Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

Hotărârea Nr.33 din 03.10.2019

privind unele măsuri pentru buna organizare şi desfăşurare a alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2019
ACT EMIS DE: Autoritatea Electorala Permanenta
ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 808 din 04 octombrie 2019



SmartCity1

Având în vedere prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 64/2019 privind modificarea şi completarea Legii nr. 370/2004 pentru alegerea Preşedintelui României şi modificarea Legii nr. 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, precum şi unele măsuri pentru buna organizare şi desfăşurare a alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2019,în temeiul art. 23 alin. (6) lit. d) şi art. 104 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, cu modificările şi completările ulterioare, al art. 24 alin. (1) lit. h), precum şi al art. 65 alin. (3) din Legea nr. 370/2004 pentru alegerea Preşedintelui României, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,Autoritatea Electorală Permanentă adoptă prezenta hotărâre. Articolul 1La alegerile pentru Preşedintele României din anul 2019 se aplică, în mod corespunzător, prevederile următoarelor acte normative: a)Hotărârea Autorităţii Electorale Permanente nr. 16/2016 privind condiţiile de aducere la cunoştinţă publică a delimitării şi a numerotării secţiilor de votare din ţară, precum şi a sediilor acestora; b)Metodologia privind tragerea computerizată la sorţi a preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de votare din ţară şi a locţiitorilor acestora, aprobată prin Hotărârea Autorităţii Electorale Permanente nr. 17/2016; c)Hotărârea Autorităţii Electorale Permanente nr. 44/2016 privind setul de condiţii minimale pe care trebuie să le îndeplinească locaţiile în care funcţionează secţiile de votare, precum şi dotarea minimală a acestora. Articolul 2
(1) La alegerile pentru Preşedintele României din anul 2019, la stabilirea numărului total al ştampilelor cu menţiunea „VOTAT" pentru secţiile de votare din ţară se va lua în calcul un număr de 5 ştampile cu menţiunea „VOTAT" pentru fiecare secţie de votare.
(2) La alegerile pentru Preşedintele României din anul 2019, fiecare secţie de votare din ţară trebuie să dispună, de regulă, de 5 ştampile cu menţiunea „VOTAT", cu luarea în considerare a numărului cabinelor de vot, precum şi a numărului efectiv al membrilor biroului electoral al secţiei de votare.
Articolul 3
(1) La alegerile pentru Preşedintele României din anul 2019, prin derogare de la prevederile art. 9 din Hotărârea Autorităţii Electorale Permanente nr. 44/2016, în termen de cel mult 10 zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, Ministerul Afacerilor Externe stabileşte şi comunică Autorităţii Electorale Permanente numărul total al timbrelor autocolante, al buletinelor de vot şi al ştampilelor cu menţiunea „VOTAT", defalcat pentru fiecare secţie de votare din străinătate.
(2) La alegerile pentru Preşedintele României din anul 2019, numărul ştampilelor cu menţiunea „VOTAT" repartizat unei secţii de votare din străinătate va fi cel puţin egal cu numărul cabinelor de vot.
(3) Ştampilele cu menţiunea „VOTAT" primite de biroul electoral al secţiei de votare din străinătate, care nu sunt utilizate în procesul de votare, sunt păstrate într-un plic sigilat de către preşedintele acestuia.
Articolul 4
(1) Se aprobă modelul cererii pentru desemnarea în biroul electoral al secţiei de votare din străinătate la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2019, conform art. 23 alin. (2) din Legea nr. 370/2004 pentru alegerea Preşedintelui României, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, prevăzut în anexa nr. 1.
(2) Misiunile diplomatice şi oficiile consulare transmit Autorităţii Electorale Permanente lista persoanelor care au solicitat, conform alin. (1), îndeplinirea atribuţiilor de operator de calculator, cuprinzând numele, prenumele, codurile numerice personale, numerele de telefon şi e-mailurile acestora.
(3) La alegerile pentru Preşedintele României din anul 2019, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe şi al Autorităţii Electorale Permanente, organizează, la cerere, conform modelului prevăzut de anexa nr. 2, sesiuni de instruire-examinare pentru persoanele care doresc să îndeplinească atribuţiile ce revin operatorilor de calculator în birourile electorale ale secţiilor de votare din străinătate.
(4) Cererile prevăzute de alin. (3) pot fi transmise Autorităţii Electorale Permanente prin orice mijloc de comunicare, în mod individual sau în mod centralizat de către misiunile diplomatice, oficiile consulare şi formaţiunile politice care participă la alegeri.
(5) Biroul electoral pentru secţiile de votare din străinătate transmite Autorităţii Electorale Permanente, în format electronic, listele reprezentanţilor formaţiunilor politice în secţiile de votare din străinătate, cuprinzând numele, prenumele, telefoanele, e-mailurile şi codurile numerice personale ale acestora, în cel mult 48 de ore de la data desemnării.
Articolul 5Se aprobă modelul notei logistice prevăzute de art. 23 alin. (6) lit. d) din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, cu modificările şi completările ulterioare, ce va fi folosit la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2019, prevăzut în anexa nr. 3. Articolul 6
(1) Prin secţii de votare care asigură accesul la vot al alegătorilor cu mobilitate redusă se înţelege secţiile de votare care îndeplinesc, în mod cumulativ, următoarele criterii minimale:a)imobilul în care este amplasat localul de vot beneficiază de cale de acces pietonală; b)imobilul beneficiază de rampă specială pentru accesul persoanelor cu handicap locomotor; c)localul de vot este situat la parterul clădirii ori clădirea în care se află localul de vot este dotată cu lift, servoscări, scări rulante sau plan rulant; d)accesul în localul de vot se realizează uşor, fără obstacole sau trepte pe coridorul de acces; e)uşile au o deschidere de minimum 90 de cm; f)localul de vot este iluminat adecvat.
(2) Categoria alegătorilor cu mobilitate redusă include, fără a se limita la acestea, persoanele a căror mobilitate este redusă ca urmare a unui handicap fizic, senzorial sau locomotor, permanent sau temporar, a vârstei, a greutăţii sau a stării de graviditate.
Articolul 7
(1) În data de 9 noiembrie 2019, preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare din ţară împreună cu locţiitorii acestora primesc, pe bază de proces-verbal, următoarele:a)un exemplar al listei electorale permanente; b)buletinele de vot; c)ştampila de control; d)ştampilele cu menţiunea „VOTAT"; e)formularele pentru încheierea proceselor-verbale pentru consemnarea rezultatelor votării; f)formularele listei electorale suplimentare; g)formularele extrasului din listele electorale; h)formularele necesare pentru consemnarea situaţiilor semnalate de Sistemul informatic pentru monitorizarea prezenţei la vot şi prevenirea votului ilegal; i)broşuri conţinând legislaţia aplicabilă; j)timbre autocolante; k)tuş şi tuşiere, de culoare albastră; l)pixuri şi coli albe de hârtie A4; m)ecusoanele membrilor biroului electoral al secţiei de votare, ale căror rubrici vor fi completate de către aceştia; n)un buletin de vot anulat de către preşedintele biroului electoral judeţean sau al sectorului municipiului Bucureşti, după caz, pe care îl vor afişa la sediul secţiei de votare.
(2) Operatorii de calculator ai birourilor electorale ale secţiilor de votare din ţară primesc terminalele informatice de la reprezentanţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale pe bază de proces-verbal.
(3) Prevederile alin. (1) lit. a)-h) şi j)-n) se aplică în mod corespunzător în cazul celui de-al doilea tur de scrutin.
Articolul 8
(1) Cel mai târziu în data de 7 noiembrie 2019, preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare din străinătate sau locţiitorii acestora, după caz, primesc, pe bază de proces-verbal, următoarele:a)buletinele de vot; b)o ştampilă de control; c)ştampilele cu menţiunea „VOTAT"; d)formularele pentru încheierea proceselor-verbale pentru consemnarea rezultatelor votării; în cazul birourilor electorale ale secţiilor de votare care îndeplinesc şi atribuţii privind votul prin corespondenţă se predau şi formularele pentru încheierea proceselor-verbale pentru consemnarea rezultatelor votării prin corespondenţă; e)formularele listei electorale suplimentare şi formularele listelor electorale permanente pentru votul prin corespondenţă; în cazul birourilor electorale ale secţiilor de votare care îndeplinesc şi atribuţii privind votul prin corespondenţă se predau şi listele electorale permanente pentru votul prin corespondenţă întocmite de Autoritatea Electorală Permanentă; f)formularele necesare pentru consemnarea situaţiilor semnalate de Sistemul informatic pentru monitorizarea prezenţei la vot şi prevenirea votului ilegal; g)timbre autocolante; h)tuş şi tuşiere, de culoare albastră; i)pixuri şi coli albe de hârtie A4; j)ecusoanele membrilor biroului electoral al secţiei de votare, ale căror rubrici vor fi completate de către aceştia; k)un buletin de vot anulat de către preşedintele biroului electoral pentru secţiile de votare din străinătate, pe care îl vor afişa la sediul secţiei de votare.
(2) Membrii birourilor electorale ale secţiilor de votare din străinătate care îndeplinesc şi atribuţii ce revin, potrivit legii, operatorilor de calculator primesc terminalele informatice de la reprezentanţii misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare pe bază de proces-verbal.
(3) Prevederile alin. (1) se aplică în mod corespunzător în cazul celui de-al doilea tur de scrutin.
Articolul 9Pentru generarea codului QR care va fi înscris în procesele-verbale privind consemnarea rezultatelor votării la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2019 trebuie respectate următoarele reguli: a)nivelul de corecţie va fi H; b)tipul de codificare va fi UTF-8. Articolul 10
(1) Procedurile utilizate de Compania Naţională „Poşta Română"- S.A. pentru transportul, primirea şi înregistrarea documentelor de vot prin corespondenţă de către birourile electorale pentru votul prin corespondenţă cu sediul în ţară sunt transmise spre avizare Autorităţii Electorale Permanente în cel mult 5 zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.
(2) Documentele de vot prin corespondenţă transmise sau depuse la misiunile diplomatice şi oficiile consulare sunt predate de către acestea, pe bază de proces-verbal, birourilor electorale ale secţiilor de votare din străinătate care îndeplinesc atribuţii privind votul prin corespondenţă în baza deciziei biroului electoral pentru secţiile de votare din străinătate.
(3) Alegătorii ale căror documente de vot prin corespondenţă nu au fost primite de birourile electorale competente până la data de 7 noiembrie 2019, ora 24,00, vor primi notificări pe e-mail în acest sens în data de 8 noiembrie 2019.
(4) În cel mult 48 de ore de la data stabilirii prin decizie a biroului electoral pentru secţiile de votare din străinătate a birourilor electorale ale secţiilor de votare din străinătate care vor îndeplini atribuţii privind votul prin corespondenţă, Direcţia generală sistemul informaţional electoral naţional din cadrul Autorităţii Electorale Permanente întocmeşte şi transmite, pe suport hârtie, prin intermediul Ministerului Afacerilor Externe, listele electorale permanente pentru votul prin corespondenţă care vor fi utilizate de către acestea.
Articolul 11 Litera a din anexa nr. 1D la Hotărârea Autorităţii Electorale Permanente nr. 30/2019 privind stabilirea modelelor proceselor-verbale de consemnare şi centralizare a rezultatelor votării pentru alegerea Preşedintelui României din anul 2019, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 719 din 30 august 2019, se modifică şi va avea următorul cuprins:

a Numărul total al alegătorilor înscrişi în lista electorală permanentă pentru votul prin corespondenţă

Articolul 12Din anexa nr. 3 la Hotărârea Autorităţii Electorale Permanente nr. 29/2019 privind aprobarea modelelor listelor electorale permanente, a modelelor listelor electorale suplimentare şi a modelului extrasului din listele electorale care vor fi folosite la alegerile pentru Preşedintele României, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 718 din 30 august 2019, sintagmele „Biroul electoral pentru votul prin corespondenţă nr. ........" şi „Denumirea statului şi a localităţii unde acesta îşi are sediul ......." se elimină . Articolul 13În cuprinsul Hotărârii Autorităţii Electorale Permanente nr. 25/2019 privind modelul, dimensiunile, condiţiile de tipărire, de gestionare şi de utilizare a timbrului autocolant la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2019, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 718 din 30 august 2019, sintagma „ziua de referinţă" se modifică şi se înlocuieşte cu sintagma „prima zi a votării". Articolul 14Anexele nr. 1-3 fac parte integrantă din prezenta hotărâre. Articolul 15 Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I. Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente,Constantin-Florin Mituleţu-BuicăContrasemnează:Vicepreşedinte,Marian MuhuleţVicepreşedinte,Vajda ZsomborANEXA Nr. 1Modelul cererii pentru desemnarea în biroul electoral al secţiei de votare din străinătate la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2019 CERERE pentru desemnarea în biroul electoral al secţiei de votare din străinătate la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2019 Către: Misiunea diplomatică/Oficiul consular ........ ................ ................ ........... Subsemnatul, ........ ................ ................ ................ ................ ........ .............., CNP ........ ................ ................ ..........., domiciliat în ........ ................ ........ ..............., cu reşedinţa în (dacă este cazul) ........ ................ ................ ................ ........ .............., telefon ........ ................ ................ ........ ........., e-mail ........ ................ ............., având ocupaţia de ........ ................ ........ ..........., de profesie ........ ................ ................ ................ ................ ........ ........, solicit să fiu desemnat ca: □ preşedinte al biroului electoral al secţiei de votare sau locţiitor al acestuia □ membru al biroului electoral al secţiei de votare în localitatea ........ ................ ................ ................ ........ .......... din statul ........ ................ ................ ................ ........ ........... În cazul în care voi fi desemnat în biroul electoral al unei secţii de votare din străinătate □ voi îndeplini □ nu voi îndeplini atribuţiile care revin, potrivit legii, operatorilor de calculator în birourile electorale ale secţiilor de votare din străinătate. Pentru exercitarea funcţiei de membru al biroului electoral al secţiei de votare din străinătate sunt dispus să mă deplasez la o distanţă de maximum ........ .......... km de localitatea mai sus menţionată. Declar, cunoscând prevederile art. 326 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal, cu modificările şi completările ulterioare, cu privire la falsul în declaraţii, următoarele: • sunt cetăţean român cu drept de vot; • cunosc limba română, scris şi vorbit; • sunt apt fizic şi psihic pentru exercitarea funcţiei; • nu sunt membru al unui partid politic; • nu sunt urmărit penal, trimis în judecată penală sau condamnat penal; • sunt absolvent de (se bifează o singură opţiune): □ studii universitare de licenţă în domeniul ştiinţelor juridice; □ studii universitare de licenţă în alte domenii; □ învăţământ general obligatoriu. Menţionez că am luat cunoştinţă de atribuţiile şi obligaţiile care revin, potrivit legii, membrilor birourilor electorale ale secţiilor de votare şi operatorilor de calculator ai acestora. Sunt de acord cu preluarea copiei actului de identitate şi cu prelucrarea datelor înscrise în aceasta de către Ministerul Afacerilor Externe, Autoritatea Electorală Permanentă, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, misiunile diplomatice, oficiile consulare şi birourile electorale. Anexez o copie a actului de identitate. Data ........ ............... Semnătura ........ ........ .......... ANEXA Nr. 2Modelul cererii pentru participarea la sesiunea de instruire-examinare a operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secţiilor de votare din străinătate constituite la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2019 CERERE pentru participarea la sesiunea de instruire-examinare a operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secţiilor de votare din străinătate constituite la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2019 Către: Autoritatea Electorală Permanentă, str. Stavropoleos nr. 6, Bucureşti, sectorul 3, 030084, www.roaep.ro e-mail: operator@roaep.ro Subsemnatul ........ ................ ................ ................ ................ ................ ................ ................ ................ ................ ........ (nume, iniţiala prenumelui tatălui, prenume) CNP: telefon: e-mail: doresc să particip la sesiunea de instruire-examinare pentru operatorii de calculator ai birourilor electorale ale secţiilor de votare din străinătate constituite la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2019, organizată de către Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe şi al Autorităţii Electorale Permanente. Sunt de acord cu preluarea copiei actului de identitate şi cu prelucrarea datelor înscrise în aceasta de către Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Ministerul Afacerilor Externe, Autoritatea Electorală Permanentă, misiunile diplomatice, oficiile consulare şi birourile electorale. Anexez o copie a actului de identitate.

Data ........ ............... Semnătura ........ ........ .......... ANEXA Nr. 3Modelul notei logistice privind îndeplinirea condiţiilor pentru funcţionarea secţiilor de votare din străinătate NOTĂ LOGISTICĂ privind îndeplinirea condiţiilor pentru funcţionarea secţiilor de votare din străinătate Imobilul este situat în ........ ................ ................ ................ ................ ................ ................ ................ ................ ........ ........ (adresa imobilului, localitatea, regiunea/zona şi ţara)

Condiţii logistice DA NU Observaţii
1. Suprafaţa utilă a localului de vot este de ........ m2 (L = ........ m2 x l = ........ m2) şi asigură:
- zonă de staţionare pentru persoanele autorizate în condiţiile legii să participe ori să asiste la operaţiunile electorale desfăşurate în secţia de votare, astfel încât acestea să nu îngreuneze sau să împiedice desfăşurarea normală a operaţiunilor electorale;
- zonă de lucru pentru membrii biroului electoral al secţiei de votare, cu mobilierul aferent [având în vedere numărul prevăzut de art. 23 alin. (1) şi alin (6) din Legea nr. 370/2004 pentru alegerea Preşedintelui României, republicată, cu modificările şi completările ulterioare];
- zonă pentru amplasarea cabinelor de vot;
- zonă pentru amplasarea urnelor de vot;
- zonă pentru amplasarea urnelor de vot pentru votul prin corespondenţă (în cazul secţiilor de votare organizate în ambasade, consulate);
- zonă pentru depozitarea buletinelor de vot pentru votul prin corespondenţă (în cazul secţiilor de votare organizate în ambasade, consulate);
- zonă pentru depozitarea în condiţii de siguranţă a buletinelor de vot, a tipizatelor şi formularisticii electorale, precum şi a celorlalte materiale necesare procesului electoral;

Condiţii logistice DA NU Observaţii
2. Imobilul este amplasat într-o zonă publică accesibilă.
3. Camera/Sala propusă ca local de vot se află la etaj.
4. Există mobilier disponibil pentru numărul de membri ai biroului electoral al secţiei de votare (scaune, birouri).
5. Căile de acces asigură deplasarea normală, neobstrucţionată, în vederea afluirii şi defluirii corespunzătoare a alegătorilor.
6. Se poate asigura paza secţiei de votare.
7. Dispune de dotări privind prevenirea şi stingerea incendiilor, precum şi de plan de evacuare în caz de urgenţă.
8. Există mijloace de comunicaţii de:
- date;
- voce.
9. Există conectivitate la reţeaua de internet în vederea asigurării funcţionării Sistemului informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal.
10. Se asigură accesul la grup sanitar.
11. Se asigură accesul persoanelor cu handicap locomotor care intenţionează să îşi exercite dreptul de vot (asigură accesibilitatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările şi completările ulterioare).
12. Resurse umane disponibile (preşedinte, locţiitor, membri ai biroului electoral al secţiei de votare)
1. Numărul de cabine de vot care pot fi dispuse
2. Numărul de urne de vot care pot fi dispuse
3. Numărul căilor de acces în localul de vot
4. Numărul localurilor de vot care urmează a fi organizate în acelaşi imobil
5. Costul estimat al închirierii imobilului (unde este cazul)
6. Resurse umane disponibile: preşedinte, locţiitor, membri ai biroului electoral al secţiei de votare)

Documente anexate: fotografii, schiţe, planuri etc. ........ ................ ................ ................ ................ ................ ................ ................ ................ ................ ................ ............. Reprezentantul Ministerului Afacerilor Externe/misiunii diplomatice/oficiului consular ........ ................ ................ ................ ................ ................ ............. (numele, prenumele, semnătura)



SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 33/2019

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 33 din 2019
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 33/2019
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu