Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

DECIZIE Nr

DECIZIE   Nr. 6 din 16 iunie 2007

privind radiologia in specialitatea dentara

ACT EMIS DE: COLEGIUL MEDICILOR DENTISTI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 510 din 30 iulie 2007In temeiul art. 6 alin. (1) şi (4) din Ordonanţa Guvernului nr. 124/1998 privind organizarea şi funcţionarea cabinetelor medicale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi al Ordinului ministrului sănătăţii şi familiei nr. 153/2003 pentru aprobarea Normelor metodologice privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea cabinetelor medicale, cu modificările ulterioare, şi ţinând seama de curricula de pregătire universitară a medicului dentist,

Consiliul naţional al Colegiului Medicilor Dentişti din România decide:

Art. 1. - Medicul dentist care posedă autorizaţie de liberă practică, prin curricula universitară, are pregătirea necesară pentru efectuarea şi interpretarea diagnosticului în radiologia dentară, retroalveolară, ortopantomografie, panoramică, teleradiografie şi sistemul radioviziograf, fără a fi nevoie de competenţă suplimentară.

Art. 2. - Cabinetele medicale, indiferent de forma lor de organizare, pot desfăşura activităţi conform art. 1, cu avizarea Comisiei Naţionale pentru Controlul Activităţilor Nucleare şi a Ministerului Sănătăţi Publice.

Art. 3. - La data intrării în vigoare a prezentei decizii, Decizia Consiliului naţional al Colegiului Medicilor Dentişti din România nr. 5/2005 privind radiologia în specialitatea dentară, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 915 din 13 octombrie 2005, se abrogă.

Preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti din România,

Liviu Zetu


SmartCity5

COMENTARII la Decizia 6/2007

Momentan nu exista niciun comentariu la Decizia 6 din 2007
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
Alte acte pe aceeaşi temă cu Decizia 6/2007
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu