Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 1092 din 12 octombrie 1990

privind aplicarea preturilor de livrare la energia electrica, energia termica, carburanti si lubrifianti

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 115 din 23 octombrie 1990


SmartCity3


    In aplicarea prevederilor Hotararii guvernului nr. 1051/1990,

    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Incepand cu 1 octombrie 1990 toti agentii economici vor plati pentru energia electrica tarifele prevazute in anexa la prezenta hotarare pentru puterea activa maxima si pentru energia electrica consumata in orele de varf, care se vor adauga la preturile de livrare aprobate prin Hotararea guvernului nr. 1051/1990.
    Art. 2
    Pretul de livrare al energiei termice, de 220 lei/gcal, aprobat prin Hotararea guvernului nr. 1051/1990 include si cheltuielile de transport in limita maxima de 15 lei/gcal, precum si cheltuielile de distributie in limita maxima de 41 lei/gcal.
    Pentru energia termica livrata de catre alti agenti economici decat cei ai Departamentului energiei electrice se vor practica preturile legale in vigoare la data de 1 octombrie 1990, in conditiile in care acestea sunt mai mari decat pretul de 220 lei/gcal.
    Art. 3
    Ministerul Lucrarilor Publice, Transporturilor si Amenajarii Teritoriului - Departamentul transporturilor va stabili impreuna cu Ministerul Finantelor - Departamentul pentru prognoza, urmarirea si liberalizarea preturilor noi tarife la transporturile de marfuri, pentru acoperirea influentelor modificarii preturilor la energie, combustibili si lubrifianti conform Hotararii guvernului nr. 1051/1990, care nu au putut fi eliminate pe seama masurilor proprii luate in domeniul rationalizarii consumurilor. Tarifele astfel stabilite se vor aplica tuturor beneficiarilor de transport de marfuri din economie.
    Pentru transporturile de marfuri efectuate pentru aprovizionarea retelei comerciale din mediul urban si rural, precum si pentru transporturile catre bazele de receptie ale produselor agricole din recolta anului 1990, diferentele rezultate din cresterea preturilor la carburanti, respectiv a tarifelor la transport, se acopera de la bugetul de stat pe baza de documente justificative verificate de organele financiar-bancare.
    Art. 4
    Pentru transportul regulat de calatori, diferentele din aplicarea noilor preturi la energie, carburanti si lubrifianti, potrivit Hotararii guvernului nr. 1051/1990, se vor acoperi de la bugetul de stat pe baza de documente justificative verificate de organele financiar-bancare.
    Pentru inchirierea unor mijloace de transport calatori la diferiti agenti economici, pe baza de comanda, se vor stabili noi tarife cu influentele rezultate din aplicarea prevederilor Hotararii guvernului nr. 1051/1990, prin ordine ale departamentelor ce detin astfel de mijloace de transport.
    Art. 5
    Ministerul Agriculturii si Alimentatiei impreuna cu Ministerul Finantelor - Departamentul pentru prognoza, urmarirea si liberalizarea preturilor vor stabili noi tarife pentru lucrarile de mecanizare in agricultura, care se vor practica catre toti beneficiarii de astfel de lucrari, indiferent de forma de proprietate, incepand cu data de 1 octombrie 1990, pentru lucrarile aferente anului agricol 1991.
    Pentru lucrarile agricole ramase de executat pentru anul agricol 1990, diferentele de tarif se suporta de la bugetul de stat pe baza de documente justificative, intocmite de catre statiunile pentru mecanizarea agriculturii si unitatile agricole de stat, verificate de organele financiar-bancare.

                            PRIM-MINISTRU
                             PETRE ROMAN

    ANEXA 1

                         LISTA
tarifelor pentru puterea activa maxima si pentru energia electrica activa consumata in orele de varf
------------------------------------------------------------------------------
 Nr.           Denumirea produsului                     U.M.         Tarif
 crt.                                                              -lei/U.M.-
------------------------------------------------------------------------------
 1. Energie electrica activa consumata in orele de
    varf de catre toti agentii economici care au
    aparate de masurare pentru putere si pentru
    energie                                             Mwh           1050,0
 2. Putere activa maxima la varf                        Mw             840,0
                                                       anual
 3. Energie electrica activa consumata in orele de
    varf de catre toti agentii economici care au
    aparate de masurare numai pentru energie            Mwh           1755,0
 4. Energie electrica activa consumata de catre toti
    agentii economici care nu au aparate de masurare
    sau in stare de functionare                         Mwh            800,0
                                                                            

                                                        


SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 1092/1990

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 1092 din 1990
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Trebuie să plătiți împrumuturile datoriei lor sau să vă achitați facturile sau să începeți o afacere plăcută? Aveți un scor de credit scăzut și vă va fi greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau finanțare din orice motiv, cum ar fi: a) Împrumut personal, extinderea afacerii, b) Înființarea afacerii, educație, c) Consolidarea datoriilor, d) Împrumuturi cu bani grei Oferim împrumut la o rată a dobânzii redusă de 3% și cu garanție și nu Garanție, oferim împrumuturi personale, împrumuturi de consolidare a datoriilor, risc capital Capital, împrumut de afaceri, împrumut pentru educație, ipotecă sau Împrumuturi pentru orice motiv". Cu toate acestea, metoda noastră oferă posibilitatea de a specifica valoarea împrumutului necesar și, de asemenea, durata pe care o puteți permite, vă oferă o șansă reală de a obține fondurile de care aveți nevoie! Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți care susțin această cerere. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite. Ne străduim să lăsăm o impresie pozitivă de durată prin depășirea așteptărilor clienților mei în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai înaltă calitate. E-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Vizitați-ne la: www.midlandcreditonline.com
ANONIM a comentat Decretul 460 2020
    Mi-am luat deja cardul ATM programat și gol pentru a retrage zilnic 5.500 USD timp de șase luni. Sunt atât de fericit de acest lucru, deoarece l-am primit pe al meu săptămâna trecută și l-am folosit pentru a obține deja 33.000 de dolari. Georg Bednorz Hackers dă cărțile pentru a ajuta pe cei săraci și nevoiași, deși este ilegal, dar este ceva drăguț și el nu este ca alte escrocherii care pretind că au cărțile ATM goale. Nimeni nu este prins când folosește cardul. primește-l pe al tău de la Georg Bednorz Hackers astăzi! Trimiteți un e-mail la georgbednorzhackers@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj text / WhatsApp prin +1 (262) 355-8285
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? . Acordăm împrumuturi legitime persoanelor serioase sau firmelor de afaceri care au nevoie de împrumuturi. Suntem o firmă de împrumut înregistrată, care este pregătită să satisfacă nevoile persoanelor care aspiră să fie mai mari în prima linie a acumulării de capital. Împrumuturile noastre sunt oferite la o rată a dobânzii subvenționată, care este favorabilă tuturor cetățenilor din întreaga lume și din diferite țări. .Suntem pregătiți să vorbim cu dvs. despre cum vă putem satisface nevoile financiare. Dacă sunteți interesați de această ofertă extraordinară, contactați-ne astăzi pentru un împrumut urgent. Aveți o idee de afaceri, dar nu aveți finanțe, aveți un istoric de credit slab, solicitați soluții pentru soluționarea problemei dvs. așteptați răspunsul dvs. urgent la acest AD sau trimiteți-ne un e-mail la: (midland.credit2@gmail.com) Imprumuturi personale Împrumuturi pe zi Finanțarea vehiculelor Imprumut pentru casa Consilierea datoriei Împrumut de afaceri Împrumut de student Împrumut de consolidare Împrumut medical De asemenea, sunt disponibile asigurări de viață / proprietate. Contactați-ne astăzi la adresa de e-mail :( midland.credit2@gmail.com) Pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Legea 198 2017
    Sunteţi în nevoie de un împrumut rapid şi urgent cu o rată a dobânzii relativ scăzută la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite acasă, credite auto, student credite, credite de consolidare a datoriilor etc indiferent de scorul de credit. Suntem garantați că vom oferi servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de creditare, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail:(midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară în schimbare.
ANONIM a comentat Ordin 400 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 535 1945
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 55 2008
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ scăzută cu 3%? Oferim împrumuturi de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi pentru locuințe, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Avem garanția că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de creditare, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistăm la o experiență financiară în schimbare a vieții.
ANONIM a comentat Decretul 931 2017
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 1092/1990
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu