Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 105 din 9 februarie 2011

privind desfiintarea si reorganizarea unei unitati sanitare publice cu paturi din judetul Dolj aflate în subordinea Ministerului Sanatatii

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 169 din 9 martie 2011In temeiul art. 108 din Constitutia României, republicata, si al art. 174 alin. (1) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare,

Guvernul României adopta prezenta hotarâre.

Art. 1. - (1) Se aproba desfiintarea Centrului de Cardiologie Craiova, unitate sanitara publica cu paturi, cu personalitate juridica, în subordinea Ministerului Sanatatii, cu sediul în municipiul Craiova, bd. Maresal Ion Antonescu nr. 60.

(2)  Centrul de Cardiologie Craiova se reorganizeaza în centru de cardiologie, structura fara personalitate juridica în cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

(3)  Conducerea activitatii Centrului de Cardiologie Craiova se asigura de catre un medic sef centru, în conditiile prevazute de lege, pentru functia de medic sef de sectie.

Art. 2. - Structura organizatorica a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova, rezultata în urma reorganizarii prevazute la art. 1 alin. (2), se aproba prin ordin al ministrului sanatatii, potrivit art. 174 alin. (4) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare, în termen de 30 de zile de la data intrarii în vigoare a prezentei hotarâri.

Art. 3. - (1) Personalul de specialitate medico-sanitar si auxiliar sanitar apartinând Centrului de Cardiologie Craiova se preia de catre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova si se considera transferat.

(2) Personalul tehnic-economic-administrativ si de întretinere apartinând Centrului de Cardiologie Craiova se preia de catre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, cu respectarea normativelor de personal, sau, dupa caz, se redistribuie la alte unitati sanitare si se considera transferat.

Art. 4. - Patrimoniul Centrului de Cardiologie Craiova, stabilit pe baza bilantului contabil de închidere la data predarii-preluarii, însotit de balanta de verificare sintetica, contul de rezultat patrimonial, situatia fluxurilor de trezorerie, conturile de executie întocmite pe fiecare sursa de finantare si celelalte anexe, inclusiv cele care se întocmesc la finele anului, potrivit normelor în vigoare, se preia de catre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, prin protocol de predare-preluare, încheiat în termen de 30 de zile de la data intrarii în vigoare a prezentei hotarâri.

Art. 5. - La data expirarii termenului prevazut la art. 2, se abroga punctul 24 din anexa nr. 2 litera A „Unitati aflate în subordinea Ministerului Sanatatii" punctul II „Unitati finantate integral din venituri proprii din contractele încheiate prin sistemul de asigurari sociale de sanatate" la Hotarârea Guvernului nr. 144/2010 privind organizarea si functionarea Ministerului Sanatatii, publicata în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 139 din 2 martie 2010, cu modificarile si completarile ulterioare.

PRIM-MINISTRU

EMIL BOC

Contrasemneaza:

Ministrul sanatatii,

Cseke Attila

Ministrul muncii, familiei si protectiei sociale,

Ioan Nelu Botis

Ministrul finantelor publice,

Gheorghe Ialomitianu


SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 105/2011

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 105 din 2011
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
ANONIM a comentat Hotărârea 559 1990
    Din păcate această hotărâre prevede incadrarea în grupe indiferent de activitatea desfășurată a celor care lucrează în industria chimică( directori, contabili, economiști) fără deosebire adică un operator chimist este încadrat în grupă la fel ca și directorul. Ținînd cont de anul ”hotărârii” în care revoluția încă se mișca prin intreprinderi este de înțeles..oarecum.
ANONIM a comentat Decizia 589 2006
    La Pucioasa DB nu a fost nici-o revolutie,si totusi orasul este plin de revolutionari,????
ANONIM a comentat Legea 406 2001
     Aceasta lege , este depasita ...nu mai santem in anii '90 cand un candidat la presedentie nu avea unde locui..in zilele noastre , alesii au chiar cate 6 case (unele aducandu-le venituri subtantiale din chirii ) asa ca se impune ca "alesii " nostri sa revada si sa aduca ceva modificari legii , un singur articol ar fi suficient..sa se faca mentiunea ca prevederile nu se aplica celor care detin deja mai mult de 2 spatii..este imoral ca unuia care are peste 2 imobile cu destinatie de locuit sa ii mai dam o vila sau palat si pe cele personale sa le inchirieze
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 105/2011
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu