Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 111 din 27 februarie 1995

privind constituirea si functionarea Comisiei de elaborare a Strategiei nationale de pregatire a aderarii Romaniei la Uniunea Europeana

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 42 din  6 martie 1995


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Se constituie Comisia de elaborare a Strategiei nationale de pregatire a aderarii Romaniei la Uniunea Europeana.
    Art. 2
    (1) Din comisie fac parte personalitati ale vietii publice, ale stiintei si cercetarii, specialisti din economie si din alte domenii ale societatii, institutii si persoane care doresc sa participe cu contributii proprii la lucrarile acesteia, inclusiv din randul organizatiilor patronale, sindicatelor si organismelor neguvernamentale.
    (2) Din comisie mai fac parte experti desemnati de partidele politice parlamentare.
    (3) La solicitarea comisiei, ministerele, celelalte autoritati ale administratiei publice centrale si prefecturile, precum si misiunile diplomatice ale Romaniei in strainatate vor elabora, dupa caz, strategii sectoriale, programe de ramura, analize si studii de fundamentare necesare realizarii Strategiei nationale de pregatire a aderarii Romaniei la Uniunea Europeana si vor pune la dispozitie datele si informatiile necesare.
    Art. 3
    (1) In lucrarile  sale, comisia va utiliza studiile de restructurare si retehnologizare, strategiile si elaborarile realizate de institutii guvernamentale, de cercetare si invatamant, fundatii stiintifice, banci, asociatii patronale si profesionale, sindicate.
    (2) Pornind de la Strategia dezvoltarii economiei si societatii romanesti, precum si de la Strategia Uniunii Europene de pregatire a aderarii tarilor asociate, comisia va urmari sa incurajeze diversitatea opiniilor si punctelor de vedere formulate si, in acest context, sa asigure realizarea unui consens privind liniile de baza ale strategiei integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, inclusiv recomandari si variante alternative de transpunere a acesteia in practica.
    (3) Pe parcursul elaborarii Strategiei nationale de pregatire a aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, comisia va consulta experti ai statelor membre si ai Comisiei Europene.
    Art. 4
    Comisia isi desfasoara activitatea in deplina independenta de conceptie si opinie, pe baza programelor de activitate proprii.
    Art. 5
    In functia de presedinte al comisiei se numeste domnul academician Tudorel Postolache.
    Art. 6
    Comisia are un consiliu stiintific, condus direct de presedintele Comisiei de elaborare a Strategiei nationale de pregatire a aderarii Romaniei la Uniunea Europeana.
    Art. 7
    Comisia are un aparat de lucru asigurat de specialisti din cadrul Consiliului pentru Coordonare, Strategie si Reforma Economica, Secretariatului General al Guvernului, Departamentului pentru Integrare Europeana, Departamentului pentru Administratie Publica Locala, Comisiei Nationale de Prognoza, Comisiei Nationale pentru Statistica, precum si reprezentanti desemnati de ministere si alte organisme centrale si locale.
    Art. 8
    Comisia va informa, periodic, asupra stadiului elaborarii strategiei si va prezenta, in cursul lunii iunie 1995, sinteza lucrarilor efectuate.
    Art. 9
    Cheltuielile legate de organizarea, functionarea si activitatea specifica a comisiei se asigura din bugetul Secretariatului General al Guvernului, care, in functie de necesitati, poate fi suplimentat din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului.

              PRIM-MINISTRU
            NICOLAE VACAROIU

                    Contrasemneaza:
                    Ministru de stat,
                    presedintele Consiliului
                    pentru Coordonare,
                    Strategie si Reforma
                    Economica,
                    Mircea Cosea

                    Ministru de stat,
                    ministrul muncii si
                    protectiei sociale,
                    Dan Mircea Popescu

                    Ministru de stat,
                    ministrul finantelor,
                    Florin Georgescu

                    Ministru de stat,
                    ministrul afacerilor externe,
                    Teodor Viorel MelescanuSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 111/1995

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 111 din 1995
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 106 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Avem garanția că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Legea 198 2017
    Sunt Alexander Magnus, un împrumutat privat și legitim. Căutați un împrumut de afaceri, împrumut de Crăciun, împrumuturi personale, credite ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare negarantate, garanție, capital de risc etc. ... Sau pur și simplu refuzați un împrumut de la o bancă sau instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Sunteți soluțiile potrivite pentru credit! Oferim împrumuturi întreprinderilor și persoanelor fizice cu o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut urgent și garantat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail astăzi Via: alexandermagnus.loan@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Trebuie să plătiți împrumuturile datoriei lor sau să vă achitați facturile sau să începeți o afacere plăcută? Aveți un scor de credit scăzut și vă va fi greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau finanțare din orice motiv, cum ar fi: a) Împrumut personal, extinderea afacerii, b) Înființarea afacerii, educație, c) Consolidarea datoriilor, d) Împrumuturi cu bani grei Oferim împrumut la o rată a dobânzii redusă de 3% și cu garanție și nu Garanție, oferim împrumuturi personale, împrumuturi de consolidare a datoriilor, risc capital Capital, împrumut de afaceri, împrumut pentru educație, ipotecă sau Împrumuturi pentru orice motiv". Cu toate acestea, metoda noastră oferă posibilitatea de a specifica valoarea împrumutului necesar și, de asemenea, durata pe care o puteți permite, vă oferă o șansă reală de a obține fondurile de care aveți nevoie! Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți care susțin această cerere. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite. Ne străduim să lăsăm o impresie pozitivă de durată prin depășirea așteptărilor clienților mei în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai înaltă calitate. E-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Vizitați-ne la: www.midlandcreditonline.com
ANONIM a comentat Decretul 460 2020
    Mi-am luat deja cardul ATM programat și gol pentru a retrage zilnic 5.500 USD timp de șase luni. Sunt atât de fericit de acest lucru, deoarece l-am primit pe al meu săptămâna trecută și l-am folosit pentru a obține deja 33.000 de dolari. Georg Bednorz Hackers dă cărțile pentru a ajuta pe cei săraci și nevoiași, deși este ilegal, dar este ceva drăguț și el nu este ca alte escrocherii care pretind că au cărțile ATM goale. Nimeni nu este prins când folosește cardul. primește-l pe al tău de la Georg Bednorz Hackers astăzi! Trimiteți un e-mail la georgbednorzhackers@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj text / WhatsApp prin +1 (262) 355-8285
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? . Acordăm împrumuturi legitime persoanelor serioase sau firmelor de afaceri care au nevoie de împrumuturi. Suntem o firmă de împrumut înregistrată, care este pregătită să satisfacă nevoile persoanelor care aspiră să fie mai mari în prima linie a acumulării de capital. Împrumuturile noastre sunt oferite la o rată a dobânzii subvenționată, care este favorabilă tuturor cetățenilor din întreaga lume și din diferite țări. .Suntem pregătiți să vorbim cu dvs. despre cum vă putem satisface nevoile financiare. Dacă sunteți interesați de această ofertă extraordinară, contactați-ne astăzi pentru un împrumut urgent. Aveți o idee de afaceri, dar nu aveți finanțe, aveți un istoric de credit slab, solicitați soluții pentru soluționarea problemei dvs. așteptați răspunsul dvs. urgent la acest AD sau trimiteți-ne un e-mail la: (midland.credit2@gmail.com) Imprumuturi personale Împrumuturi pe zi Finanțarea vehiculelor Imprumut pentru casa Consilierea datoriei Împrumut de afaceri Împrumut de student Împrumut de consolidare Împrumut medical De asemenea, sunt disponibile asigurări de viață / proprietate. Contactați-ne astăzi la adresa de e-mail :( midland.credit2@gmail.com) Pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Legea 198 2017
    Sunteţi în nevoie de un împrumut rapid şi urgent cu o rată a dobânzii relativ scăzută la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite acasă, credite auto, student credite, credite de consolidare a datoriilor etc indiferent de scorul de credit. Suntem garantați că vom oferi servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de creditare, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail:(midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară în schimbare.
ANONIM a comentat Ordin 400 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 535 1945
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu