Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 802 din 14 septembrie 2000

privind aprobarea strategiei de privatizare a Societatii Comerciale "URBIS Armaturi Sanitare" - S.A. Bucuresti, inclusa in componenta "Privatizarea a 50 de societati comerciale cu capital majoritar de stat grupate in pachete" din cadrul PSAL (Programul pentru Ajustarea Sectorului Privat)

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 468 din 26 septembrie 2000


SmartCity3


    In temeiul prevederilor art. 107 din Constitutia Romaniei si ale art. 4^1 alin. (2) lit. b) si c) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 88/1997 privind privatizarea societatilor comerciale, aprobata prin Legea nr. 44/1998, cu modificarile si completarile ulterioare,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    Art. 1
    Se mandateaza Fondul Proprietatii de Stat sa implementeze strategia de privatizare a Societatii Comerciale "URBIS Armaturi Sanitare" - S.A. Bucuresti, respectiv vanzarea pachetului majoritar de actiuni, detinut de Fondul Proprietatii de Stat in proportie de 69,777% din capitalul social, catre un investitor strategic/consortiu de investitori, prin metoda de negociere pe baza de oferte finale.
    Art. 2
    Se aproba esalonarea la plata a obligatiilor bugetare existente la data de 30 iunie 2000 in cuantumurile certificate de creditorii bugetari si scutirea de la plata majorarilor de intarziere aferente acestora, pentru Societatea Comerciala "URBIS Armaturi Sanitare" - S.A. Bucuresti, in vederea sporirii atractivitatii societatii comerciale la privatizare.
    Art. 3
    Se mandateaza Ministerul Apelor, Padurilor si Protectiei Mediului sa analizeze Avizul de mediu pentru privatizare nr. 150 din 29 iunie 2000, emis de Agentia de Protectie a Mediului Bucuresti, in vederea stabilirii in sarcina Societatii Comerciale "URBIS Armaturi Sanitare" - S.A. Bucuresti a cotei-parti aferente din obligatiile privind poluarea acumulata in timp cu zinc si cupru pe platforma industriala Militari.

                 PRIM-MINISTRU
           MUGUR CONSTANTIN ISARESCU

                      Contrasemneaza:
                      Presedintele Agentiei Nationale
                      pentru Dezvoltare Regionala,
                      Liviu Marcu

                      Ministrul finantelor,
                      Decebal Traian Remes

                      Ministrul apelor, padurilor si
                      protectiei mediului,
                      Romica Tomescu

                      Presedintele Consiliului
                      de administratie al
                      Fondului Proprietatii de Stat,
                      Radu Sarbu

                      Ministrul muncii si
                      protectiei sociale,
                      Smaranda Dobrescu

                      p. Ministru de stat,
                      ministrul sanatatii,
                      Irinel Popescu,
                      secretar de statSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 802/2000

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 802 din 2000
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 802/2000
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu