E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a modificat niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 1278 din 28 octombrie 2009

privind organizarea si functionarea Centrului de Conferinte, aflat în subordinea Institutului National de Statistica

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 752 din 4 noiembrie 2009In temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 19 alin. (2) din Legea organizării şi funcţionării statisticii oficiale în România nr. 226/2009,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Art. 1. - (1) Centrul de Conferinţe, denumit în continuare Centrul, este instituţie publică cu personalitate juridică, aflată în subordinea Institutului Naţional de Statistică, finanţată integral din venituri proprii.

(2) Sediul Centrului este în municipiul Bucureşti, Bd. Libertăţii nr. 16, sectorul 5, în spaţiul în suprafaţă de 2.292 m2 din imobilul proprietate publică a statului având datele de identificare prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

(3)  Spaţiul în suprafaţă de 2.292 m2 prevăzut la alin. (2) şi dotările actuale se transmit din administrarea Institutului Naţional de Statistică în administrarea Centrului. Predarea-preluarea acestora se face pe bază de protocol încheiat între Institutul Naţional de Statistică şi Centru, în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

(4) Centrul poate utiliza în comun cu Institutul Naţional de Statistică spaţiul în suprafaţă de 783 m2 din imobilul prevăzut la alin. (2), spaţiu aflat în administrarea Institutului Naţional de Statistică şi care reprezintă holuri de intrare şi ieşire şi scări de acces la intrare şi ieşire, pentru spaţiul care se transmite în administrarea Centrului.

Art. 2. - (1) Activitatea Centrului are ca scop utilizarea eficientă a sălii de conferinţe şi a spaţiilor adiacente acesteia, existente în cadrul sediului administrativ al Institutului Naţional de Statistică, şi se realizează prin:

a) organizarea de conferinţe, simpozioane, întruniri, seminarii, expoziţii, evenimente festive şi altele asemenea;

b) utilizarea sălii de mese şi a spaţiilor adiacente acesteia;

c)  alte prestări de servicii legate de activităţile care se pot desfăşura de către Centru.

(2) Activităţile prevăzute la alin. (1) se execută la cererea persoanelor juridice sau fizice, române ori străine.

Art. 3. - (1) Finanţarea activităţilor prevăzute în obiectul de activitate al Centrului se realizează integral din venituri proprii.

(2) Veniturile proprii ale Centrului se constituie din:

a) încasările obţinute din activităţile prevăzute în obiectul de activitate;

b)  dobânzile încasate, în condiţiile legii, la disponibilităţile băneşti şi la depozitele constituite din veniturile proprii;

c) donaţii şi sponsorizări, potrivit legii.

(3) Cheltuielile curente şi de capital ale Centrului se asigură integral din venituri proprii.

(4)  Disponibilităţile rămase neutilizate la sfârşitul anului se reportează în anul următor cu aceeaşi destinaţie.

Art. 4. - (1) Centrul este condus de un director numit prin ordin al preşedintelui Institutului Naţional de Statistică.

(2) Directorul organizează şi asigură conducerea curentă a activităţii Centrului şi reprezintă Centrul în raporturile cu Institutul Naţional de Statistică, cu beneficiarii serviciilor prestate şi cu furnizorii de lucrări, bunuri şi servicii.

Art. 5. - (1) Numărul maxim de posturi al Centrului este de 15.

(2)   Atribuţiile şi sarcinile Centrului se stabilesc prin regulamentul propriu de organizare şi funcţionare, care se aprobă prin ordin al preşedintelui Institutului Naţional de Statistică.

(3)  Structura organizatorică şi statul de funcţii ale Centrului se aprobă prin ordin al preşedintelui Institutului Naţional de Statistică.

(4) Angajarea şi salarizarea personalului Centrului se fac potrivit dispoziţiilor legale în vigoare pentru instituţiile publice finanţate integral din venituri proprii.

Art. 6. - (1) La data încetării activităţii „Centrul de conferinţe", personalul angajat la această activitate este preluat de Centru.

(2) La aceeaşi dată, activele şi pasivele activităţii „Centrul de conferinţe" sunt preluate de Centru, pe bază de protocol încheiat între Institutul Naţional de Statistică şi Centru.

Art. 7. - Centrul poate utiliza un autoturism de transport de persoane cu un consum lunar de 150 litri carburant.

Art. 8. - Pe durata funcţionării Centrului, acesta beneficiază de posesia şi folosinţa spaţiului dat în administrare şi suportă toate cheltuielile legate de întreţinerea şi repararea acestui spaţiu, precum şi cota-parte din cheltuielile legate de spaţiul utilizat în comun, cotă-parte care se stabileşte prin ordin al preşedintelui Institutului National de Statistică.

PRIM-MINISTRU

EMIL BOC

Contrasemnează:

Secretarul general al Guvernului,

Daniela Nicoleta Andreescu

Preşedintele Institutului Naţional de Statistică,

Vergii Voineagu

p. Ministrul finanţelor publice,

Bogdan Alexandru Drăgoi,

secretar de stat

ANEXA

DATELE DE IDENTIFICARE

ale părţii din imobilul proprietate publică a statului, care se transmite din administrarea Institutului National de Statistică în administrarea Centrului de Conferinţe

Locul unde este situat imobilul

Nr. MFP

Modul de preluare a părţii din imobil care se transmite

Caracteristicile tehnice ale părţii din imobil care se transmite

Municipiul Bucureşti, Bd. Libertăţii nr. 16, sectorul 5

34135

Administrare

Suprafata = 2.292 m2

Săli de conferinţe

Sală de mese Birouri


SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 1278/2009

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 1278 din 2009
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 362 2016
    When It Comes To Personal Loans * Business Loans etc., Contact Us Today Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) It’s Imperative To Work With The Right Company. We Help You Get The Best Rate For Your Business Loan Regardless Of Your Credit!!! If You Are Looking For A Personal Loans * Business Loans etc., You Have Come To The Right Place. Contact Us Today For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )
ANONIM a comentat Decretul 493 2018
    XMAS LOAN OFFER !!! APPLY NOW Do you need financial assistance of any kind? We give out loans at 3% A.P.I. rate! Personal Loans? Business Loans? Student loan? Mortgage loans? Agricultural and project funding? Email: libertyprivatefunding@gmail.com APPLY FOR A FAST LOAN TODAY
ANONIM a comentat Decretul 362 2016
     We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )
ANONIM a comentat Hotărârea 737 2018
    Bună ziua, aveți un credit rău? Ai nevoie de bani pentru vacanta ta de Craciun? Aveți nevoie de bani pentru a plăti facturile? Este necesar să începeți o afacere nouă? Aveți un proiect neterminat din cauza finanțării insuficiente? Aveți nevoie de bani pentru a investi în orice specialitate care vă va fi de folos? Și nu știi ce să faci. Oferim următoarele împrumuturi: împrumuturi personale, credite pentru afaceri, împrumuturi combinate, împrumuturi pentru studenți, credite de consolidare și multe altele. Vă salutăm pentru o oportunitate de a obține toate tipurile de împrumuturi la o rată foarte accesibilă de 2%. Pentru informații, contactați-ne acum folosind informațiile de mai jos .. Numele companiei: UPSTOX FUNDING Companie de e-mail: upstoxfunding@yahoo.com Text / Apel: (302) 273-5794. Via / WhatsApp: +1 {785} 337-5044
ANONIM a comentat Decretul 11 2018
    Bună ziua spectatorilor Banca dvs. a refuzat împrumutul? Ești într-o mizerie financiară? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere nouă, să plătiți o chirie, să cumpărați o mașină, să vă soluționați datoriile și să aveți mai multe probleme financiare? Vreau doar să știi că tocmai ai văzut locul potrivit pentru a obține un împrumut. Suntem o organizație creștină creată de domnul Philip Morgan pentru a ajuta pe cei care au o problemă financiară? În lista de mai sus, suntem în continuare aici pentru a proteja publicul împotriva fraudei online. Suntem autorizați și înregistrați ca instituții de credit, înregistrați integral și aprobați de către Confederație. Prin urmare, dacă sunteți interesat de un împrumut, nu vă puneți în panică, întrebați și promiteți că veți primi un împrumut atunci când ați finalizat toate procedurile și condițiile pe care le veți adopta imediat. Adresa de e-mail a companiei este gratuită și sigură, în orice moment, contactați-ne prin e-mail: (philipmorganloanservice00@gmail.com) DECLARAȚIA FORMULUI DE DECLARARE Completați și reveniți la EE. UU. Cu detalii. Nume complet: ................. Sex: ............. Țara: ............... Statut: ...................... Numărul de telefon: ............... Adresa adresei: ................... Suma împrumutului: ................... Durata: ........................ Venit lunar: ................. Ocupația: .......................... Ce credeți despre împrumutul de care aveți nevoie? .................. Ați solicitat un împrumut înainte de ....... Cum ne-ai găsit? mail sau publicitate ........ Suntem la dispoziția dumneavoastră
ANONIM a comentat Decretul 510 2017
    Aveți nevoie de împrumuturi de orice fel? Sunteți în orice situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Iată o oportunitate de a obține împrumuturile mici și mari pentru a îmbunătăți și a începe afacerea dvs. de orice fel. oferim împrumuturi publicului la o rată a dobânzii foarte redusă de 2%. suntem dinamici, fiabili, eficienți și avem încredere demnă de încredere. Contactați-ne acum pentru împrumuturile pe termen scurt și lung. Contactați-ne acum, pentru mai multe informații și aplicații. Oferim credite personale, credite de consolidare a datoriilor, capital de risc, împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi pentru educație, împrumuturi pentru locuințe sau "împrumuturi pentru orice motiv!". Cu toate acestea, metoda noastră, vă oferă șansa de a preciza cantitatea de împrumut necesară și, de asemenea, durata pe care o puteți permite EMAIL: eaglehomemortgage001@gmail.com Whatsapp: +1 (512) 980-1469 VĂ RĂSPUNSEM ÎNAINTE DE CORESPONDENȚĂ ȘI RĂSPUNDERE ÎN CONFORMITATE. Salutari, Doamna Lola Daniel EMAIL: eaglehomemortgage001@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 493 2018
    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )
ANONIM a comentat Decretul 493 2018
     Are You A Business Man Or Woman? Are You In Any Financial Mess Or Do You Need Funds To Start Up Your Own Business? Do You Need A Loan To Start A Nice Small Scale And Medium Business? Do You Have A Low Credit Score And You Are Finding It Hard To Obtain Capital Loan From Local Banks And Other Financial Institutes?. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )
ANONIM a comentat Decretul 493 2018
     Are You A Business Man Or Woman? Are You In Any Financial Mess Or Do You Need Funds To Start Up Your Own Business? Do You Need A Loan To Start A Nice Small Scale And Medium Business? Do You Have A Low Credit Score And You Are Finding It Hard To Obtain Capital Loan From Local Banks And Other Financial Institutes?. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )
ANONIM a comentat Hotărârea 59 2018
    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 1278/2009
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu