Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

DECRET Nr

DECRET   Nr. 307 din 25 iulie 1972

pentru ratificarea Acordului cu privire la crearea sistemului international si a Organizatiei de telecomunicatii spatiale "Intersputnik"

ACT EMIS DE: CONSILIUL DE STAT AL REPUBLICII SOCIALISTE ROMANIA

ACT PUBLICAT IN: BULETINUL OFICIAL  NR. 86 din  5 august 1972


SmartCity3


    Consiliul de Stat al Republicii Socialiste Romania decreteaza:

    ARTICOL UNIC
    Se ratifica Acordul cu privire la crearea sistemului international si a Organizatiei de telecomunicatii spatiale "Intersputnik", incheiat la Moscova la 15 noiembrie 1971.

                      Presedintele Consiliului de Stat,
                             NICOLAE CEAUSESCU

                                  ACORD
cu privire la crearea sistemului international si a Organizatiei de telecomunicatii spatiale "Intersputnik"*)

    *) Traducere.

    Partile contractante,
    recunoscind necesitatea de a contribui la consolidarea si dezvoltarea armonioasa a relatiilor economice, stiintifice, tehnice si culturale si a altor raporturi prin intermediul comunicatiilor telegrafice si telefonice, precum si al radiodifuziunii si televiziunii prin satelitii artificiali ai Pamintului,
    recunoscind utilitatea colaborarii in cercetarile teoretice si experimentale, precum si in proiectarea, crearea, exploatarea si dezvoltarea sistemului international de telecomunicatii cu ajutorul satelitilor artificiali ai Pamintului,
    in interesul dezvoltarii colaborarii internationale bazate pe respectarea suveranitatii si independentei statelor, pe egalitatea in drepturi si neamestecul in treburile interne, precum si pe intrajutorarea si avantajul reciproc,
    pornind de la dispozitiile Rezolutiei 1721 (XVI) a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite si ale Tratatului din 27 ianuarie 1967 asupra principiilor activitatii statelor cu privire la exploatarea si utilizarea spatiului extraatmosferic, inclusiv a Lunii si a altor corpuri ceresti,
    au convenit asupra celor ce urmeaza:

    Art. 1
    1. Se creeaza un sistem international al serviciului de telecomunicatii prin sateliti artificiali ai Pamintului.
    2. In vederea asigurarii colaborarii si coordonarii eforturilor pentru proiectarea, crearea, exploatarea si dezvoltarea sistemului de telecomunicatii, partile contractante instituie o organizatie internationala "Intersputnik", denumita mai jos organizatie.
    Art. 2
    1. "Intersputnik" este o organizatie internationala deschisa.
    2. Sint membri ai organizatiei guvernele care au semnat prezentul acord si au depus instrumentele de ratificare in conformitate cu articolul 20, precum si guvernele altor state care au aderat la prezentul acord in conformitate cu articolul 22.
    Art. 3
    Sediul organizatiei se stabileste la Moscova.
    Art. 4
    1. Sistemul international de telecomunicatii prin sateliti artificiali ai Pamantului cuprinde ca elemente componente:
    - complexul spatial compus din satelitii de telecomunicatii cu translatoare, dispozitive de bord si sistemele terestre de ghidare, care asigura normala functionare a satelitilor;
    - statiile de sol, care realizeaza intercomunicatiile prin satelitii artificiali ai Pamantului.
    2. Complexul spatial este proprietatea organizatiei sau se inchiriaza de la membrii organizatiei care poseda asemenea sisteme.
    3. Statiile de sol sint proprietatea statelor sau organizatiilor de exploatare particulare recunoscute.
    4. Membrii organizatiei au dreptul sa conecteze statiile de sol construite de ei la sistemul de telecomunicatii al organizatiei, daca aceste statii raspund cerintelor tehnice ale organizatiei.
    Art. 5
    Crearea sistemului international de telecomunicatii este prevazuta in urmatoarele etape:
    - etapa lucrarilor experimentale efectuate de catre membrii organizatiei la statiile lor de sol, cu utilizarea cailor de telecomunicatii puse la dispozitia organizatiei cu titlu gratuit de catre Uniunea Republicilor Socialiste Sovietice de pe satelitii sai de telecomunicatii. Termenul acestei etape: sfarsitul anului 1973;
    - etapa lucrarilor, cu utilizarea cailor de telecomunicatii de pe satelitii de telecomunicatii ai membrilor organizatiei, cu titlu de inchiriere;
    - etapa de exploatare comerciala a sistemului de telecomunicatii, cu utilizarea complexului spatial care este proprietatea organizatiei sau este inchiriat de la membrii ei. Trecerea la aceasta etapa va avea loc atunci cind crearea complexului spatial apartinind organizatiei sau inchirierea lui va fi recunoscuta ca rationala din punct de vedere economic de catre partile contractante.
    Art. 6
    Lansarea si plasarea pe orbita a satelitilor de telecomunicatii care sint proprietatea organizatiei, precum si ghidarea lor pe orbita, se realizeaza de catre membrii organizatiei care poseda mijloace corespunzatoare, pe baza acordurilor incheiate intre organizatie si acesti membri.
    Art. 7
    Organizatia coordoneaza activitatea sa cu Uniunea Internationala a Telecomunicatiilor si coopereaza cu alte organizatii, ale caror activitati sint legate de utilizarea satelitilor de telecomunicatii atit din punct de vedere tehnic (folosirea spectrului de frecventa, aplicarea normelor tehnice la canalele de telecomunicatii si a standardelor la aparataj), cit si in probleme de reglementare internationala.
    Art. 8
    Organizatia este persoana juridica si are competenta sa incheie acorduri, sa achizitioneze, sa inchirieze si sa instraineze bunuri si sa intreprinda actiuni de procedura.
    Art. 9
    1. Pe teritoriile statelor ale caror guverne sint membri ai organizatiei, aceasta se bucura de capacitatea indispensabila realizarii obiectivelor si functiilor sale. Gradul acestei capacitati va fi definit prin acorduri corespunzatoare cu organele competente ale statelor pe al caror teritoriu organizatia isi va realiza activitatea.
    2. Problemele care nu sint prevazute de prezentul acord si de acordurile mentionate la paragraful 1 al acestui articol vor fi reglementate conform legislatiei statelor pe teritoriul carora se exercita activitatea organizatiei.
    Art. 10
    1. Organizatia poarta raspunderea materiala pentru obligatiile sale in limitele bunurilor care ii apartin.
    2. Organizatia nu poarta raspunderea materiala pentru angajamentele partilor contractante, dupa cum partile contractante nu sint raspunzatoare pentru angajamentele contractate de organizatie.
    Art. 11
    1. Pentru conducerea activitatii organizatiei se creeaza urmatoarele organe:
    - consiliul, organul conducator;
    - directia, organul executiv si administrativ permanent, prezidat de directorul general.
    Data crearii si a inceperii activitatii directiei se stabilesc de consiliu.
    2. Pina la inceperea activitatii directiei, functiile directorului general privind reprezentarea organizatiei, care sint mentionate la paragraful 2 al articolului 13, vor fi indeplinite de presedintele consiliului.
    3. Pentru controlul activitatii financiare a organizatiei se creeaza o comisie de revizie.
    4. Consiliul poate constitui de asemenea organe auxiliare, indispensabile pentru realizarea scopurilor prezentului acord.
    Art. 12
    1. Consiliul este compus din reprezentanti ai fiecarui membru al organizatiei, cite un reprezentant de fiecare membru.
    2. Fiecare membru al organizatiei dispune de un vot in consiliu.
    3. Consiliul se intruneste in sesiune cel putin o data pe an. O sesiune extraordinara poate fi convocata la cererea oricarui membru al organizatiei sau a directorului general, daca pentru aceasta convocare se pronunta cel putin o treime din membrii organizatiei.
    4. Sesiunile consiliului au loc, de regula, la sediul organizatiei. Consiliul poate decide organizarea sesiunilor pe teritoriul altor state, ale caror guverne sint membri ai organizatiei, la invitatia acestora.
    Pina la inceperea activitatii directiei, consiliul se intruneste succesiv in statele ale caror guverne sint membri ai organizatiei, in ordinea denumirii acestora dupa alfabetul rus. In acest caz, cheltuielile de organizare a sesiunilor le suporta membrii gazda ai organizatiei.
    5. Presedintia sesiunilor consiliului este indeplinita succesiv de reprezentantii membrilor organizatiei, in ordinea denumirii acestor membri ai organizatiei dupa alfabetul rus. In calitate de vicepresedinte va fi numit reprezentantul membrului organizatiei urmator in ordinea alfabetica. Presedintele si vicepresedintele isi pastreaza imputernicirile pina la urmatoarea sesiune a consiliului.
    6. Problemele prevazute prin prezentul acord in competenta consiliului. Consiliul:
    1) examineaza si aproba masurile cu privire la crearea, achizitionarea sau inchirierea complexului spatial, precum si cu privire la exploatarea acestuia;
    2) aproba planurile de dezvoltare si de perfectionare a sistemului de telecomunicatii al organizatiei;
    3) stabileste conditiile tehnice pentru satelitii de telecomunicatii ai organizatiei;
    4) examineaza si adopta programul de plasare pe orbita a satelitilor de telecomunicatii ai organizatiei;
    5) aproba planul de repartizare a cailor de telecomunicatii intre membrii organizatiei, precum si procedura si conditiile de folosire a cailor de telecomunicatii de catre alti beneficiari;
    6) stabileste conditiile tehnice pentru statiile de sol;
    7) stabileste daca statiile de sol propuse pentru conectare la sistemul de telecomunicatii al organizatiei corespund conditiilor tehnice;
    8) alege pe directorul general si pe adjunctul sau si controleaza activitatea directiei;
    9) alege pe presedintele si pe membrii comisiei de revizie si aproba modul de lucru al acestei comisii;
    10) aproba structura si personalul directiei, precum si regulamentul cu privire la personalul directiei;
    11) adopta planul lucrarilor organizatiei pentru anul calendaristic urmator;
    12) examineaza si adopta bugetul organizatiei si raportul asupra executarii acestuia, precum si bilantul si repartitia beneficiilor organizatiei;
    13) examineaza si aproba rapoartele anuale ale directorului general asupra activitatii directiei;
    14) aproba raportul comisiei de revizie;
    15) ia cunostinta de declaratiile oficiale ale guvernelor care doresc sa adere la acord;
    16) stabileste procedura si termenele de plata a cotizatiilor, precum si noua repartizare a cotizatiilor, conform paragrafului 5 al articolului 15;
    17) stabileste tariful pentru transmiterea unitatii de informatie sau cel de inchiriere a caii de pe satelitii de telecomunicatii ai organizatiei;
    18) examineaza propunerile de amendamente la prezentul acord si le supune aprobarii partilor contractante conform prevederilor articolului 24;
    19) adopta procedura pentru lucrarile sale;
    20) examineaza si solutioneaza alte probleme care decurg din acord.
    7. Consiliul trebuie sa tinda ca hotaririle sale sa fie adoptate in unanimitate. Daca aceasta nu poate fi reanalizata, hotaririle consiliului se considera adoptate, daca pentru ele s-au obtinut cel putin doua treimi din voturile tuturor membrilor consiliului. Hotaririle consiliului nu sint obligatorii pentru acei membri care nu le-au sustinut si si-au declarat rezerva in scris cu privire la ele; ulterior insa acesti membri pot sa se ralieze la hotaririle adoptate.
    8. In executarea functiilor sale prevazute la paragraful 6 al acestui articol, consiliul nu trebuie sa depaseasca fondurile fixate de partile contractante.
    9. Prima sesiune a consiliului va fi convocata de guvernul statului in care se afla sediul organizatiei, cel mai tirziu la 3 luni dupa intrarea in vigoare a prezentului acord.
    Art. 13
    1. Directia se compune din directorul general, adjunctul sau si personalul necesar.
    2. Directorul general, actionind pe principiul conducerii unice, este principalul functionar administrativ al organizatiei si, in aceasta calitate, o reprezinta in relatiile cu organele competente ale membrilor organizatiei in toate problemele care se refera la activitatea ei, precum si in relatiile cu statele ale caror guverne sint membri ai organizatiei si cu organizatiile internationale cu care consiliul va considera necesar sa colaboreze.
    3. Directorul general este raspunzator fata de consiliu si actioneaza in limitele imputernicirilor acordate de prezentul acord si de hotaririle consiliului.
    4. Directorul general indeplineste urmatoarele functii:
    1) asigura executarea hotaririlor consiliului;
    2) negociaza cu administratiile de telecomunicatii, cu organizatiile de proiectare si intreprinderile industriale ale membrilor organizatiei in problemele de proiectare a sistemului in ansamblu, precum si in cele de proiectare, fabricare si furnizare a elementelor si blocurilor aparatajului de bord de pe satelitii de telecomunicatii ai organizatiei;
    3) negociaza in problemele de lansare a satelitilor de telecomunicatii pentru organizatie;
    4) incheie, in numele consiliului si in limitele imputernicirilor stabilite de consiliu, acorduri internationale si altele;
    5) intocmeste proiectul de buget pentru anul financiar urmator, il supune spre aprobare consiliului si raporteaza despre executarea bugetului pe anul financiar expirat;
    6) pregateste, pentru a fi prezentat consiliului, raportul de activitate al directiei pe anul expirat;
    7) elaboreaza proiectele de plan ale lucrarilor organizatiei, precum si cele de dezvoltare si perfectionare a sistemului de telecomunicatii si le prezinta consiliului spre aprobare;
    8) asigura pregatirea, convocarea si tinerea sesiunilor consiliului.
    5. Directorul general si adjunctul sau se aleg dintre cetatenii statelor ale caror guverne sint membri ai organizatiei, pentru o perioada de 4 ani. Adjunctul directorului general nu poate fi ales, de regula, decit o singura perioada. Directorul general si adjunctul sau nu pot fi cetateni ai unuia si aceluiasi stat.
    6. Personalul directiei se alege dintre cetatenii statelor ale caror guverne sint membri ai organizatiei, tinindu-se seama de competenta profesionala si de reprezentarea geografica echitabila.
    Art. 14
    1. Comisia de revizie se compune din trei membri alesi de consiliu pe termen de 3 ani dintre cetatenii diverselor state ale caror guverne sint membri ai organizatiei.
    Presedintele si membrii comisiei de revizie nu pot executa nici o functie in cadrul organizatiei.
    2. Directorul general pune la dispozitia comisiei de revizie toate materialele si documentele necesare acesteia.
    3. Raportul comisiei de revizie se prezinta consiliului organizatiei.
    Art. 15
    1. Pentru asigurarea activitatii organizatiei se creeaza un fond statutar (mijloace fixe si circulante). Hotarirea cu privire la crearea si marimea fondului statutar se adopta de partile contractante la propunerea consiliului, incheindu-se un proces-verbal special. Cotizatiile membrilor organizatiei pentru crearea fondului statutar se stabilesc proportional cu gradul de utilizare de catre acestia a cailor de telecomunicatii.
    2. Daca in procesul de perfectionare a sistemului de telecomunicatii se dovedeste necesara majorarea fondului statutar, suma cotizatiilor suplimentare trebuie sa fie repartizata intre membrii organizatiei care au acceptat aceasta majorare.
    3. Cotizatiile membrilor organizatiei la fondul statutar servesc pentru acoperirea urmatoarelor cheltuieli ale organizatiei:
    1) lucrarile de cercetari stiintifice si de constructii experimentale relative la complexul spatial si statiile de sol;
    2) proiectarea, crearea, achizitionarea sau inchirierea complexului spatial;
    3) lansarea si plasarea pe orbita a satelitilor de telecomunicatii ai organizatiei;
    4) alte obiective legate de activitatea organizatiei.
    4. Pina la crearea fondului statutar activitatea organizatiei se realizeaza in conformitate cu bugetul special stabilit pentru fiecare an calendaristic. Cheltuielile prevazute de buget pentru intretinerea personalului directiei, organizarea sesiunilor consiliului si alte masuri de ordin administrativ se acopera de catre membrii organizatiei in limitele stabilite de partile contractante la propunerea consiliului si confirmate intr-un proces-verbal special.
    5. Ca urmare a aderarii de noi membri la organizatie sau a iesirii unui membru din organizatie, partea de contributie a celorlalti membri ai organizatiei se modifica corespunzator.
    6. Devizele care trebuie depuse pentru fondul statutar si bugetul organizatiei se stabilesc de partile contractante la propunerea consiliului.
    7. Pentru suma care n-a fost depusa in termen de membrii organizatiei, se percepe de organizatie o dobinda de 3% pe an.
    8. In cazul neindeplinirii de catre membrii organizatiei a obligatiilor lor financiare timp de un an, consiliul decide cu privire la suspendarea partiala sau totala a drepturilor ce decurg din calitatea de membru al organizatiei.
    9. Beneficiul provenit din exploatarea sistemului de telecomunicatii se repartizeaza intre membrii organizatiei, proportional cu partile de contributie. Prin hotarirea membrilor organizatiei beneficiul poate fi folosit pentru majorarea fondului statutar sau pentru crearea altor fonduri speciale.
    10. Cheltuielile de intretinere pentru participantii la consfatuirile si sesiunile legate de indeplinirea sarcinilor organizatiei, inclusiv sesiunile consiliului, sint suportate de partile contractante care isi trimit reprezentantii lor la aceste consfatuiri si sesiuni.
    Art. 16
    1. Organizatia exploateaza complexul spatial, punind la dispozitia membrilor sai si altor beneficiari, in conformitate cu prevederile prezentului acord, cai de telecomunicatii.
    2. Caile de telecomunicatii de care dispune organizatia se repartizeaza intre membrii organizatiei, in functie de necesitatile lor. Caile de telecomunicatii care depasesc necesitatile tuturor membrilor organizatiei pot fi inchiriate altor beneficiari.
    3. Caile de telecomunicatii se ofera contra plata conform tarifelor stabilite de consiliu. Tarifele trebuie sa fie la nivelul tarifelor medii mondiale, calculate in franci aur.
    Sistemul de plati pentru serviciile de telecomunicatii se stabileste de consiliu.
    Art. 17
    1. Orice parte contractanta poate denunta prezentul acord, instiintind in scris guvernul depozitar.
    Denuntarea acordului de catre aceasta parte contractanta intra in vigoare la incheierea anului financiar in care expira termenul de un an din ziua in care guvernul depozitar a primit instiintarea de denuntare. Aceasta parte contractanta trebuie sa efectueze, in termenele stabilite de consiliu, varsamintele care i-au fost fixate pentru anul financiar in care denuntarea intra in vigoare si sa indeplineasca celelalte angajamente financiare.
    2. Suma compensarii in bani a partii contractante care a denuntat acordul se stabileste de consiliu in conformitate cu contributia acestei parti contractante la fondul statutar al organizatiei, tinindu-se seama de uzura fizica si morala a mijloacelor fixe. Compensatia baneasca se plateste dupa ce consiliul a aprobat raportul asupra bugetului pe anul financiar in care denuntarea intra in vigoare.
    Art. 18
    1. Prezentul acord poate fi anulat cu acordul tuturor partilor contractante.
    Abrogarea acordului inseamna lichidarea organizatiei.
    Procedura de lichidare a organizatiei se stabileste de consiliu.
    2. In cazul lichidarii organizatiei se vor valorifica mijloacele sale fixe, iar membrii organizatiei vor primi o compensatie in bani corespunzatoare cu partile lor de contributie la investitiile pentru crearea sistemului de telecomunicatii, tinindu-se seama de uzura fizica si morala a mijloacelor fixe. Mijloacele circulante disponibile, cu exceptia celor utilizate pentru indeplinirea obligatiilor organizatiei, vor fi distribuite intre membrii organizatiei, proportional cu varsamintele lor banesti facute pina la ziua lichidarii organizatiei.
    Art. 19
    Limbile organizatiei sint engleza, spaniola, rusa si franceza.
    Ordinea de folosire a limbilor se hotaraste de consiliu in functie de necesitatile reale ale organizatiei.
    Art. 20
    1. Prezentul acord este deschis pentru semnare pina la 31 decembrie 1972 in orasul Moscova.
    2. Acordul va fi supus ratificarii. Instrumentele de ratificare vor fi depuse guvernului U.R.S.S., care este desemnat ca depozitar al prezentului acord.
    Art. 21
    Acordul intra in vigoare dupa depunerea a sase instrumente de ratificare.
    Art. 22
    1. Guvernul oricarui stat care nu a semnat prezentul acord poate sa adere la el. In acest caz, guvernul declara oficial consiliului organizatiei ca impartaseste obiectivele si principiile activitatii organizatiei si isi asuma obligatiile ce decurg din prezentul acord.
    2. Instrumentele de aderare la acord se depun guvernului depozitar.
    Art. 23
    Pentru guvernele care vor depune instrumentele de ratificare sau cele de aderare dupa intrarea in vigoare a prezentului acord, acesta va intra in vigoare in ziua depunerii instrumentelor sus-mentionate.
    Art. 24
    Amendamentele la prezentul acord intra in vigoare pentru fiecare parte contractanta care le accepta, dupa aprobarea lor de catre doua treimi din partile contractante. Amendamentul intrat in vigoare devine obligatoriu pentru celelalte parti contractante dupa acceptarea de catre ele a acestui amendament.
    Art. 25
    1. Guvernul depozitar al prezentului acord notifica tuturor partilor contractante data fiecarei semnari, data depunerii fiecarui instrument de ratificare si a fiecarui instrument de aderare, data de intrare in vigoare a acordului, precum si toate celelalte notificari primite.
    2. Prezentul acord va fi inregistrat de guvernul depozitar conform articolului 102 al Cartei Organizatiei Natiunilor Unite.
    Art. 26
    Prezentul acord, ale carui texte in limbile rusa, engleza, spaniola si franceza sint autentice, va fi depus in arhivele guvernului depozitar. Copiile de pe acord, corespunzator legalizate, vor fi trimise de guvernul depozitar partilor contractante.
    Drept pentru care subsemnatii, imputerniciti corespunzator in acest scop, au semnat prezentul acord.
    Incheiat la Moscova la 15 noiembrie 1971.



SmartCity5

COMENTARII la Decretul 307/1972

Momentan nu exista niciun comentariu la Decretul 307 din 1972
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Decretul 307/1972
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu