Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

LEGE Nr

LEGE   Nr. 327 din  8 iulie 2003

privind Ordinul Mihai Viteazul

ACT EMIS DE: PARLAMENT

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 528 din 23 iulie 2003


SmartCity3


    Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.

    Art. 1
    (1) Ordinul Mihai Viteazul, prevazut la art. 9 lit. A pct. I din Legea nr. 29/2000 privind sistemul national de decoratii al Romaniei, cu modificarile ulterioare, face parte din categoria decoratiilor militare de razboi.
    (2) Ordinul Mihai Viteazul este cea mai inalta decoratie militara de razboi ce se acorda ofiterilor si unitatilor militare, pe timp de razboi sau in misiuni sub jurisdictia unor organisme internationale la care statul roman este parte, pentru fapte de arme sau actiuni de lupta cu totul exceptionale.
    (3) Ordinul Mihai Viteazul se poate conferi pe timp de pace unor ofiteri si unitati militare care participa la misiuni sub jurisdictia unor organisme internationale la care statul roman este parte, numai in cazuri cu totul exceptionale, pentru actiuni de mare amploare si cu cota de risc ridicat.
    Art. 2
    (1) Ordinul Mihai Viteazul cuprinde 3 clase. Ierarhia in ordine descrescatoare este urmatoarea:
    a) clasa I;
    b) clasa a II-a;
    c) clasa a III-a.
    (2) Conferirea Ordinului Mihai Viteazul se face succesiv, incepand in mod obligatoriu cu clasa a III-a.
    Art. 3
    Ordinul Mihai Viteazul clasa I este cea mai inalta decoratie militara care se poate conferi pe timp de razboi.
    Art. 4
    (1) Ordinul Mihai Viteazul clasa a II-a este asimilat in ierarhie cu gradul de Mare Ofiter al Ordinului Serviciul Credincios de razboi, in conformitate cu art. 32 pct. I.5 din Legea nr. 29/2000.
    (2) Ordinul Mihai Viteazul clasa a III-a este asimilat in ierarhie cu gradul de Comandor al Ordinului Steaua Romaniei de razboi, in conformitate cu art. 32 pct. I.7 din Legea nr. 29/2000.
    Art. 5
    Ordinul Mihai Viteazul se poate conferi nelimitat.
    Art. 6
    (1) Ordinul Mihai Viteazul se prezinta sub trei forme cu valoare ierarhica egala: insemnul ordinului, bareta pentru ofiteri si rozeta pentru tinuta civila.
    (2) Insemnul Ordinului Mihai Viteazul este o cruce treflata cu brate egale, confectionata din argint aurit, emailata albastru inchis, avand aplicata in centru, avers, o acvila.
    (3) Uniforma Ordinului Mihai Viteazul se compune din pelerina si caciula sau cascheta. Pelerina este confectionata din postav alb. Pe partea stanga a pelerinei, in dreptul inimii, se aplica crucea ordinului.
    Art. 7
    Regulamentul privind descrierea si modul de acordare a Ordinului Mihai Viteazul, pentru fiecare clasa, precum si modelul desenat al ordinului si uniformei sunt prevazute in anexele nr. 1 si 2 care fac parte integranta din prezenta lege.
    Art. 8
    (1) Ordinul Mihai Viteazul se confera de Presedintele Romaniei, prin decret, in baza propunerilor de decorare individuale facute, potrivit art. 4 alin. (2) lit. c) din Legea nr. 29/2000, de catre ministrul apararii nationale.
    (2) Propunerile nominale pentru conferirea Ordinului Mihai Viteazul sunt avizate de Cancelaria Ordinelor, in conformitate cu art. 5 din Legea nr. 29/2000.
    Art. 9
    (1) Atestarea conferirii Ordinului Mihai Viteazul se face printr-un brevet, in conformitate cu art. 24 din Legea nr. 29/2000.
    (2) Brevetele pentru Ordinul Mihai Viteazul sunt semnate autograf de Presedintele Romaniei si contrasemnate de ministrul apararii nationale si de cancelarul ordinelor, in conformitate cu art. 27 din Legea nr. 29/2000.
    Art. 10
    (1) Membrii Ordinului Mihai Viteazul, indiferent de clasa pe care o au, sunt numiti "Cavaleri ai Ordinului Mihai Viteazul".
    (2) Ofiterii in retragere care au fost decorati cu Ordinul Mihai Viteazul in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial, 1941 - 1945, isi pastreaza si pot purta insemnele originale ale respectivei decoratii si se bucura de toate onorurile prevazute prin prezenta lege si de drepturile materiale prevazute in Legea nr. 44/1994 privind veteranii de razboi, precum si unele drepturi ale invalizilor si vaduvelor de razboi, republicata.
    (3) Presedintele activ al Ordinului Mihai Viteazul este ofiterul cel mai mare in grad si clasa, fiind confirmat in aceasta functie de Presedintele Romaniei.
    Art. 11
    Ziua Ordinului Mihai Viteazul se sarbatoreste la data de 8 noiembrie, Soborul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, printr-un ceremonial conform art. 49 din Legea nr. 29/2000.
    Art. 12
    In cazul decesului unui Cavaler al Ordinului Mihai Viteazul, familia va instiinta Cancelaria Ordinelor, autoritatile locale si organul militar teritorial, in vederea sprijinirii organizarii funeraliilor, in conformitate cu art. 51 din Legea nr. 29/2000.
    Art. 13
    (1) Calitatea de membru al Ordinului Mihai Viteazul se poate pierde, pentru ofiterii romani, numai in cazul condamnarii pentru tradare in timp de razboi, in conformitate cu art. 56 din Legea nr. 29/2000.
    (2) Ofiterii straini decorati cu Ordinul Mihai Viteazul pierd calitatea de membru al ordinului doar in cazul condamnarii pentru tradare in timp de razboi fata de tara lor, hotararile luandu-se in conformitate cu legea romana.
    Art. 14
    Retragerea decoratiilor se face prin decret semnat de Presedintele Romaniei, la propunerea Cancelariei Ordinelor, cu aplicarea prevederilor art. 59 din Legea nr. 29/2000.
    Art. 15
    Sumele necesare confectionarii insemnelor, baretelor, rozetelor, brevetelor, cutiilor decoratiilor, pelerinelor si caciulilor uniformei Ordinului Mihai Viteazul vor fi asigurate din bugetul aprobat anual Administratiei Prezidentiale.

    Aceasta lege a fost adoptata de Camera Deputatilor in sedinta din 27 mai 2003, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constitutia Romaniei.

                      PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR
                               VALER DORNEANU

    Aceasta lege a fost adoptata de Senat in sedinta din 25 iunie 2003, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constitutia Romaniei.

                         p. PRESEDINTELE SENATUI,
                             DORU IOAN TARACILA

    ANEXA 1

                               REGULAMENT
privind descrierea si modul de acordare a Ordinului Mihai Viteazul

    Art. 1
    Ordinul Mihai Viteazul se acorda pe viata.
    Art. 2
    Ordinul Mihai Viteazul se acorda nelimitat si este impartit in clase astfel:
    a) clasa a III-a;
    b) clasa a II-a;
    c) clasa I.
    Art. 3
    (1) Insemnul clasei a III-a a Ordinului Mihai Viteazul este o cruce treflata cu brate egale, cu diametrul de 44 mm si cu latimea bratelor crucii de 9 mm, confectionata din argint cu titlul de 800 la mie, aurit, emailata albastru inchis.
    (2) Pe avers, in centru, este aplicata o acvila aurita, tinand in cioc o cruce ortodoxa, in gheara dreapta o sabie, iar in gheara stanga un buzdugan si avand pe piept armele Romaniei.
    (3) Pe revers, la capetele bratelor orizontale sunt scrisi cu cifre aurite anii: "1916" si "2000", reprezentand date istorice privind Ordinul Mihai Viteazul. Inaltimea cifrelor scrise pe bratele crucii este de 4 mm.
    (4) Insemnul este surmontat de o semicununa formata din frunze de stejar si de laur impletite, avand inaltimea semicununii de 15 mm si latimea de 20 mm. Capetele deschise ale semicununii sunt unite printr-o bara transversala din argint aurit, prin care se petrece panglica. Pe bara, pe revers, este poansonat titlul argintului.
    (5) Panglica este din rips moarat rosu-visiniu, avand la 1 mm de margini cate o banda aurie, lata de 4 mm; inaltimea aparenta a panglicii este de 50 mm, iar latimea este de 40 mm. Pe spate are un sistem de prindere.
    (6) Bareta se prezinta sub forma unei panglici dreptunghiulare din rips, aplicata pe un suport metalic, lunga de 20 mm, lata de 10 mm si avand dimensiunile benzilor colorate ale panglicii reduse la 50% . Pe spate are un sistem de prindere.
    (7) Rozeta se prezinta sub forma unui tambur din rips cu diametrul de 10 mm si inaltimea de 6 mm, avand dimensiunile benzilor colorate ale panglicii clasei reduse la 40% . Pe spate are un sistem de prindere.
    Art. 4
    Insemnul clasei a II-a a Ordinului Mihai Viteazul are caracteristicile generale ale insemnului clasei a III-a, cu urmatoarele particularitati:
    a) diametrul crucii este de 60 mm si latimea bratelor crucii este de 10,5 mm;
    b) pe revers, cifrele scrise pe bratele crucii sunt inalte de 5 mm, iar cele scrise central sunt inalte de 7 mm;
    c) insemnul este surmontat de o semicununa deschisa formata din frunze de stejar si de laur impletite, avand inaltimea semicununii de 20 mm si latimea de 29 mm. Capetele deschise ale semicununii sunt unite printr-o bara transversala prin care se petrece un inel plat, lat de 4 mm si inalt de 30 mm. Inelul si bara sunt din argint aurit. Pe reversul inelului este poansonat titlul argintului;
    d) panglica este lata de 45 mm si are lungimea reglabila, pentru a fi adaptata la circumferinta gatului; benzile aurii au latimea de 5 mm si sunt plasate la 1 mm de margini;
    e) bareta se prezinta sub forma unei panglici dreptunghiulare din rips, aplicata pe un suport metalic, lunga de 23 mm, lata de 10 mm si avand dimensiunile benzilor colorate ale panglicii reduse la 50% . Pe centrul baretei este prins un disc din argint cu diametrul de 5 mm. Pe spate are un sistem de prindere;
    f) rozeta este formata dintr-o panglica lunga de 16 mm si lata de 6 mm, avand dimensiunile benzilor colorate ale panglicii reduse la 40% . Pe panglica este aplicata rozeta clasei a III-a. Pe spate are un sistem de prindere.
    Art. 5
    Insemnul clasei I a Ordinului Mihai Viteazul este compus din insemnul propriu-zis si placa clasei I.
    Art. 6
    (1) Insemnul propriu-zis si panglica clasei I a Ordinului Mihai Viteazul sunt identice cu insemnul si panglica clasei a II-a.
    (2) Bareta se prezinta sub forma unei panglici dreptunghiulare din rips, aplicata pe un suport metalic, lunga de 25 mm si lata de 10 mm si avand dimensiunile benzilor colorate ale panglicii reduse la 50% . Pe centrul baretei este prins un romb din argint aurit cu diagonala mica de 5 mm si diagonala mare de 7 mm. Pe spate are un sistem de prindere.
    (3) Rozeta se prezinta sub forma unei panglici dreptunghiulare din rips argintiu, lunga de 20 mm si lata de 8 mm, peste care se aplica rozeta clasei a III-a. Pe spate are un sistem de prindere.
    Art. 7
    Placa clasei I a Ordinului Mihai Viteazul este o stea cu 4 grupe de raze diamantate, confectionata din argint cu titlul de 925 la mie, fiecare grup fiind format din cate 12 raze, cea centrala fiind cea mai mare. Placa are latimea de 70 mm si inaltimea de 75 mm. Pe placa este aplicat insemnul propriu-zis, avers, al clasei a III-a. Pe revers, intr-un medalion central, sunt poansonate numele firmei producatoare si titlul argintului. Pe spate are un sistem de prindere.
    Art. 8
    Toate insemnele vor avea marca cu titlul metalului din care sunt confectionate si numarul de ordine pentru fiecare clasa.
    Art. 9
    Uniforma Ordinului Mihai Viteazul se compune din pelerina si caciula sau cascheta.
    Art. 10
    (1) Pelerina are urmatoarele caracteristici:
    a) este ampla, confectionata din postav alb, cazand liber in falduri, fara buzunare. Marginea de jos a pelerinei este la 250 mm deasupra solului;
    b) pe partea stanga a pelerinei, in dreptul inimii, se aplica crucea Ordinului Mihai Viteazul, in marime de 250 mm, confectionata din catifea albastru-violet si marginita de un snur subtire din aur;
    c) se incheie sub guler printr-o pafta metalica aurie;
    d) gulerul pelerinei este rasfrant, cu taietura dreapta, si este confectionat din acelasi postav cu pelerina. In colturile gulerului, urmand laturile lui, sunt cusute petlite in unghi, cu lungimea de 80 mm, din panglica clasei a III-a a ordinului;
    e) este captusita de la guler in jos, pe ambele margini, cu o banda lata de 300 mm, confectionata din matase visinie.
    (2) Caciula are urmatoarele caracteristici:
    a) este confectionata din blana alba de miel si captusita cu matase alba si este inalta de 350 mm. Caciula se poarta cu varful aplecat spre dreapta; acesta este prins cu o agrafa la 60 mm de partea de jos a caciulii;
    b) agrafa se prezinta sub forma unui romb avand fiecare diagonala de 50 mm si este realizata dintr-o impletitura de siret visiniu cu un siret auriu;
    c) in partea din fata a caciulii este prinsa o cocarda tricolora cu diametrul de 45 mm.
    (3) Cascheta pentru ofiterii activi este specifica tinutei de serviciu sau de gala corespunzatoare armei ori categoriei de forte armate din care ofiterul face parte.
    Art. 11
    (1) Cutia care contine decoratia este imbracata in piele mata albastru inchis si in interior este captusita cu plus alb.
    (2) Pe capacul cutiei sunt imprimate auriu stema Romaniei, denumirea si clasa Ordinului Mihai Viteazul.
    Art. 12
    (1) Bareta se poarta numai la uniforma militara, pe pieptul stang al vestonului.
    (2) La uniforma militara se poarta alaturat baretele tuturor claselor, in ordinea descrescatoare a acestora, prima fiind a clasei celei mai inalte.
    (3) Ofiterii in tinuta civila pot purta numai rozeta clasei celei mai inalte.
    Art. 13
    (1) Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, a Zilei Ordinului Mihai Viteazul si a celorlalte sarbatori nationale sau religioase se poarta Ordinul Mihai Viteazul in forma completa la uniforma de gala, cu pelerina si coifura armei sau a categoriei de forte armate respective.
    (2) In cazul participarii ofiterului la intruniri sau manifestari militare ori culturale se pot purta insemnele Ordinului Mihai Viteazul in forma completa, la tinuta de serviciu, cu pelerina si coifura armei sau a categoriei de forte armate respective.
    Art. 14
    Ofiterii poarta Ordinul Mihai Viteazul astfel:
    a) clasa a III-a se poarta pe partea stanga a pieptului;
    b) clasa a II-a se poarta la gat, cu panglica prinsa sub cravata, insemnul fiind vizibil la 50 mm in partea stanga, sub nodul cravatei;
    c) clasa I se poarta cu insemnul propriu-zis, identic ca la clasa a II-a, si cu placa pe partea stanga a pieptului.
    Art. 15
    Unitatile si marile unitati militare pot fi decorate cu Ordinul Mihai Viteazul in toate clasele. Insemnul decoratiei se ataseaza drapelului de lupta al unitatii astfel:
    a) la un capat al panglicii este atasat ordinul, iar la celalalt este un canaf auriu; panglica este de latimea specifica clasei, lunga de 2.000 mm;
    b) panglica indoita la jumatate se prinde de hampa sub acvila;
    c) placa clasei I se prinde de panza, in coltul superior al benzii albastre, la 100 mm de hampa si de latura superioara a panzei.
    Art. 16
    (1) Conferirea Ordinului Mihai Viteazul se face obligatoriu incepand cu clasa a III-a.
    (2) Conferirea unei clase superioare a Ordinului Mihai Viteazul se face obligatoriu dupa decorarea cu o clasa inferioara.
    Art. 17
    Decoratiile se confera fara a se tine seama de timpul servit in armata.
    Art. 18
    (1) Conferirea unei clase superioare duce automat la radierea persoanei respective din evidenta clasei inferioare.
    (2) Insemnul clasei inferioare ramane in posesia celui decorat.
    Art. 19
    (1) Ordinul Mihai Viteazul este cea mai inalta decoratie ce recompenseaza rezultatele cu totul exceptionale obtinute pe timp de razboi, atat de catre ofiterii romani sau ai unor armate aliate, cat si de catre unitatile militare romane sau straine, care au participat direct la operatiuni de lupta si s-au distins in mod cu totul exceptional in timpul acestora.
    (2) Prin rezultate cu totul exceptionale obtinute de ofiteri, in sensul prezentului regulament, se intelege:
    a) fapte de bravura sau de eroism savarsite de catre ofiterii comandanti de subunitati si unitati aflate in lupta, fie prin pilda personala de vitejie, fie prin acte de initiativa care au influentat semnificativ desfasurarea actiunilor de lupta;
    b) fapte de comandament ale ofiterilor din statele majore sau ale comandantilor unitatilor si marilor unitati aflate in lupta, care s-au distins prin initiativa, curaj si hotarare sau daca, prin actele lor de comandament de ordin tactic sau strategic, au influentat decisiv operatiunile de lupta in ansamblu.
    (3) Ordinul Mihai Viteazul se poate conferi unitatilor militare care au participat direct la operatiunile militare si care s-au distins in mod cu totul deosebit in timpul luptelor, obtinand victorii de ordin tactic sau strategic, ori au ameliorat substantial situatia militara din zona in care actioneaza.
    Art. 20
    Ordinul Mihai Viteazul se poate conferi pe timp de pace unor unitati militare sau ofiterilor romani care participa la misiuni sub jurisdictia unor organisme internationale la care statul roman este parte, numai in cazuri cu totul exceptionale, pentru actiuni de mare amploare si cu cota de risc ridicat.
    Art. 21
    (1) Ofiterii unitatilor militare din trupele aliate Romaniei pot fi decorati cu Ordinul Mihai Viteazul, astfel:
    a) in cazul cooperarii directe a trupelor romane alaturi de trupe aliate, propunerile de decorare ale ofiterilor aliati vor fi facute de comandantul unitatii romanesti cu care acestia coopereaza, propunere insusita si inaintata Presedintelui Romaniei de catre ministrul apararii nationale;
    b) pentru ofiterii aliati care nu au actionat in cooperare directa cu trupe romane, propunerile de decorare se fac de catre seful Marelui Cartier General, propuneri insusite si inaintate Presedintelui Romaniei de catre ministrul apararii nationale.
    (2) Unitatile militare ale trupelor aliate Romaniei pot fi decorate cu Ordinul Mihai Viteazul pe baza propunerilor facute Presedintelui Romaniei de catre ministrul apararii nationale.
    Art. 22
    In cazul unor actiuni militare internationale desfasurate sub jurisdictia unor organisme internationale, la care participa si unitati sau subunitati romanesti, se poate conferi Ordinul Mihai Viteazul unor ofiteri sau unitati militare straine care, prin actiunile lor, au sprijinit trupele romane la indeplinirea misiunilor sau au salvat vietile unor ofiteri romani.
    Art. 23
    In termen de 30 de zile de la publicarea prezentei legi in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Ministerul Apararii Nationale va elabora, in aplicarea art. 19 - 22, reglementari specifice, aprobate prin ordin al ministrului apararii nationale, in care se vor detalia conditiile in care se confera Ordinul Mihai Viteazul.

    ANEXA 2*)

    *) Anexa nr. 2 este reprodusa in facsimil.

                   Modelul desenat al Ordinului Mihai Viteazul
                               Clasa a III-a

    Figura 1 - Modelul desenat al Ordinului Mihai Viteazul, clasa a III-a, avers si revers, Panglica, Rozeta si Bareta - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 528 din 23 iulie 2003, la pagina 12.

                           Ordinul Mihai Viteazul
                               Clasa a II-a

    Figura 2 - Modelul desenat al Ordinului Mihai Viteazul, clasa a II-a, avers si revers, Panglica, Rozeta si Bareta - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 528 din 23 iulie 2003, la pagina 13.

                           Ordinul Mihai Viteazul
                                  Clasa I

    Figura 3 - Modelul desenat al Ordinului Mihai Viteazul, clasa I, avers si revers, Placa, Rozeta si Bareta - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 528 din 23 iulie 2003, la pagina 14.

                           Ordinul Mihai Viteazul
                         Portul uniformei ordinului

    Figura 4 - Modelul desenat al Ordinului Mihai Viteazul, Portul uniformei ordinului - Ofiter activ, Cavaler al ordinului in tinuta de serviciu - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 528 din 23 iulie 2003, la pagina 15.

    Figura 5   Modelul desenat al Ordinului Mihai Viteazul, Portul uniformei ordinului   Ofiter in rezerva, Cavaler al ordinului   se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 528 din 23 iulie 2003, la pagina 15.SmartCity5

COMENTARII la Legea 327/2003

Momentan nu exista niciun comentariu la Legea 327 din 2003
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 342 2016
    Bună ziua domnule / doamnă Oferim împrumuturi organismelor private și comerciale cu o dobândă anuală foarte mică de 3%, rambursare de la 1 an la 25 de ani. Acordăm împrumuturi cuprinse între 5.000 și 500.000.000. Aceasta este pentru a eradica istoricul în creștere al creditului necorespunzător și, de asemenea, pentru a aduce profit stabil atât companiei noastre, cât și clienților noștri. Vă pierdeți somnul în timpul nopții vă faceți griji cum să obțineți un împrumut? Contact: Paul Loan Agency acum prin e-mail: paulhelpfund@yahoo.com sau WhatsApp: +91 963 289 2493 Oferim împrumut cu o dobândă scăzută de 3% și, oferim. *Imprumuturi personale * Credite de consolidare a datoriilor *Capital de risc * Împrumuturi pentru afaceri * Împrumuturi pentru educație *Imprumut pentru casa * Împrumuturi din orice motiv Pentru mai multe informații de urgență reveniți imediat la noi. paulhelpfund@yahoo.com sau WhatsApp: +91 963 289 2493 Salutari Domnule Paul Moritz
ANONIM a comentat Ordin 3418 2013
    We are project funder as well as financial lender. We have BG/SBLC specifically for BUY/LEASE at a leasing price of 4%+2% of face value Issuance by HSBC London and many other 25 top AA rated Bank in Europe, Middle East or USA. We also secure funding. Also We are into the provision of short term and long term business/personal loans for both small and large scale business funds. * FOR LEASING OF BG/SBLC MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M LEASING FEE = 4%+2% * FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC PRICE = 32%+2% MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M Kindly contact us for our procedures and be sure that we shall respond within 48hrs maximum. Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved. Contact Name : Blaine Lorcan Contact Email: blainelorcan@gmail.com Skype:blainelorcan@gmail.com WhatsApp:+1(408)290-8281
ANONIM a comentat OUG 52 2004
    Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * Ipoteca a doua * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com WhatsApp +1 (470) 575-0615 ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat OUG 123 2002
    Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * Ipoteca a doua * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com WhatsApp +1 (470) 575-0615 ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat Decretul 15 2020
    Bună ziua, Aveți nevoie de un împrumut rapid? Sunt Susan Benson Sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Având în vedere stagnarea economică, lumea trece prin rezultatul bolii Corona-virus emergente (COVID-19), mulți oameni se confruntă cu provocări financiare premature. Și cu prezența excedentului de numerar în instituția noastră, ne propunem să accelerăm circulația banilor finanțând clienții din Europa și din afara acesteia cu un împrumut. Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o afacere, cumpărați o casă sau o mașină sau aveți nevoie de un împrumut din alte motive personale? Vreau să contactați firma mea. Furnizăm tot felul de servicii de împrumut, atât împrumuturi garantate, cât și garantate. Dacă citiți acest lucru și știți că aveți nevoie de asistență financiară, ne puteți scrie doar prin e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com sau trimiteți-mi direct pe WhatsApp prin: +447903159998 și primiți un răspuns instantaneu. Suntem o companie globală de servicii financiare și ne-am angajat să vă ajutăm să vă îmbunătățiți obiectivele financiare pe termen lung și pe termen scurt, deoarece stabilitatea dvs. financiară este obiectivul nostru final. Caracteristici și beneficii; * Convenabilitate - Puteți solicita un împrumut oricând, oriunde. * Suma flexibilă - Decideți cât de mult doriți să împrumutați. * Finanțare rapidă rapidă - primiți împrumutul dvs. în termen de 24 de ore de la aprobare. * Rata dobânzii flexibile de 3,0%. * Rata de aprobare ridicată * Aveți șansa de a selecta data rambursării, fie săptămânal, lunar sau anual, pentru o durată de 1-30 ani. * Aplicație online simplă. * Ghid personalizat și expertiză. * Fără taxe ascunse Mulți oameni găsesc atât de dificil să obțină un împrumut de la băncile locale sau de la alte institute financiare din anumite motive. Dacă aveți nevoie într-adevăr de soluție pentru provocările dvs. financiare, scrieți-ne firmei mele, vă vom ajuta cu un împrumut. Am ajutat numeroase persoane și organizații care se confruntă cu dificultăți financiare în întreaga lume. Când aplicați cu noi, aplicați cu o companie de încredere care are grijă de nevoile dvs. financiare, prioritatea noastră maximă este stabilitatea dvs. financiară și veți fi îngrijit pe parcursul întregului proces. Pentru mai multe informații despre oferta noastră de împrumut, trimiteți-ne cererea dvs. de împrumut prin: E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com SAU; WhatsApp: +447903159998
ANONIM a comentat Hotărârea 793 2013
    Ai nevoie de un împrumut? Căutați finanțe? Căutați un împrumut pentru a vă extinde afacerea? Cred că ai ajuns la locul potrivit. Oferim împrumuturi la dobândă scăzută. Persoanele interesate trebuie să ne contacteze Pentru răspuns imediat la cererea dvs., amabil răspundeți la aceste e-mailuri de mai jos. Aplicația Whats +918256953815 ushaservicesonline@gmail.com Vă rugăm să ne furnizați următoarele informații, dacă vă interesează. 1) Numele complet: ……… 2) Gen: ……… 3) Suma de împrumut necesară: ……… 4) Durata împrumutului: ……… 5) Țara: ……… 6) Adresa de acasă: ……… 7) Număr mobil: ……… 8) Venitul lunar: ………………… 9) Ocupatia: ........................... ) Ce site ai făcut aici despre noi ………………… Multumesc si toate cele bune. ushaservicesonline@gmail.com +918256953815
ANONIM a comentat Hotărârea 793 2013
    Ai nevoie de un împrumut? Căutați finanțe? Căutați un împrumut pentru a vă extinde afacerea? Cred că ai ajuns la locul potrivit. Oferim împrumuturi la dobândă scăzută. Persoanele interesate trebuie să ne contacteze Pentru răspuns imediat la cererea dvs., amabil răspundeți la aceste e-mailuri de mai jos. Aplicația Whats +918256953815 ushaservicesonline@gmail.com Vă rugăm să ne furnizați următoarele informații, dacă vă interesează. 1) Numele complet: ……… 2) Gen: ……… 3) Suma de împrumut necesară: ……… 4) Durata împrumutului: ……… 5) Țara: ……… 6) Adresa de acasă: ……… 7) Număr mobil: ……… 8) Venitul lunar: ………………… 9) Ocupatia: ........................... ) Ce site ai făcut aici despre noi ………………… Multumesc si toate cele bune. ushaservicesonline@gmail.com +918256953815
ANONIM a comentat Hotărârea 984 1990
    FOR QUICK, AFFORDABLE AND RELIABLE BUSINESS/HOME/REAL ESTATES/COMPANY/PROJECT/PERSONAL LOAN OFFER WITHOUT COST/STRESS CONTACT US TODAY VIA Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com We are authorized financial consultants providing reliable loans to individuals and funding for business, home, personal and projects start up. Are you tired of seeking loans or are you in any financial mess. Do you have a low credit score, and you will find it difficult to get loans from banks and other financial institutions? then worry no more for we are the solution to your financial misfortune. we offer all types of loan ranging from $5,000.00 to $533,000,000.00USD with a low interest rate of 2% and loan duration of 1 to 35 years to pay back the loan secure and unsecured. Are you losing sleep at nights worrying how to get a Legit Loan Lender? If Yes worry no more for we are out here to help the less financial privileges get the loan they need to get back on their feet no matter your credit score, you can say goodbye to all your financial crisis and difficulties. Contact us on the following Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com Do you have an unfinished project due to poor funding? Do you need money to invest in any specialty that will benefit you? BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE aims is to provide excellent professional financial services which include the followings *1* Personal loan *2* Business loan *3* Home loan *4* Farm Loan *5* Education loan *6* Debt consolidation loan *7* Truck Loan *8* Car Loan *9* Eviction Loan *10* Equipment Loan *11* Hotels Loan *12* Refinancing Loan and many more NOTE: GET YOUR INSTANT LOAN APPROVAL 100% GUARANTEED TODAY NO MATTER YOUR CREDIT SCORE. drbenjaminfinance@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 441 1997
    O zi buna   Ai nevoie de împrumut pentru afaceri? Împrumut contractual? Împrumut de student? Împrumut pentru sănătate, Împrumut pentru a investi sau împrumut de proiect? Contactați împrumutul rapid Unicredit atât pentru împrumut, cât și pentru împrumut pe termen scurt, pentru o tranzacție rapidă, sigură și ușoară.    Informatii de contact E-mail: unicreditfastloan@gmail.com Facebook: împrumutul rapid Unicredit Instagram: Împrumut rapid Unicredit Twitter: @FastUnicredit LinkedIn: împrumutul rapid Unicredit Contactați-ne pentru serviciul dvs. de împrumut rapid.
ANONIM a comentat Ordin 2591 2018
    O zi buna, Căutați împrumut pentru afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la midland.credit2@gmail.com pentru mai multe informații. Toate cele bune, Midland Credit Home Mgt
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu