Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

Rectificare Nr.- din 11.08.2010

în Cauza Constantin şi Stoian împotriva României, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 169 din 16 martie 2010,
ACT EMIS DE: Curtea Europeana a Drepturilor Omului
ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 568 din 11 august 2010SmartCity1

se fac următoarele rectificări (care nu aparţin Redacţiei „Monitorul Oficial, Partea I“):
la paragraful 8 , în loc de: „...să cunoască...“ se va citi: „...să contacteze...“;

la paragraful 13 , în loc de: „13. Al doilea reclamant a fost depistat la 18 mai 2004, după ce a fost recunoscut pe stradă de Alex 1. Acesta a fost reţinut de poliţie.“ se va citi: „13. Al doilea reclamant a fost prins şi reţinut de poliţie la 18 mai 2004, după ce a fost recunoscut de Alex 1.“;la paragraful 16 , în loc de: „...că nu se mai drogase...“ se va citi: „...că nu mai consumase droguri...“;la paragraful 20 , în loc de: „...droguri periculoase...“ se va citi: „...droguri...“;

la paragraful 27 , în loc de: „...de a se adresa instanţei în temeiul ultimului cuvânt al inculpatului.“ se va citi: „...de a avea ultimul cuvânt.“;

la paragraful 28 , în loc de: „...investigatorul acoperit...“ se va citi: „...investigatorul sub acoperire...“;

la paragraful 36 , în loc de: „36. Având în vedere caracterul similar al cauzelor atât în fapt, cât şi în drept, ...“ se va citi: „36. Având în vedere similarităţile dintre cauze, atât cu privire la

situaţiile de fapt, cât şi cu privire la dreptul aplicabil, ...“;la paragraful 57 , în loc de: „...au putut să conteste în mod eficient...“ se va citi: „...au putut invoca în mod efectiv...“;

la paragraful 58 , în loc de: „...investigatorul acoperit...“ se va citi: „...investigatorul sub acoperire...“;

la paragraful 61 , în loc de: „61. În afară de aceasta, sub rezerva faptului că nu poate trece cu vederea că depoziţiile unui martor în şedinţă publică şi sub jurământ ar trebui întotdeauna să fie prioritare altor declaraţii făcute de acelaşi martor în cursul urmăririi penale, nici măcar atunci când cele două sunt contradictorii (a se vedea Doorson împotriva Olandei, 26 martie 1996, pct. 78, Culegere 1996-II), Curtea nu este convinsă de raţionamentul sumar al curţii de apel pentru a justifica prioritatea acordată declaraţiilor obţinute de procuror. Curtea observă, în special, că bănuielile nutrite de curtea de apel privind lipsa de onestitate a martorilor nu erau justificate de constatările anchetatorilor în această privinţă. Faptul că reclamanţii au fost audiaţi de tribunal şi au avut posibilitatea de a supune martorii unei confruntări la acel moment al procedurii nu schimbă convingerea Curţii în această privinţă.“ se va citi: „61. Mai mult decât atât, chiar dacă Curtea nu poate reţine in abstracto prioritatea ce ar trebui acordată declaraţiilor date de un martor în şedinţă publică şi sub jurământ în raport cu declaraţiile aceluiaşi martor date în cursul urmăririi penale, fie ele şi contradictorii (a se vedea Doorson împotriva Olandei, 26 martie 1996, pct. 78, Culegere 1996-II), totuşi Curtea nu este convinsă de motivarea sumară dată de curtea de apel în justificarea preferinţei pe care a atribuito declaraţiilor date în faţa procurorului. Curtea reţine, în special, faptul că simplele bănuieli ale curţii de apel cu privire la caracterul nesincer al declaraţiilor martorilor nu au fost confirmate de constatările anchetatorilor în această privinţă. Faptul că reclamanţii au fost audiaţi în primă instanţă şi că au avut posibilitatea de a adresa întrebări martorilor în această fază procesuală nu schimbă convingerea Curţii cu privire la acest aspect.“;la paragraful 62 , în loc de: „...solicitarea explicită...“ se va citi: „...solicitarea expresă...“;la paragraful 66 , în loc de: „...să ispăşească...“ se va citi: „...să execute...“.


SmartCity5

COMENTARII la Rectificare -/2010

Momentan nu exista niciun comentariu la Rectificare - din 2010
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
ANONIM a comentat Hotărârea 559 1990
    Din păcate această hotărâre prevede incadrarea în grupe indiferent de activitatea desfășurată a celor care lucrează în industria chimică( directori, contabili, economiști) fără deosebire adică un operator chimist este încadrat în grupă la fel ca și directorul. Ținînd cont de anul ”hotărârii” în care revoluția încă se mișca prin intreprinderi este de înțeles..oarecum.
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu