor de noroc;

b)  activităţi curente:

-   de export;

-   de comerţ (cu excepţia celui derulat prin unităţi de alimentaţie publică şi turism);

-   de agricultură primară (cultura plantelor, creşterea animalelor);

-   de producţie şi servicii în domeniul armamentului;

-   de tranzacţii imobiliare;

-   din industria jocurilor de noroc."

2.   La articolul 36 se introduce un nou alineat cu următorul cuprins:

„EXIMBANK va transmite Consiliului Concurenţei rapoartele privind ajutoarele de stat acordate în pragul de minim, până la sfârşitul lunii următoare încheierii fiecărui trimestru."

3.  Articolul 42 va avea următorul cuprins:

„Art. 42. - Plata valorii de executare a garanţiei se va face în condiţiile şi în termenii prevăzuţi în garanţie, în termen de maximum 15 zile calendaristice de la data primirii de către EXIMBANK a cererii de executare a garanţiei."

4.  Anexa se abrogă.


SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 15303/2006

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 15303 din 2006
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 15303/2006
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu