Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 1481 din 24 noiembrie 2005

privind infiintarea Societatii Comerciale "Fondul Proprietatea" - S.A.

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 1092 din  5 decembrie 2005


SmartCity3


    In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, al art. 6 si al art. 12 alin. (1) din titlul VII al Legii nr. 247/2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, precum si unele masuri adiacente, cu modificarile ulterioare, si al art. 30 alin. (2) din Legea nr. 500/2002 privind finantele publice, cu modificarile ulterioare,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    Art. 1
    (1) Se infiinteaza Societatea Comerciala "Fondul Proprietatea" - S.A. de la data inregistrarii in registrul comertului, denumita in continuare si Fondul Proprietatea, organism de plasament colectiv, sub forma de societate de investitii de tip inchis, cu personalitate juridica, cu respectarea reglementarilor juridice aplicabile entitatilor definite la art. 114 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 297/2004 privind piata de capital, cu modificarile si completarile ulterioare.
    (2) Sediul social al Fondului Proprietatea este in municipiul Bucuresti, str. Apolodor nr. 17, sectorul 5. In termen de 30 de zile de la data desemnarii unei societati de administrare, conform prevederilor legale in vigoare, sediul social al societatii comerciale va fi mutat intr-o locatie corespunzatoare, in conditiile legii. Pana la mutarea sediului Societatii Comerciale "Fondul Proprietatea" - S.A., Ministerul Finantelor Publice transmite in folosinta gratuita spatiul necesar desfasurarii activitatii acesteia.
    (3) Societatea Comerciala "Fondul Proprietatea" - S.A. functioneaza in conformitate cu prevederile Legii nr. 247/2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, precum si unele masuri adiacente, cu modificarile ulterioare, Legii nr. 297/2004 privind piata de capital, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale reglementarilor emise in aplicarea acesteia si ale Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
    Art. 2
    (1) Actul constitutiv al Fondului Proprietatea este prevazut in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare.
    (2) Dupa constituirea Societatii Comerciale "Fondul Proprietatea" - S.A. si cel putin atata timp cat statul este actionar al Fondului Proprietatea, modificarea si/sau completarea actului constitutiv necesita in toate cazurile aprobarea prin hotarare a Guvernului, cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Legii nr. 297/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, si a reglementarilor emise in aplicarea acesteia si se supune autorizarii prealabile a Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare.
    (3) Capitalul social initial al Societatii Comerciale "Fondul Proprietatea" - S.A. la infiintare este constituit din activele prevazute la art. 9 alin. (1) lit. a) - e) din titlul VII al Legii nr. 247/2005, cu modificarile ulterioare.
    (4) Cheltuielile aferente procesului de infiintare a Fondului Proprietatea pentru anul 2005 sunt in suma de 500.000 lei (RON), alocata din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului.
    (5) Pentru finantarea cheltuielilor prevazute la alin. (4) se suplimenteaza bugetul Ministerului Finantelor Publice din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2005, la capitolul 72.01 "Alte actiuni", titlul "Transferuri", alineatul "Alte transferuri", cu suma de 500.000 lei (RON).
    (6) Se autorizeaza Ministerul Finantelor Publice, la propunerea ordonatorului principal de credite, sa introduca modificarile corespunzatoare in structura bugetului de stat si in volumul si structura bugetului Ministerului Finantelor Publice.
    (7) Contractele de achizitie care vor fi atribuite de Fondul Proprietatea si a caror finantare este asigurata de la bugetul de stat se supun prevederilor legale privind achizitiile publice.
    Art. 3
    Pana la desemnarea unei societati de administrare, Fondul Proprietatea va fi administrat de Ministerul Finantelor Publice, prin Consiliul de supraveghere, ai carui membri vor fi numiti prin ordin al ministrului finantelor publice.
    Art. 4
    Pana la data desemnarii societatii de administrare selectate in conformitate cu dispozitiile art. 12 alin. (1) si (2) din titlul VII al Legii nr. 247/2005, cu modificarile ulterioare, Ministerul Finantelor Publice, prin Consiliul de supraveghere, va reprezenta statul roman ca actionar al Fondului Proprietatea si va exercita toate drepturile ce decurg din aceasta calitate.
    Art. 5
    Dupa desemnarea societatii de administrare prevazute la art. 4, actul constitutiv prevazut la art. 2 alin. (1) va fi modificat si/sau completat, astfel incat sa fie in conformitate cu prevederile Legii nr. 297/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, si va fi supus autorizarii Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare.

                  PRIM-MINISTRU
             CALIN POPESCU-TARICEANU

                       Contrasemneaza:
                       p. Ministrul finantelor publice,
                       Catalin Doica,
                       secretar de stat

    ANEXA 1

                              ACTUL CONSTITUTIV
              al Societatii Comerciale "Fondul Proprietatea" - S.A.

    Art. 1
    Denumirea societatii comerciale, forma juridica, sediul si durata
    (1) Denumirea societatii este Societatea Comerciala "Fondul Proprietatea" - S.A.
    (2) Societatea Comerciala "Fondul Proprietatea" - S.A., denumita in continuare Fondul Proprietatea, este persoana juridica romana avand forma juridica de societate comerciala pe actiuni.
    (3) Fondul Proprietatea se organizeaza, functioneaza si isi inceteaza activitatea conform prevederilor Legii nr. 247/2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, precum si unele masuri adiacente, cu modificarile ulterioare, ale Legii nr. 297/2004 privind piata de capital, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
    (4) Fondul Proprietatea se infiinteaza ca organism de plasament colectiv, societate de investitii de tip inchis, astfel cum este definit la art. 114 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 297/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, si are ca actionar unic statul roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, pana la transmiterea actiunilor din proprietatea statului catre persoane fizice in conformitate cu prevederile Legii nr. 247/2005, cu modificarile ulterioare.
    (5) Pana la desemnarea unei societati de administrare, Fondul Proprietatea va fi provizoriu administrat de Ministerul Finantelor Publice, prin Consiliul de supraveghere stabilit prin prezenta hotarare, potrivit prevederilor Legii nr. 247/2005, cu modificarile ulterioare.
    (6) Sediul social al Fondului Proprietatea este in municipiul Bucuresti, str. Apolodor nr. 17, sectorul 5. In termen de 30 de zile de la data desemnarii unei societati de administrare, conform prevederilor legale in vigoare, sediul social al Fondului Proprietatea va fi mutat intr-o locatie corespunzatoare, in conditiile legii. Pana la mutarea sediului Fondului Proprietatea, Ministerul Finantelor Publice transmite acestuia in folosinta gratuita spatiul necesar desfasurarii activitatii.
    (7) Durata de functionare a Fondului Proprietatea este de 10 ani, cu posibilitate de prelungire, in conditiile legii.
    Art. 2
    Obiectul de activitate al Fondului Proprietatea
    (1) Obiectul principal de activitate consta in administrarea si gestionarea portofoliului in vederea acordarii despagubirilor aferente imobilelor ce nu pot fi restituite in natura, prin transfer cu titlu gratuit al actiunilor din proprietatea statului in proprietatea persoanelor indreptatite.
    (2) Alte activitati auxiliare si adiacente se desfasoara in conformitate cu reglementarile in vigoare.
    Art. 3
    Capitalul social si actiunile
    (1) La infiintare capitalul social este de 14.240.540.675 lei (RON) si se constituie din activele prevazute la art. 9 alin. (1) lit. a) - e) din titlul VII al Legii nr. 247/2005, cu modificarile ulterioare.
    (2) Capitalul social prevazut la alin. (1) se majoreaza ulterior cu sumele prevazute la art. 9 alin. (2) lit. a) - d) din titlul VII al Legii nr. 247/2005, cu modificarile ulterioare, pe masura incasarii acestora.
    (3) Actiunile Fondului Proprietatea sunt nominative, de valori egale, negociabile, liber transferabile, emise in forma dematerializata si acorda drepturi egale titularilor lor. Valoarea nominala a unei actiuni este de 1 leu (RON). Actiunile sunt indivizibile, iar societatea recunoaste un reprezentant unic pentru exercitarea drepturilor rezultand dintr-o actiune.
    (4) Dreptul la dividende il detin actionarii inscrisi in Registrul actionarilor, in conformitate cu prevederile Legii nr. 297/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si conform reglementarilor emise in aplicarea acesteia.
    Art. 4
    Actionarii
    (1) In conditiile art. 3, actionar initial unic al Fondului Proprietatea este statul roman.
    (2) Statul roman va transfera actiunile titularilor titlurilor de despagubire sau, dupa caz, dobanditorilor ulteriori ai acestora.
    (3) Ulterior vor deveni actionari ai Fondului Proprietatea persoanele fizice detinatoare de titluri de despagubire emise de Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor, potrivit prevederilor Legii nr. 247/2005, cu modificarile ulterioare.
    (4) Actionari ai Fondului Proprietatea vor deveni si detinatorii de decizii de restituire ale Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, deja existente la momentul infiintarii Fondului Proprietatea.
    (5) Pentru persoanele despagubite prin decizii emise ulterior infiintarii Fondului Proprietatea se va proceda la majorarea capitalului social al Fondului Proprietatea, actiunile emise fiind subscrise in baza deciziilor emise conform art. 12 alin. (3) din titlul VII al Legii nr. 247/2005, cu modificarile ulterioare.
    Art. 5
    Tranzactionarea actiunilor
    Tranzactionarea actiunilor Fondului Proprietatea se va face pe piete reglementate.
    Art. 6
    Adunarea generala a actionarilor
    (1) Adunarea generala a actionarilor Fondului Proprietatea se va desfasura potrivit Legii nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si Legii nr. 297/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si reglementarilor emise in aplicarea acesteia.
    (2) Dispozitiile Legii nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Legii nr. 297/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, referitoare la adunarea generala a actionarilor sunt aplicabile si Adunarii generale a actionarilor Fondului Proprietatea.
    Art. 7
    Consiliul de supraveghere
    (1) Pana la data transferului administrarii catre societatea de administrare selectata in conformitate cu art. 12 alin. (1) si (2) din titlul VII al Legii nr. 247/2005, cu modificarile ulterioare, Fondul Proprietatea va fi administrat provizoriu de Ministerul Finantelor Publice, prin Consiliul de supraveghere.
    (2) Pana la data prevazuta la alin. (1), Consiliul de supraveghere are competentele prevazute pentru consiliul de administratie de Legea nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si cele prevazute in Legea nr. 297/2004, cu modificarile si completarile ulterioare.
    (3) Dupa transferul prevazut la alin. (1), Consiliul de supraveghere va avea ca principala atributie supravegherea modului de derulare a contractului de administrare. De asemenea, dupa transferul prevazut la alin. (1), Consiliul de supraveghere va avea si competentele prevazute in Legea nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru cenzori, precum si urmatoarele atributii:
    a) aproba operatiuni de incasari si plati rezultate din contractul cu societatea de administrare a investitiilor;
    b) aproba incheierea sau rezilierea de contracte;
    c) supune spre aprobare adunarii generale a actionarilor, in termen de 60 de zile de la incheierea exercitiului financiar, raportul cu privire la activitatea Fondului Proprietatea, situatiile financiare anuale pe anul precedent, precum si proiectul de buget de venituri si cheltuieli al societatii pe anul in curs;
    d) primeste rapoartele periodice de la societatea de administrare, in scopul urmaririi derularii contractului de administrare;
    e) revizuieste registrele si insemnarile societatii de administrare sau ale societatii de depozitare, care privesc operatiunile fondului pe care il reprezinta;
    f) aproba infiintarea unor sedii secundare;
    g) rezolva orice probleme stabilite de adunarea generala a actionarilor;
    h) aproba conversia actiunilor dintr-o categorie in alta;
    i) analizeaza periodic situatia transferului de actiuni din proprietatea statului catre actionarii persoane fizice, in conformitate cu prevederile Legii nr. 247/2005, cu modificarile ulterioare, si face demersurile necesare pe langa Ministerul Finantelor Publice in vederea dimensionarii corespunzatoare a capitalului social in conformitate cu prevederile art. 10 din titlul VII al Legii nr. 247/2005, cu modificarile ulterioare.
    (4) Consiliul de supraveghere este compus din 7 membri, dintre care un presedinte ales dintre acestia.
    (5) Membrii Consiliului de supraveghere vor fi remunerati pentru activitatea desfasurata. Membrii Consiliului de supraveghere sunt numiti pe o perioada de un an, mandatul putand fi reinnoit. Pentru primul Consiliu de supraveghere membrii acestuia sunt numiti pe o perioada de 3 ani.
    (6) Consiliul de supraveghere se intruneste la sediul Fondului Proprietatea ori in alt loc stabilit prin convocare, cel putin o data pe luna sau ori de cate ori este necesar.
    (7) De asemenea, Consiliul de supraveghere poate fi convocat de presedinte ori la cererea unei treimi din numarul membrilor sai.
    (8) Convocarea Consiliului de supraveghere se va face cu cel putin 5 zile inainte de data fixata pentru sedinta.
    (9) Presedintele prezideaza sedintele. In caz de absenta a presedintelui, lucrarile sunt conduse de un membru ales dintre membrii Consiliului de supraveghere.
    (10) Pentru valabilitatea deciziilor Consiliului de supraveghere este necesara prezenta a cel putin jumatate din numarul membrilor. Deciziile Consiliului de supraveghere se iau cu majoritatea voturilor membrilor prezenti. Presedintele Consiliului de supraveghere va avea votul decisiv in caz de paritate a voturilor.
    (11) Prin ordin al ministrului finantelor publice se vor stabili drepturile remuneratorii ale membrilor Consiliului de supraveghere numiti de ministrul finantelor publice.
    (12) Membrilor Consiliului de supraveghere le sunt aplicabile prevederile Legii nr. 297/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale reglementarilor emise in aplicarea acesteia referitoare la consiliul de administratie al unei societati de investitii de tip inchis.
    (13) Consiliul de supraveghere reprezinta Fondul Proprietatea in relatiile cu tertii si actioneaza in instanta de judecata societatea de administrare in caz de nerespectare a obligatiilor. Presedintele Consiliului de supraveghere reprezinta Fondul Proprietatea in raporturile juridice ale societatii comerciale.
    Art. 8
    Audit
    (1) Situatiile financiare anuale ale Fondului Proprietatea vor fi auditate in conditiile legii.
    (2) Consiliul de supraveghere poate incheia un contract de audit cu auditori financiari, persoane juridice autorizate de Camera Auditorilor Financiari din Romania, potrivit legii, pe o perioada de maximum un an.
    Art. 9
    Rapoarte
    Fondul Proprietatea intocmeste si publica raportarile stabilite conform prevederilor Legii nr. 297/2004, cu modificarile si completarile ulterioare.
    Art. 10
    Incompatibilitati
    (1) Detinerea de actiuni la Fondul Proprietatea este supusa urmatoarelor restrictii:
    a) Fondul Proprietatea, membrii Consiliului sau de supraveghere si ai conducerii executive, inclusiv persoanele implicate, nu pot detine actiuni ale unor alte societati de administrare de investitii;
    b) intr-o societate nu poate detine actiuni societatea care indeplineste functii de depozitare pentru aceasta. Nu pot detine actiuni nici membrii in Consiliul de supraveghere si ai conducerii executive ai societatii de depozitare, persoanele implicate sau detinatorii a 5% sau mai mult din capitalul social al respectivei societati de depozitare;
    c) la Fondul Proprietatea, o societate de valori mobiliare, membrii Consiliului sau de supraveghere, ai conducerii executive, precum si agentii de valori imobiliare ai acesteia nu pot detine in total mai mult de 0,1% din capitalul social.
    (2) Persoanele alese in Consiliul de supraveghere trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute de Legea nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, inclusiv cele privind limitarea cumulului.
    (3) Nu pot indeplini functii de conducere in Fondul Proprietatea: membrii consiliului de administratie al unei societati de depozitare, ai conducerii sale executive, detinatorii a 5% sau mai mult din capitalul social al acelei societati de depozitare, inclusiv persoanele implicate.
    (4) Nu pot detine functii de conducere in Fondul Proprietatea: membrii consiliului de administratie al unei societati de valori mobiliare, ai conducerii sale executive, detinatorii a 5% sau mai mult din actiunile unei societati de valori mobiliare, inclusiv persoanele implicate.
    Art. 11
    Dispozitii finale
    Litigiile Fondului Proprietatea cu persoane fizice sau juridice sunt de competenta instantelor judecatoresti din Romania. Acestea pot fi solutionate si prin arbitraj, conform UNCITRAL Londra, cu includerea cheltuielilor respective in bugetul Fondului Proprietatea.

                                            


SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 1481/2005

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 1481 din 2005
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu