Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 1325 din 21 decembrie 1990

privind infiintarea Societatii comerciale " ROMVAC - COMPANY " - S.A.

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 2 din  9 ianuarie 1991


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Se infiinteaza Societatea comerciala "ROMVAC - COMPANY" - S.A. cu sediul in comuna Voluntari, soseaua Centurii nr. 7, Sectorul agricol Ilfov, - municipiul Bucuresti, prin preluarea activului si pasivului de la Centrul de cercetari si biopreparate pentru pasari si animale mici, care se desfiinteaza.
    Capitalul social initial, stabilit conform prevederilor legale, este de 128,9 milioane lei si se compune din mijloace fixe in valoare de 95,0 milioane lei, mijloace circulante in valoare de 26,6 milioane lei si mijloace pentru investitii in valoare de 7,3 milioane lei.
    Capitalul social se constituie din actiuni in valoare de 1.000 lei fiecare.
    Art. 2
    Societatea comerciala "ROMVAC - COMPANY" - S.A. se infiinteaza ca societate pe actiuni, cu personalitate juridica, si va avea ca obiect de activitate: producerea de seruri, vaccinuri, reagenti, formule si premixuri medicamentoase necesare pentru activitatea de diagnostic, prevenire si combatere a bolilor la pasari si animale mici, precum si a altor produse biologice utilizate in zootehnie si industria alimentara; cresterea si exploatarea pasarilor si animalelor mici libere de germeni patogeni specifici; valorificarea rezultatelor cercetarii pentru activitatea proprie si pentru terti; acordarea asistentei tehnice de inalta calificare unitatilor interesate si comercializarea produselor obtinute din activitatea proprie.
    Art. 3
    Societatea comerciala " ROMVAC - COMPANY " - S.A. isi desfasoara activitatea in conformitate cu statutul din anexa.
    Art. 4
    Personalul trecut la societate de la Centrul de cercetari si biopreparate pentru pasari si animale mici se considera transferat in interesul serviciului. In cazul in care personalul va fi incadrat cu salariu mai mic are dreptul timp de 3 luni la diferenta pana la salariul tarifar avut si la sporuri de vechime, dupa caz.
    Art. 5
    Anexa face parte integranta din prezenta hotarare.
    Art. 6
    Pe data prezentei hotarari orice dispozitie contrara se abroga.

                       PRIM-MINISTRU
                        PETRE ROMAN

    ANEXA 1

                  STATUTUL
Societatii comerciale " ROMVAC - COMPANY " - S.A.

    CAP. 1
    Denumirea, forma juridica, sediul, durata

    Art. 1
    Denumirea societatii
    Denumirea societatii este Societatea comerciala " ROMVAC - COMPANY " - S.A.
    In toate actele, facturile, anunturile, publicatiile emanand de la societate, denumirea societatii va fi urmata de initialele S.A., de capitalul social, numarul de inregistrare in registrul comertului si sediul societatii.
    Art. 2
    Forma juridica a societatii
    Societatea comerciala " ROMVAC - COMPANY " - S.A. este persoana juridica romana, avand forma juridica de societate pe actiuni. Aceasta isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si cu prezentul statut.
    Art. 3
    Sediul societatii
    Sediul societatii este in Romania, localitatea Voluntari, soseaua Centurii nr. 7, Sectorul agricol Ilfov, municipiul Bucuresti. Acesta poate fi schimbat in alt loc din Romania, pe baza hotararii adunarii generale a actionarilor, potrivit legii.
    Societatea poate avea sucursale si filiale situate si in alte localitati.
    Art. 4
    Durata societatii
    Durata societatii este nelimitata, cu incepere de la data inmatricularii in registrul comertului.

    CAP. 2
    Obiectul de activitate al societatii

    Art. 5
    Obiectul de activitate al societatii este: producerea de seruri, vaccinuri, reagenti, formule si premixuri medicamentoase necesare pentru activitatea de diagnostic, prevenire si combatere a bolilor la pasari si animale mici, precum si a altor produse biologice utilizate in zootehnie si in industria alimentara; cresterea si exploatarea pasarilor si animalelor mici libere de germeni patogeni specifici; efectuarea de cercetari in domeniul patologiei aviare si animalelor mici; valorificarea rezultatelor cercetarii pentru activitatea proprie si terti, acordarea asistentei tehnice de inalta calificare unitatilor interesate si comercializarea produselor obtinute din activitatea proprie.

    CAP. 3
    Capitalul social, actiunile

    Art. 6
    Capitalul social
    Capitalul social initial al societatii comerciale este in valoare de 128,9 milioane lei si se compune din mijloace fixe in valoare de 95,0 milioane lei, mijloace circulante in valoare de 26,6 milioane lei si mijloace pentru investitii in valoare de 7,3 milioane lei.
    Capitalul social al societatii in valoare de 128,9 milioane lei este impartit in 128.900 actiuni nominative in valoare nominala de 1000 lei fiecare.
    Capitalul social initial este detinut integral de statul roman, ca actionar unic, pana la transmiterea actiunilor din proprietatea statului catre terte persoane fizice sau juridice, romane sau straine, in conditiile legii.
    Art. 7
    Actiunile
    Actiunile vor cuprinde mentiunile prevazute de lege.
    Actiunile vor purta timbrul sec al societatii si semnatura a doi administratori.
    Societatea va tine evidenta actionarilor intr-un registru numerotat, sigilat si parafat de presedintele Consiliului de administratie; registrul se pastreaza la sediul societatii, in grija Consiliului de administratie.
    Art. 8
    Majorarea capitalului
    Capitalul social poate fi majorat pe baza hotararii adunarii generale extraordinare a actionarilor, prin emiterea de noi actiuni reprezentand aportul in numerar sau in natura.
    Majorarea capitalului se poate face partial sau total in natura prin hotararea adunarii generale a actionarilor, pe baza evaluarii efectuate de expertii desemnati de catre actionari.
    Art. 9
    Reducerea capitalului
    Reducerea capitalului se poate face pe baza hotararii adunarii generale extraordinare a actionarilor.
    Propunerea de reducere a capitalului  trebuie comunicata, de catre Consiliul de administratie, Comisiei de cenzori cu cel putin 30 de zile inainte de data adunarii generale a actionarilor care decide asupra acestei reduceri. Comisia de cenzori va trebui sa refere asupra cauzelor si conditiilor reducerii.
    Art. 10
    Majorarea sau reducerea capitalului societatii atata timp cat este integral de stat se poate face numai cu aprobarea organului care a infiintat societatea.
    Art. 11
    Drepturi si obligatii decurgand din actiuni
    Fiecare actiune confera actionarului dreptul la un vot in adunarea generala a actionarilor si de a participa la distribuirea dividendelor, potrivit legii.
    Obligatiile societatii sunt garantate cu patrimoniul social, iar actionarii raspund numai in limita actiunilor ce le-au subscris.
    Art. 12
    Cesiunea actiunilor
    Actiunile sunt indivizibile cu privire la societate, care nu recunoaste decat un singur proprietar pentru fiecare actiune.
    Cesiunea actiunilor se va face potrivit legii.
    Cesiunea actiunilor se inregistreaza in registrul de evidenta a acestora si se mentioneaza pe titlu.
    Art. 13
    Pierderea actiunilor
    In cazul pierderii uneia sau mai multor actiuni, proprietarul va trebui sa anunte consiliul de administratie si sa faca public faptul prin presa. Dupa 6 luni va putea obtine un duplicat al actiunii.

    CAP. 4
    Adunarea generala a actionarilor

    Art. 14
    Atributii
    Adunarea generala a actionarilor este organul de conducere al societatii care decide asupra activitatii acesteia si asigura politica ei economica si comerciala.
    Adunarea generala a actionarilor are urmatoarele atributii principale:
    a) aproba structura organizatorica a societatii comerciale si in acelasi timp normativul de constituire a compartimentelor functionale si de productie;
    b) alege membrii Consiliului de administratie si ai Comisiei de cenzori, le stabileste atributiile si ii revoca;
    c) numeste directorii, le stabileste atributiile si ii revoca;
    d) aproba si modifica programele de activitate si bugetul societatii;
    e) analizeaza rapoartele Consiliului de administratie privind stadiul si perspectivele societatii cu referire la profit, pozitia pe piata interna si internationala, nivelul tehnic, calitatea productiei, forta de munca, protectia mediului si relatiile cu clientii. De asemenea, hotaraste asupra nivelului fondurilor pentru cercetarea stiintifica care are ca obiect fundamentarea strategiilor de dezvoltare, de crestere a calitatii produselor si serviciilor, de elaborare a unor produse si tehnologii noi competitive;
    f) hotaraste cu privire la contractarea de imprumuturi bancare pe termen lung, inclusiv a celor externe la nivelul imprumuturilor bancare curente si la conditiile de acordare a garantiilor; stabileste conditiile de acordare a creditelor comerciale si aproba orice fel de credit financiar acordat de societate;
    g) examineaza, aproba sau modifica bilantul si contul de beneficii si pierderi dupa analizarea rapoartelor Consiliului de administratie si al Comisiei de cenzori, aproba repartizarea beneficiilor intre actionari;
    h) hotaraste cu privire la infiintarea si desfiintarea de filiale;
    i) hotaraste cu privire la marirea sau reducerea capitalului social, precum si la cesiunea actiunilor;
    j) hotaraste cu privire la adoptarea sau modificarea statutului, precum si la transformarea formei juridice a societatii;
    k) hotaraste cu privire la comasarea, divizarea sau dizolvarea societatii; l) hotaraste cu privire la executarea de reparatii capitale si realizarea de investitii noi;
    m) hotaraste cu prilejul stabilirii bugetului asupra modului de remunerare a Consiliului de administratie, a salariilor si primelor directorilor;
    n) hotaraste cu privire la actionarea in justitie a membrilor Consiliului de administratie, directorului si adjunctilor acestuia si ai cenzorilor pentru paguba pricinuita societatii;
    o) hotaraste asupra oricaror alte probleme din competenta sa potrivit legii sau prezentului statut.
    Art. 15
    Convocarea adunarilor generale ale actionarilor
    Adunarile generale ale actionarilor sunt de doua feluri: ordinare si extraordinare.
    Adunarea generala ordinara are atributiile prevazute la art. 14 lit. a) - g) si n), iar adunarea generala extraordinara atributiile prevazute la lit. h) - o), precum si celelalte atributii ce le revin potrivit legii si prezentului statut.
    Art. 16
    Adunarea generala se convoaca de presedintele Consiliului de administratie sau de unul din administratori desemnat de presedinte.
    Adunarile generale ordinare au loc o data pe an, la doua luni de la incheierea exercitiului financiar pentru examinarea bilantului si a contului de beneficii si pierderi pe anul precedent si pentru stabilirea programului de activitate si bugetului pe anul urmator.
    Adunarile generale extraordinare se convoaca in conditiile prevazute de lege, la cererea actionarilor, reprezentand 1/10 din capitalul social si la cererea comisiei de cenzori.
    Adunarea generala va fi convocata de administratori de cate ori va fi nevoie.
    Convocarea va fi publicata in Monitorul Oficial si intr-unul din ziarele de larga circulatie din localitatea in care se afla sediul societatii sau in cea mai apropiata localitate.
    Convocarea va cuprinde locul si data tinerii adunarii, precum si ordinea de zi, cu aratarea explicita a tuturor problemelor care vor face obiectul dezbaterilor adunarilor.
    Cand in ordinea de zi figureaza propuneri pentru modificarea statutului, convocarea va trebui sa cuprinda textul integral al propunerilor.
    Adunarea generala a actionarilor se intruneste  in sediul societatii sau in alt loc din localitate.
    Hotararile adunarilor se iau prin vot deschis.
    Votul secret este obligatoriu pentru alegerea membrilor Consiliului de administratie si a cenzorilor, pentru revocarea lor si pentru luarea hotararilor referitoare la raspunderea administratorilor.
    Art. 17
    Adunarea generala a actionarilor este prezidata de presedintele Consiliului de administratie, iar in lipsa acestuia de catre unul din vicepresedinti, desemnat de presedinte.
    Presedintele Consiliului de administratie desemneaza dintre actionari doi secretari, care vor verifica prezenta actionarilor la adunare si vor intocmi procesul-verbal al sedintei.
    Procesul-verbal se va scrie intr-un registru sigilat si parafat. Acesta va fi semnat de persoana care a prezidat sedinta si de secretarul care l-a intocmit.
    Art. 18
    Adunarea generala ordinara este valabil constituita si poate lua hotarari daca la prima convocare actionarii prezenti sau reprezentati detin cel putin 2/3 din capitalul social, iar la a doua convocare daca detin cel putin 1/2 din capitalul social.
    Adunarea generala extraordinara este valabil constituita si poate lua hotarari daca la prima convocare actionarii prezenti sau reprezentati detin cel putin 3/4 din capitalul social, iar la a doua convocare daca detin cel putin 1/2 din capitalul social.
    Adunarea generala a actionarilor statutar constituita ia hotarari cu majoritatea de voturi a celor prezenti sau reprezentati.
    Hotararile adunarii generale sunt obligatorii chiar pentru actionarii absenti sau nereprezentati.
    Art. 19
    In perioada in care statul este actionar unic, atributiile adunarii generale a actionarilor vor fi exercitate de Consiliul imputernicitilor statului alcatuit si numit potrivit legii, pana la crearea conditiilor de constituire a adunarii generale a actionarilor.
    Consiliul imputernicitilor statului este constituit din 9 membri, numiti potrivit legii de Ministerul Agriculturii si Alimentatiei, astfel: cate un reprezentant din partea Ministerului Agriculturii si Alimentatiei, al Ministerului Finantelor si al Ministerului Resurselor si Industriei si 6 reprezentanti ai societatii comerciale.
    Membrii Consiliului imputernicitilor statului, pana la constituirea adunarii generale a actionarilor, isi pastreaza calitatea de angajat la unitatea sau institutia de la care provin, precum si toate drepturile si obligatiile care deriva din aceasta calitate.
    Membrii Consiliului imputernicitilor statului nu pot face parte din mai mult de doua consilii sau sa participe la societati comerciale cu care respectivele societati in care sunt numiti, ca imputerniciti, intretin relatii de afaceri sau au interese contrare.
    Din consiliul imputernicitilor statului nu pot face parte persoane care au fost condamnate pentru gestiune frauduloasa, abuz de incredere, fals, inselaciune, delapidare, marturie mincinoasa, dare sau luare de mita, precum si pentru alte infractiuni prevazute de lege referitoare la societatile comerciale.
    Consiliul imputernicitilor statului va prezenta semestrial Ministerului Agriculturii si Alimentatiei un raport asupra activitatii desfasurate de catre acesta si un program de activitate pentru perioada viitoare, iar la incheierea activitatii va prezenta un raport asupra intregii munci desfasurate.
    Pentru luarea unor decizii complexe, Consiliul imputernicitilor statului poate atrage in activitatea de analiza consilieri si consultanti din diferite sectoare. Activitatea acestora va fi recompensata material, conform intelegerii pe baza de contract.
    Consiliul imputernicitilor statului indeplineste orice alte atributii care deriva din legislatia in vigoare, precum si din statutul societatii.
    Consiliul imputernicitilor se intruneste in prezenta a 3/4 din numarul total si hotaraste valabil cu votul a jumatate plus unu din numarul total, daca hotaraste in probleme de competenta adunarii generale ordinare a actionarilor si in prezenta a 4/5 si votul a 3/4 din membri, daca hotaraste in probleme de competenta adunarii generale extraordinare a actionarilor.
    Retribuirea se face in tantieme, reprezentand cote procentuale din beneficiu, in conditiile stabilite de guvern.
    Consiliul imputernicitilor statului isi va inceta activitatea pe data constituirii adunarii generale a actionarilor.

    CAP. 5
    Consiliul de administratie

    Art. 20
    Organizare
    Societatea este administrata de catre un Consiliu de administratie format din 9 persoane alese de adunarea generala a actionarilor pe o perioada de 4 ani, cu posibilitatea de a fi realese pe noi perioade de 4 ani, care pot avea calitatea de actionari.
    Cand se creeaza un loc vacant in consiliul de administratie, adunarea generala a actionarilor alege un nou administrator, pentru ocuparea acestuia.
    Pana la transmiterea actiunilor din proprietatea statului catre terte persoane fizice sau juridice, Consiliul de administratie al societatii comerciale va fi numit de Consiliul imputernicitilor statului cu acordul Ministerului Agriculturii si Alimentatiei.
    Consiliul de administratie este condus de un presedinte.
    Consiliul de administratie se intruneste la sediul societatii ori de cate ori este necesar, la convocarea presedintelui sau a 1/3 din numarul membrilor sai si ia decizii cu majoritate simpla de voturi din numarul total al membrilor consiliului. El este prezidat de presedinte, iar in lipsa acestuia de unul din administratori, desemnat de presedinte. Presedintele numeste un secretar fie dintre membrii consiliului, fie din afara acestuia.
    Dezbaterile consiliului de administratie au loc conform ordinii de zi stabilite pe baza proiectului comunicat de presedinte cu cel putin 15 zile inainte. Acestea se consemneaza in procesul-verbal al sedintei si se inscriu intr-un registru sigilat si parafat de presedintele consiliului de administratie. Procesul-verbal se semneaza de persoana care a prezidat sedinta si de secretar.
    Consiliul de administratie poate delega o parte din atributiile sale unui comitet de directie compus din membri alesi dintre administratori.
    Presedintele indeplineste si functia de director, calitate in care conduce si comitetul de directie, asigurand conducerea curenta a societatii, aducerea la indeplinire a hotararilor adunarii generale si ale consiliului de administratie.
    In relatiile cu tertii, societatea este reprezentata de catre presedintele consiliului de administratie pe baza si in limitele imputernicirilor date de adunarea generala a actionarilor sau, in lipsa lui, de catre unul din administratori, desemnat de consiliu.
    Membrii consiliului de administratie vor putea exercita orice act care este legat de administrarea societatii si in interesul acesteia, in limita drepturilor care li se confera.
    Presedintele consiliului de administratie este obligat sa puna la dispozitia actionarilor si comisiei de cenzori, la cererea acestora, toate documentele societatii.
    Presedintele si ceilalti membri ai consiliului de administratie si directorii raspund fata de societate pentru prejudiciile rezultate din faptele lor ilicite, pentru abaterile de la statut si pentru greseli in administrarea societatii.
    Art. 21
    Consiliul de administratie are urmatoarele atributii:
    a) angajeaza si concediaza personalul;
    b) stabileste indatoririle si imputernicirile personalului societatii pe compartimente;
    c) aproba incheierea de contracte de inchiriere (luarea sau darea cu chirie), pe baza hotararii adunarii generale ordinare a actionarilor;
    d) stabileste tactica si strategia de marketing, de cercetare si dezvoltare, de asigurare a calitatii si de protectie a mediului;
    e) supune anual adunarii generale a actionarilor, in termen de 60 de zile de la incheierea exercitiului economic financiar, raportul cu privire la activitatea societatii, bilantul si contul de beneficii si pierderi pe anul precedent, precum si proiectul de buget al societatii pe anul urmator;
    f) rezolva orice alte probleme stabilite de adunarea generala a actionarilor.

    CAP. 6
    Gestiune. Comisia de cenzori

    Art. 22
    Gestiunea societatii este controlata de actionari si de comisia de cenzori, aleasa in conditiile legii de adunarea generala a actionarilor si este formata din 3 membri care nu pot avea o alta functie in societate si din tot atatia supleanti.
    In perioada in care statul este actionar unic, cenzorii sunt reprezentanti ai Ministerului Finantelor.
    Art. 23
    Pentru a putea exercita dreptul de control actionarilor si comisiei de cenzori li se vor prezenta, la cerere, date cu privire la activitate, situatia patrimoniului, a beneficiilor si a pierderilor.
    Art. 24
    Comisia de cenzori are urmatoarele atributii:
    a) in cursul exercitiului financiar verifica gospodarirea fondurilor fixe si a mijloacelor circulante, a portofoliului de efecte, casa si registrele de evidenta contabila si informeaza consiliul de administratie asupra neregulilor constatate;
    b) la incheierea exercitiului financiar controleaza exactitatea inventarului, a documentelor si informatiilor prezentate de consiliul de administratie asupra fondurilor societatii, a bilantului si a contului de beneficii si pierderi, prezentand adunarii generale a actionarilor un raport scris prin care se propune aprobarea sau modificarea bilantului si a contului de beneficii si pierderi;
    c) la lichidarea societatii controleaza operatiunile de lichidare;
    d) prezinta adunarii generale a actionarilor punctul de vedere privind propunerile de reducere a capitalului social.
    Atributiile comisiei de cenzori se completeaza si cu alte obligatii prevazute de lege.
    Art. 25
    Comisia de cenzori se intruneste la sediul societatii si ia decizii in unanimitate. Daca nu se realizeaza unanimitatea, raportul cu divergente se inainteaza adunarii generale a actionarilor.
    Comisia de cenzori poate convoca adunarea generala a actionarilor in situatia in care capitalul s-a diminuat cu mai mult de 10%.

    CAP. 7
    Activitatea societatii

    Art. 26
    Exercitiul economic financiar incepe la 1 ianuarie si se incheie la 31 decembrie al fiecarui an. Primul exercitiu financiar incepe la data constituirii societatii.
    Art. 27
    Societatea va tine evidenta contabila in lei si va intocmi anual bilantul si contul de profit si pierderi pe baza normelor metodologice elaborate de Ministerul Finantelor.
    Bilantul contabil anual si contul de profit si pierderi se supun aprobarii Ministerului Finantelor si se publica in Monitorul Oficial, Partea a III-a.
    Art. 28
    Profitul societatii se stabileste prin bilantul aprobat de adunarea generala a actionarilor.
    Plata profitului cuvenit actionarilor se face de societate in conditiile legii.
    In cazul inregistrarii de pierderi partile se obliga sa analizeze cauzele si sa ia masuri de recuperare.
    Art. 29
    Nivelul salariilor pentru personalul societatii pe categorii de calificare si functii se stabileste si poate fi modificat de catre adunarea generala a actionarilor, in functie de studii si munca efectiv prestata, cu respectarea limitei minime de salarizare prevazute de lege.
    Drepturile si obligatiile personalului societatii se stabilesc de consiliul de administratie.
    Drepturile salariale se stabilesc prin negocieri, la nivelul societatii si se inscriu in contractul colectiv de munca, incheiat conform prevederilor legale.
    Drepturile salariale individuale se stabilesc prin contracte individuale, tinand seama de prevederile contractului colectiv de munca.
    Art. 30
    Consiliul de administratie stabileste in conditiile legii modul de amortizare a fondurilor fixe.

    CAP. 8
    Modificarea formei juridice, dizolvarea, litigii

    Art. 31
    Societatea va putea fi transformata in alta forma de societate prin hotararea adunarii generale extraordinare a actionarilor.
    Atata timp cat societatea va avea capital integral de stat, ea va putea fi transformata numai cu aprobarea organului care a infiintat-o.
    Art. 32
    Societatea se dizolva in situatia:
    a) imposibilitatii realizarii obiectului social;
    b) pierderii a jumatate din capitalul social, daca adunarea generala a actionarilor nu decide completarea acestuia sau reducerea lui la suma ramasa;
    c) reducerii numarului de actionari sub 5, timp de 6 luni;
    d) hotararii adunarii generale a actionarilor in acest sens.
    Art. 33
    In caz de dizolvare societatea va fi lichidata.
    Lichidarea societatii se va face dupa procedura prevazuta de lege.
    Art. 34
    Litigiile sociale cu persoane fizice sau juridice romane sunt de competenta instantelor judecatoresti de drept comun.
    Litigiile aparute din raporturile contractuale dintre societate si persoane fizice romane pot fi solutionate si prin arbitraj, potrivit legii.
    Art. 35



SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 1325/1990

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 1325 din 1990
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 1325/1990
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu