Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 48 din 31 ianuarie 2002

privind completarea Ordinului ministrului agriculturii, alimentatiei si padurilor nr. 97/2001 pentru aprobarea Programului privind sprijinirea producatorilor agricoli si a prestatorilor de servicii in agricultura pentru achizitionarea de tractoare, combine, masini si utilaje agricole, precum si instalatii de irigat din productia interna, finantat din Fondul special "Dezvoltarea agriculturii romanesti"

ACT EMIS DE: MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 89 din  2 februarie 2002


SmartCity3


    Ministrul agriculturii, alimentatiei si padurilor,
    in baza art. 6 din Legea nr. 268/2001 privind privatizarea societatilor comerciale ce detin in administrare terenuri proprietate publica si privata a statului cu destinatie agricola si infiintarea Agentiei Domeniilor Statului,
    in temeiul prevederilor Hotararii Guvernului nr. 12/2001 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, cu modificarile si completarile ulterioare,
    emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Ordinul ministrului agriculturii, alimentatiei si padurilor nr. 97/2001 pentru aprobarea Programului privind sprijinirea producatorilor agricoli si a prestatorilor de servicii in agricultura pentru achizitionarea de tractoare, combine, masini si utilaje agricole, precum si instalatii de irigat din productia interna, finantat din Fondul special "Dezvoltarea agriculturii romanesti", publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 171 din 4 aprilie 2001, se completeaza dupa cum urmeaza:
    1. Preambulul va avea urmatorul cuprins:
    "Ministrul agriculturii, alimentatiei si padurilor,
    avand in vedere prevederile art. 6 alin. (3) din Legea nr. 268/2001 privind privatizarea societatilor comerciale ce detin in administrare terenuri proprietate publica si privata a statului cu destinatie agricola si infiintarea Agentiei Domeniilor Statului, care abroga Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 198/1999 privind privatizarea societatilor comerciale ce detin in administrare terenuri agricole sau terenuri aflate permanent sub luciu de apa, ale Hotararii Guvernului nr. 626/2001 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societatilor comerciale ce detin in administrare terenuri proprietate publica si privata a statului cu destinatie agricola si infiintarea Agentiei Domeniilor Statului, ale Notei nr. 87.073 din 14 martie 2001 din care reiese lipsa acuta de tractoare si masini agricole fata de necesarul calculat pentru executarea in timp optim a lucrarilor agricole, precum si folosirea de utilaje uzate fizic si moral, care conduc la neefectuarea la timp si de calitate a lucrarilor agricole, la obtinerea de productii agricole mult mai mici decat potentialul natural, la pierderi mari de productie ca urmare a intarzierii la recoltare, transport, depozitare si la cheltuieli majorate cu combustibilul, anvelopele si forta de munca, si ale Referatului de aprobare nr. 107.036/2002 privind necesitatea completarii Ordinului ministrului agriculturii, alimentatiei si padurilor nr. 97/2001,
    in temeiul Hotararii Guvernului nr. 12/2001 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, cu modificarile si completarile ulterioare,
    emite urmatorul ordin:"
    2. In textul ordinului si al programului din anexa la acesta sintagma Fondul special "Dezvoltarea agriculturii romanesti" se inlocuieste cu sintagma Fondul "Dezvoltarea agriculturii romanesti".
    Art. 2
    Prezentul ordin va fi publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

            p. Ministrul agriculturii, alimentatiei si padurilor,
                                Ovidiu Natea,
                              secretar de statSmartCity5

COMENTARII la Ordinul 48/2002

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 48 din 2002
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 94 2014
    Aceasta este pentru a informa publicul larg că în prezent acordăm împrumut persoanelor care au nevoie de ajutor financiar la o rată a dobânzii scăzută de 3%. Dacă sunteți interesat să solicitați un împrumut, contactați-ne pentru mai multe informații prin: E-mail: protonloan2020@hotmail.com Mobil / Whatsapp: +44 (752) 064-7201
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu