E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDONANTA Nr

ORDONANTA   Nr. 60 din 22 august 2003

privind modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 91/2001 pentru stabilirea coeficientilor de ierarhizare ai soldelor unor functii din structurile Ministerului Apararii Nationale, ale caror state de organizare intra in vigoare in perioada 1 iunie 2001 - 31 decembrie 2003 ca urmare a procesului de reorganizare a Armatei Romaniei

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 616 din 29 august 2003


SmartCity3


    In temeiul art. 107 din Constitutie si al art. 1 pct. VII.2 din Legea nr. 279/2003 privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta.

    Art. 1
    Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 91/2001 pentru stabilirea coeficientilor de ierarhizare ai soldelor unor functii din structurile Ministerului Apararii Nationale, ale caror state de organizare intra in vigoare in perioada 1 iunie 2001 - 31 decembrie 2003 ca urmare a procesului de reorganizare a Armatei Romaniei, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 349 din 29 iunie 2001, aprobata cu modificari prin Legea nr. 52/2002, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 49 din 24 ianuarie 2002, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
    1. Titlul ordonantei de urgenta va avea urmatorul cuprins:
    "ORDONANTA DE URGENTA
pentru stabilirea coeficientilor de ierarhizare ai soldelor unor functii din structurile Ministerului Apararii Nationale, ale caror state de organizare intra in vigoare pana la data de 31 decembrie 2007 ca urmare a procesului de reorganizare a Armatei Romaniei"
    2. Articolul 1 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 1
    In structurile Ministerului Apararii Nationale, supuse procesului de reorganizare, pentru unele functii de maistri militari si subofiteri se pot utiliza, pe langa prevederile cuprinse in anexa nr. 1 lit. A la Legea nr. 138/1999 privind salarizarea si alte drepturi ale personalului militar din institutiile publice de aparare nationala, ordine publica si siguranta nationala, precum si acordarea unor drepturi salariale personalului civil din aceste institutii, cu modificarile si completarile ulterioare, si urmatoarele functii, niveluri de studii si coeficienti de ierarhizare:
________________________________________________________________________________
Nr.  Functia               Gradul militar  Nivelul     Coeficient de ierarhizare
crt.                                       studiilor   -------------------------
                                                                Tip (nivel)
                                                       -------------------------
                                                           I       II     III
________________________________________________________________________________
  1. Functii               Maistru militar    S           3,20    3,15    3,10
     corespunzatoare       principal/
     gradului de maistru   plutonier
     militar principal si  adjutant
     plutonier adjutant    principal
     principal
  2. Functii               Maistru militar    S           2,90    2,85    2,80
     corespunzatoare       clasa I/
     gradului de maistru   plutonier
     militar clasa I si    adjutant
     plutonier adjutant
  3. Functii               Maistru militar    S           2,70    2,65    2,60
     corespunzatoare       clasa a II-a/
     gradului de maistru   plutonier major
     militar clasa a II-a
     si plutonier major
  4. Functii               Maistru militar    M sau       1,50      -       -"
     corespunzatoare       clasa a V-a/    invatamant
     gradului de maistru   sergent         profesional
     militar clasa a V-a
     si sergent
________________________________________________________________________________

    3. Articolul 2 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 2
    (1) Cadrelor militare in activitate numite in functii prevazute cu coeficienti de ierarhizare inferiori ca urmare a reorganizarii structurilor Ministerului Apararii Nationale li se mentin coeficientii de ierarhizare corespunzatori functiilor din care au provenit la momentul primei diminuari a prevederilor din statul de organizare, indiferent de numirile succesive in functii.
    (2) Coeficientul de ierarhizare mentinut in conditiile alin. (1) se acorda pana la data numirii cadrelor militare in activitate intr-o functie prevazuta cu un coeficient de ierarhizare cel putin egal cu cel avut la momentul primei diminuari a functiei."
    4. Dupa articolul 2 se introduce un nou articol, articolul 2^1, cu urmatorul cuprins:
    "Art. 2^1
    (1) Cadrele militare in activitate numite dupa data de 1 iunie 2001 in functii cu coeficient de ierarhizare mai mare decat cel avut si carora li s-a diminuat temporar functia corespunzator gradului detinut beneficiaza de coeficientul de ierarhizare initial al soldei de functie prevazut in statul de organizare.
    (2) Cadrele militare pot fi numite in functii prevazute in statele de organizare cu grade mai mari decat cele pe care le detin, prin diminuarea temporara a functiilor corespunzator gradelor detinute, si beneficiaza de coeficientul de ierarhizare initial al soldei de functie prevazut in statul de organizare.
    (3) Coeficientul de ierarhizare mentinut in conditiile alin. (1) si (2) se acorda pana la data numirii cadrelor militare in activitate intr-o functie prevazuta cu un coeficient de ierarhizare cel putin egal cu cel avut la momentul primei diminuari a functiei."
    5. Dupa articolul 3 se introduce un nou articol, articolul 4, cu urmatorul cuprins:
    "Art. 4
    Solda de functie corespunzatoare coeficientilor de ierarhizare stabiliti in conditiile art. 2 si 2^1 se ia in calcul la stabilirea drepturilor salariale si sociale, acordate potrivit legii."
    Art. 2
    Prevederile art. 2^1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 91/2001, aprobata cu modificari prin Legea nr. 52/2002, introduse prin prezenta ordonanta, se aplica de la data intrarii in vigoare a acestei ordonante.
    Art. 3
    Aplicarea prevederilor prezentei ordonante in anul 2003 se realizeaza din fondurile aprobate Ministerului Apararii Nationale cu aceasta destinatie prin Legea bugetului de stat pe anul 2003 nr. 631/2002.

                  PRIM-MINISTRU
                  ADRIAN NASTASE

                         Contrasemneaza:
                         Ministrul apararii nationale,
                         Ioan Mircea Pascu

                         Ministrul muncii, solidaritatii
                         sociale si familiei,
                         Elena Dumitru

                         Ministrul finantelor publice,
                         Mihai Nicolae TanasescuSmartCity5

COMENTARII la Ordonanţa 60/2003

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordonanţa 60 din 2003
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Stimați solicitanți de împrumut. Te afli în vreo dificultate financiară? Vrei să începi propria afacere? Această companie de împrumut a fost înființată organizații pentru drepturile omului din întreaga lume cu unicul scop de a ajuta cei săraci și oamenii cu dificultăți financiare ale vieții. Dacă doriți să aplicați pentru un împrumut, reveniți la noi cu detaliile de mai jos e-mail: elenanino0007@gmail.com Nume: Suma împrumutului necesară: Durata împrumutului: Numar de telefon mobil: Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze ÎNCREDERE Elena
ANONIM a comentat Legea 127 2017
    Îmi apare că site-ul http://www.legex.ro/VizualizareLege.aspx?var=153691#comentariu, sau cum se numește, este not secure. Adică putem comenta dar ne asumăm riscul informatic. E corect?
ANONIM a comentat Legea 127 2017
    nu cumva ar trebui să fie bizară absența oricărui comentariu la această lege? Totuși este o lege adoptată conform procedurilor regulamentare în vigoare, deci este ea însăși în vigoare. Avem dreptul cel puțin legal de a o comenta.
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu