Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 156 din 11 aprilie 2002

privind exercitarea unor drepturi acordate de lege personalului silvic de toate gradele profesionale din cadrul autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura si al structurilor silvice teritoriale din subordinea acesteia

ACT EMIS DE: MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 333 din 20 mai 2002


SmartCity3


    Ministrul agriculturii, alimentatiei si padurilor,
    in temeiul prevederilor art. 33 si 34 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 59/2000 privind Statutul personalului silvic, aprobata si modificata prin Legea nr. 427/2001,
    in baza art. 8 alin. (10) din Hotararea Guvernului nr. 12/2001 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, cu modificarile ulterioare,
    emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba Metodologia privind acordarea unor drepturi personalului silvic de toate gradele profesionale din structura autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura si a unitatilor din subordinea acesteia, prevazuta in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
    Art. 2
    Secretariatul de stat pentru paduri si Directia generala buget-finante din cadrul Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, inspectoratele silvice teritoriale de regim silvic si cinegetic din subordinea acestuia si Regia Nationala a Padurilor vor aduce la indeplinire prevederile prezentului ordin.
    Art. 3
    Directia regim si inspectie silvica va controla modul de aplicare a prevederilor prezentului ordin.
    Art. 4
    Prezentul ordin va fi publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

              Ministrul agriculturii, alimentatiei si padurilor,
                                Ilie Sarbu

    ANEXA 1

                              METODOLOGIE
privind acordarea unor drepturi personalului silvic de toate gradele profesionale din cadrul autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura si al structurilor silvice teritoriale din subordinea acesteia

    Art. 1
    Conform prevederilor art. 33 si 34 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 59/2000 privind Statutul personalului silvic, aprobata si modificata prin Legea nr. 427/2001, se stabileste pentru personalul silvic din cadrul autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura si al unitatilor din subordinea acesteia dreptul de a primi gratuit lemn pentru incalzirea locuintei, in cantitate de 5 mc/an, si lemn de lucru pentru constructii, in cantitate de 10 mc, o singura data in timpul activitatii, daca indeplineste conditia de vechime.
    Art. 2
    Pentru personalul silvic din cadrul inspectoratelor teritoriale de regim silvic si cinegetic aprobarile se dau de catre inspectorul-sef, iar pentru personalul silvic din cadrul autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura, de catre directorul care are in subordine personalul silvic indreptatit.
    Art. 3
    (1) Directiile din subordinea secretarului de stat pentru paduri, respectiv inspectoratele teritoriale de regim silvic si cinegetic, dupa caz, vor intocmi periodic situatia privind personalul care indeplineste conditiile de a primi drepturile prevazute la art. 1.
    (2) Pe baza situatiilor aprobate secretarul de stat pentru paduri, respectiv inspectorii-sefi, emit anual fiecarui salariat indreptatit o adeverinta care atesta dreptul prevazut la art. 1. Modelul adeverintei este prevazut in anexa la prezenta metodologie.
    Art. 4
    (1) Onorarea cantitatilor aprobate personalului silvic din cadrul autoritatii publice care raspunde de silvicultura si al unitatilor din subordinea acesteia se face de catre ocoalele silvice din structura Regiei Nationale a Padurilor.
    (2) Ocolul silvic va onora solicitarea dintr-o partida autorizata, stabilita de comun acord cu persoana solicitanta, in termen de 30 de zile de la data inregistrarii cererii la ocolul silvic respectiv. Adeverinta pe baza careia este onorat dreptul la material lemnos gratuit se retine la ocolul silvic respectiv.
    Art. 5
    Ocolul silvic va factura contravaloarea masei lemnoase institutiei care a aprobat acordarea dreptului si care a dispus onorarea acestuia.
    Art. 6
    Pentru acordarea acestor drepturi Directia generala buget-finante din cadrul Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor va aloca resursele financiare necesare.
    Art. 7
    (1) Pentru acordarea dreptului de a primi gratuit lemn de lucru pentru constructii solicitantul va da o declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte faptul ca nu a primit, partial sau integral, cantitatea la care este indreptatit, declaratie care se pastreaza la institutia care aproba acordarea dreptului.
    (2) Evidenta acordarii drepturilor ce fac obiectul prezentei metodologii se tine la zi de catre institutiile care aproba acordarea drepturilor.

    ANEXA 1
    la metodologie

    Unitatea emitenta*) .............................
    Nr. .............................................

                               ADEVERINTA

    In conformitate cu prevederile art. 33 si 34 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 59/2000, aprobata si modificata prin Legea nr. 427/2001, domnul/doamna ..............................., angajat/angajata al/a institutiei noastre, are dreptul de a primi gratuit o cantitate de ................ mc lemn pentru incalzirea locuintei/lemn de lucru pentru constructii.
    Onorarea acestui drept se va face de catre ocolul silvic din structura Regiei Nationale a Padurilor la care este inregistrata cererea solicitantului, insotita de prezenta adeverinta.
    Ocolul silvic va factura contravaloarea masei lemnoase institutiei noastre si va retine prezenta adeverinta, eliberand titularului documentele de justificare a provenientei materialului lemnos.

                          Director/Inspector-sef,
                          .......................
------------
    *) Se vor completa denumirea, adresa, codul fiscal si contul institutiei emitente.
SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 156/2002

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 156 din 2002
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 22 2019
    Sunt atât de încântat că am primit un împrumut de la un creditor care m-a ajutat cu împrumutul meu. A fost uimitor cum am primit un împrumut ... Am încercat un serviciu diferit, dar nu am putut primi un împrumut de la alt serviciu. Unii dintre ei îmi vor cere să completez o mulțime de documente, iar la sfârșitul zilei nu se va termina bine. Dar sunt fericit după întâlnirea cu Elena Nino. Am reușit să obțin împrumutul meu de 22.000 € Euro acum afacerea mea merge bine și vreau să știți toate acestea astăzi, deoarece sunt rapide și 100% fiabile. Acum plătesc împrumutul pe care l-am primit de la compania Elena Nino împrumuturi din toată lumea. Luați legătura cu aceștia și nu pierdeți timp cu acești creditori contactați cu drag acest e-mail: elenanino0007@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 108 2014
    Instituții de credit de împrumut MĂ MÂNCUȚI CÂND NU ESTE NICI O SPERĂ (loancreditinstitutions00@gmail.com) Bună ziua tuturor celor de pe acest forum, eu sunt John Michael din SUA, nu-mi vine să cred că Dumnezeu nu există cu adevărat până când nu am fost răscumpărat și salvat de la robie financiară ... eram în criză financiară și trebuia să plătesc niște facturi. Am încercat să caut ajutor de la bănci, dar în niciun caz, am încercat, de asemenea, să căut ajutor de pe internet doar pentru a întâlni escroci care s-au prefacut creditor privat și au făcut bani cu suma de 15.000 $ și nu mi-au primit împrumutul, nu până când DUMNEZEU m-a prezentat dlui. Ilie printr-un prieten care a fost salvat de la o problemă financiară și i-a fost acordat un împrumut de 100.000,00 USD de către domnul Elijah, așa că i-am luat sfatul și am contactat instituțiile de credit împrumut, iar în termen de o săptămână mi-a fost acordat un împrumut de 250.000 USD. sfatul meu tuturor celor care caută un împrumut la o rată a dobânzii scăzută de 2%. Fac acest lucru pentru că sunt atât de fericit că sunt în afara robiei financiare și sunt din nou plin de bucurie și viața este ușoară, mulțumită DUMNEZEU și domnului Ilie. Puteți contacta instituțiile de credit împrumutate prin (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991
ANONIM a comentat Decizia 366 2019
     If You Are Seeking A Loan For The Development Of Expansion Of Your Business, Innovative Products, Processes Or Even Technical Services; ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Has Professional Finance Programs That Will Provide You With The Chance To Gain A Competitive Edge Over The Competition And Pave The Way For The Positive Growth Of Your Company. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Email: IFSCapitalloan@gmail.com
ANONIM a comentat Decizia 366 2019
    ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Is Offering Its Global Fund Program, Where Loans Are Offered To Interested Clients Globally To Fund Profitable Business And Projects. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Email: IFSCapitalloan@gmail.com ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Are The Solution To Your Financial Problem ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Has Set Itself The Mission Of Promoting Short, Medium And Long-Term Loan Financing With Us To ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Borrow Flexibly! Our Program Are Financial Institutions To Fund Private Capital, Private Equity, Project Funding, Real Estate, Business & Entertainment Funding, Venture Capital, Hedge Funds, And Others. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Email: IFSCapitalloan@gmail.com If You Are Seeking A Loan For The Development Of Expansion Of Your Business, Innovative Products, Processes Or Even Technical Services; ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Has Professional Finance Programs That Will Provide You With The Chance To Gain A Competitive Edge Over The Competition And Pave The Way For The Positive Growth Of Your Company. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Email: IFSCapitalloan@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 416 1953
    Ai nevoie de împrumut personal sau de afaceri fără stres și aprobare rapidă? Dacă da, vă rugăm să ne contactați, oferim acum împrumuturi cu o dobândă de 3%. Împrumutul nostru este securizat și sigur, pentru mai multe informații și aplicații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: saara.kemi@gmail.com sau Whatsapp +48732232776
ANONIM a comentat Decretul 416 1953
    Ai nevoie de împrumut personal sau de afaceri fără stres și aprobare rapidă? Dacă da, vă rugăm să ne contactați, oferim acum împrumuturi cu o dobândă de 3%. Împrumutul nostru este securizat și sigur, pentru mai multe informații și aplicații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: saara.kemi@gmail.com sau Whatsapp +48732232776
ANONIM a comentat Circulara 8 2013
    Bună ziua, sunt jane un american Vreau să împărtășesc cu tine despre supremloans1124@gmail.com unde aș putea obține împrumutul meu urgent pentru a-mi finanța afacerea și pentru a-mi plăti toate datoriile, dacă tot sunteți în căutarea unui împrumut online aici, contactați supremloans1124@gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
ANONIM a comentat Decretul 811 2010
    Buna ziua, sunt un american pe care vreau sa-l impart cu supremloans1124@gmail.com unde as putea sa imi iau imprumutul urgent pentru a-mi finanta afacerea si a achita toate datoriile mele, daca tot cautati un credit online aici, contactati supremloans1124 @ gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
ANONIM a comentat Decretul 811 2010
    Buna ziua, sunt un american pe care vreau sa-l impart cu supremloans1124@gmail.com unde as putea sa imi iau imprumutul urgent pentru a-mi finanta afacerea si a achita toate datoriile mele, daca tot cautati un credit online aici, contactati supremloans1124 @ gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
ANONIM a comentat Decretul 811 2010
    Buna ziua, sunt un american pe care vreau sa-l impart cu supremloans1124@gmail.com unde as putea sa imi iau imprumutul urgent pentru a-mi finanta afacerea si a achita toate datoriile mele, daca tot cautati un credit online aici, contactati supremloans1124 @ gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 156/2002
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu