Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 1149 din 30 octombrie 1990

privind stabilirea tarifelor in transporturi

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 109 din 27 mai 1992


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Tarifele actuale pentru transporturile de marfuri si calatori pe calea ferata, auto, fluvial si aerian se majoreaza pe baza indicilor prevazuti in anexa, care face parte integranta din prezenta hotarare.
    Pe baza indicilor prevazuti la alineatul precedent, Ministerul Lucrarilor Publice, Transporturilor si Amenajarii Teritoriului, cu avizul Ministerului Finantelor - Departamentul pentru Prognoza, Urmarirea si Liberalizarea Preturilor, stabileste tarifele pe prestatii de transporturi.
    Art. 2
    Pentru transportul cu metroul se aproba tariful de 2 lei pentru o calatorie, indiferent de relatia de transport.
    Art. 3
    Actualele tarife pentru transportul fluvial al localnicilor pe relatia Orsova-moldova Veche si Braila-Hirsova, raman nemodificate.
    Art. 4
    Pentru transportul de calatori pe baza de abonament pe calea ferata, auto, pe fluviu pentru transportul localnicilor in Delta si pe relatiile Orsova- Moldova Veche si Braila-Hirsova, precum si pentru transportul cu metroul, la care tarifele actuale raman nemajorate, se acorda subventii de la bugetul de stat. Subventiile se vor calcula prin aplicarea la incasarile din aceste abonamente a unui indice de 9,65 la calea ferata, de 3,06 la auto, de 3,15 in Delta si de 2,95 pentru relatiile Orsova-moldova Veche si Braila-Hirsova, iar la metrou diferenta dintre cheltuieli si venituri se va calcula lunar pe baza de documente justificative.
    Subventiile se vor acorda lunar pe baza programului de activitate al unitatilor prestatoare, urmand ca eventualele diferente sa se regularizeze, pe baza realizarilor efective, in primele zile ale lunii urmatoare.
    Art. 5
    Tarifele de imobilizare a vagoanelor de marfa pentru depasirea termenelor de incarcare-descarcare, transbordare si de retinere se stabilesc pe baza nivelului actual al locatiilor, la care se aplica indicele prevazut in anexa.
    Incepand cu data aplicarii tarifului pentru imobilizari de vagoane de marfa, nu se mai percep locatii.
    Art. 6
    Pentru prestatiile sau produsele care au un caracter specific, se realizeaza intr-un numar redus, nu afecteaza nivelul de trai al populatiei si care nu se realizeaza de cel putin trei agenti economici, tarifele si preturile se negociaza de unitatile respective, cu avizul Ministerului Lucrarilor Publice, Transporturilor si Amenajarii Teritoriului - Departamentul Transporturilor.
    Art. 7
    Tarifele in valuta pentru prestatiile internationale, altele decat cele reglementate potrivit conventiilor internationale, se stabilesc prin negocieri cu beneficiarii, in conditii de eficienta.
    Art. 8
    In functie de tendintele de durata ale evolutiei preturilor si tarifelor care afecteaza costul transporturilor, Ministerul Lucrarilor Publice, Transporturilor si Amenajarii Teritoriului - Departamentul Transporturilor, cu avizul Ministerului Finantelor - Departamentul pentru Prognoza, Urmarirea si Liberalizarea Preturilor, va face propuneri corespunzatoare.
    Art. 9
    Ministerul Finantelor va introduce modificarile corespunzatoare in indicatorii financiari si in bugetul de stat pe anul 1990, care decurg din aplicarea prezentei hotarari, pe baza propunerilor Ministerului Lucrarilor Publice, Transporturilor si Amenajarii Teritoriului - Departamentul Transporturilor.
    Art. 10
    Prevederile prezentei hotarari se aplica incepand cu data de 1 noiembrie 1990.
    Art. 11
    Orice prevederi contrare prezentei hotarari nu se aplica.

                        PRIM-MINISTRU
                         PETRE ROMAN
    ANEXA 1

                     INDICI
de crestere a tarifelor de transport marfuri si calatori
-------------------------------------------------------------------------------
                                         Transport calatori  Imobilizari Tarif
                                         ------------------  vagoane     pe o
Nr. Felul activitatii Transport*)  pe baza de  pe baza de    marfa    calatorie
crt.                  marfa          bilete    conventie
                                                                        -lei-
  -----------------------------------------------------------------------------
   1. Transport pe cale
       ferata                   2,90     2,20        -          1,66     -
   2. Transport auto             -       2,00       2,20          -      -
   3. Transport fluvial          -       2,90        -            -      -
   4. Transport aerian
      din care:
      - curse regulate interne    -      2,20        -            -      -
      - prestatii utilitare      2,10     -          -            -      -
   5. Transport cu metroul        -       -          -            -      2,00
   ----------------------------------------------------------------------------
-------------------------
    *) Cuprinde si majorarea aprobata prin Hotararea Guvernului nr. 1092/1990.
-------------------------
    NOTA:
    Indicii din prezenta anexa sunt unici, cu exceptia celui de 2,90 pentru transport fluvial, care este indice mediu.

                                          


SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 1149/1990

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 1149 din 1990
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 110 2007
    Oferta noastră propusă pentru clienți în noul an este un angajament pozitiv și total, așa că colaborarea cu noi vă oferă maximă asigurare de a obține finanțare pentru că avem un rating A+ în finanțare. Frank Loan Services (FLS) de-a lungul anilor a fost apreciat ca una dintre cele mai bune companii online cu o rată a dobânzii mai ieftină. Dacă aveți nevoie de finanțare, nu ezitați să ne contactați prin telefon (713-389-6778) sau prin e-mail: k.frankloans@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1790 2005
    Salutare tuturor, Este vorba de Greg Sherman Financial Aid Company, o companie de renume cu gajul îndeplinit pentru a oferi împrumuturilor financiare o nouă definiție. Obiectivele noastre au fost întotdeauna să aducem servicii eficiente de împrumut la fiecare ușă a fiecărui solicitant autentic și eligibil, fiind o persoană fizică, companii sau organizații care colaborează din orice parte a lumii care este în căutarea unui împrumut în scop personal, start-up-uri de afaceri. , extinderea afacerii etc. Pentru mai multe întrebări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: gregshermanfinancialaid@gmail.com Mulțumiri, Dept.
ANONIM a comentat Decretul 388 2019
    Salutare tuturor, Este vorba de Greg Sherman Financial Aid Company, o companie de renume cu gajul îndeplinit pentru a oferi împrumuturilor financiare o nouă definiție. Obiectivele noastre au fost întotdeauna să aducem servicii eficiente de împrumut la fiecare ușă a fiecărui solicitant autentic și eligibil, fiind o persoană fizică, companii sau organizații care colaborează din orice parte a lumii care este în căutarea unui împrumut în scop personal, start-up-uri de afaceri. , extinderea afacerii etc. Pentru mai multe întrebări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: gregshermanfinancialaid@gmail.com Mulțumiri, Dept.
ANONIM a comentat Ordin 1103 2019
    O zi buna Aveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Firma de împrumut Bridge Finance este garantată în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2%. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați imediat prin (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Legea 36 1995
    Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM.a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * A doua ipotecă * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com ID NMLS al companiei: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat Decretul 62 2019
    Sunt Marie Reilly, o împrumutată împrumutată privată și legitimă. Ești un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți vreo mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o scară plăcută mică și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumuturi de capital de la băncile locale și alte institutii financiare ?. - Intermediarii / Consultanții / Brokerii sunt bineveniți să aducă clienții lor și sunt protejați 100%. Părțile interesate ar trebui să mă contacteze pentru mai multe informații via: mariereillyfinancialaid@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 118 2010
    povești de adormit copii.statul aruncă bani pe pază gratuită a suprafețelor mici de pădure decât să fie interesat să le cumpere.praf aruncat în ochii opiniei publice privind preocuparea statului pentru păstrarea acestei avuții naționale.
ANONIM a comentat Hotărârea 118 2010
    povești de adormit copii.statul aruncă bani pe pază gratuită a suprafețelor mici de pădure decât să fie interesat să le cumpere.praf aruncat în ochii opiniei publice privind preocuparea statului pentru păstrarea acestei avuții naționale.
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 1149/1990
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu