Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 1092 din 12 octombrie 1990

privind aplicarea preturilor de livrare la energia electrica, energia termica, carburanti si lubrifianti

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 115 din 23 octombrie 1990


SmartCity3


    In aplicarea prevederilor Hotararii guvernului nr. 1051/1990,

    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Incepand cu 1 octombrie 1990 toti agentii economici vor plati pentru energia electrica tarifele prevazute in anexa la prezenta hotarare pentru puterea activa maxima si pentru energia electrica consumata in orele de varf, care se vor adauga la preturile de livrare aprobate prin Hotararea guvernului nr. 1051/1990.
    Art. 2
    Pretul de livrare al energiei termice, de 220 lei/gcal, aprobat prin Hotararea guvernului nr. 1051/1990 include si cheltuielile de transport in limita maxima de 15 lei/gcal, precum si cheltuielile de distributie in limita maxima de 41 lei/gcal.
    Pentru energia termica livrata de catre alti agenti economici decat cei ai Departamentului energiei electrice se vor practica preturile legale in vigoare la data de 1 octombrie 1990, in conditiile in care acestea sunt mai mari decat pretul de 220 lei/gcal.
    Art. 3
    Ministerul Lucrarilor Publice, Transporturilor si Amenajarii Teritoriului - Departamentul transporturilor va stabili impreuna cu Ministerul Finantelor - Departamentul pentru prognoza, urmarirea si liberalizarea preturilor noi tarife la transporturile de marfuri, pentru acoperirea influentelor modificarii preturilor la energie, combustibili si lubrifianti conform Hotararii guvernului nr. 1051/1990, care nu au putut fi eliminate pe seama masurilor proprii luate in domeniul rationalizarii consumurilor. Tarifele astfel stabilite se vor aplica tuturor beneficiarilor de transport de marfuri din economie.
    Pentru transporturile de marfuri efectuate pentru aprovizionarea retelei comerciale din mediul urban si rural, precum si pentru transporturile catre bazele de receptie ale produselor agricole din recolta anului 1990, diferentele rezultate din cresterea preturilor la carburanti, respectiv a tarifelor la transport, se acopera de la bugetul de stat pe baza de documente justificative verificate de organele financiar-bancare.
    Art. 4
    Pentru transportul regulat de calatori, diferentele din aplicarea noilor preturi la energie, carburanti si lubrifianti, potrivit Hotararii guvernului nr. 1051/1990, se vor acoperi de la bugetul de stat pe baza de documente justificative verificate de organele financiar-bancare.
    Pentru inchirierea unor mijloace de transport calatori la diferiti agenti economici, pe baza de comanda, se vor stabili noi tarife cu influentele rezultate din aplicarea prevederilor Hotararii guvernului nr. 1051/1990, prin ordine ale departamentelor ce detin astfel de mijloace de transport.
    Art. 5
    Ministerul Agriculturii si Alimentatiei impreuna cu Ministerul Finantelor - Departamentul pentru prognoza, urmarirea si liberalizarea preturilor vor stabili noi tarife pentru lucrarile de mecanizare in agricultura, care se vor practica catre toti beneficiarii de astfel de lucrari, indiferent de forma de proprietate, incepand cu data de 1 octombrie 1990, pentru lucrarile aferente anului agricol 1991.
    Pentru lucrarile agricole ramase de executat pentru anul agricol 1990, diferentele de tarif se suporta de la bugetul de stat pe baza de documente justificative, intocmite de catre statiunile pentru mecanizarea agriculturii si unitatile agricole de stat, verificate de organele financiar-bancare.

                            PRIM-MINISTRU
                             PETRE ROMAN

    ANEXA 1

                         LISTA
tarifelor pentru puterea activa maxima si pentru energia electrica activa consumata in orele de varf
------------------------------------------------------------------------------
 Nr.           Denumirea produsului                     U.M.         Tarif
 crt.                                                              -lei/U.M.-
------------------------------------------------------------------------------
 1. Energie electrica activa consumata in orele de
    varf de catre toti agentii economici care au
    aparate de masurare pentru putere si pentru
    energie                                             Mwh           1050,0
 2. Putere activa maxima la varf                        Mw             840,0
                                                       anual
 3. Energie electrica activa consumata in orele de
    varf de catre toti agentii economici care au
    aparate de masurare numai pentru energie            Mwh           1755,0
 4. Energie electrica activa consumata de catre toti
    agentii economici care nu au aparate de masurare
    sau in stare de functionare                         Mwh            800,0
                                                                            

                                                        


SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 1092/1990

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 1092 din 1990
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 110 2007
    Oferta noastră propusă pentru clienți în noul an este un angajament pozitiv și total, așa că colaborarea cu noi vă oferă maximă asigurare de a obține finanțare pentru că avem un rating A+ în finanțare. Frank Loan Services (FLS) de-a lungul anilor a fost apreciat ca una dintre cele mai bune companii online cu o rată a dobânzii mai ieftină. Dacă aveți nevoie de finanțare, nu ezitați să ne contactați prin telefon (713-389-6778) sau prin e-mail: k.frankloans@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1790 2005
    Salutare tuturor, Este vorba de Greg Sherman Financial Aid Company, o companie de renume cu gajul îndeplinit pentru a oferi împrumuturilor financiare o nouă definiție. Obiectivele noastre au fost întotdeauna să aducem servicii eficiente de împrumut la fiecare ușă a fiecărui solicitant autentic și eligibil, fiind o persoană fizică, companii sau organizații care colaborează din orice parte a lumii care este în căutarea unui împrumut în scop personal, start-up-uri de afaceri. , extinderea afacerii etc. Pentru mai multe întrebări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: gregshermanfinancialaid@gmail.com Mulțumiri, Dept.
ANONIM a comentat Decretul 388 2019
    Salutare tuturor, Este vorba de Greg Sherman Financial Aid Company, o companie de renume cu gajul îndeplinit pentru a oferi împrumuturilor financiare o nouă definiție. Obiectivele noastre au fost întotdeauna să aducem servicii eficiente de împrumut la fiecare ușă a fiecărui solicitant autentic și eligibil, fiind o persoană fizică, companii sau organizații care colaborează din orice parte a lumii care este în căutarea unui împrumut în scop personal, start-up-uri de afaceri. , extinderea afacerii etc. Pentru mai multe întrebări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: gregshermanfinancialaid@gmail.com Mulțumiri, Dept.
ANONIM a comentat Ordin 1103 2019
    O zi buna Aveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Firma de împrumut Bridge Finance este garantată în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2%. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați imediat prin (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Legea 36 1995
    Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM.a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * A doua ipotecă * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com ID NMLS al companiei: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat Decretul 62 2019
    Sunt Marie Reilly, o împrumutată împrumutată privată și legitimă. Ești un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți vreo mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o scară plăcută mică și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumuturi de capital de la băncile locale și alte institutii financiare ?. - Intermediarii / Consultanții / Brokerii sunt bineveniți să aducă clienții lor și sunt protejați 100%. Părțile interesate ar trebui să mă contacteze pentru mai multe informații via: mariereillyfinancialaid@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 118 2010
    povești de adormit copii.statul aruncă bani pe pază gratuită a suprafețelor mici de pădure decât să fie interesat să le cumpere.praf aruncat în ochii opiniei publice privind preocuparea statului pentru păstrarea acestei avuții naționale.
ANONIM a comentat Hotărârea 118 2010
    povești de adormit copii.statul aruncă bani pe pază gratuită a suprafețelor mici de pădure decât să fie interesat să le cumpere.praf aruncat în ochii opiniei publice privind preocuparea statului pentru păstrarea acestei avuții naționale.
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 1092/1990
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu