Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 75 din 26 ianuarie 2004

privind aprobarea documentelor de evidenta a productiei vitivinicole: declaratii de stocuri, declaratii de recolta si declaratii de productie

ACT EMIS DE: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR, APELOR SI MEDIULUI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 79 din 30 ianuarie 2004




    Avand in vedere prevederile art. 60, 61 si art. 111 lit. k) din Normele metodologice de aplicare a Legii viei si vinului in sistemul organizarii comune a pietei vitivinicole nr. 244/2002, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 1.134/2002,
    in temeiul Hotararii Guvernului nr. 739/2003 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului, cu modificarile si completarile ulterioare,

    ministrul agriculturii, padurilor, apelor si mediului emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba documentele-tip pentru evidenta productiei vitivinicole, prevazute in anexele nr. 1, 2, 2a), 3 si 3a)*) care fac parte integranta din prezentul ordin.
------------
    *) Anexele nr. 1, 2, 2a), 3 si 3a) sunt reproduse in facsimil.

    Art. 2
    (1) Persoanele fizice sau juridice care produc, depoziteaza sau comercializeaza produse vitivinicole, dupa caz, au obligatia de a intocmi si de a depune in termen documentele prevazute la art. 1.
    (2) Declaratiile prevazute in anexele nr. 1, 2, 2a), 3 si 3a) se intocmesc in 3 exemplare, dintre care: un exemplar se depune si se inregistreaza la autoritatile publice locale (primarii); un exemplar se depune si se inregistreaza la directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene si a municipiului Bucuresti; un exemplar se pastreaza la declarant.
    Art. 3
    (1) Declaratia de stocuri, cuprinsa in anexa nr. 1, se intocmeste si se depune de catre producatorii, depozitarii si comerciantii de produse vitivinicole, pana la data de 15 august a fiecarui an, pentru productia aflata in stoc la data de 31 iulie a anului in curs.
    (2) Sunt scutiti de intocmirea declaratiei de stocuri detailistii a caror activitate economica consta in vanzarea vinului in cantitati mici, direct catre consumator, cu exceptia celor care utilizeaza depozite specializate sau comercializeaza o cantitate mai mare de 2.500 hl produse vinicole pe an.
    Art. 4
    (1) Producatorii de struguri, persoane fizice sau juridice, intocmesc si depun la sfarsitul campaniei de recoltare, dar nu mai tarziu de termenul limita prevazut pentru depunerea declaratiilor de productie, declaratia de recolta a strugurilor, cuprinsa in anexele nr. 2 si 2a).
    (2) Sunt scutiti sa prezinte aceasta declaratie urmatorii producatori de struguri, persoane fizice sau juridice:
    a) producatorii care detin pana la 0,5 ha suprafata cultivata cu vita de vie, iar intreaga productie obtinuta nu face sub nici o forma obiectul comercializarii;
    b) producatorii vitivinicoli, persoane fizice sau juridice, care isi proceseaza singuri, in propria crama, intreaga productie de struguri.
    Art. 5
    (1) Producatorii de vin sau/si de produse derivate din vin completeaza si depun la sfarsitul campaniei de vinificare, dar nu mai tarziu de data de 10 decembrie a anului in curs, declaratia de productie, conform anexelor nr. 3 si 3a).
    (2) Sunt scutite de intocmirea declaratiei de productie persoanele fizice sau juridice care in urma campaniei de vinificatie obtin o cantitate de vin de pana la 10 hl si care este destinata exclusiv consumului familial.
    (3) Cantitatile de produse vinicole sau de produse derivate din vin, valorificate pana la data intocmirii declaratiei de productie, se vor include in totalul produselor rezultate in urma campaniei de vinificatie.
    (4) Cantitatea de vin ce se include in declaratiile de productie este cantitatea totala obtinuta la incheierea principalei fermentatii alcoolice, inclusiv drojdia de vin.
    Art. 6
    (1) Directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene si a municipiului Bucuresti verifica, prin organele lor specializate, respectiv Inspectia de Stat pentru Controlul Tehnic Vitivinicol, corectitudinea intocmirii si respectarii termenelor de depunere si inregistrare a documentelor prevazute la art. 1.
    (2) Pentru nedepunerea in termen sau pentru inscrierea eronata ori incompleta a datelor in continutul declaratiilor prevazute la art. 1 organele imputernicite vor aplica sanctiunile prevazute in Legea viei si vinului in sistemul organizarii comune a pietei vitivinicole nr. 244/2002 sau in alte acte normative in vigoare.
    Art. 7
    Informatiile cuprinse in anexele nr. 1, 2, 2a), 3 si 3a) vor fi centralizate de catre directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene si a municipiului Bucuresti si vor fi transmise Ministerului Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului, in termen de 30 de zile de la data expirarii termenelor de depunere.
    Art. 8
    Prezentul ordin se va publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

                         p. Ministrul agriculturii,
                       padurilor, apelor si mediului,
                                 Petre Daea,
                              secretar de stat

    ANEXA 1

    DECLARATIA DE STOCURI DE VINURI
    SI MUSTURI LA 15 AUGUST 200...

    A. Datele declarantului:           B. Datele cramei sau depozitul unde se
                                          afla stocul
    CNP/CUI .........................
    Licenta serie ...................  Nume si prenume/denumire ...............
    Nume si prenume/Denumire ........  Localitate .............................
    Domiciliu .......................  Judet ..................................
    Localitate ......................  Tel./fax ...............................
    Tel./fax ........................

 ______________________________________________________________________________
|                     Produse                | UM | Total | Rosu/ | Alb | Obs. |
|                                            |    |       | roze  |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| I. VINURI                                  |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| A) Vinuri imbuteliate                      |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1. Vin de masa                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 2. Vin de calitate cu indicatie            |    |       |       |     |      |
| geografica (VS)                            | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 3. Vin de calitate cu denumire de origine  | hl |       |       |     |      |
| controlata din care pe soiuri, sortiment:  |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 4. Alte vinuri (spumoase, spumante,        | hl |       |       |     |      |
| speciale)                                  |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
|                            TOTAL           |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| B) Vinuri vrac (stocuri proprii)           |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1. Vin de masa                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 2. Vin de calitate cu indicatie            |    |       |       |     |      |
| geografica (VS)                            | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 3. Vin de calitate cu denumire de origine  | hl |       |       |     |      |
| controlata din care pe soiuri, sortiment:  |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 4. Alte vinuri                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
|                            TOTAL           |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| C) Vinuri in custodie                      |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1. Vin de masa                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 2. Vin de calitate cu indicatie            |    |       |       |     |      |
| geografica (VS)                            | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 3. Vin de calitate cu denumire de origine  | hl |       |       |     |      |
| controlata din care pe soiuri, sortiment:  |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 4. Alte vinuri                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
|                            TOTAL           |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| II. MUSTURI DE STRUGURI                    |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1.1 Must concentrat                        | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1.2 Must concentrat rectificat             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
|                            TOTAL           |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|

            Data                     Semnatura si stampila declarantului
       ..............                ...................................

    ANEXA 2

                     DECLARATIE DE RECOLTA A STRUGURILOR

    Semnificatia coloanelor din tabelul de mai jos este urmatoarea:
    R - Rosu/Roze
    A - Alb
    D - Alte destinatii* (q, hl)
 ______________________________________________________________________________
|   Declarant:    |     |           |           Destinatia strugurilor         |
|CNP (CUI) .......|     |           |__________________________________________|
|.................|Supr.|Cantitatea |Vinificare|Vinificati la|Vanduti unui | D |
|Nume si prenume/ |vii  |de struguri| proprie  |  alt agent  |   agent     |   |
|Denumire ........|pe   |recoltata  |   (q)    |  economic*  |  economic*  |   |
|.................|rod. |   (q)     |          |_____________|_____________|   |
|.................|(ha) |           |          |Struguri|Must|Struguri|Must|   |
|Adresa           |     |           |          |  (q)   |(hl)|  (q)   |(hl)|   |
|(Sediul) ........|     |___________|__________|________|____|________|____|   |
|.................|     |  R  |  A  |  R  |  A |  R | A | R|A|  R | A | R|A|   |
|.................|     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|Tel./Fax ........|     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|Supr. plant.     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|viticole ..... ha|     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|d. c. soiuri     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru struguri  |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|de masa ..... ha |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
|1. Plantatii     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru vin de    |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|masa             |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
|2. Plantatii     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru vin de    |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|calitate         |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|superioara cu    |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|indicatie        |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|geografica       |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
|3. Plantatii     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru vin cu    |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|denumire de      |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|origine          |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|controlata din   |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|care pe soiuri,  |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|sortiment:       |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|-                |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|-                |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|-                |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
|4. Plantatii     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru alte      |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|vinuri           |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
    * Nominalizarea agentilor economici la care s-a vinificat si a agentilor economici la care s-au vandut struguri si/sau must se prezinta in anexa 2a).

            Data                    Semnatura si stampila declarantului
         ..........                 ...................................

    ANEXA 2a)
    la declaratia de recolta

                                   SITUATIA
agentilor economici care au vinificat sau vandut struguri si/sau musturi

    Semnificatia coloanelor din tabelul de mai jos este urmatoarea:
    A - Alb
    R - Rosu/Roze
 ______________________________________________________________________________
| BENEFICIARI |                     Natura produselor                     |Obs.|
|             |___________________________________________________________|    |
|             |        Struguri pentru:     |         Must pentru:        |    |
|             |               (q)           |              (hl)           |    |
|             |_____________________________|_____________________________|    |
|             |Vin de |Vin de    |Vin de    |Vin de |Vin de    |Vin de    |    |
|             |masa   |calitate  |calitate  |masa   |calitate  |calitate  |    |
|             |       |cu        |cu        |       |cu        |cu        |    |
|             |       |indicatie |denumire  |       |indicatie |denumire  |    |
|             |       |geografica|de        |       |georgafica|de        |    |
|             |       |          |origine   |       |          |origine   |    |
|             |       |          |controlata|       |          |controlata|    |
|_____________|_______|__________|__________|_______|__________|__________|____|
|             | A | R |  A  |  R |   A |  R | A | R |  A  |  R |   A |  R |    |
|_____________|___|___|_____|____|_____|____|___|___|_____|____|_____|____|____|
|I. Agenti    |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|economici la |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|care s-au    |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|vinificat    |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|struguri sau |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|must:        |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|_____________|___|___|_____|____|_____|____|___|___|_____|____|_____|____|____|
|II. Agenti   |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|economici la |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|care s-au    |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|vandut       |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|struguri sau |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|must:        |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|_____________|___|___|_____|____|_____|____|___|___|_____|____|_____|____|____|

             Data                 Semnatura si stampila declarantului
         ............             ...................................

    ANEXA 3

    DECLARATIA DE PRODUCTIE - Campania de vinificatie 200..

    Semnificatia coloanelor din tabelul de mai jos este urmatoarea:
    A - Vin de masa
    B - Must
    C - Must concentrat
    D - Must concentrat rectificat
    E - Alte vinuri
    F - Alb
    G - Rosu/Roze

    A. Datele declarantului:               B. Datele cramei
    CNP/CUI ..........................
    Nume si prenume/denumire .........     Nume si prenume/denumire ..........
    ..................................     ...................................
    Domiciliu ........................     Localitate ........................
    Localitate .......................     Judet .............................
    Tel./fax .........................     Tel./fax ..........................
    Suprafata viticola detinuta ... ha     Licenta serie ....... nr. .........
                                           Nr. Autorizatie producere vin DOC*
                                           ...................................

 ______________________________________________________________________________
|Categoria|UM|       Provenienta*       |         Productia obtinuta          |
|de       |  |___________________________|_____________________________________|
|produse  |  |Prod.  |Achizitii|Achizitii| A |Vin de    |Vin de    |B |C |D |E |
|utilizate|  |proprie|persoane |persoane |   |calitate  |calitate  |  |  |  |  |
|ca       |  |       |fizice   |juridice |   |cu        |cu        |  |  |  |  |
|materie  |  |       |         |         |   |indicatie |denumire  |  |  |  |  |
|prima    |  |       |         |         |   |geografica|de origine|  |  |  |  |
|         |  |       |         |         |   |   (VS)   |controlata|  |  |  |  |
|         |  |       |         |         |   |          |  DOC*   |  |  |  |  |
|         |  |       |         |         |   |          |          |  |  |  |  |
|         |  |       |         |         | hl|    hl    |    hl    |hl|hl|hl|hl|
|         |  |       |         |         |___|__________|__________|__|__|__|__|
|         |  |       |         |         |F|G|  F  |  G |  F  |  G |  |  |  |  |
|_________|__|_______|_________|_________|_|_|_____|____|_____|____|__|__|__|__|
|STRUGURI |q |       |         |         | | |     |    |     |    |  |  |  |  |
|_________|__|_______|_________|_________|_|_|_____|____|_____|____|__|__|__|__|
|MUST     |hl|   x   |         |         | | |     |    |     |    |  |  |  |  |
|_________|__|_______|_________|_________|_|_|_____|____|_____|____|__|__|__|__|
|TOTAL    |hl|   x   |    x    |    x    | | |     |    |     |    |  |  |  |  |
|_________|__|_______|_________|_________|_|_|_____|____|_____|____|__|__|__|__|
    * Se completeaza de catre agentii economici care produc vinuri cu denumire de origine controlata (DOC).
    * Pentru cantitatile de vinuri DOC obtinute se va intocmi anexa 3a) la prezenta declaratie de productie.

           Data                  Semnatura si stampila declarantului
        ...........              ...................................

    ANEXA 3a)
    la declaratia de productie

                                 SITUATIA
provenientei strugurilor si/sau must pentru obtinerea vinurilor de calitate cu denumire de origine controlata DOC

 ______________________________________________________________________________
|Categoria | UM |Cantitate|Provenienta*|Randament| Vin de calitate  |Observatii|
|de produs |    |         |            |    %    |  cu denumire de  |          |
|utilizat  |    |         |            |         |origine controlata|          |
|ca materie|    |         |            |         |__________________|          |
|prima     |    |         |            |         | Alb | Roze |Rosu |          |
|          |    |         |            |         |  hl |  hl  | hl  |          |
|__________|____|_________|____________|_________|_____|______|_____|__________|
|Struguri  | q  |         |            |         |     |      |     |          |
|total     |    |         |            |         |     |      |     |          |
|d. c. pe  |    |         |            |         |     |      |     |          |
|soiuri    |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
|__________|____|_________|____________|_________|_____|______|_____|__________|
|Must total| hl |         |            |         |     |      |     |          |
|d. c. pe  |    |         |            |         |     |      |     |          |
|soiuri    |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
|__________|____|_________|____________|_________|_____|______|_____|__________|
    * Se va completa: productie proprie sau numele si adresa persoanelor fizice sau juridice de unde au fost achizitionati struguri sau musturi.

             Data                Semnatura si stampila declarantului
          ..........             ...................................




COMENTARII la Ordinul 75/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 75 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 1186 2000
    in proiectul de norme metidologice pentru contract 2015 la 16 pct.34 nu se face precizarea daca in evidenta medicului gastroenterology mai raman in evidenta pentru monitorizare si tratament raman si pacientii cu -HEPATITA NON RESPONDER LA TRATAMENTUL ANTIVIRAL URMARITE SI MONITORIZATE LUNAR PENTRU ALTE TRATAMENTE. -HEPATITELE VIRALE IN CURS DE EVALUARE SI STABILIREA TRATAMENTULUI. -HEPATITELE VIRALE SI CIROZELE HEPATICE, FARAINDICATII DE TRATAMENT ANTI VIRAL -SCHEMA ACTUALA- PENTRU MONITORIZARE SI TRATAMENT
ANONIM a comentat Decretul 346 2015
    Bună ziua, Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Sonia Morgan, un creditor împrumut privat are deschide o oportunitate financiar pentru toată lumea care are nevoie de orice help.We financiar da împrumut la rata dobânzii de 2% pentru persoane fizice, firme si companii sub o termeni clari și ușor de înțeles și ne in contact prin e-mail la (mrssoniamorgan@gmail.com)
ANONIM a comentat Legea 1 2015
    Bună ziua, Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Sonia Morgan, un creditor împrumut privat are deschide o oportunitate financiar pentru toată lumea care are nevoie de orice help.We financiar da împrumut la rata dobânzii de 2% pentru persoane fizice, firme si companii sub o termeni clari și ușor de înțeles și ne in contact prin e-mail la (mrssoniamorgan@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 633 2008
    care este norma pentru hartie igienica ordin 633/2008
ANONIM a comentat Decretul 463 2014
    bun venit Sunteți într-o situație financiară dificilă, sau aveți nevoie de un împrumut pentru a plăti împrumut de afaceri, în scopul de a plăti taxe sau plata facturilor, împrumuturi pentru a finanța educația lor? Va oferim toate tipurile de împrumut la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%, va rugam sa ne contactati astăzi și nu piardă timp. Cu Stimă, MR Elliza EMAIL: ellizafinance@yahoo.com
ANONIM a comentat Ordin 525 2014
    Bună ziua, Ai nevoie de un împrumut? părțile interesate trebuie să contacteze Goldsmith companie de împrumut astăzi, Creditor E-mail: goldsmithloancompany24@gmail.com Oferim împrumuturi private, comerciale și personale cu rata anuală a dobânzii foarte minim la nivelul de 2% timp de 1 an la 50 ani perioada de rambursare durată în toate părțile lumii. Ne da împrumuturi de la $ 5,000.00 $ 100,000,000.00. Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, pierzi dormi la noapte griji cum să obțineți un creditor împrumut legit? Ai musca unghiile la rapid? În loc de a bate le contactati agentia de credit domnul Goldsmith astăzi (servicii de împrumut) Acum, specialiștii de creditare care ajuta opri istorie de credit Bad, pentru a descoperi solutia castigatoare care este misiunea noastră. Părțile interesate trebuie să contacteze compania prin e-mail pentru mai multe informații: Lender E -mail: goldsmithloancompany24@gmail.com Nume de creditor: Dl. Goldsmith Completeaza formularul de cerere de mai jos: APLICARE DETALII Numele solicitantului: _________ Sex: _________ Adresa: ________ Țara: _______ Suma necesară ca împrumut: _________ Împrumut Durata: ________ Scop pentru împrumut: _________ Telefon Mobil: ______ Mai departe de Kin: ______ Ocupatia: ______ contacte email: ============================ Așteptați răspunsul dumneavoastră de urgență în scurt timp. Salutări, Dl Goldsmith.
ANONIM a comentat Decretul 463 2014
    Buna Ziua, Sunt domnul Maurice un certificat, reputație, legitimă și un creditor bani acreditat. Am împrumut bani pentru a persoanelor care au nevoie de asistență financiară. Ai un credit rău sau vă aflați în nevoie de bani pentru a plăti facturile? Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am oferi asistență beneficiar de fiabile ca vom fi bucurosi sa va oferim un împrumut la rata dobânzii de 2%. Contact Email: mauricefinance@hotmail.com
ANONIM a comentat Decretul 463 2014
    Ai nevoie de un împrumut? Cautati finanțe? Cautati un împrumut pentru a mări afacerea ta? Cred că am ajuns la locul potrivit. Va oferim credite la dobânzi mici. Cei interesati pot rugam sa ne contactati Pentru răspuns imediat la cererea dvs., Va rugam sa răspundeți la acest e-mail de mai jos doar: (anitacoleloanservice@outlook.com) Te rog, dă-ne următoarele informații, dacă interesat. 1) Numele complet: ......... 2) Sex: ......... 3) Împrumuturi necesar: ......... 4) Împrumut Durata: ......... 5) Țara: ......... 6) Domiciliu: ......... 7) numarul de telefon mobil: ......... 8) Venitul lunar: ..................... 9) Ocupatia: ........................... 10) Actul de identitate ....................... Ce site-ai făcut aici despre noi ..................... Multumesc. (anitacoleloanservice@outlook.com)
ANONIM a comentat Legea 1 2015
    Ai nevoie de un împrumut? Cautati financiar? Cautati un împrumut pentru a crește afacerea ta? Cred că ai ajuns la locul potrivit. Va oferim credite la dobânzi mici. Cei interesati pot rugam sa ne contactati Răspunde imediat la cererea dumneavoastră, vă rog răspundeți la acest e-mail de mai jos numai anitacoleloanservice@outlook.com Împrumut formularul de cerere: Numele Complet: ......................... ...... Țara: ...................... ................... Sate / Județul: ................ .................. Căsătorie Stare: ....................... ............. Sex ........................................... Varsta: .......................... .............. Numere de telefon: ...................... ............. Suma necesară: ....................... Ocupatia: ................... Durata de împrumut: ..................... Venitul lunar: ....................... Scopul creditului: ......................... Esti cere un împrumut înainte de: ....................... Când este necesar: ....................... Cum ați auzit despre noi ............ Adresa dvs. de e-mail: ....................... Înțelegi engleză ..................... Sper să aud de la tine în curând Mulțumesc Toate Cele Bune
ANONIM a comentat Hotărârea 190 1984
    Buna ziua,am nevoie de ceva informatii privitor la evaporarea vopselilor si a altor cazuri de pierderi pentru a achita impozit mai putin statului MS anticipat astept cu nerabdare
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu