Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

LEGE Nr

LEGE   Nr. 528 din 11 decembrie 2003

privind Medalia Barbatie si Credinta

ACT EMIS DE: PARLAMENT

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 925 din 23 decembrie 2003


SmartCity3


    Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.

    Art. 1
    Medalia Barbatie si Credinta cu insemnele de pace si de razboi prevazute la art. 8 lit. B si la art. 9 lit. B pct. V din Legea nr. 29/2000 privind sistemul national de decoratii al Romaniei, cu modificarile ulterioare, face parte din categoria decoratiilor pe domenii de activitate.
    Art. 2
    (1) Medalia Barbatie si Credinta cu insemn de pace este o distinctie care rasplateste rezultatele deosebite obtinute in exercitarea atributiilor si indeplinirea misiunilor de catre:
    a) maistri militari, subofiteri, militari in termen sau militari angajati pe baza de contract, functionari publici cu statut special, cu grade profesionale echivalente cu gradele de maistri militari si subofiteri si alti functionari publici sau personal civil din subordinea ministerelor, institutiilor centrale autonome ale statului specializate in domeniile ordinii publice si sigurantei nationale si ale apararii impotriva incendiilor, pazei si protectiei civile;
    b) personal specializat din cadrul administratiei publice locale, din unele obiective de interes strategic sau apartinand societatilor de paza si protectie cu atributii in domeniile apararii impotriva incendiilor, pazei si protectiei civile.
    (2) Medalia Barbatie si Credinta cu insemn de razboi se acorda maistrilor militari, subofiterilor si militarilor in termen, militarilor angajati pe baza de contract sau rezervistilor mobilizati din unitatile apartinand fortelor terestre specializate in domeniul apararii, ordinii publice si sigurantei nationale pentru fapte de arme deosebite savarsite pe timp de razboi sau de conflict armat si pentru actiuni de lupta desfasurate sub egida unor organisme internationale.
    (3) Medalia Barbatie si Credinta cu insemne de pace si de razboi se poate conferi si cetatenilor straini.
    Art. 3
    (1) Medalia Barbatie si Credinta cu insemn de pace este asimilata in ierarhie, la clase egale, cu medaliile: Virtutea Militara cu insemn de pace, Virtutea Aeronautica cu insemn de pace si Virtutea Maritima cu insemn de pace, Meritul Agricol, Meritul Cultural, Meritul Industrial si Comercial, Meritul pentru Invatamant, Meritul Sanitar, Meritul Sportiv, conform art. 31 din Legea nr. 29/2000, cu modificarile ulterioare.
    (2) Medalia Barbatie si Credinta cu insemn de razboi este asimilata in ierarhie, la clase egale, cu medaliile cu insemn de razboi: Pentru Merit, Virtutea Aeronautica, Virtutea Maritima si Meritul Sanitar, conform art. 32 din Legea nr. 29/2000, cu modificarile ulterioare.
    Art. 4
    Medalia Barbatie si Credinta cuprinde 3 clase. Ierarhia in ordine descrescatoare este urmatoarea:
    a) clasa I;
    b) clasa a II-a;
    c) clasa a III-a.
    Art. 5
    (1) Medalia Barbatie si Credinta cu insemn de pace se poate acorda nelimitat pentru clasa a III-a si a II-a si este limitata la 10.000 de membri pentru clasa I.
    (2) Medalia Barbatie si Credinta cu insemn de pace, clasa I, conferita cetatenilor straini, nu intra in numarul prevazut la alin. (1).
    (3) Medalia Barbatie si Credinta cu insemn de razboi se poate conferi in numar nelimitat.
    Art. 6
    (1) Medalia Barbatie si Credinta cu insemne de pace si de razboi se prezinta:
    a) pentru militari si functionari publici cu statut special, sub doua forme cu valoare ierarhica egala: insemnul si bareta;
    b) pentru civili, sub o singura forma: insemnul.
    (2) Insemnul de pace al Medaliei Barbatie si Credinta este o piesa ovala din tombac care are, pe avers, stantata stema Romaniei.
    (3) Insemnul de razboi al Medaliei Barbatie si Credinta se distinge de insemnul de pace al Medaliei Barbatie si Credinta prin aplicarea a doua spade incrucisate care surmonteaza medalia.
    (4) Bareta Medaliei Barbatie si Credinta cu insemn de razboi se distinge de bareta Medaliei Barbatie si Credinta cu insemn de pace prin aplicarea pe panglica specifica a doua spade incrucisate.
    Art. 7
    Regulamentul privind descrierea si modul de acordare a Medaliei Barbatie si Credinta pentru fiecare clasa, precum si Modelul desenat al medaliei sunt prevazute in anexele nr. 1 si 2 care fac parte integranta din prezenta lege.
    Art. 8
    (1) Medalia Barbatie si Credinta cu insemn de pace se confera de Presedintele Romaniei prin decret, in baza propunerilor de decorare individuale facute, potrivit art. 4 alin. (2) lit. c) din Legea nr. 29/2000, cu modificarile ulterioare, de catre ministrii de resort si de conducatorii institutiilor centrale autonome ale statului, pentru persoanele din domeniul lor de activitate.
    (2) Medalia Barbatie si Credinta cu insemn de razboi se confera de Presedintele Romaniei pe baza propunerilor de decorare individuale facute de ministrul apararii nationale si de conducatorii institutiilor din sistemul ordinii publice si sigurantei nationale.
    (3) Propunerile nominale pentru conferirea Medaliei Barbatie si Credinta sunt avizate de Cancelaria Ordinelor, in conformitate cu art. 5 din Legea nr. 29/2000, cu modificarile ulterioare.
    (4) Presedintele Romaniei poate sa confere Medalia Barbatie si Credinta si din proprie initiativa, in limita a 1% din numarul total stabilit de lege pentru fiecare clasa, in conformitate cu art. 4 alin. (3) din Legea nr. 29/2000, cu modificarile ulterioare.
    Art. 9
    (1) Repartitia pe ministere si institutii centrale autonome ale statului, a numarului maxim de medalii Barbatie si Credinta care se acorda anual, se face de catre Cancelaria Ordinelor, in limitele locurilor vacante.
    (2) Repartitia decoratiilor pentru categoriile de personal din cadrul administratiei publice locale, din unele obiective de interes strategic sau apartinand societatilor specializate de paza si protectie cu atributii in domeniile apararii impotriva incendiilor, pazei si protectiei civile se face prin Ministerul Administratiei si Internelor, care avizeaza propunerile de decorare.
    (3) Pentru prima promotie, la intrarea in vigoare a prezentei legi, se poate conferi maximum 15% din numarul decoratiilor pentru fiecare clasa.
    Art. 10
    (1) Atestarea Medaliei Barbatie si Credinta se face printr-un brevet, in conformitate cu art. 24 din Legea nr. 29/2000, cu modificarile ulterioare.
    (2) Brevetele pentru Medalia Barbatie si Credinta cu insemne de pace si de razboi sunt validate pentru clasele a III-a si a II-a, prin parafa ministrilor de resort sau a conducatorilor institutiilor centrale autonome ale statului si semnatura cancelarului ordinelor, iar pentru clasa I, prin semnatura ministrilor de resort sau a conducatorilor institutiilor centrale autonome ale statului si semnatura cancelarului ordinelor, in conformitate cu art. 28 din Legea nr. 29/2000, cu modificarile ulterioare.
    Art. 11
    Retragerea decoratiilor se face prin decret semnat de Presedintele Romaniei, la propunerea Cancelariei Ordinelor, cu aplicarea prevederilor art. 59 din Legea nr. 29/2000, cu modificarile ulterioare.
    Art. 12
    Sumele necesare confectionarii insemnelor, baretelor, brevetelor si cutiilor Medaliei Barbatie si Credinta sunt asigurate din bugetul aprobat anual Administratiei Prezidentiale.

    Aceasta lege a fost adoptata de Camera Deputatilor in sedinta din 4 noiembrie 2003, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constitutia Romaniei, republicata.

                    PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR
                            VALER DORNEANU

    Aceasta lege a fost adoptata de Senat in sedinta din 25 noiembrie 2003, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constitutia Romaniei, republicata.

                        PRESEDINTELE SENATUI
                           NICOLAE VACAROIU

     ANEXA 1

                              REGULAMENT
privind descrierea si modul de acordare a Medaliei Barbatie si Credinta

    Art. 1
    Medalia Barbatie si Credinta cu insemne de pace si de razboi se acorda pe viata.
    Art. 2
    (1) Medalia Barbatie si Credinta cu insemn de pace este nelimitata ca numar pentru clasele a III-a si a II-a si limitata la 10.000 pentru clasa I.
    (2) Depasirea numarului de medalii pentru clasa I constituie o incalcare a prezentului regulament. Decoratiile conferite peste numarul limita sunt nule de drept, iar insemnele vor fi restituite.
    Art. 3
    (1) Insemnul de pace al Medaliei Barbatie si Credinta se prezinta sub forma unei piese ovale, avand mediana mare de 35 mm si mediana mica de 22 mm si este confectionata din tombac.
    (2) Pe avers este stantata stema Romaniei cu inaltimea de 22 mm.
    (3) Pe revers, central, sunt inscrise in relief, cu cifre si litere inalte de 3 mm, anii si denumirea: 1903/BARBATIE/SI/CREDINTA/2000, reprezentand date istorice privind Medalia Barbatie si Credinta cu insemn de pace. Marginal este stantata o cununa deschisa, formata dintr-o ramura de laur si o ramura de palmier, incrucisate.
    (4) Pentru militari, insemnul este surmontat de o semicununa formata din ramuri de laur, cu latimea de 28 mm si inaltimea de 15 mm, avand capetele semicununii unite printr-o bara, prin intermediul careia se petrece panglica.
    (5) Pentru civili, insemnul este surmontat de o sfera cu diametrul de 5 mm prin care se petrece un inel cu diametrul de 20 mm.
    (6) Panglica, lata de 35 mm si cu inaltimea aparenta de 50 mm, este din rips moarat galben, avand la margini cate o banda albastra si una rosie, late de cate 3 mm. Pe spate are un sistem de prindere.
    (7) Pentru persoanele de sex feminin, personal civil, panglica este pliata sub forma de funda si are lungimea de 100 mm.
    (8) Bareta pentru militari si functionari publici cu statut special se prezinta sub forma unei panglici dreptunghiulare din rips, aplicata pe un suport metalic, lunga de 18 mm, lata de 10 mm si avand dimensiunile benzilor colorate ale panglicii reduse la 50% . Pe spate are un sistem de prindere.
    Art. 4
    Deosebirea dintre clase este urmatoarea:
    a) clasa a III-a este aramita;
    b) clasa a II-a este argintata;
    c) clasa I este placata cu aur.
    Art. 5
    Insemnul de razboi al Medaliei Barbatie si Credinta are caracteristicile generale ale insemnului de pace pentru militari, cu urmatoarele particularitati:
    a) pe revers este inscris: 1916/BARBATIE/SI/CREDINTA/2000, reprezentand date istorice privind Medalia Barbatie si Credinta cu insemn de razboi;
    b) intre insemn si semicununa sunt aplicate doua spade incrucisate, cu varfurile in sus, lungi de 30 mm, din materialul insemnului;
    c) panglica este marginita spre interior de un fir auriu, lat de 1 mm;
    d) bareta specifica de razboi primeste doua spade incrucisate, cu varfurile in sus, lungi de 15 mm, din materialul corespunzator clasei; pe margini primeste un fir auriu lat de 1 mm.
    Art. 6
    (1) Cutia in care se pastreaza medalia este din carton imbracat in pergamoid galben si este captusita cu matase albastra.
    (2) Pe capacul cutiei sunt imprimate argintiu: denumirea, clasa si categoria medaliei.
    Art. 7
    (1) Medalia Barbatie si Credinta se poarta, de regula, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei si al celorlalte sarbatori nationale sau religioase, precum si in situatiile stabilite prin regulamente specifice.
    (2) Se poarta numai insemnul clasei celei mai inalte a Medaliei Barbatie si Credinta.
    (3) Bareta se poarta numai la uniforma, pe partea stanga a pieptului.
    (4) La uniforma se poarta alaturat baretele tuturor claselor, in ordinea descrescatoare a acestora, prima fiind cea a clasei celei mai mari.
    (5) Bareta insemnului de razboi are intaietate, chiar daca este a unei clase mai mici.
    (6) Militarii si functionarii publici cu statut special poarta Medalia Barbatie si Credinta in conformitate cu prevederile prezentei legi si cu regulamentele specifice.
    (7) Personalul civil poarta Medalia Barbatie si Credinta in aceleasi conditii ca militarii.
    Art. 8
    (1) Conferirea Medaliei Barbatie si Credinta cu insemn de pace se face obligatoriu incepand cu clasa a III-a.
    (2) Conferirea Medaliei Barbatie si Credinta se poate face numai dupa indeplinirea cu rezultate deosebite timp de 4 ani a unor functii militare sau civile in cadrul unitatilor sau institutiilor care concura la apararea ordinii publice si sigurantei nationale.
    Art. 9
    (1) Pentru a se conferi o clasa superioara aceleiasi persoane este necesara efectuarea unui stagiu in clasa imediat inferioara, astfel:
    a) de la clasa a III-a la clasa a II-a: 5 ani;
    b) de la clasa a II-a la clasa I: 6 ani.
    (2) In propunerile de conferire trebuie sa se tina seama de criteriile stabilite in prezentul regulament, inclusiv pentru prima promotie de decorare.
    (3) Conferirea directa a claselor superioare la prima promotie se poate face ca urmare a insumarii unor merite deosebite, care ar fi putut conduce la acordarea de clase superioare.
    Art. 10
    Pentru merite cu totul deosebite termenul de 4 ani, ca si vechimea minima in clasa, prevazuta la art. 9 alin. (1), pot fi reduse cu maximum o treime.
    Art. 11
    Militarilor in termen li se poate conferi Medalia Barbatie si Credinta pentru merite cu totul deosebite si fac exceptie de la termenele si conditiile prevazute la art. 8 si 9.
    Art. 12
    (1) Medalia Barbatie si Credinta cu insemn de pace este o distinctie care rasplateste rezultatele deosebite obtinute in exercitarea atributiilor si indeplinirea misiunilor de catre:
    a) maistri militari si subofiteri in activitate, in rezerva sau in retragere si militari in termen sau militari angajati pe baza de contract din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Ministerului Justitiei, Serviciului Roman de Informatii, Serviciului de Informatii Externe, Serviciului de Protectie si Paza si Serviciului de Telecomunicatii Speciale, cu atributii in domeniul ordinii publice si sigurantei nationale, al protectiei civile si de prevenire si stingere a incendiilor;
    b) functionarii publici cu statut special, cu grade profesionale echivalente cu gradele de maistri militari si subofiteri si alti functionari publici sau personal civil din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Ministerului Justitiei, Serviciului Roman de Informatii, Serviciului de Informatii Externe, Serviciului de Protectie si Paza si Serviciului de Telecomunicatii Speciale, cu atributii in domeniul ordinii publice si sigurantei nationale, al protectiei civile si de prevenire si stingere a incendiilor;
    c) personal din structura administratiei publice locale, specializat in servicii publice comunitare pentru situatii de urgenta sau care presteaza servicii de paza;
    d) personalul apartinand unor obiective de interes strategic, specializat in prevenirea si stingerea incendiilor si in protectie civila;
    e) personal din structura societatilor specializate de paza si protectie;
    f) maistri militari, subofiteri, personal civil si agenti de politie specializati in apararea ordinii publice si in combaterea criminalitatii transfrontaliere, apartinand unor state si organisme internationale cu care Romania colaboreaza in aceste domenii.
    (2) Prin rezultate deosebite, in sensul prezentului regulament, se intelege:
    a) masuri si actiuni eficiente privind protectia vietii cetatenilor, a proprietatii private si publice si a infrastructurii de interes strategic;
    b) actiuni eficiente privind mentinerea sau restabilirea ordinii publice specifice jandarmeriei, politiei si altor institutii abilitate de lege;
    c) masuri eficiente privind prevenirea si limitarea fenomenului infractionalitatii si al criminalitatii;
    d) actiuni eficiente de combatere a crimei organizate transfrontaliere, a traficului ilegal de persoane, droguri, armamente si munitie, materiale radioactive si strategice;
    e) combaterea eficienta a fenomenului coruptiei;
    f) actiuni eficiente privind securizarea frontierei de stat;
    g) functionarea la standarde internationale a institutiilor cu responsabilitati in domeniile migratiei si azilului;
    h) actiuni eficiente de gestionare a crizelor, de protectie civila, de prevenire si stingere a incendiilor;
    i) obtinerea unor informatii care au contribuit decisiv la restabilirea ordinii publice si/sau la realizarea securitatii nationale;
    j) masuri eficiente de prevenire si combatere a fenomenului terorist si de neutralizare a unor actiuni teroriste si de diversiune.
    Art. 13
    Medalia Barbatie si Credinta cu insemn de razboi se acorda maistrilor militari, subofiterilor si militarilor in termen, militarilor angajati pe baza de contract sau rezervisti mobilizati din unitatile apartinand fortelor terestre specializate in domeniul apararii, ordinii publice si sigurantei nationale, pentru fapte de arme deosebite savarsite pe timp de razboi sau de conflict armat si pentru actiuni de lupta desfasurate sub egida unor organisme internationale.
    Art. 14
    In termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei legi, ministerele si institutiile centrale autonome ale statului cu responsabilitati in domeniul apararii, ordinii publice si sigurantei nationale vor elabora, in baza art. 12 si 13, reglementari specifice, aprobate prin ordin al ministrilor de resort si al conducatorilor institutiilor centrale autonome ale statului, specializate in domeniul apararii, ordinii publice si sigurantei nationale, care vor detalia conditiile in care se confera Medalia Barbatie si Credinta.

    ANEXA 2*)

    *) Anexa nr. 2 este reprodusa in facsimil.

    Modelul desenat al Medaliei Barbatie si Credinta cu insemn de pace

    Figura 1 - Modelul desenat al Medaliei Barbatie si Credinta cu insemn de pace, clasa a III-a, avers si revers - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 925 din 23 decembrie 2003, la pagina 5.

    Figura 2 - Modelul desenat al Medaliei Barbatie si Credinta cu insemn de pace, clasa a II-a, avers si revers - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 925 din 23 decembrie 2003, la pagina 5.

    Figura 3 - Modelul desenat al Medaliei Barbatie si Credinta cu insemn de pace, clasa I, avers si revers - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 925 din 23 decembrie 2003, la pagina 5.

    Figura 4 - Modelul desenat al Medaliei Barbatie si Credinta cu insemn de pace, Panglica fata si Panglica spate - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 925 din 23 decembrie 2003, la pagina 5.

    Figura 5 - Modelul desenat al Medaliei Barbatie si Credinta cu insemn de pace, Bareta - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 925 din 23 decembrie 2003, la pagina 5.

    Figura 6 - Modelul desenat al Medaliei Barbatie si Credinta cu insemn de pace, Funda pentru persoane civile de sex feminin - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 925 din 23 decembrie 2003, la pagina 5.

    Modelul desenat al Medaliei Barbatie si Credinta cu insemn de razboi

    Figura 7 - Modelul desenat al Medaliei Barbatie si Credinta cu insemn de razboi, clasa a III-a, avers si revers - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 925 din 23 decembrie 2003, la pagina 6.

    Figura 8 - Modelul desenat al Medaliei Barbatie si Credinta cu insemn de razboi, clasa a II-a, avers si revers - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 925 din 23 decembrie 2003, la pagina 6.

    Figura 9 - Modelul desenat al Medaliei Barbatie si Credinta cu insemn de razboi, clasa I, avers si revers - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 925 din 23 decembrie 2003, la pagina 6.

    Figura 10 - Modelul desenat al Medaliei Barbatie si Credinta cu insemn de razboi, Panglica fata, Panglica spate - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 925 din 23 decembrie 2003, la pagina 6.

    Figura 11   Modelul desenat al Medaliei Barbatie si Credinta cu insemn de razboi, Bareta   se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 925 din 23 decembrie 2003, la pagina 6.SmartCity5

COMENTARII la Legea 528/2003

Momentan nu exista niciun comentariu la Legea 528 din 2003
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 22 2019
    Sunt atât de încântat că am primit un împrumut de la un creditor care m-a ajutat cu împrumutul meu. A fost uimitor cum am primit un împrumut ... Am încercat un serviciu diferit, dar nu am putut primi un împrumut de la alt serviciu. Unii dintre ei îmi vor cere să completez o mulțime de documente, iar la sfârșitul zilei nu se va termina bine. Dar sunt fericit după întâlnirea cu Elena Nino. Am reușit să obțin împrumutul meu de 22.000 € Euro acum afacerea mea merge bine și vreau să știți toate acestea astăzi, deoarece sunt rapide și 100% fiabile. Acum plătesc împrumutul pe care l-am primit de la compania Elena Nino împrumuturi din toată lumea. Luați legătura cu aceștia și nu pierdeți timp cu acești creditori contactați cu drag acest e-mail: elenanino0007@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 108 2014
    Instituții de credit de împrumut MĂ MÂNCUȚI CÂND NU ESTE NICI O SPERĂ (loancreditinstitutions00@gmail.com) Bună ziua tuturor celor de pe acest forum, eu sunt John Michael din SUA, nu-mi vine să cred că Dumnezeu nu există cu adevărat până când nu am fost răscumpărat și salvat de la robie financiară ... eram în criză financiară și trebuia să plătesc niște facturi. Am încercat să caut ajutor de la bănci, dar în niciun caz, am încercat, de asemenea, să căut ajutor de pe internet doar pentru a întâlni escroci care s-au prefacut creditor privat și au făcut bani cu suma de 15.000 $ și nu mi-au primit împrumutul, nu până când DUMNEZEU m-a prezentat dlui. Ilie printr-un prieten care a fost salvat de la o problemă financiară și i-a fost acordat un împrumut de 100.000,00 USD de către domnul Elijah, așa că i-am luat sfatul și am contactat instituțiile de credit împrumut, iar în termen de o săptămână mi-a fost acordat un împrumut de 250.000 USD. sfatul meu tuturor celor care caută un împrumut la o rată a dobânzii scăzută de 2%. Fac acest lucru pentru că sunt atât de fericit că sunt în afara robiei financiare și sunt din nou plin de bucurie și viața este ușoară, mulțumită DUMNEZEU și domnului Ilie. Puteți contacta instituțiile de credit împrumutate prin (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991
ANONIM a comentat Decizia 366 2019
     If You Are Seeking A Loan For The Development Of Expansion Of Your Business, Innovative Products, Processes Or Even Technical Services; ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Has Professional Finance Programs That Will Provide You With The Chance To Gain A Competitive Edge Over The Competition And Pave The Way For The Positive Growth Of Your Company. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Email: IFSCapitalloan@gmail.com
ANONIM a comentat Decizia 366 2019
    ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Is Offering Its Global Fund Program, Where Loans Are Offered To Interested Clients Globally To Fund Profitable Business And Projects. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Email: IFSCapitalloan@gmail.com ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Are The Solution To Your Financial Problem ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Has Set Itself The Mission Of Promoting Short, Medium And Long-Term Loan Financing With Us To ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Borrow Flexibly! Our Program Are Financial Institutions To Fund Private Capital, Private Equity, Project Funding, Real Estate, Business & Entertainment Funding, Venture Capital, Hedge Funds, And Others. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Email: IFSCapitalloan@gmail.com If You Are Seeking A Loan For The Development Of Expansion Of Your Business, Innovative Products, Processes Or Even Technical Services; ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Has Professional Finance Programs That Will Provide You With The Chance To Gain A Competitive Edge Over The Competition And Pave The Way For The Positive Growth Of Your Company. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Email: IFSCapitalloan@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 416 1953
    Ai nevoie de împrumut personal sau de afaceri fără stres și aprobare rapidă? Dacă da, vă rugăm să ne contactați, oferim acum împrumuturi cu o dobândă de 3%. Împrumutul nostru este securizat și sigur, pentru mai multe informații și aplicații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: saara.kemi@gmail.com sau Whatsapp +48732232776
ANONIM a comentat Decretul 416 1953
    Ai nevoie de împrumut personal sau de afaceri fără stres și aprobare rapidă? Dacă da, vă rugăm să ne contactați, oferim acum împrumuturi cu o dobândă de 3%. Împrumutul nostru este securizat și sigur, pentru mai multe informații și aplicații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: saara.kemi@gmail.com sau Whatsapp +48732232776
ANONIM a comentat Circulara 8 2013
    Bună ziua, sunt jane un american Vreau să împărtășesc cu tine despre supremloans1124@gmail.com unde aș putea obține împrumutul meu urgent pentru a-mi finanța afacerea și pentru a-mi plăti toate datoriile, dacă tot sunteți în căutarea unui împrumut online aici, contactați supremloans1124@gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
ANONIM a comentat Decretul 811 2010
    Buna ziua, sunt un american pe care vreau sa-l impart cu supremloans1124@gmail.com unde as putea sa imi iau imprumutul urgent pentru a-mi finanta afacerea si a achita toate datoriile mele, daca tot cautati un credit online aici, contactati supremloans1124 @ gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
ANONIM a comentat Decretul 811 2010
    Buna ziua, sunt un american pe care vreau sa-l impart cu supremloans1124@gmail.com unde as putea sa imi iau imprumutul urgent pentru a-mi finanta afacerea si a achita toate datoriile mele, daca tot cautati un credit online aici, contactati supremloans1124 @ gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
ANONIM a comentat Decretul 811 2010
    Buna ziua, sunt un american pe care vreau sa-l impart cu supremloans1124@gmail.com unde as putea sa imi iau imprumutul urgent pentru a-mi finanta afacerea si a achita toate datoriile mele, daca tot cautati un credit online aici, contactati supremloans1124 @ gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu