Cloud Office365

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 75 din 26 ianuarie 2004

privind aprobarea documentelor de evidenta a productiei vitivinicole: declaratii de stocuri, declaratii de recolta si declaratii de productie

ACT EMIS DE: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR, APELOR SI MEDIULUI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 79 din 30 ianuarie 2004




    Avand in vedere prevederile art. 60, 61 si art. 111 lit. k) din Normele metodologice de aplicare a Legii viei si vinului in sistemul organizarii comune a pietei vitivinicole nr. 244/2002, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 1.134/2002,
    in temeiul Hotararii Guvernului nr. 739/2003 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului, cu modificarile si completarile ulterioare,

    ministrul agriculturii, padurilor, apelor si mediului emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba documentele-tip pentru evidenta productiei vitivinicole, prevazute in anexele nr. 1, 2, 2a), 3 si 3a)*) care fac parte integranta din prezentul ordin.
------------
    *) Anexele nr. 1, 2, 2a), 3 si 3a) sunt reproduse in facsimil.

    Art. 2
    (1) Persoanele fizice sau juridice care produc, depoziteaza sau comercializeaza produse vitivinicole, dupa caz, au obligatia de a intocmi si de a depune in termen documentele prevazute la art. 1.
    (2) Declaratiile prevazute in anexele nr. 1, 2, 2a), 3 si 3a) se intocmesc in 3 exemplare, dintre care: un exemplar se depune si se inregistreaza la autoritatile publice locale (primarii); un exemplar se depune si se inregistreaza la directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene si a municipiului Bucuresti; un exemplar se pastreaza la declarant.
    Art. 3
    (1) Declaratia de stocuri, cuprinsa in anexa nr. 1, se intocmeste si se depune de catre producatorii, depozitarii si comerciantii de produse vitivinicole, pana la data de 15 august a fiecarui an, pentru productia aflata in stoc la data de 31 iulie a anului in curs.
    (2) Sunt scutiti de intocmirea declaratiei de stocuri detailistii a caror activitate economica consta in vanzarea vinului in cantitati mici, direct catre consumator, cu exceptia celor care utilizeaza depozite specializate sau comercializeaza o cantitate mai mare de 2.500 hl produse vinicole pe an.
    Art. 4
    (1) Producatorii de struguri, persoane fizice sau juridice, intocmesc si depun la sfarsitul campaniei de recoltare, dar nu mai tarziu de termenul limita prevazut pentru depunerea declaratiilor de productie, declaratia de recolta a strugurilor, cuprinsa in anexele nr. 2 si 2a).
    (2) Sunt scutiti sa prezinte aceasta declaratie urmatorii producatori de struguri, persoane fizice sau juridice:
    a) producatorii care detin pana la 0,5 ha suprafata cultivata cu vita de vie, iar intreaga productie obtinuta nu face sub nici o forma obiectul comercializarii;
    b) producatorii vitivinicoli, persoane fizice sau juridice, care isi proceseaza singuri, in propria crama, intreaga productie de struguri.
    Art. 5
    (1) Producatorii de vin sau/si de produse derivate din vin completeaza si depun la sfarsitul campaniei de vinificare, dar nu mai tarziu de data de 10 decembrie a anului in curs, declaratia de productie, conform anexelor nr. 3 si 3a).
    (2) Sunt scutite de intocmirea declaratiei de productie persoanele fizice sau juridice care in urma campaniei de vinificatie obtin o cantitate de vin de pana la 10 hl si care este destinata exclusiv consumului familial.
    (3) Cantitatile de produse vinicole sau de produse derivate din vin, valorificate pana la data intocmirii declaratiei de productie, se vor include in totalul produselor rezultate in urma campaniei de vinificatie.
    (4) Cantitatea de vin ce se include in declaratiile de productie este cantitatea totala obtinuta la incheierea principalei fermentatii alcoolice, inclusiv drojdia de vin.
    Art. 6
    (1) Directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene si a municipiului Bucuresti verifica, prin organele lor specializate, respectiv Inspectia de Stat pentru Controlul Tehnic Vitivinicol, corectitudinea intocmirii si respectarii termenelor de depunere si inregistrare a documentelor prevazute la art. 1.
    (2) Pentru nedepunerea in termen sau pentru inscrierea eronata ori incompleta a datelor in continutul declaratiilor prevazute la art. 1 organele imputernicite vor aplica sanctiunile prevazute in Legea viei si vinului in sistemul organizarii comune a pietei vitivinicole nr. 244/2002 sau in alte acte normative in vigoare.
    Art. 7
    Informatiile cuprinse in anexele nr. 1, 2, 2a), 3 si 3a) vor fi centralizate de catre directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene si a municipiului Bucuresti si vor fi transmise Ministerului Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului, in termen de 30 de zile de la data expirarii termenelor de depunere.
    Art. 8
    Prezentul ordin se va publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

                         p. Ministrul agriculturii,
                       padurilor, apelor si mediului,
                                 Petre Daea,
                              secretar de stat

    ANEXA 1

    DECLARATIA DE STOCURI DE VINURI
    SI MUSTURI LA 15 AUGUST 200...

    A. Datele declarantului:           B. Datele cramei sau depozitul unde se
                                          afla stocul
    CNP/CUI .........................
    Licenta serie ...................  Nume si prenume/denumire ...............
    Nume si prenume/Denumire ........  Localitate .............................
    Domiciliu .......................  Judet ..................................
    Localitate ......................  Tel./fax ...............................
    Tel./fax ........................

 ______________________________________________________________________________
|                     Produse                | UM | Total | Rosu/ | Alb | Obs. |
|                                            |    |       | roze  |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| I. VINURI                                  |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| A) Vinuri imbuteliate                      |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1. Vin de masa                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 2. Vin de calitate cu indicatie            |    |       |       |     |      |
| geografica (VS)                            | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 3. Vin de calitate cu denumire de origine  | hl |       |       |     |      |
| controlata din care pe soiuri, sortiment:  |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 4. Alte vinuri (spumoase, spumante,        | hl |       |       |     |      |
| speciale)                                  |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
|                            TOTAL           |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| B) Vinuri vrac (stocuri proprii)           |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1. Vin de masa                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 2. Vin de calitate cu indicatie            |    |       |       |     |      |
| geografica (VS)                            | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 3. Vin de calitate cu denumire de origine  | hl |       |       |     |      |
| controlata din care pe soiuri, sortiment:  |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 4. Alte vinuri                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
|                            TOTAL           |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| C) Vinuri in custodie                      |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1. Vin de masa                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 2. Vin de calitate cu indicatie            |    |       |       |     |      |
| geografica (VS)                            | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 3. Vin de calitate cu denumire de origine  | hl |       |       |     |      |
| controlata din care pe soiuri, sortiment:  |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 4. Alte vinuri                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
|                            TOTAL           |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| II. MUSTURI DE STRUGURI                    |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1.1 Must concentrat                        | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1.2 Must concentrat rectificat             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
|                            TOTAL           |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|

            Data                     Semnatura si stampila declarantului
       ..............                ...................................

    ANEXA 2

                     DECLARATIE DE RECOLTA A STRUGURILOR

    Semnificatia coloanelor din tabelul de mai jos este urmatoarea:
    R - Rosu/Roze
    A - Alb
    D - Alte destinatii* (q, hl)
 ______________________________________________________________________________
|   Declarant:    |     |           |           Destinatia strugurilor         |
|CNP (CUI) .......|     |           |__________________________________________|
|.................|Supr.|Cantitatea |Vinificare|Vinificati la|Vanduti unui | D |
|Nume si prenume/ |vii  |de struguri| proprie  |  alt agent  |   agent     |   |
|Denumire ........|pe   |recoltata  |   (q)    |  economic*  |  economic*  |   |
|.................|rod. |   (q)     |          |_____________|_____________|   |
|.................|(ha) |           |          |Struguri|Must|Struguri|Must|   |
|Adresa           |     |           |          |  (q)   |(hl)|  (q)   |(hl)|   |
|(Sediul) ........|     |___________|__________|________|____|________|____|   |
|.................|     |  R  |  A  |  R  |  A |  R | A | R|A|  R | A | R|A|   |
|.................|     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|Tel./Fax ........|     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|Supr. plant.     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|viticole ..... ha|     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|d. c. soiuri     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru struguri  |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|de masa ..... ha |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
|1. Plantatii     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru vin de    |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|masa             |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
|2. Plantatii     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru vin de    |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|calitate         |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|superioara cu    |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|indicatie        |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|geografica       |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
|3. Plantatii     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru vin cu    |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|denumire de      |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|origine          |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|controlata din   |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|care pe soiuri,  |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|sortiment:       |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|-                |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|-                |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|-                |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
|4. Plantatii     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru alte      |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|vinuri           |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
    * Nominalizarea agentilor economici la care s-a vinificat si a agentilor economici la care s-au vandut struguri si/sau must se prezinta in anexa 2a).

            Data                    Semnatura si stampila declarantului
         ..........                 ...................................

    ANEXA 2a)
    la declaratia de recolta

                                   SITUATIA
agentilor economici care au vinificat sau vandut struguri si/sau musturi

    Semnificatia coloanelor din tabelul de mai jos este urmatoarea:
    A - Alb
    R - Rosu/Roze
 ______________________________________________________________________________
| BENEFICIARI |                     Natura produselor                     |Obs.|
|             |___________________________________________________________|    |
|             |        Struguri pentru:     |         Must pentru:        |    |
|             |               (q)           |              (hl)           |    |
|             |_____________________________|_____________________________|    |
|             |Vin de |Vin de    |Vin de    |Vin de |Vin de    |Vin de    |    |
|             |masa   |calitate  |calitate  |masa   |calitate  |calitate  |    |
|             |       |cu        |cu        |       |cu        |cu        |    |
|             |       |indicatie |denumire  |       |indicatie |denumire  |    |
|             |       |geografica|de        |       |georgafica|de        |    |
|             |       |          |origine   |       |          |origine   |    |
|             |       |          |controlata|       |          |controlata|    |
|_____________|_______|__________|__________|_______|__________|__________|____|
|             | A | R |  A  |  R |   A |  R | A | R |  A  |  R |   A |  R |    |
|_____________|___|___|_____|____|_____|____|___|___|_____|____|_____|____|____|
|I. Agenti    |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|economici la |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|care s-au    |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|vinificat    |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|struguri sau |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|must:        |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|_____________|___|___|_____|____|_____|____|___|___|_____|____|_____|____|____|
|II. Agenti   |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|economici la |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|care s-au    |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|vandut       |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|struguri sau |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|must:        |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|_____________|___|___|_____|____|_____|____|___|___|_____|____|_____|____|____|

             Data                 Semnatura si stampila declarantului
         ............             ...................................

    ANEXA 3

    DECLARATIA DE PRODUCTIE - Campania de vinificatie 200..

    Semnificatia coloanelor din tabelul de mai jos este urmatoarea:
    A - Vin de masa
    B - Must
    C - Must concentrat
    D - Must concentrat rectificat
    E - Alte vinuri
    F - Alb
    G - Rosu/Roze

    A. Datele declarantului:               B. Datele cramei
    CNP/CUI ..........................
    Nume si prenume/denumire .........     Nume si prenume/denumire ..........
    ..................................     ...................................
    Domiciliu ........................     Localitate ........................
    Localitate .......................     Judet .............................
    Tel./fax .........................     Tel./fax ..........................
    Suprafata viticola detinuta ... ha     Licenta serie ....... nr. .........
                                           Nr. Autorizatie producere vin DOC*
                                           ...................................

 ______________________________________________________________________________
|Categoria|UM|       Provenienta*       |         Productia obtinuta          |
|de       |  |___________________________|_____________________________________|
|produse  |  |Prod.  |Achizitii|Achizitii| A |Vin de    |Vin de    |B |C |D |E |
|utilizate|  |proprie|persoane |persoane |   |calitate  |calitate  |  |  |  |  |
|ca       |  |       |fizice   |juridice |   |cu        |cu        |  |  |  |  |
|materie  |  |       |         |         |   |indicatie |denumire  |  |  |  |  |
|prima    |  |       |         |         |   |geografica|de origine|  |  |  |  |
|         |  |       |         |         |   |   (VS)   |controlata|  |  |  |  |
|         |  |       |         |         |   |          |  DOC*   |  |  |  |  |
|         |  |       |         |         |   |          |          |  |  |  |  |
|         |  |       |         |         | hl|    hl    |    hl    |hl|hl|hl|hl|
|         |  |       |         |         |___|__________|__________|__|__|__|__|
|         |  |       |         |         |F|G|  F  |  G |  F  |  G |  |  |  |  |
|_________|__|_______|_________|_________|_|_|_____|____|_____|____|__|__|__|__|
|STRUGURI |q |       |         |         | | |     |    |     |    |  |  |  |  |
|_________|__|_______|_________|_________|_|_|_____|____|_____|____|__|__|__|__|
|MUST     |hl|   x   |         |         | | |     |    |     |    |  |  |  |  |
|_________|__|_______|_________|_________|_|_|_____|____|_____|____|__|__|__|__|
|TOTAL    |hl|   x   |    x    |    x    | | |     |    |     |    |  |  |  |  |
|_________|__|_______|_________|_________|_|_|_____|____|_____|____|__|__|__|__|
    * Se completeaza de catre agentii economici care produc vinuri cu denumire de origine controlata (DOC).
    * Pentru cantitatile de vinuri DOC obtinute se va intocmi anexa 3a) la prezenta declaratie de productie.

           Data                  Semnatura si stampila declarantului
        ...........              ...................................

    ANEXA 3a)
    la declaratia de productie

                                 SITUATIA
provenientei strugurilor si/sau must pentru obtinerea vinurilor de calitate cu denumire de origine controlata DOC

 ______________________________________________________________________________
|Categoria | UM |Cantitate|Provenienta*|Randament| Vin de calitate  |Observatii|
|de produs |    |         |            |    %    |  cu denumire de  |          |
|utilizat  |    |         |            |         |origine controlata|          |
|ca materie|    |         |            |         |__________________|          |
|prima     |    |         |            |         | Alb | Roze |Rosu |          |
|          |    |         |            |         |  hl |  hl  | hl  |          |
|__________|____|_________|____________|_________|_____|______|_____|__________|
|Struguri  | q  |         |            |         |     |      |     |          |
|total     |    |         |            |         |     |      |     |          |
|d. c. pe  |    |         |            |         |     |      |     |          |
|soiuri    |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
|__________|____|_________|____________|_________|_____|______|_____|__________|
|Must total| hl |         |            |         |     |      |     |          |
|d. c. pe  |    |         |            |         |     |      |     |          |
|soiuri    |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
|__________|____|_________|____________|_________|_____|______|_____|__________|
    * Se va completa: productie proprie sau numele si adresa persoanelor fizice sau juridice de unde au fost achizitionati struguri sau musturi.

             Data                Semnatura si stampila declarantului
          ..........             ...................................




COMENTARII la Ordinul 75/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 75 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 463 2014
    Atenție solicitat: Va oferim toate tipurile de împrumut la rata dobânzii de 3%, cu amabilitate ne e-mail pentru mai multe informatii cu privire la cererea de astăzi, dacă interesat. Credite noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă, care este prioritatea noastră și 100% legitim, și suntem bine înregistrate, Email: raphealjefferyfinance@gmail.com nume: adresa: Numar De Telefon: Suma necesară: Durata: vârstă: sex: CEO / Email: raphealjefferyfinance@gmail.com A Ta Cu Adevărat. Domnule. Raphealdsfcr
ANONIM a comentat Legea 342 2013
    Ce se intelege prin sate apartinatoare UAT? Pot intra si satele apartinatoare oraselor?
ANONIM a comentat Ordin 51 2014
    nu inteleg de ce cei transferati la cerere nu beneficiaza de decontare transport. Poate sindicatele or face ceva si in sensul asta pana la urma.
ANONIM a comentat Ordin 102 2015
    ABIGAIL NERO CREDIT Email: credit_solution@outlook.com WHATSPP CHAT: +2347050251612 CONTACT număr de mobil: +2347050251612 site-ul: creditsolutionblog.wordpress.com Ai nevoie de un împrumut? Esti într-o criză financiară sau are nevoie de bani pentru a începe propria afacere? Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoria dumneavoastră sau să plătească facturile sau de a începe o afacere frumos? Aveți un scor redus de credit și tu le este greu să obțină împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aici este sansa ta de a obține un împrumut de la Organizația noastră. Oferim creditele acordate persoanelor fizice pentru următoarele scopuri și mult mai mult. Împrumut personal, expansiune de afaceri, Business Start-up, Educație, de consolidare a datoriei, Credite Hard Money. Oferim împrumut la rata scăzută a dobânzii de 3%. Contactati-ne azi prin e-mail: (credit_solution@outlook.com) Salutări, Dna Abigail Nero (Director)
ANONIM a comentat Legea 10 1990
    Ai nevoie de un împrumut de urgență de la 3%, perioada de rambursare de până la 30 de ani. DACĂ FILL SO numele, SUMA, DURATA, țară și telefon # Pentru VIA: kivaloanservice@yahoo.com
ANONIM a comentat Legea 10 1990
    Salut prietenii mei si familia, vă rugăm să vreau ca toți să fie foarte atent pe internet. i se va sfatuim sa nu aplice pentru un împrumut în internet, deoarece nu toate dintre ele sunt reale, ele sunt înșelătorie, ei vor sa ne transmiteti bani pentru înregistrare, de transfer, costul de asigurare și încă nu veți primi dvs. de împrumut, ele sunt toate hoți. Am fost o victimă în 3 creditorii diferite împrumut aici și voi trimite suma îmbrățișare de bani, pentru că într-adevăr doriți să obțineți acest împrumut și am încredere în ei ca și prima dată, dar nu am putut obține împrumutul de la ei. Vă rugăm, trebuie să fie foarte atent, astfel încât să nu fi păcălit ca mine, dacă chiar vrei să se aplice în internet, există un singur creditor împrumut care am încredere atât de mult pentru că după ce am încercat mai multe locuri și am fost pacalit, am fost atât de mult în dureri, deoarece am o mulțime de datorii la plata, asa ca prietenul meu la birou ma ajutat pentru a căuta un adevărat și legitim creditor de împrumut și am găsit un nou creditor împrumut Estera JONES, si am aplicat in firma ei, așa meu prieten a fost cel care ma ajutat să respecte toate regulile și regulamentul și Dumnezeu să fie gloria am primit un împrumut de la firma de aproximativ 75.000 de euro. deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, trebuie să contactați Estera JONES și să urmeze regulile și reglementarea și vă asigur că veți obține împrumutul în mai puțin de 24 de ore, se poate ajunge o pe e-mail ei la estherjones.lenders@gmail.com. Puteți în continuare să mă contactați pe e-mail meu la billmarvin009@gmail.com
ANONIM a comentat Ordonanţa 1 2015
    Buna ziua, eu sunt un creditor înregistrat bani privat. Ne da împrumuturi pentru a ajuta oamenii, firmele care au nevoie pentru a actualiza starea lor financiară peste tot în lume, cu rate ale dobânzii anuale foarte minime la nivelul de 3% într-un an, la 30 de ani perioadă de rambursare durată la orice parte a lumii. Ne da împrumuturi în intervalul de 5.000 euro la 100.000.000 euro. Împrumuturile noastre sunt bine asigurate, pentru securitate maximă este prioritatea noastră. Persoană interesată ar trebui să ne contactați prin e-mail: (jackwarmerloanlender@gmail.com) Ați fost refuzat de către atât de multe bănci aveți nevoie de finanțare pentru extinderea tine de afaceri, Nu ai nevoie de un credit de nevoi personale Aplica pentru un împrumut, trimite jos detaliile de mai jos: 1. Numele complet 2. Adresa 3. Suma 4. Durata Perioada 5.Phone Numărul 6. Ocupația Mr Jack Warmer
ANONIM a comentat OUG 95 2014
    Buna ziua, eu sunt un creditor înregistrat bani privat. Ne da împrumuturi pentru a ajuta oamenii, firmele care au nevoie pentru a actualiza starea lor financiară peste tot în lume, cu rate ale dobânzii anuale foarte minime la nivelul de 3% într-un an, la 30 de ani perioadă de rambursare durată la orice parte a lumii. Ne da împrumuturi în intervalul de 5.000 euro la 100.000.000 euro. Împrumuturile noastre sunt bine asigurate, pentru securitate maximă este prioritatea noastră. Persoană interesată ar trebui să ne contactați prin e-mail: (jackwarmerloanlender@gmail.com) Ați fost refuzat de către atât de multe bănci aveți nevoie de finanțare pentru extinderea tine de afaceri, Nu ai nevoie de un credit de nevoi personale Aplica pentru un împrumut, trimite jos detaliile de mai jos: 1. Numele complet 2. Adresa 3. Suma 4. Durata Perioada 5.Phone Numărul 6. Ocupația Mr Jack Warmer
ANONIM a comentat Legea 341 2004
    Buna ziua, eu sunt un creditor înregistrat bani privat. Ne da împrumuturi pentru a ajuta oamenii, firmele care au nevoie pentru a actualiza starea lor financiară peste tot în lume, cu rate ale dobânzii anuale foarte minime la nivelul de 3% într-un an, la 30 de ani perioadă de rambursare durată la orice parte a lumii. Ne da împrumuturi în intervalul de 5.000 euro la 100.000.000 euro. Împrumuturile noastre sunt bine asigurate, pentru securitate maximă este prioritatea noastră. Persoană interesată ar trebui să ne contactați prin e-mail: (jackwarmerloanlender@gmail.com) Ați fost refuzat de către atât de multe bănci aveți nevoie de finanțare pentru extinderea tine de afaceri, Nu ai nevoie de un credit de nevoi personale Aplica pentru un împrumut, trimite jos detaliile de mai jos: 1. Numele complet 2. Adresa 3. Suma 4. Durata Perioada 5.Phone Numărul 6. Ocupația Mr Jack Warmer
ANONIM a comentat Legea 341 2004
    Buna ziua, eu sunt un creditor înregistrat bani privat. Ne da împrumuturi pentru a ajuta oamenii, firmele care au nevoie pentru a actualiza starea lor financiară peste tot în lume, cu rate ale dobânzii anuale foarte minime la nivelul de 3% într-un an, la 30 de ani perioadă de rambursare durată la orice parte a lumii. Ne da împrumuturi în intervalul de 5.000 euro la 100.000.000 euro. Împrumuturile noastre sunt bine asigurate, pentru securitate maximă este prioritatea noastră. Persoană interesată ar trebui să ne contactați prin e-mail: (jackwarmerloanlender@gmail.com) Ați fost refuzat de către atât de multe bănci aveți nevoie de finanțare pentru extinderea tine de afaceri, Nu ai nevoie de un credit de nevoi personale Aplica pentru un împrumut, trimite jos detaliile de mai jos: 1. Numele complet 2. Adresa 3. Suma 4. Durata Perioada 5.Phone Numărul 6. Ocupația Mr Jack Warmer
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu