E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 134 din 28 februarie 2000

pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 523/1997 privind asigurarea pazei obiectivelor, bunurilor si valorilor cu efective de jandarmi

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 89 din 28 februarie 2000


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Anexele nr. 1 si 2 la Hotararea Guvernului nr. 523/1997 privind asigurarea pazei obiectivelor, bunurilor si valorilor cu efective de jandarmi, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 249 din 23 septembrie 1997, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza:
    1. Punctul 2 al capitolului I "Obiective de importanta deosebita pentru apararea tarii" din anexa nr. 1 va avea urmatorul cuprins:
    "2. Serviciul Roman de Informatii
    - 90 de obiective
    - paza-transport corespondenta secreta in Bucuresti si in 41 de judete."
    2. Capitolul V "Localurile misiunilor diplomatice sau ale unor agentii si reprezentante economice straine" din anexa nr. 1 va avea urmatorul cuprins:
    "V. LOCALURILE MISIUNILOR DIPLOMATICE SAU ALE UNOR AGENTII SI REPREZENTANTE ECONOMICE STRAINE
    - 162 de obiective."
    3. Punctul 2 al capitolului I "Obiective de importanta deosebita pentru apararea tarii" din anexa nr. 2 va avea urmatorul cuprins:
    "2. Serviciul Roman de Informatii
    - 90 de obiective
    - paza-transport corespondenta secreta in Bucuresti si in 41 de judete."
    4. Capitolul IV "Localurile misiunilor diplomatice sau ale unor agentii si reprezentante economice straine" din anexa nr. 2 va avea urmatorul cuprins:
    "IV. LOCALURILE MISIUNILOR DIPLOMATICE SAU ALE UNOR AGENTII SI REPREZENTANTE ECONOMICE STRAINE
    - 162 de obiective."
    Art. 2
    (1) Nominalizarea obiectivelor prevazute la art. I pct. 1 si 3 se face prin protocol incheiat intre Ministerul de Interne si Serviciul Roman de Informatii.
    (2) Obiectivele, efectivele si conditiile de executare a serviciului pentru unitatile prevazute la art. I pct. 2 si 4 se stabilesc de Ministerul de Interne impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe, in functie de situatia operativa.

                 PRIM-MINISTRU
           MUGUR CONSTANTIN ISARESCU

                      Contrasemneaza:
                      Ministru de interne,
                      Constantin Dudu Ionescu

                      Ministru de stat,
                      ministrul afacerilor externe,
                      Petre Roman

                      Ministrul finantelor,
                      Decebal Traian Remes

                      Directorul Serviciului
                      Roman de Informatii,
                      Costin GeorgescuSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 134/2000

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 134 din 2000
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 94 2014
    Aceasta este pentru a informa publicul larg că în prezent acordăm împrumut persoanelor care au nevoie de ajutor financiar la o rată a dobânzii scăzută de 3%. Dacă sunteți interesat să solicitați un împrumut, contactați-ne pentru mai multe informații prin: E-mail: protonloan2020@hotmail.com Mobil / Whatsapp: +44 (752) 064-7201
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu