Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 75 din 26 ianuarie 2004

privind aprobarea documentelor de evidenta a productiei vitivinicole: declaratii de stocuri, declaratii de recolta si declaratii de productie

ACT EMIS DE: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR, APELOR SI MEDIULUI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 79 din 30 ianuarie 2004




    Avand in vedere prevederile art. 60, 61 si art. 111 lit. k) din Normele metodologice de aplicare a Legii viei si vinului in sistemul organizarii comune a pietei vitivinicole nr. 244/2002, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 1.134/2002,
    in temeiul Hotararii Guvernului nr. 739/2003 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului, cu modificarile si completarile ulterioare,

    ministrul agriculturii, padurilor, apelor si mediului emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba documentele-tip pentru evidenta productiei vitivinicole, prevazute in anexele nr. 1, 2, 2a), 3 si 3a)*) care fac parte integranta din prezentul ordin.
------------
    *) Anexele nr. 1, 2, 2a), 3 si 3a) sunt reproduse in facsimil.

    Art. 2
    (1) Persoanele fizice sau juridice care produc, depoziteaza sau comercializeaza produse vitivinicole, dupa caz, au obligatia de a intocmi si de a depune in termen documentele prevazute la art. 1.
    (2) Declaratiile prevazute in anexele nr. 1, 2, 2a), 3 si 3a) se intocmesc in 3 exemplare, dintre care: un exemplar se depune si se inregistreaza la autoritatile publice locale (primarii); un exemplar se depune si se inregistreaza la directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene si a municipiului Bucuresti; un exemplar se pastreaza la declarant.
    Art. 3
    (1) Declaratia de stocuri, cuprinsa in anexa nr. 1, se intocmeste si se depune de catre producatorii, depozitarii si comerciantii de produse vitivinicole, pana la data de 15 august a fiecarui an, pentru productia aflata in stoc la data de 31 iulie a anului in curs.
    (2) Sunt scutiti de intocmirea declaratiei de stocuri detailistii a caror activitate economica consta in vanzarea vinului in cantitati mici, direct catre consumator, cu exceptia celor care utilizeaza depozite specializate sau comercializeaza o cantitate mai mare de 2.500 hl produse vinicole pe an.
    Art. 4
    (1) Producatorii de struguri, persoane fizice sau juridice, intocmesc si depun la sfarsitul campaniei de recoltare, dar nu mai tarziu de termenul limita prevazut pentru depunerea declaratiilor de productie, declaratia de recolta a strugurilor, cuprinsa in anexele nr. 2 si 2a).
    (2) Sunt scutiti sa prezinte aceasta declaratie urmatorii producatori de struguri, persoane fizice sau juridice:
    a) producatorii care detin pana la 0,5 ha suprafata cultivata cu vita de vie, iar intreaga productie obtinuta nu face sub nici o forma obiectul comercializarii;
    b) producatorii vitivinicoli, persoane fizice sau juridice, care isi proceseaza singuri, in propria crama, intreaga productie de struguri.
    Art. 5
    (1) Producatorii de vin sau/si de produse derivate din vin completeaza si depun la sfarsitul campaniei de vinificare, dar nu mai tarziu de data de 10 decembrie a anului in curs, declaratia de productie, conform anexelor nr. 3 si 3a).
    (2) Sunt scutite de intocmirea declaratiei de productie persoanele fizice sau juridice care in urma campaniei de vinificatie obtin o cantitate de vin de pana la 10 hl si care este destinata exclusiv consumului familial.
    (3) Cantitatile de produse vinicole sau de produse derivate din vin, valorificate pana la data intocmirii declaratiei de productie, se vor include in totalul produselor rezultate in urma campaniei de vinificatie.
    (4) Cantitatea de vin ce se include in declaratiile de productie este cantitatea totala obtinuta la incheierea principalei fermentatii alcoolice, inclusiv drojdia de vin.
    Art. 6
    (1) Directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene si a municipiului Bucuresti verifica, prin organele lor specializate, respectiv Inspectia de Stat pentru Controlul Tehnic Vitivinicol, corectitudinea intocmirii si respectarii termenelor de depunere si inregistrare a documentelor prevazute la art. 1.
    (2) Pentru nedepunerea in termen sau pentru inscrierea eronata ori incompleta a datelor in continutul declaratiilor prevazute la art. 1 organele imputernicite vor aplica sanctiunile prevazute in Legea viei si vinului in sistemul organizarii comune a pietei vitivinicole nr. 244/2002 sau in alte acte normative in vigoare.
    Art. 7
    Informatiile cuprinse in anexele nr. 1, 2, 2a), 3 si 3a) vor fi centralizate de catre directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene si a municipiului Bucuresti si vor fi transmise Ministerului Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului, in termen de 30 de zile de la data expirarii termenelor de depunere.
    Art. 8
    Prezentul ordin se va publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

                         p. Ministrul agriculturii,
                       padurilor, apelor si mediului,
                                 Petre Daea,
                              secretar de stat

    ANEXA 1

    DECLARATIA DE STOCURI DE VINURI
    SI MUSTURI LA 15 AUGUST 200...

    A. Datele declarantului:           B. Datele cramei sau depozitul unde se
                                          afla stocul
    CNP/CUI .........................
    Licenta serie ...................  Nume si prenume/denumire ...............
    Nume si prenume/Denumire ........  Localitate .............................
    Domiciliu .......................  Judet ..................................
    Localitate ......................  Tel./fax ...............................
    Tel./fax ........................

 ______________________________________________________________________________
|                     Produse                | UM | Total | Rosu/ | Alb | Obs. |
|                                            |    |       | roze  |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| I. VINURI                                  |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| A) Vinuri imbuteliate                      |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1. Vin de masa                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 2. Vin de calitate cu indicatie            |    |       |       |     |      |
| geografica (VS)                            | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 3. Vin de calitate cu denumire de origine  | hl |       |       |     |      |
| controlata din care pe soiuri, sortiment:  |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 4. Alte vinuri (spumoase, spumante,        | hl |       |       |     |      |
| speciale)                                  |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
|                            TOTAL           |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| B) Vinuri vrac (stocuri proprii)           |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1. Vin de masa                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 2. Vin de calitate cu indicatie            |    |       |       |     |      |
| geografica (VS)                            | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 3. Vin de calitate cu denumire de origine  | hl |       |       |     |      |
| controlata din care pe soiuri, sortiment:  |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 4. Alte vinuri                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
|                            TOTAL           |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| C) Vinuri in custodie                      |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1. Vin de masa                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 2. Vin de calitate cu indicatie            |    |       |       |     |      |
| geografica (VS)                            | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 3. Vin de calitate cu denumire de origine  | hl |       |       |     |      |
| controlata din care pe soiuri, sortiment:  |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 4. Alte vinuri                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
|                            TOTAL           |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| II. MUSTURI DE STRUGURI                    |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1.1 Must concentrat                        | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1.2 Must concentrat rectificat             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
|                            TOTAL           |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|

            Data                     Semnatura si stampila declarantului
       ..............                ...................................

    ANEXA 2

                     DECLARATIE DE RECOLTA A STRUGURILOR

    Semnificatia coloanelor din tabelul de mai jos este urmatoarea:
    R - Rosu/Roze
    A - Alb
    D - Alte destinatii* (q, hl)
 ______________________________________________________________________________
|   Declarant:    |     |           |           Destinatia strugurilor         |
|CNP (CUI) .......|     |           |__________________________________________|
|.................|Supr.|Cantitatea |Vinificare|Vinificati la|Vanduti unui | D |
|Nume si prenume/ |vii  |de struguri| proprie  |  alt agent  |   agent     |   |
|Denumire ........|pe   |recoltata  |   (q)    |  economic*  |  economic*  |   |
|.................|rod. |   (q)     |          |_____________|_____________|   |
|.................|(ha) |           |          |Struguri|Must|Struguri|Must|   |
|Adresa           |     |           |          |  (q)   |(hl)|  (q)   |(hl)|   |
|(Sediul) ........|     |___________|__________|________|____|________|____|   |
|.................|     |  R  |  A  |  R  |  A |  R | A | R|A|  R | A | R|A|   |
|.................|     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|Tel./Fax ........|     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|Supr. plant.     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|viticole ..... ha|     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|d. c. soiuri     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru struguri  |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|de masa ..... ha |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
|1. Plantatii     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru vin de    |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|masa             |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
|2. Plantatii     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru vin de    |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|calitate         |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|superioara cu    |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|indicatie        |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|geografica       |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
|3. Plantatii     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru vin cu    |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|denumire de      |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|origine          |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|controlata din   |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|care pe soiuri,  |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|sortiment:       |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|-                |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|-                |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|-                |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
|4. Plantatii     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru alte      |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|vinuri           |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
    * Nominalizarea agentilor economici la care s-a vinificat si a agentilor economici la care s-au vandut struguri si/sau must se prezinta in anexa 2a).

            Data                    Semnatura si stampila declarantului
         ..........                 ...................................

    ANEXA 2a)
    la declaratia de recolta

                                   SITUATIA
agentilor economici care au vinificat sau vandut struguri si/sau musturi

    Semnificatia coloanelor din tabelul de mai jos este urmatoarea:
    A - Alb
    R - Rosu/Roze
 ______________________________________________________________________________
| BENEFICIARI |                     Natura produselor                     |Obs.|
|             |___________________________________________________________|    |
|             |        Struguri pentru:     |         Must pentru:        |    |
|             |               (q)           |              (hl)           |    |
|             |_____________________________|_____________________________|    |
|             |Vin de |Vin de    |Vin de    |Vin de |Vin de    |Vin de    |    |
|             |masa   |calitate  |calitate  |masa   |calitate  |calitate  |    |
|             |       |cu        |cu        |       |cu        |cu        |    |
|             |       |indicatie |denumire  |       |indicatie |denumire  |    |
|             |       |geografica|de        |       |georgafica|de        |    |
|             |       |          |origine   |       |          |origine   |    |
|             |       |          |controlata|       |          |controlata|    |
|_____________|_______|__________|__________|_______|__________|__________|____|
|             | A | R |  A  |  R |   A |  R | A | R |  A  |  R |   A |  R |    |
|_____________|___|___|_____|____|_____|____|___|___|_____|____|_____|____|____|
|I. Agenti    |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|economici la |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|care s-au    |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|vinificat    |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|struguri sau |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|must:        |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|_____________|___|___|_____|____|_____|____|___|___|_____|____|_____|____|____|
|II. Agenti   |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|economici la |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|care s-au    |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|vandut       |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|struguri sau |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|must:        |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|_____________|___|___|_____|____|_____|____|___|___|_____|____|_____|____|____|

             Data                 Semnatura si stampila declarantului
         ............             ...................................

    ANEXA 3

    DECLARATIA DE PRODUCTIE - Campania de vinificatie 200..

    Semnificatia coloanelor din tabelul de mai jos este urmatoarea:
    A - Vin de masa
    B - Must
    C - Must concentrat
    D - Must concentrat rectificat
    E - Alte vinuri
    F - Alb
    G - Rosu/Roze

    A. Datele declarantului:               B. Datele cramei
    CNP/CUI ..........................
    Nume si prenume/denumire .........     Nume si prenume/denumire ..........
    ..................................     ...................................
    Domiciliu ........................     Localitate ........................
    Localitate .......................     Judet .............................
    Tel./fax .........................     Tel./fax ..........................
    Suprafata viticola detinuta ... ha     Licenta serie ....... nr. .........
                                           Nr. Autorizatie producere vin DOC*
                                           ...................................

 ______________________________________________________________________________
|Categoria|UM|       Provenienta*       |         Productia obtinuta          |
|de       |  |___________________________|_____________________________________|
|produse  |  |Prod.  |Achizitii|Achizitii| A |Vin de    |Vin de    |B |C |D |E |
|utilizate|  |proprie|persoane |persoane |   |calitate  |calitate  |  |  |  |  |
|ca       |  |       |fizice   |juridice |   |cu        |cu        |  |  |  |  |
|materie  |  |       |         |         |   |indicatie |denumire  |  |  |  |  |
|prima    |  |       |         |         |   |geografica|de origine|  |  |  |  |
|         |  |       |         |         |   |   (VS)   |controlata|  |  |  |  |
|         |  |       |         |         |   |          |  DOC*   |  |  |  |  |
|         |  |       |         |         |   |          |          |  |  |  |  |
|         |  |       |         |         | hl|    hl    |    hl    |hl|hl|hl|hl|
|         |  |       |         |         |___|__________|__________|__|__|__|__|
|         |  |       |         |         |F|G|  F  |  G |  F  |  G |  |  |  |  |
|_________|__|_______|_________|_________|_|_|_____|____|_____|____|__|__|__|__|
|STRUGURI |q |       |         |         | | |     |    |     |    |  |  |  |  |
|_________|__|_______|_________|_________|_|_|_____|____|_____|____|__|__|__|__|
|MUST     |hl|   x   |         |         | | |     |    |     |    |  |  |  |  |
|_________|__|_______|_________|_________|_|_|_____|____|_____|____|__|__|__|__|
|TOTAL    |hl|   x   |    x    |    x    | | |     |    |     |    |  |  |  |  |
|_________|__|_______|_________|_________|_|_|_____|____|_____|____|__|__|__|__|
    * Se completeaza de catre agentii economici care produc vinuri cu denumire de origine controlata (DOC).
    * Pentru cantitatile de vinuri DOC obtinute se va intocmi anexa 3a) la prezenta declaratie de productie.

           Data                  Semnatura si stampila declarantului
        ...........              ...................................

    ANEXA 3a)
    la declaratia de productie

                                 SITUATIA
provenientei strugurilor si/sau must pentru obtinerea vinurilor de calitate cu denumire de origine controlata DOC

 ______________________________________________________________________________
|Categoria | UM |Cantitate|Provenienta*|Randament| Vin de calitate  |Observatii|
|de produs |    |         |            |    %    |  cu denumire de  |          |
|utilizat  |    |         |            |         |origine controlata|          |
|ca materie|    |         |            |         |__________________|          |
|prima     |    |         |            |         | Alb | Roze |Rosu |          |
|          |    |         |            |         |  hl |  hl  | hl  |          |
|__________|____|_________|____________|_________|_____|______|_____|__________|
|Struguri  | q  |         |            |         |     |      |     |          |
|total     |    |         |            |         |     |      |     |          |
|d. c. pe  |    |         |            |         |     |      |     |          |
|soiuri    |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
|__________|____|_________|____________|_________|_____|______|_____|__________|
|Must total| hl |         |            |         |     |      |     |          |
|d. c. pe  |    |         |            |         |     |      |     |          |
|soiuri    |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
|__________|____|_________|____________|_________|_____|______|_____|__________|
    * Se va completa: productie proprie sau numele si adresa persoanelor fizice sau juridice de unde au fost achizitionati struguri sau musturi.

             Data                Semnatura si stampila declarantului
          ..........             ...................................



COMENTARII la Ordinul 75/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 75 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 2401 2013
    Sunt as. medical si as dori sa intreb cateva lucruri: -cum e posibil sa fiu incadrat cu salariu de femeie de serviciu adica salariul minim. -unde imi este sporul de vechime dupa 16 ani de munca lucrati inafara sistemului de sanatate. -de ce nu se platesc orele suplimentare dupa 1 luna in care nu ti se acorda zile libere.Am 70 de ore suplimentare de anul trecut dar nu beneficiez nici de zile libere dar nici de ore platite,dar le am pe hartie,tare...nu. -perioada de as.medical debutant aici e de cat timp vrea conducerea nu de cat specifica legea. -aici nimeni nu respecta mai nimic,daca ai curajul sa intrebi ceva despre drepturiile salariale te alegi doar cu urlete si indiferenta si daca insisti s-ar putea sa ramai si fara loc de munca. CONCLUZIE:nu puneti intrebari.
ANONIM a comentat Legea 122 1996
    Pentru Anonim - CAR urile au obligatia de a verifica corectitudinea datelor furnizate de catre membrii - imprumuturile se acorda doar membrilor CAR deci nu se poate face cerere de imprumut de catre o persoana care nu este membru CAR - exista CAR-uri care accepta si giranti pensionari cu varsta de 71 de ani Pentru mai multe informatii sunati direct la Uniunea Nationala a Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariatilor din Romania la nr: 021 320 04 30
ANONIM a comentat OUG 51 2014
    In loc sa se modifice legislatia in materia achizitiilor care sa nu mai permita tot felul de smecherii, se pune inca un bolovan in spinarea operatorilor economici care incearca sa liciteze. Prin aceasta masura C.N.S.C practic, se autodesfiinteaza pentru ca, nu abuzul de contestatii era problema, ci lipsa de fermitate in aplicarea deciziilor acestui consiliu
ANONIM a comentat Legea 123 2001
     Buna ziua, imi poate spune cineva, va rog, ca sa obtii viza de resedinta ca asociat in firma, ce indicatori economici trebuie sa realizeze firma pentru un asociat,ma refer in special la conditiile cerute in anul 2001, daca se poate. Ce cifre sr trebui sa contina "Situatia Financiara anuala simplificata", intocmita de contabilitate ? Va multumesc si va acord toata stima .
ANONIM a comentat Decretul 509 2014
    Bună ziua, Ne da împrumuturi variind de la 1.000 dolari la 100 milioane dolari. Creditele noastre sunt bine asigurate și cu maximă siguranță, la o rată a dobânzii de 3%, vom acorda credite pentru persoane fizice și organizații cu intenții de renovarea casei, consolidarea datoriilor, de refinanțare și, de asemenea, înființarea de asociații de afaceri. contactati-ne prin e-mail: aceloanservices@hotmail.com Suntem o firma de împrumut internațional care a oferit credite la diferite persoane și firme din Europa, Asia, Africa și în alte părți ale lumii. Ne da afarã de împrumut în USD ($) și GBP (£) și orice monedă de alegerea ta. Credite disponibile pe care le oferim sunt, * Credite personale (Secure și Unsecured) * Credite de afaceri (Secure și Unsecured) * Credite ipotecare * Combinație de împrumut * Student Împrumut * Împrumut de consolidare și multe altele: CERERE nume: Data nașterii: sex: status: adresa: Oraș: țară: telefon: fax: Suma de împrumut Necesare: Lungime de împrumut: Venitul lunar net: De ce ai nevoie de împrumut?: care site-ul ați auzit despre noi?: ați aplicat pentru un împrumut înainte? Dacă da, spune-ne experienta ta: Adresa de contact: aceloanservices@hotmail.com mulțumesc
ANONIM a comentat Ordin 50 1990
    In perioada 06 05 0985si 03 01 0993,am detinut functia de sef CTC-laborator in fabrica de conserve si nu beneficiez de grupa 2 de munca,desi toti subalternii mei au obtinut acest drep.Va rog sa-mi spuneti ce trbuie sa fac.Chioveanu.
ANONIM a comentat OUG 29 2014
    Ordonanta de urgenta facuta cu "dosul", asa cum sunt mai nou toate cele elaborate de cand este ministru domnul Teodorovici. Se lauda ca vrea sa simplifice procesarea cererilor de rambursare, insa incurca si beneficiarii si organismele care verifica. Asta e la noi, la romani, nu ai ce face!
ANONIM a comentat Ordin 223 2014
    Sunteți în căutarea pentru un împrumut? Ai locul potrivit pentru soluții de împrumut chiar aici! Global Finance Limited da împrumuturi pentru companii și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobândă de 3,2%. Va rugam sa ne contactati prin e-mail de astăzi, prin intermediul susanmichael911@hotmail.co.uk Date privind solicitantul:   1) Numele Intreg:   2) Țara:   3) Adresa: o   4) de stat:   5) Sex:   6) Starea civila:   7) Ocupatia:   8) Numărul de telefon:   9) poziția prezent în locul de muncă:   10) Venitul lunar:   11) Suma de împrumut Necesare:   12) Împrumut Durata:   13) Scopul de împrumut:   14) Religie:   15) Ați aplicat înainte;   16) Data nașterii;   mulțumiri, Doamna Susan Michael
ANONIM a comentat Legea 28 2014
    Sunteti interesat de un împrumut? să profite de această oportunitate și de a aplica pentru un împrumut acum. Noi oferim împrumuturi cu aprobare rapidă Planul de rambursare flexibil interes scăzut pe termen scurt și lung mea de e-mail: denarja464@outlook.com
ANONIM a comentat OUG 23 2014
    Ai nevoie de un împrumut? Ești în nevoie de un împrumut pentru a porni o afacere? Ai o afacere și aveți nevoie de un împrumut pentru extinderea afaceri? Ești în orice mizerie financiară și aveți nevoie de un împrumut??? Ai nevoie de un împrumut pentru a șterge datoriile tale? Oricare ar fi problemele tale de împrumut, aici vine de ajutorul tău ca oferim împrumuturi la rata scăzută și la prețuri accesibile de interes. Contactati-ne azi la E-mail: century.kredit@hotmail.com
Business Directory Directories Codul fiscal actualizat 2012 Coduri postale Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu