Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 445 din  7 august 1992

pentru aprobarea scrisorilor interguvernamentale privind livrari de marfuri ale Republicii Socialiste Vietnam in Romania, in perioada 1992-1993

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 222 din  7 septembrie 1992


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    ARTICOL UNIC
    Se aproba scrisorile interguvernamentale care prevad livrari de marfuri ale Republicii Socialiste Vietnam in Romania, in perioada 1992-1993.

                PRIM-MINISTRU
              THEODOR STOLOJAN

                      Contrasemneaza:
                      Ministrul comertului si turismului,
                      Constantin Fota

                      p. Ministrul afacerilor externe,
                      I. V. Sandulescu

                      Ministrul economiei si finantelor,
                      George Danielescu


    PRESEDINTELE DELEGATIEI                   Bucuresti,
    GUVERNAMENTALE COMERCIALE                 22 iunie 1992
    A REPUBLICII SOCIALISTE VIETNAM

    Excelenta,
    Prin prezenta, am onoarea sa va comunic urmatoarele:
    In conformitate cu tratativele purtate la Hanoi in perioada 25 noiembrie - 4 decembrie 1991 si continuate la Bucuresti in perioada 19-22 iunie 1992, privind reglementarea datoriei provenite din creditele in ruble transferabile acordate de Romania Republicii Socialiste Vietnam, am convenit ca Republica Socialista Vietnam sa livreze in perioada 1992-1993 in Romania un volum de marfuri in valoare de 6.930 mii ruble transferabile, prevazute in anexa la prezenta, la preturile practicate intre cele doua tari pentru marfuri in cadrul Protocolului privind schimbul de marfuri si platile dintre Guvernul Republicii Socialiste Vietnam si Guvernul Romaniei pe anul 1990.
    In ceea ce priveste marfurile care nu au avut preturi practicate in anul 1990, se vor practica preturile cele mai recente pentru marfuri in cadrul protocoalelor privind schimburile de marfuri si platile dintre Guvernul Republicii Socialiste Vietnam si Guvernul Romaniei pe anii 1988-1989.
    Valoarea fiecarei livrari efectuate de partea vietnameza, in baza listei de marfuri sus-mentionate, se va compensa imediat cu restul datoriei in echivalent din creditul acordat in cadrul Conventiei de credit dintre Guvernul Republicii Socialiste Vietnam si Guvernul Romaniei din 17 martie 1977 - cont credit R.S.V. 1977-1979.
    In decurs de 45 de zile de la data prezentei scrisori, Ministerul Comertului si Turismului din Republica Socialista Vietnam si Ministerul Comertului si Turismului din Romania se vor informa reciproc cu privire la agentii economici nominalizati sa incheie si sa realizeze contractele pentru marfurile prevazute in anexa mai sus mentionata.
    Contractele incheiate si documentele de livrare vor purta mentiunea "cont credit R.S.V. 1977-1979".
    Pentru realizarea celor convenite in prezenta scrisoare, in decurs de 45 de zile de la data acestei scrisori, bancile imputernicite din cele doua tari vor conveni modalitatile tehnice de decontare.
    Cele doua parti se vor intilni la Hanoi in cursul trimestrului IV/1993, pentru convenirea Protocolului dintre Guvernul Republicii Socialiste Vietnam si Guvernul Romaniei privind reglementarea datoriei si obligatiilor reciproce de plati in ruble transferabile.
    Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi confirma acceptul dumneavoastra cu cele  de mai sus.
    Profit de aceasta ocazie sa va asigur de inalta mea consideratie.

                         Din imputernicirea
              Guvernului Republicii Socialiste Vietnam,
                             Le Kim Lang

    Excelentei Sale
    Domnul dr. Napoleon Pop,
    presedintele delegatiei guvernamentale
    comerciale a Romaniei

    ANEXA 1

                               LISTA
marfurilor care vor fi livrate din Republica Socialista Vietnam in Romania, in perioada 1992-1993, pentru rambursarea partiala a creditului in cadrul Conventiei interguvernamentale semnate pe data de 17 martie 1977
-----------------------------------------------------------
    Denumirea marfii                    U.M.    Cantitate
                                                sau valoare
-----------------------------------------------------------
 1. Orez                                tone        5.000
 2. Antracit                            tone       20.000
    din care:
    - sort 4, 5                         tone       15.000
    - sort 8, 9                         tone        5.000
 3. Cafea                               tone          400
 4. Tricotaje                           mii rbl.      500
 5. Salopete                            mii rbl.      500
 6. Articole de sport                   mii rbl.      300
 7. Fete de masa brodate si servetele   mii rbl.      500
 8. Esente eterice                      mii rbl.      300
 9. Articole, impletituri din rotin     mii rbl.      500
10. Obiecte de arta                     mii rbl.      200
11. Anvelope si camere de biciclete     mii rbl.      500
12. Piper                               mii rbl.       50
13. Scortisoara                         mii rbl.      100
14. Votca                               mii rbl.      100
                               --------------------------
                               TOTAL    mii rbl.    6.930
---------------------------------------------------------


    PRESEDINTELE DELEGATIEI                 Bucuresti,
    GUVERNAMENTALE COMERCIALE               22 iunie 1992
    A ROMANIEI

    Excelenta,
    Am onoarea de a va confirma primirea scrisorii dumneavoastra, cu data de 22 iunie 1992, cu urmatorul continut:
    "In conformitate cu tratativele purtate la Hanoi in perioada 25 noiembrie - 4 decembrie 1991 si continuate la Bucuresti in perioada 19-22 iunie 1992, privind reglementarea datoriei provenite din creditele in ruble transferabile acordate de Romania Republicii Socialiste Vietnam, am convenit ca Republica Socialista Vietnam sa livreze in perioada 1992-1993 in Romania un volum de marfuri in valoare de 6.930 mii ruble transferabile, prevazute in anexa la prezenta, la preturile practicate intre cele doua tari pentru marfuri in cadrul Protocolului privind schimbul de marfuri si platile dintre Guvernul Republicii Socialiste Vietnam si Guvernul Romaniei pe anul 1990.
    In ceea ce priveste marfurile care nu au avut preturi practicate in anul 1990, se vor practica preturile cele mai recente pentru marfuri din cadrul protocoalelor privind schimburile de marfuri si platile intre Guvernul Republicii Socialiste Vietnam si Guvernul Romaniei pe anii 1988-1989.
    Valoarea fiecarei livrari efectuate de partea vietnameza in baza listei de marfuri sus-mentionate se va compensa imediat cu restul datoriei in echivalent din creditul acordat in cadrul Conventiei de credit dintre Guvernul Republicii Socialiste Vietnam si Guvernul Romaniei din 17 martie 1977 - cont credit R.S.V. 1977-1979.
    In decurs de 45 de zile de la data prezentei scrisori, Ministerul Comertului si Turismului din Republica Socialista Vietnam si Ministerul Comertului si Turismului din Romania se vor informa reciproc cu privire la agentii economici nominalizati sa incheie si sa realizeze contractele pentru marfurile prevazute in anexa mai sus mentionata.
    Contractele incheiate si documentele de livrare vor purta mentiunea "cont credit R.S.V. 1977-1979".
    Pentru realizarea celor convenite in prezenta scrisoare, in decurs de 45 de zile de la data acestei scrisori, bancile imputernicite din cele doua tari vor conveni modalitatile tehnice de decontare.
    Cele doua parti se vor intilni la Hanoi in cursul trimestrului IV/1993, pentru convenirea Protocolului dintre Guvernul Republicii Socialiste Vietnam si Guvernul Romaniei privind reglementarea datoriei si obligatiilor reciproce de plati in ruble transferabile."
    Va confirm acordul cu continutul scrisorii mentionate mai sus.
    Profit de aceasta ocazie sa va asigur de inalta mea consideratie.

              Din imputernicirea Guvernului Romaniei,
                        Dr. Napoleon Pop

    Excelentei Sale
    Domnul Le Kim Lang,
    presedintele delegatiei guvernamentale
    comerciale a Republicii Socialiste VietnamSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 445/1992

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 445 din 1992
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Stimați solicitanți de împrumut. Te afli în vreo dificultate financiară? Vrei să începi propria afacere? Această companie de împrumut a fost înființată organizații pentru drepturile omului din întreaga lume cu unicul scop de a ajuta cei săraci și oamenii cu dificultăți financiare ale vieții. Dacă doriți să aplicați pentru un împrumut, reveniți la noi cu detaliile de mai jos e-mail: elenanino0007@gmail.com Nume: Suma împrumutului necesară: Durata împrumutului: Numar de telefon mobil: Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze ÎNCREDERE Elena
ANONIM a comentat Legea 127 2017
    Îmi apare că site-ul http://www.legex.ro/VizualizareLege.aspx?var=153691#comentariu, sau cum se numește, este not secure. Adică putem comenta dar ne asumăm riscul informatic. E corect?
ANONIM a comentat Legea 127 2017
    nu cumva ar trebui să fie bizară absența oricărui comentariu la această lege? Totuși este o lege adoptată conform procedurilor regulamentare în vigoare, deci este ea însăși în vigoare. Avem dreptul cel puțin legal de a o comenta.
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 445/1992
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu