Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 389 din 15 iulie 1994

pentru aprobarea Acordului dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Ucrainei privind infiintarea Consiliului consultativ interguvernamental romano-ucrainean de colaborare comercial-economica si a Protocolului  dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Ucrainei privind livrarile de marfuri si prestarile de servicii in anul 1994

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 221 din 17 august 1994


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Se aproba Acordul dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Ucrainei privind infiintarea  Consiliului  consultativ interguvernamental romano-ucrainean de colaborare comercial-economica, semnat la Bucuresti la 19 aprilie 1994.
    Art. 2
    Se aproba Protocolul dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Ucrainei privind schimburile  de marfuri si prestarile de servicii in anul 1994, semnat la Bucuresti la 19 aprilie 1994.

                p. PRIM-MINISTRU
                DAN MIRCEA POPESCU,
                ministru de stat,
                ministrul muncii
                si protectiei sociale

                         Contrasemneaza:
                         Ministrul comertului,
                         Cristian Ionescu

                         Ministru de stat,
                         ministrul afacerilor externe,
                         Teodor Viorel Melescanu

                          ACORD
intre Guvernul Romaniei si Guvernul Ucrainei privind infiintarea Consiliului consultativ interguvernamental romano-ucrainean de colaborare comercial-economica

    Guvernul Romaniei si Guvernul Ucrainei, denumite in continuare parti contractante,
    dorind sa adanceasca relatiile de buna vecinatate si prietenie dintre cele doua tari,
    in scopul dezvoltarii colaborarii comercial-economice dintre Romania si Ucraina pe baza principiilor egalitatii si a avantajului reciproc,
    in conformitate cu prevederile art. 12 din Acordul  dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Ucrainei cu privire la colaborarea comercial-economica si tehnico-stiintifica , din 28 iulie 1992,
    au convenit urmatoarele:

    Art. 1
    Partile contractante infiinteaza Consiliul consultativ interguvernamental romano-ucrainean de colaborare comercial-economica, denumit in continuare consiliu.
    Art. 2
    Sarcinile principale ale consiliului sunt:
    - verificarea stadiului de indeplinire a acordurilor de colaborare comercial-economica intre ambele tari si a altor intelegeri corespunzatoare;
    - promovarea de propuneri pentru sprijinirea dezvoltarii stabile a relatiilor economice bilaterale;
    - examinarea problemelor care pot aparea in activitatea comercial-economica, precum si a actiunilor indreptate spre solutionarea lor.
    Art. 3
    Consiliul este format din doua parti - romana si ucraineana. Fiecare parte a consiliului numeste un presedinte, un vicepresedinte si un secretar responsabil.
    Art. 4
    In scopul indeplinirii sarcinilor sale si pe masura necesitatii, consiliul poate crea organe de lucru temporare (subcomisii, grupe de lucru), poate stabili sarcinile, imputernicirile si componenta lor.
    La sesiunile consiliului, fiecare dintre parti poate invita numarul necesar de consilieri si experti.
    Art. 5
    Consiliul, conform intelegerii reciproce a presedintilor partilor, se intruneste in sesiuni, prin rotatie, in fiecare dintre tari. In ce priveste convocarea sesiunii si ordinea de zi, presedintii partilor se inteleg, pe cat posibil, cu doua luni inainte. Ordinea de zi aprobata anterior, pe baza acordului presedintilor partilor, poate fi modificata.
    Pentru solutionarea rapida a problemelor, in caz de necesitate, presedintii partilor vor organiza intalniri de lucru.
    Art. 6
    Consiliul ia hotarari in cazul acordului partilor. Aceste hotarari au caracter de recomandare pentru organele competente ale partilor contractante.
    Hotararile sunt inscrise in protocolul pe care il semneaza presedintii partilor in consiliu. Protocoalele sesiunilor consiliului se intocmesc in limbile romana, ucraineana si rusa, toate textele avand aceeasi valabilitate. In cazul unor divergente in interpretare, textul in limba rusa are prioritate.
    Art. 7
    Cheltuielile legate de participarea la sesiunile consiliului si de deplasarea din Romania in Ucraina si din Ucraina in Romania  le suporta tara care isi trimite reprezentantii la aceste sesiuni.
    Art. 8
    Prezentul acord intra in vigoare la data primirii ultimei notificari scrise privind indeplinirea procedurilor prevazute in legislatia Romaniei si Ucrainei, necesare pentru intrarea sa in vigoare si va fi valabil timp de cinci ani. El se va prelungi automat, de fiecare data, pe urmatorii 5 ani, daca nici una dintre partile contractante nu va instiinta, in scris, cealalta parte contractanta, cu 6 luni inainte de incheierea termenului de valabilitate a prezentului acord, despre intentia sa de a inceta valabilitatea acestuia.
    Incheiat la Bucuresti, la 19 aprilie 1994, in doua exemplare originale, fiecare in limbile romana, ucraineana si rusa, toate textele avand aceeasi valabilitate.
    In cazul unor divergente in interpretarea prevederilor prezentului acord, textul in limba rusa are prioritate.

                Din partea Guvernului Romaniei
                M. Berinde

                Din partea Guvernului Ucrainei
                M. B. Reznik

                                PROTOCOL
intre Guvernul Romaniei si Guvernul Ucrainei privind livrarile de marfuri si prestarile de servicii in anul 1994

    Guvernul Romaniei si Guvernul Ucrainei, denumite in continuare parti contractante,
    in scopul dezvoltarii colaborarii comercial-economice dintre Romania si Ucraina pe principiile egalitatii in drepturi si avantajului reciproc,
    in conformitate cu prevederile art. 6 din Acordul dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Ucrainei cu privire la colaborarea comercial-economica si tehnico-stiintifica din 28 iulie 1992,
    au convenit urmatoarele:

    Art. 1
    Comertul reciproc dintre participantii la relatiile economice externe ai tarilor partilor contractante se va realiza pe baza listelor indicative privind livrarile de marfuri si prestarile de servicii ce se propun pentru export si import, care constituie parte integranta a prezentului protocol, in valuta liber convertibila, la preturile mondiale curente, cu folosirea in acest caz a formelor adoptate in comertul international.
    Art. 2
    Nomenclatorul marfurilor si serviciilor, ce se propun pentru exportul din Ucraina in Romania, este cuprins in anexa nr. 1 la prezentul protocol.
    Nomenclatorul marfurilor si serviciilor, ce se propun pentru exportul din Romania in Ucraina, este cuprins in anexa nr. 2 la prezentul protocol.
    Listele de marfuri si servicii cuprinse in anexele nr. 1 si 2 reprezinta posibilitatile orientative ale partilor contractante si pot fi, pe baza de intelegere reciproca, modificate sau completate.
    Art. 3
    Livrarile de marfuri si prestarile de servicii, peste nomenclatorul prezentat in listele indicative mentionate in art. 2 al prezentului protocol se vor realiza de catre participantii romani si ucraineni la relatiile economice externe, cu folosirea tuturor formelor ce se practica in comertul international si in conformitate cu legislatia tarilor partilor contractante.
    Art. 4
    Organele competente ale partilor contractante vor crea, in conformitate cu legislatia in vigoare in fiecare dintre tari, conditii favorabile pentru realizarea contractelor pe  care le vor incheia intre ei participantii la activitatea economica externa din Romania si Ucraina.
    Art. 5
    Decontarile pentru livrarile reciproce de marfuri se vor realiza de catre bancile ambelor tari in forme adoptate in practica bancara internationala. In caz de necesitate, bancile, suplimentar, vor conveni un mecanism de efectuare a decontarilor.
    Art. 6
    Prezentul protocol va intra in vigoare la data primirii ultimei notificari scrise privind indeplinirea procedurilor prevazute in legislatia Romaniei si a Ucrainei, necesare pentru intrarea sa in vigoare, si va fi valabil pana la 31 decembrie 1994 inclusiv, insa prevederile lui vor ramane in vigoare in ce priveste contractele incheiate in conformitate cu prevederile prezentului protocol si neindeplinite pana la 31 decembrie 1994 inclusiv.
    Incheiat la Bucuresti la 19 aprilie 1994, in doua exemplare originale, fiecare in limbile romana, ucraineana si rusa, toate textele avand aceeasi valabilitate.
    In cazul unor divergente in interpretarea prevederilor prezentului protocol, textul in limba rusa are prioritate.

                   Din insarcinarea
                   Guvernului Romaniei,
                   M. Berinde

                   Din insarcinarea
                   Guvernului Ucrainei,
                   M. B. Reznik

    ANEXA 1

                       LISTA INDICATIVA
a marfurilor si prestarilor de servicii propuse de Romania pentru export in Ucraina in 1994

  - Pirita
  - Bentonita
  - Calcar granulat
  - Calcita micronizata
  - Dolomita macinata
  - Profiluri si tabla din otel
  - Tevi laminate din otel
  - Burlane de tubaj
  - Prajini de foraj
  - Soda calcinata
  - Soda caustica
  - Carbid
  - Medicamente
  - Tetraclorura de carbon
  - Percloretilena
  - Monopropilenglicol
  - Lacuri si vopsele
  - Coloranti si pigmenti
  - Anvelope A.T.A.
  - Metiltertiar butileter (M.T.B.E.)
  - Fibre poliester
  - Fire poliester textile
  - Fire relon tip covor
  - Mobila
  - Parchet de fag
  - Placi gresie antiacide
  - Linoleum
  - Folie prelata P.V.C.
  - Polistiren armat cu fibra de sticla
  - Incaltaminte cu fete din piele
  - Incaltaminte cu fete din inlocuitori
  - Incaltaminte din cauciuc
  - Manusi din piele
  - Stofe de mobila
  - Confectii textile
  - Confectii imblanite
  - Tricotaje
  - Articole de galanterie
  - Cleme si armaturi pentru linii electrice
  - Celule electrice pentru substatii si posturi de transformare
  - Aragazuri de uz casnic
  - Corpuri de iluminat
  - Tehnica medicala
  - Scule de mina
  - Scule aschietoare
  - Masini si echipamente pentru industria tricotajelor si confectiilor
  - Motoare electrice de utilizare general industriala
  - Motoare electrice pentru masini de spalat
  - Transformatoare de putere
  - Aparataj de inalta tensiune
  - Aparataj de joasa tensiune
  - Mijloace electrotehnice de automatizare
  - Produse ale mecanicii fine
  - Aparate de masura si control electrotehnice
  - Actionari electrice pentru masini-unelte
  - Centrale telefonice automate
  - Conectori pentru centrale telefonice automate
  - Echipamente hidraulice si pneumatice
  - Utilaje petroliere,
    din care :
    Unitati de pompare
    Instalatii de foraj autopropulsate si transportabile
    Instalatii de foraj de medie si mare adancime
    Instalatii de interventie si reparatii la sonde
    Capete de eruptie in complet cu capete de coloana
    Instalatii de prevenire a eruptiilor
    Comenzi pneumohidraulice 210 bari
    Sape cu role pentru foraj
    Racorduri speciale
    Agregate de cimentare
    Pompe de noroi
    Instalatie de preparare si circulatie a noroiului
    Echipament de manevra
    Pompe de adancime
    Tije de pompare
    Scule de foraj, manevra si instrumentatie
    Mese Rotary
    Diverse parti de utilaj petrolier
    Piese de schimb utilaj petrolier
  - Rezervoare pentru gaze petrolifere, lichefiate, cu armaturi
  - Instalatii de foraj geologic si in cariera si piese de schimb
  - Instalatii de foraj pentru puturi de apa
  - Utilaje miniere (inclusiv reductoare si actionari hidraulice)
  - Pompe centrifugale
  - Armaturi industriale din fonta si otel
  - Utilaje pentru industria chimica si petrochimica
  - Utilaje pentru industria alimentara
  - Cazane pentru apa calda si aburi (Impac si A.B.A.)
  - Utilaje metalurgice (subansambluri pentru laminoare, cocserii si pentru
turnare continua)
  - Utilaje pentru fabrici de ciment
  - Utilaje de ridicat si transportat (poduri rulante, electropalane,
monogrinzi)
  - Rulmenti
  - Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor (inclusiv linii automate, centre
de prelucrare)
  - Masini-unelte pentru prelucrarea lemnului
  - Vagoane de marfa (cerealiere, gondola, cisterna, dumpacare si altele)
  - Masini pentru intretinerea cailor ferate
  - Excavatoare
  - Autogredere
  - Rulouri compactoare
  - Buldozere
  - Masini agricole si piese de schimb pentru ele (combine cerealiere,
semanatori - S.P.C., grape cu discuri - GD 7, depanusatoare de porumb)
  - Autobuze si microbuze
  - Autocamioane
  - Constructii navale:
    Nave fluviale
    Nave maritime
    Reparatii nave
  - Produse ale industriei aeronautice (piese de schimb pentru avioane
I.A.K.-52)
  - Lucrari de constructii-montaj pentru obiective industriale si civile,
inclusiv livrarea de utilaje pentru acestea
  - Carne de vita si de porc
  - Conserve si semiconserve din carne
  - Conserve de legume si fructe
  - Fructe proaspete si uscate
  - Legume de camp si de sera
  - Seminte si material saditor
  - Vin din struguri

    ANEXA 2

                          LISTA INDICATIVA
a marfurilor si prestarilor de servicii propuse de Ucraina pentru export in Romania in 1994

  Laminate din metale feroase
  Fonta
  Feroaliaje
  Carbune
  Minereu de fier
  Energie electrica
  Carbon tehnic
  Articole tehnice din cauciuc
  Furtune armate pentru frane hidraulice
  Polistiren si polimerii sai
  Policlorura de vinil suspensie
  Coloranti sintetici
  Sulfura de carbon
  Sulf sub forma de bulgari si praf
  Tevi din polietilena
  Soda calcinata si soda caustica
  Clorura de calciu (lichida si solida)
  Clorura de amoniu
  Bicarbonat de sodiu
  Policarbocin
  Bioxid de sulf silicios
  Kaliumagnezie
  Policlorura de vinil (emulsie)
  Etilendiamina
  Percloretilena
  Fluorura tehnica de aluminiu
  Magnezita calcinata
  Hidroxid de bariu si carbonat de bariu
  Carbonat de strontiu
  Pirosulfit de sodiu
  Pigmenti de oxid de fier
  Metilenclorid
  Cloroform
  Sare Berthelot
  Dinitroortocrezol
  Tetraclorura de carbon
  Silitra amoniacala
  Nitrat de sodiu
  Metanol brut
  Acid acetic/acid azotic/acid sulfuric
  Formalina
  Argon
  Materiale lemnoase si articole din materiale lemnoase
  Miniu de fier uscat
  Emailuri
  Vopsele de apa de dispersie
  Pelicula foto si cinematografica
  Benzi magnetice, casete audio
  Gelatina
  Apa oxigenata 35%
  Permanganat de potasiu
  Brom tehnic
  Dibrompropan
  Magneziu calcinat
  Reactivi chimici
  Ciment
  Traverse din beton armat pentru cai de 1.435 mm si 1.520 mm
  Sonete pentru bateria pilotilor de 12 m lungime
  Constructii metalice si din fier-beton
  Placi de granit si articole din granit
  Placi ceramice
  Ceramica sanitara si articole sanitare
  Fibre si fire ultrasubtiri din bazalt
  Zeolit
  Sticla si blocuri de sticla
  Radiatoare
  Fier-beton
  Utilaje si mecanisme pentru extractia carbunelui
  Utilaje pentru imbogatirea carbunelui
  Echipamente si mecanisme miniere de inaintare
  Aparatura de automatizari miniere
  Cazane de incalzire
  Masini pentru poligrafii
  Tesaturi, tricotaje si confectii
  Vesela
  Articole de artizanat
  Cereale
  Produse ale sectoarelor zootehnic si avicol
  Zahar
  Ulei vegetal
  Produse de bostanarie
  Conserve de legume si fructe
  Cartofi
  Samanta de hamei
  Vin
  Fire de in
  Samanta de rapita
  Samanta de in
  Blanuri
  Sare
  Spirt
  Votca si lichioruri
  Amidon
  Dulciuri
  Sare de lamiie
  Malt
  Constructia conductelor (diverse destinatii) si a infrastructurii
  Constructia obiectivelor de locuinte si industriale
  Servicii de comunicatii
  Avioane, motoare de avioane si agregate pentru ele
  Autobuze, camioane, automobile usoare si motociclete
  Automacarale, autocisterne, autoalimentatoare
  Autoancarcatoare
  Excavatoare
  Sapatoare de transee, utilaje pentru constructia de drumuri, utilaje pentru
asfaltare
  Tractoare, combine si alta tehnica pentru agricultura
  Subansambluri si agregate pentru automobile, tractoare si masini agricole
  Utilaje pentru prelucrarea produselor agricole
  Utilaje pentru fermele avicole si animaliere
  Agregate si utilaje pentru irigatii
  Nave diverse, echipamente si agregate pentru nave
  Macarale plutitoare, docuri, statii electrice, dragi
  Reparatii si modernizari nave
  Motoare si instalatii cu turbine cu gaz
  Echipamente hidroacustice pentru cautarea bancurilor de peste
  Salupe de salvare de tip inchis
  Turbine de abur pentru statii electrice
  Turbine hidraulice si hidrostavilare
  Microhidrocentrale si statii electrice modulare stationare
  Prelucrarea documentatiei de proiectare, constructie si tehnologice
  Cazane de abur si echipamente pentru cazane
  Utilaje pentru forjare -presare si laminare
  Turnate din otel, fonta si neferoase, si semifabricate stantate
  Automate pentru termoplastifiere
  Masini-unelte diverse pentru prelucrarea metalelor
  Utilaje pentru poligrafii
  Masini de debitat, decupat si stantat tabla
  Prese si cilindri hidraulici
  Pompe de vacuum, de apa si de ulei
  Macarale si utilaje de ridicare si transport
  Vagoane, semivagoane si perechi de roti
  Instalatii de foraj si echipamente pentru forarea sondelor
  Aparatura de congelare pentru produsele marine, dulapuri frigorifice
  Aparatura de reglare si control pentru uzinele de prelucrare a titeiului
  Aparatura electronica radio si TV
  Sisteme de televiziune si comunicatii prin satelit
  Computere personale si microcalculatoare
  Lasere cu gaz si echipamente electronice de sudura radiala
  Produse, aparate si dispozitive electrotehnice
  Aparatura pentru sudura si pentru iluminat
  Acumulatoare
  Bunuri de larg consum
  Frigidere, masini si combine de bucatarie
  Masini si instrumente de uz gospodaresc, pentru prelucrarea lemnului
  Tehnica medicala, aparate si instrumente
  Produse chimice de uz gospodaresc

                                                     


SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 389/1994

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 389 din 1994
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 389/1994
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu