E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a fost modificat de niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 1138 din 15 noiembrie 2000

pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 628/2000 privind aprobarea Acordului dintre Guvernul Romaniei (Beneficiarul) si Statele Unite ale Americii actionand prin intermediul Agentiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (A.S.U.D.I.), pentru promovarea revigorarii economice si sustinerea Programului de asistenta pentru ajutorarea copiilor orfani si cu handicap, in valoare de 14,0 milioane dolari S.U.A.

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 614 din 29 noiembrie 2000


SmartCity3


    In temeiul prevederilor art. 107 din Constitutia Romaniei,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    Art. 1
    Hotararea Guvernului nr. 628/2000 privind aprobarea Acordului dintre Guvernul Romaniei (Beneficiarul) si Statele Unite ale Americii actionand prin intermediul Agentiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (A.S.U.D.I.), pentru promovarea revigorarii economice si sustinerea Programului de asistenta pentru ajutorarea copiilor orfani si cu handicap, in valoare de 14,0 milioane dolari S.U.A., publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 342 din 21 iulie 2000, se modifica dupa cum urmeaza:
    1. Articolul 2 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 2
    Valoarea in lei a resurselor aferente promovarii revigorarii economice si sustinerii Programului de asistenta pentru ajutorarea copiilor orfani si cu handicap se determina pe baza cursului de schimb leu/dolar S.U.A., comunicat de Banca Nationala a Romaniei, in vigoare la data platii la extern a sumelor aprobate de Guvernul Statelor Unite ale Americii, mai putin comisioanele bancare si cheltuielile de audit, conform acordului."
    2. Articolul 3 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 3
    Resursele in lei stabilite conform art. 2 se vireaza la bugetul de stat, capitolul de venituri bugetare "Donatii si sponsorizari", subcapitolul "Donatii", din capitolele de cheltuieli bugetare "Dobanzi aferente datoriei publice si alte cheltuieli" si, respectiv, "Alte actiuni", art. "Plati de dobanzi si comisioane ale bugetului Ministerului Finantelor - Actiuni generale" in cazul resurselor bugetare si din contul general curent al trezoreriei statului, in cazul varsamintelor efectuate de agentii economici.
    Art. 2
    Hotararea Guvernului nr. 628/2000, cu modificarile aduse prin prezenta hotarare, va fi republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

                  PRIM-MINISTRU
            MUGUR CONSTANTIN ISARESCU

                       Contrasemneaza:
                       Ministrul finantelor,
                       Decebal Traian Remes

                       p. Ministru de stat,
                       ministrul afacerilor externe,
                       Eugen Dijmarescu,
                       secretar de statSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 1138/2000

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 1138 din 2000
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu