Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 2 din 30 mai 2006

pentru aprobarea Normelor privind modul de aplicare a prevederilor referitoare la stabilirea pensiilor din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor

ACT EMIS DE: BIROURILE PERMANENTE ALE CAMEREI DEPUTATILOR SI SENATULUI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 502 din 9 iunie 2006



Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului adoptă prezenta hotărâre.

Art. 1. - Se aprobă Normele privind modul de aplicare a prevederilor referitoare la stabilirea pensiilor din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art. 2. - Comisia permanentă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru Statutul deputaţilor şi al senatorilor, organizarea şi funcţionarea şedinţelor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului va transmite normele prevăzute la art. 1 Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale, în vederea elaborării instrucţiunilor şi a aplicării acestora.

Această hotărâre a fost adoptată de Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului în şedinţa comună din data de 30 mai 2006.

PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR

BOGDAN OLTEANU

PREŞEDINTELE SENATULUI

NICOLAE VĂCĂROIU

ANEXĂ

PARLAMENTUL ROMÂNIEI

COMISIA COMUNĂ A CAMEREI DEPUTAŢILOR Şl SENATULUI PENTRU STATUTUL DEPUTAŢILOR Şl AL SENATORILOR, ORGANIZAREA Şl FUNCŢIONAREA ŞEDINŢELOR COMUNE ALE CAMEREI DEPUTAŢILOR Şl SENATULUI

NORME

privind modul de aplicare a prevederilor referitoare la stabilirea pensiilor din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor

Art. 1. - (1) Pensia se acordă, la cerere, cu respectarea prevederilor Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, denumită în continuare lege, după îndeplinirea condiţiilor de acordare a oricărei categorii de pensii prevăzute în Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale, cu modificările şi completările ulterioare, în situaţia în care sunt îndeplinite condiţiile de eligibilitate privind vârsta şi stagiul de cotizare prevăzute de aceasta.

(2) Pensia calculată potrivit legii nu se acordă simultan cu indemnizaţia de deputat sau senator.

Art. 2. - Beneficiarii pensiei prevăzute de lege sunt deputaţii şi senatorii care începând cu 1990 deţin sau au deţinut mandate de deputat sau senator, din care cel puţin unul a fost un mandat complet.

Art. 3. - (1) In sensul legii, mandatul este definit ca perioada de timp cuprinsă între două alegeri generale. Mandatul complet are 48 de luni în legislaturile 1992-1996, 1996 - 2000, 2000 - 2004 etc, respectiv 29 de luni corespunzătoare legislaturii 1990-1992.

(2)  Mandatele incomplete deţinute de deputaţi şi senatori au durate mai mici decât cele de la alin. (1) şi iau în calcul numărul întreg de luni în care deputatul sau senatorul a deţinut efectiv mandatul de parlamentar.

(3)   Mandatele incomplete sunt cele care au constituit cazuri de forţă majoră ce au determinat parlamentarul să-şi întrerupă mandatul sau să îl înceapă cu întârziere: deces, boală, numirea în executiv într-o funcţie diferită de cea de ministru, dobândirea unui mandat în structurile administraţiei publice locale în urma alegerilor locale organizate în timpul mandatului, accesul cu întârziere în Parlament, ca urmare a eliberării unui loc de pe lista electorală etc.

Art. 4. - Beneficiază de pensie conform legii următoarele persoane:

a)  care la data solicitării pensiei au calitatea de deputat sau senator, încheie cel puţin un mandat complet şi au îndeplinite condiţiile de vârstă şi stagiu de cotizare necesare obţinerii unei categorii de pensie prevăzute de Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare;

b)   care la data solicitării pensiei nu au calitatea de deputat sau senator, dar au deţinut în trecut cel puţin un mandat complet de deputat sau senator şi îndeplinesc condiţiile de vârstă şi stagiu de cotizare prevăzut de Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, pentru obţinerea unei categorii de pensie;

c) care la data solicitării pensiei au o pensie stabilită legal în sistemul public de pensii, pe baza Legii nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, şi au deţinut în perioada 1990 până la data solicitării cel puţin un mandat complet de deputat sau senator.

Art. 5. - (1) Baza de calcul (BC) a cuantumului pensiei o reprezintă indemnizaţia de bază medie lunară din ultimele 12 luni de mandat ale unui deputat sau senator în activitate.

(2)  Baza de calcul pentru actualizarea pensiilor stabilite conform legii o constituie indemnizaţia de bază lunară a unui deputat sau senator în activitate.

(3)   Modificarea bazei de calcul ca urmare a majorărilor sau indexărilor indemnizaţiei se comunică Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale în termen de cel mult 30 de zile calendaristice, de către Camerele Parlamentului, cu viza Comisiei permanente pentru Statutul deputaţilor şi senatorilor.

Art. 6. - (1) Calculul pensiei pentru mandate complete se face conform art. 49 alin. (1) şi (2) din lege, exemplificat în anexa nr. 1 la prezentele norme.

(2) Calculul pensiei pentru mandate multiple complete şi incomplete se face conform anexei nr. 2 la prezentele norme.

Art. 7. - Pensia de urmaş se calculează potrivit prevederilor Legii nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, din pensia stabilită conform prevederilor legii, aflată în plată sau la care ar fi avut dreptul, potrivit art. 49 din lege şi prezentelor norme, susţinătorul decedat, stabilită pe baza indemnizaţiei de bază medii lunare din ultimele 12 luni a unui parlamentar în activitate.

Art. 8. - (1) Cuantumul pensiei de urmaş se stabileşte prin aplicarea procentelor prevăzute la art. 71 alin. (2) din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, în funcţie de numărul urmaşilor îndreptăţiţi, asupra cuantumului pensiei stabilite prin lege şi prevederile art. 5 alin. (1) şi art. 6 din prezentele norme.

(2) Partea din pensia de urmaş calculată din pensia deputatului sau senatorului decedat care depăşeşte nivelul pensiei de urmaş calculate din pensia pentru limită de vârstă cuvenită titularului din sistemul public se suportă din bugetul de stat.

Art. 9. - Drepturile de pensie de urmaş stabilite ca urmare a opţiunii de la pensia proprie din sistemul public la pensia de urmaş stabilită din pensia de deputat sau senator se cuvin şi se acordă cu luna următoare depunerii cererii.

Art. 10. - (1) Deputatul sau senatorul care îndeplineşte condiţiile prevăzute la art. 49 din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, pentru pensia anticipată, precum şi pe cele de la art. 4 lit. a) şi b) din prezentele norme poate beneficia, la cerere, de pensie în conformitate cu legea. In acest caz, cuantumul pensiei se calculează conform prevederilor art. 6 din prezentele norme şi nu poate fi cumulat cu veniturile realizate în perioada de anticipare, dintr-o activitate profesională prevăzută la art. 5 alin. (1) pct. I şi II din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare.

(2) In cazul în care beneficiarul unei pensii anticipate desfăşoară o activitate potrivit art. 5 alin. (1) pct. I şi II din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, plata pensiei se suspendă în condiţiile art. 92 alin. (1) lit. b) din aceeaşi lege.

(3) La împlinirea vârstei standard de pensionare, pensia anticipată din sistemul public de pensii se recalculează prin adăugarea perioadelor asimilate şi a eventualelor stagii de cotizare realizate în perioada de anticipare.

Art. 11. - (1) Deputatul sau senatorul care îndeplineşte condiţiile prevăzute la art. 50 alin. (1) şi (11) din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, pentru pensia anticipată parţială, precum şi pe cele de la art. 4 lit. a) şi b) din prezentele norme poate beneficia, la cerere, de pensie în conformitate cu legea.

(2) Cuantumul pensiei prevăzute la alin. (1) se calculează prin diminuarea cuantumurilor calculate conform art. 6 din prezentele norme, în raport cu stagiul de cotizare realizat şi cu numărul de luni cu care s-a redus vârsta standard de pensionare, conform tabelului nr. 1.

Tabelul nr. 1

Stagiul de cotizare realizat

peste stagiul complet de cotizare din Legea nr.19/2000, cu modificările şi completările ulterioare

Procentul de diminuare pentru fiecare lună de anticipare

           (%)

Până la un an

0,50

Peste 1  an

0,45

Peste 2 ani

0,40

Peste 3 ani

0,35

Peste 4 ani

0,30

Peste 5 ani

0,25

Peste 6 ani

0,20

Peste 7 ani

0,15

Peste 8 ani

0,10

            Intre 9 şi 10 ani

           0,05

(3)  In cazul în care beneficiarul unei pensii anticipate parţiale stabilite conform legii desfăşoară o activitate potrivit art. 5 alin. (1) pct. I şi II din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, plata pensiei se suspendă în condiţiile art. 92 din aceeaşi lege.

(4)  La împlinirea vârstei standard de pensionare, pensia anticipată parţială conform legii, ca şi pensia anticipată parţială din sistemul public de pensii, se recalculează prin eliminarea diminuărilor, respectiv prin adăugarea perioadelor de asimilare şi a eventualelor stagii de cotizare realizate în perioada de anticipare.

Art. 12. - (1) Pentru beneficiarii prevăzuţi la art. 4 lit. a) şi b), în vederea stabilirii pensiei, dosarul de pensie trebuie să cuprindă:

a)  cerere de stabilire a pensiei conform legii;

b)  actele necesare stabilirii pensiei conform prevederilor Legii nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare;

c)  adeverinţa-tip pentru pensie conform anexei nr. 3 la prezentele norme, întocmită de Camera Deputaţilor sau de Senat, care va cuprinde numărul de mandate, perioada deţinerii acestora, numărul de luni din totalul de luni al mandatelor efectuate de solicitant, precum şi cuantumul indemnizaţiei medii lunare din perioada ultimelor 12 luni de mandat.

(2) Pentru beneficiarii prevăzuţi la art. 4 lit. c), dosarul de pensie trebuie să cuprindă:

a)  cerere de stabilire a pensiei conform legii;

b)   ultimul cupon de pensie sau numărul dosarului de pensionare;

c)  adeverinţa-tip pentru pensie conform anexei nr. 3 la prezentele norme, întocmită de Camera Deputaţilor sau de Senat, care va cuprinde numărul de mandate, perioada deţinerii acestora, numărul de luni din totalul de luni al mandatelor efectuate de solicitant, precum şi cuantumul indemnizaţiei medii lunare din perioada ultimelor 12 luni de mandat.

Art. 13. - Stabilirea, actualizarea şi plata pensiilor se efectuează de către casele teritoriale de pensii.

Art. 14. - Dosarul de pensie întocmit conform art. 12 va fi depus la casa teritorială de pensii în a cărei rază îşi are domiciliul persoana îndreptăţită, care va calcula atât pensia din sistemul public stabilită conform Legii nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, cât şi pensia stabilită potrivit prevederilor statutului deputaţilor şi senatorilor. Pensia care se achită titularului este pensia cea mai avantajoasă.

Art. 15. - (1) Drepturile de pensie prevăzute la art. 49 din lege se acordă şi se plătesc în conformitate cu prevederile Legii nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, astfel:

a)   de la data îndeplinirii condiţiilor de pensionare sau de obţinere a pensiei conform legii, după caz, sau de la data solicitării, dacă cererea a fost depusă în termen de 30 de zile, respectiv 90 de zile în perioada eşalonării vârstelor standard de pensionare şi a stagiilor de cotizare, de la această dată;

b)   de la data depunerii cererii, dacă cererea a fost depusă cu depăşirea termenului de 30 de zile, respectiv 90 de zile de la data îndeplinirii condiţiilor de pensionare pentru limită de vârstă sau de obţinere a pensiei conform legii în cazul celor care au deja o decizie de pensionare şi au deţinut cel puţin un mandat complet de deputat sau senator.

(2) Pentru beneficiarii prevăzuţi la art. 4 lit. c) care optează pentru pensia prevăzută la art. 49 din lege, drepturile de pensie se acordă şi se plătesc după cum urmează:

a)  de la data intrării în vigoare a legii, dacă cererea a fost depusă în termen de 90 de zile de la această dată;

b)   de la data depunerii cererii, dacă cererea a fost depusă cu depăşirea termenului prevăzut la lit. a).

Art. 16. - Casa teritorială de pensii emite o singură decizie de pensie pentru oricare dintre beneficiarii prevăzuţi la art. 4 din prezentele norme, în care vor fi înscrise distinct cuantumurile celor două categorii de pensii, pensia din sistemul public, respectiv pensia conform legii, precum şi diferenţa dintre cele două pensii care urmează a fi suportată de la bugetul de stat. Această diferenţă urmează a fi evidenţiată distinct şi în fişa pentru evidenţa drepturilor băneşti ale pensionarului.

Art. 17. - (1) In aplicarea prevederilor art. 50 alin. (2) din lege privind actualizarea pensiei, se stabileşte următoarea procedură:

a)   Camera Deputaţilor şi Senatul informează în scris Casa Naţională de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale ori de câte ori are loc o majorare sau o indexare a indemnizaţiilor de bază lunare ale deputaţilor şi senatorilor aflaţi în activitate (anexa nr. 4 la prezentele norme);

b)   Casa Naţională de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale va transmite instituţiilor prevăzute la lit. a) listele cu titularii pensiilor aflate în plată;

c)   instituţiile menţionate la lit. a) transmit adeverinţele nominale, întocmite conform anexei nr. 4 la prezentele norme, Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale, care le comunică caselor teritoriale de pensii în vederea punerii în aplicare. Drepturile actualizate se acordă începând cu luna următoare celei în care a intervenit modificarea.

(2) Actualizarea pensiei se face în raport cu nivelul bazei de calcul (BC) stabilite la art. 5 alin. (2), pe baza noii indemnizaţii de bază.

Art. 18. - La fiecare actualizare a pensiilor casele teritoriale de pensii vor emite o nouă decizie pe baza adeverinţelor transmise de cele două Camere. Noua decizie, însoţită de o copie a adeverinţei în baza căreia s-a efectuat actualizarea, va fi comunicată pensionarului.

Art. 19. - Răspunderea cu privire la stabilirea condiţiilor de eligibilitate şi a elementelor de calcul în vederea stabilirii şi actualizării pensiilor revine celor două Camere ale Parlamentului.

Art. 20. - Prevederile Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor referitoare la pensii se completeză cu prevederile Legii nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, în ceea ce priveşte suspendarea, încetarea plăţii şi jurisdicţia.

ANEXA Nr. 1la norme

EXEMPLE

privind calculul pensiei potrivit art. 49 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor si al senatorilor (mandate complete)

1.   Pentru un deputat sau senator care a realizat 3 sau mai multe mandate complete

Media indemnizaţiilor brute lunare realizate în ultimele 12 luni înainte de data pensionării (art. 4 din norme) sau indemnizaţia de bază lunară a unui parlamentar aflat în activitate (art. 5 alin. 2 din norme) presupunem că este de 4.000 lei.

Cuantumul pensiei: 80% x 4.000 = 3.200 lei.

2.   Pentru un senator sau deputat care a realizat două mandate complete

Media indemnizaţiilor brute lunare realizate în ultimele 12 luni înainte de data pensionării (art. 4 din norme) sau indemnizaţia de bază lunară a unui parlamentar în activitate (art. 5 alin. 2 din norme) este de 4.000 lei.

Cuantumul pensiei: 2.560 lei.

80% x 4.000 = 3.200 lei

20% x 3.200 = 640 lei

3.200-640 = 2.560 lei

3. Pentru un senator sau deputat care a realizat un mandat complet

Media indemnizaţiilor brute lunare realizate în ultimele 12 luni înainte de data pensionării (art. 4 din norme) sau indemnizaţia de bază lunară a unui parlamentar în activitate (art. 5 alin. 2 din norme) este de 4.000 lei.

Cuantumul pensiei: 1.920 lei.

80% x 4.000 = 3.200 lei

40% x 3.200 = 1.280 lei

3.200-1.280 = 1.920 lei

ANEXA Nr. 2 la norme

EXEMPLE

privind calculul pensiei, potrivit Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, pentru mandate complete şi incomplete

Se consideră:

BC - baza de calcul = 4.000 lei (exemplu)

P3 = 0,8 x BC = cuantumul pensiei pentru 3 mandate complete = 3.200 lei

P2 = P3-0,2 x P3 = cuantumul pentru două mandate complete = 2.560 lei

P1 = P3-0,4 x P3 = cuantumul pentru un mandat complet = 1.920 lei

DP = 0,2 x P3 = cuantumul diferenţei maxime pentru un mandat incomplet = 640 lei

Se iau în considerare două situaţii:

1.   Un mandat complet şi încă unul sau două mandate incomplete:

Pensia = P1 + f1 x DP + f2 x DP.

2.  Două mandate complete şi încă unul incomplet: Pensia = P2 + f1 x DP

In formulele de mai sus, f reprezintă raportul l/n dintre numărul de luni prestate integral în cadrul mandatului şi numărul total al lunilor din respectivul mandat care a fost îndeplinit în mod incomplet de către deputat sau senator.

Exemple:

A. Un mandat complet de 48 de luni şi un mandat incomplet de 24 de luni într-un mandat de 48 de luni:

Pensia = P1 + f x DP = 1.920 + (24/48) x 640 = 2.240  lei.

B.   Un mandat complet de 48 de luni şi un mandat incomplet de 24 de luni în    mandatul de 29 de luni:

Pensia = P1 + f x DP = 1.920 + (24/29) x 640 = 2.445,8  lei.

C.   Un mandat complet de 48 de luni şi două mandate incomplete de câte 24 de luni din cadrul unor mandate de 48 de luni:

Pensia = P1 + f1 x DP + f2 x DP = 1.920 + (24/48) x 640 + (24/48) x 640 = 2.860 lei.

D.   Două mandate complete şi un mandat incomplet de 24 de luni dintr-un mandat de 48 de luni:

Pensia = P2 + f x DP = 2.560 + (24/48) x 640 = 2.880  lei.

E.   Un mandat complet de 48 de luni şi două mandate incomplete de câte 24 de luni, unul dintr-un mandat de 48 de luni si celălalt dintr-un mandat de 29 de luni:

Pensia = P1 + f1 x DP + f2 x DP = 1.920 + (24/48) x 640 + (24/29) x 640 = 2.765,8 lei.

NOTĂ:

Baza de calcul se consideră ca fiind media lunară a indemnizaţiei de bază din ultimele 12 luni de mandat pentru beneficiarii prevăzuţi la art. 4 din norme şi indemnizaţia de bază a parlamentarilor în activitate pentru beneficiarii prevăzuţi la art. 5 alin. (2) din norme.

ANEXA Nr. 3 la norme

Denumirea Camerei ...........................

Adresa ................................................

Telefonul .............................................

Nr..................../ .................................

ADEVERINŢĂ

pentru stabilirea pensiei conform Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor

(beneficiarii prevăzuţi la art. 4 din norme)

Se adevereşte prin prezenta că domnul/doamna ........................................, domiciliat/domiciliată în ........................., str................................. nr......., bl.........., sc......., ap......, sectorul ....., judeţul ......................, act de identitate ............ seria ........... nr..........., CNP |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, îndeplineşte condiţiile prevăzute la art. 49 din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, pentru acordarea pensiei.

Funcţia la data pensionării ....................................................................................................

Vârsta la data pensionării  .....................................................................................................

                                                                      (ani, luni)

Numărul de mandate complete .............................................................................................

Perioada îndeplinirii mandatelor complete ...........................................................................

Numărul de mandate incomplete ..........................................................................................

Perioada îndeplinirii mandatelor incomplete ........................................................................

Numărul de luni îndeplinite în mandatele incomplete ..........................................................

Pensia stabilită pe baza Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale, cu modificările şi completările ulterioare [art. 4 lit. c)], la data de ..................................................

Indemnizaţia medie brută lunară în ultimele 12 luni de mandat a deputaţilor şi senatorilor .......................................

Certificăm corectitudinea şi legalitatea datelor înscrise în prezenta adeverinţă.

Secretar general,                                                                                    Direcţia cu atribuţii de salarizare - personal                                       

................................                                                                                                          Director,

                                                                                                                            ........................................  

Subsemnatul................ sunt de acord cu înregistrările din prezenta adeverinţă, care corespund realităţii.

Optez pentru pensia cea mai avantajoasă.

Semnătura                                                                        

..........................

B.I./C.I. seria ......................  nr.........................................                                                                    

Eliberat la data de ............ de ..............

ANEXA Nr. 4 la norme

Denumirea Camerei ...........................

Adresa ................................................

Telefonul ............................................

Nr..................../ ................................

ADEVERINŢĂ

pentru actualizarea pensiei deputaţilor şi senatorilor conform Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor

Se adevereşte prin prezenta că domnul/doamna ..............................., având decizia de pensie nr......................... din ............, îndeplineşte condiţiile prevăzute de Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, pentru actualizarea pensiei.

Funcţia la data pensionării prin pensie conform Legii nr. 96/2006 ...........................................................................

Indemnizaţia de bază lunară a unui deputat sau senator în activitate pe baza căreia se actualizează pensia de serviciu: .............................................. lei.

Data modificării indemnizaţiei de bază lunare a deputaţilor şi senatorilor în activitate: ..........................................

Certificăm corectitudinea şi legalitatea datelor înscrise în prezenta adeverinţă.

Secretar general,                                                                                    Direcţia cu atribuţii de salarizare - personal                                       

................................                                                                                                          Director,

                                                                                                                            ........................................  


SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 2/2006

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 2 din 2006
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 2/2006
Hotărârea 1 2010
pentru abrogarea alineatului (2) al articolului 1 din Normele privind modul de aplicare a prevederilor referitoare la stabilirea pensiilor din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, aprobate prin Hotararea birourilor permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului nr. 2/2006
Hotărârea 4 2008
privind abrogarea Hotararii birourilor permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului nr. 2/2008 pentru modificarea si completarea Normelor privind modul de aplicare a prevederilor referitoare la stabilirea pensiilor din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, aprobate prin Hotararea birourilor permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului nr. 2/2006
Hotărârea 2 2008
pentru modificarea si completarea Normelor privind modul de aplicare a prevederilor referitoare la stabilirea pensiilor din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, aprobate prin Hotararea birourilor permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului nr. 2/2006
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu