Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

Protocol Nr.- din 04.11.2015

a Protocolului dintre Ministerul Apărării Naţionale din România şi Ministerul Apărării din Republica Bulgaria privind pregătirea personalului militar şi civil pe bază de reciprocitate, semnat la Sofia la 29 martie 2000
ACT EMIS DE:
ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 545 din 11 iulie 2017SmartCity1

Ministerul Apărării Naţionale din România şi Ministerul Apărării din Republica Bulgaria, denumite în continuare părţi contractante,luând în considerare prevederile Protocolului dintre Ministerul Apărării Naţionale din România şi Ministerul Apărării din Republica Bulgaria privind pregătirea personalului militar şi civil pe bază de reciprocitate, semnat la Sofia la 29 martie 2000, denumit în continuare „Protocol",au convenit să amendeze protocolul după cum urmează: Articolul ITitlul protocolului se va modifica şi va avea următorul conţinut: PROTOCOL între Ministerul Apărării Naţionale din România şi Ministerul Apărării din Republica Bulgaria privind cooperarea în domeniul pregătirii personalului militar şi civil Articolul II(1) La articolul 2 alineatul 1, teza a doua se modifică şi va avea următorul conţinut: Programul de cooperare cuprinde: număr curent, instituţia militară de învăţământ, formele de studii şi denumirea cursului, costurile cursului pentru fiecare participant, data începerii şcolarizării, numărul de locuri, durata studiilor (luni, zile) şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească cursanţii (2) Articolul 3 se modifică şi va avea următorul conţinut:Fiecare parte contractantă va suporta toate cheltuielile implicate de participarea personalului propriu la cursurile organizate în instituţii militare de învăţământ ale celeilalte părţi contractante, conform celor convenite în programul de cooperare. (3) La articolul 4, alineatul 2 se modifică şi va avea următorul conţinut:
(2) Partea contractantă care trimite la studii va asigura prezenţa cursanţilor la pregătire în instituţiile militare de învăţământ, la termenele indicate în programul de cooperare, precum şi întoarcerea cursanţilor din concediu înainte de începerea cursurilor.
(4) La articolul 7, alineatul 1 se elimină, iar alineatele rămase se renumerotează corespunzător.
Articolul III Prezentul protocol de amendare va intra în vigoare la data ultimei notificări prin care părţile contractante se informează reciproc în scris despre îndeplinirea procedurilor legale interne necesare pentru intrarea acestuia în vigoare. Semnat la Bucureşti la 4 noiembrie 2015 şi la Sofia la 14 decembrie 2015, în două exemplare originale, fiecare dintre ele în limbile română, bulgară şi engleză, toate textele fiind egal autentice. În cazul unor diferenţe de interpretare, textul în limba engleză va prevala. PENTRU MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE DIN ROMÂNIA General-maior Marian Tase, Şeful Direcţiei management resurse umane PENTRU MINISTERUL APĂRĂRII DIN REPUBLICA BULGARIA Anton Lastardjiev Şeful Direcţiei resurse umane Documentul este conform cu originalul. Şeful Direcţiei cooperare internaţională în domeniul apărării, colonel Adrian Bulea


SmartCity5

COMENTARII la Protocol -/2015

Momentan nu exista niciun comentariu la Protocol - din 2015
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 94 2014
    Aceasta este pentru a informa publicul larg că în prezent acordăm împrumut persoanelor care au nevoie de ajutor financiar la o rată a dobânzii scăzută de 3%. Dacă sunteți interesat să solicitați un împrumut, contactați-ne pentru mai multe informații prin: E-mail: protonloan2020@hotmail.com Mobil / Whatsapp: +44 (752) 064-7201
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
Alte acte pe aceeaşi temă cu Protocol -/2015
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu