Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 75 din 26 ianuarie 2004

privind aprobarea documentelor de evidenta a productiei vitivinicole: declaratii de stocuri, declaratii de recolta si declaratii de productie

ACT EMIS DE: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR, APELOR SI MEDIULUI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 79 din 30 ianuarie 2004




    Avand in vedere prevederile art. 60, 61 si art. 111 lit. k) din Normele metodologice de aplicare a Legii viei si vinului in sistemul organizarii comune a pietei vitivinicole nr. 244/2002, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 1.134/2002,
    in temeiul Hotararii Guvernului nr. 739/2003 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului, cu modificarile si completarile ulterioare,

    ministrul agriculturii, padurilor, apelor si mediului emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba documentele-tip pentru evidenta productiei vitivinicole, prevazute in anexele nr. 1, 2, 2a), 3 si 3a)*) care fac parte integranta din prezentul ordin.
------------
    *) Anexele nr. 1, 2, 2a), 3 si 3a) sunt reproduse in facsimil.

    Art. 2
    (1) Persoanele fizice sau juridice care produc, depoziteaza sau comercializeaza produse vitivinicole, dupa caz, au obligatia de a intocmi si de a depune in termen documentele prevazute la art. 1.
    (2) Declaratiile prevazute in anexele nr. 1, 2, 2a), 3 si 3a) se intocmesc in 3 exemplare, dintre care: un exemplar se depune si se inregistreaza la autoritatile publice locale (primarii); un exemplar se depune si se inregistreaza la directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene si a municipiului Bucuresti; un exemplar se pastreaza la declarant.
    Art. 3
    (1) Declaratia de stocuri, cuprinsa in anexa nr. 1, se intocmeste si se depune de catre producatorii, depozitarii si comerciantii de produse vitivinicole, pana la data de 15 august a fiecarui an, pentru productia aflata in stoc la data de 31 iulie a anului in curs.
    (2) Sunt scutiti de intocmirea declaratiei de stocuri detailistii a caror activitate economica consta in vanzarea vinului in cantitati mici, direct catre consumator, cu exceptia celor care utilizeaza depozite specializate sau comercializeaza o cantitate mai mare de 2.500 hl produse vinicole pe an.
    Art. 4
    (1) Producatorii de struguri, persoane fizice sau juridice, intocmesc si depun la sfarsitul campaniei de recoltare, dar nu mai tarziu de termenul limita prevazut pentru depunerea declaratiilor de productie, declaratia de recolta a strugurilor, cuprinsa in anexele nr. 2 si 2a).
    (2) Sunt scutiti sa prezinte aceasta declaratie urmatorii producatori de struguri, persoane fizice sau juridice:
    a) producatorii care detin pana la 0,5 ha suprafata cultivata cu vita de vie, iar intreaga productie obtinuta nu face sub nici o forma obiectul comercializarii;
    b) producatorii vitivinicoli, persoane fizice sau juridice, care isi proceseaza singuri, in propria crama, intreaga productie de struguri.
    Art. 5
    (1) Producatorii de vin sau/si de produse derivate din vin completeaza si depun la sfarsitul campaniei de vinificare, dar nu mai tarziu de data de 10 decembrie a anului in curs, declaratia de productie, conform anexelor nr. 3 si 3a).
    (2) Sunt scutite de intocmirea declaratiei de productie persoanele fizice sau juridice care in urma campaniei de vinificatie obtin o cantitate de vin de pana la 10 hl si care este destinata exclusiv consumului familial.
    (3) Cantitatile de produse vinicole sau de produse derivate din vin, valorificate pana la data intocmirii declaratiei de productie, se vor include in totalul produselor rezultate in urma campaniei de vinificatie.
    (4) Cantitatea de vin ce se include in declaratiile de productie este cantitatea totala obtinuta la incheierea principalei fermentatii alcoolice, inclusiv drojdia de vin.
    Art. 6
    (1) Directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene si a municipiului Bucuresti verifica, prin organele lor specializate, respectiv Inspectia de Stat pentru Controlul Tehnic Vitivinicol, corectitudinea intocmirii si respectarii termenelor de depunere si inregistrare a documentelor prevazute la art. 1.
    (2) Pentru nedepunerea in termen sau pentru inscrierea eronata ori incompleta a datelor in continutul declaratiilor prevazute la art. 1 organele imputernicite vor aplica sanctiunile prevazute in Legea viei si vinului in sistemul organizarii comune a pietei vitivinicole nr. 244/2002 sau in alte acte normative in vigoare.
    Art. 7
    Informatiile cuprinse in anexele nr. 1, 2, 2a), 3 si 3a) vor fi centralizate de catre directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene si a municipiului Bucuresti si vor fi transmise Ministerului Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului, in termen de 30 de zile de la data expirarii termenelor de depunere.
    Art. 8
    Prezentul ordin se va publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

                         p. Ministrul agriculturii,
                       padurilor, apelor si mediului,
                                 Petre Daea,
                              secretar de stat

    ANEXA 1

    DECLARATIA DE STOCURI DE VINURI
    SI MUSTURI LA 15 AUGUST 200...

    A. Datele declarantului:           B. Datele cramei sau depozitul unde se
                                          afla stocul
    CNP/CUI .........................
    Licenta serie ...................  Nume si prenume/denumire ...............
    Nume si prenume/Denumire ........  Localitate .............................
    Domiciliu .......................  Judet ..................................
    Localitate ......................  Tel./fax ...............................
    Tel./fax ........................

 ______________________________________________________________________________
|                     Produse                | UM | Total | Rosu/ | Alb | Obs. |
|                                            |    |       | roze  |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| I. VINURI                                  |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| A) Vinuri imbuteliate                      |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1. Vin de masa                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 2. Vin de calitate cu indicatie            |    |       |       |     |      |
| geografica (VS)                            | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 3. Vin de calitate cu denumire de origine  | hl |       |       |     |      |
| controlata din care pe soiuri, sortiment:  |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 4. Alte vinuri (spumoase, spumante,        | hl |       |       |     |      |
| speciale)                                  |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
|                            TOTAL           |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| B) Vinuri vrac (stocuri proprii)           |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1. Vin de masa                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 2. Vin de calitate cu indicatie            |    |       |       |     |      |
| geografica (VS)                            | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 3. Vin de calitate cu denumire de origine  | hl |       |       |     |      |
| controlata din care pe soiuri, sortiment:  |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 4. Alte vinuri                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
|                            TOTAL           |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| C) Vinuri in custodie                      |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1. Vin de masa                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 2. Vin de calitate cu indicatie            |    |       |       |     |      |
| geografica (VS)                            | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 3. Vin de calitate cu denumire de origine  | hl |       |       |     |      |
| controlata din care pe soiuri, sortiment:  |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|                                            |____|_______|_______|_____|______|
| -                                          | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 4. Alte vinuri                             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
|                            TOTAL           |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| II. MUSTURI DE STRUGURI                    |  x |     x |     x |   x |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1.1 Must concentrat                        | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
| 1.2 Must concentrat rectificat             | hl |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|
|                            TOTAL           |    |       |       |     |      |
|____________________________________________|____|_______|_______|_____|______|

            Data                     Semnatura si stampila declarantului
       ..............                ...................................

    ANEXA 2

                     DECLARATIE DE RECOLTA A STRUGURILOR

    Semnificatia coloanelor din tabelul de mai jos este urmatoarea:
    R - Rosu/Roze
    A - Alb
    D - Alte destinatii* (q, hl)
 ______________________________________________________________________________
|   Declarant:    |     |           |           Destinatia strugurilor         |
|CNP (CUI) .......|     |           |__________________________________________|
|.................|Supr.|Cantitatea |Vinificare|Vinificati la|Vanduti unui | D |
|Nume si prenume/ |vii  |de struguri| proprie  |  alt agent  |   agent     |   |
|Denumire ........|pe   |recoltata  |   (q)    |  economic*  |  economic*  |   |
|.................|rod. |   (q)     |          |_____________|_____________|   |
|.................|(ha) |           |          |Struguri|Must|Struguri|Must|   |
|Adresa           |     |           |          |  (q)   |(hl)|  (q)   |(hl)|   |
|(Sediul) ........|     |___________|__________|________|____|________|____|   |
|.................|     |  R  |  A  |  R  |  A |  R | A | R|A|  R | A | R|A|   |
|.................|     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|Tel./Fax ........|     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|Supr. plant.     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|viticole ..... ha|     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|d. c. soiuri     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru struguri  |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|de masa ..... ha |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
|1. Plantatii     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru vin de    |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|masa             |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
|2. Plantatii     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru vin de    |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|calitate         |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|superioara cu    |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|indicatie        |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|geografica       |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
|3. Plantatii     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru vin cu    |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|denumire de      |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|origine          |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|controlata din   |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|care pe soiuri,  |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|sortiment:       |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|-                |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|-                |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|-                |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
|4. Plantatii     |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|pentru alte      |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|vinuri           |     |     |     |     |    |    |   |  | |    |   |  | |   |
|_________________|_____|_____|_____|_____|____|____|___|__|_|____|___|__|_|___|
    * Nominalizarea agentilor economici la care s-a vinificat si a agentilor economici la care s-au vandut struguri si/sau must se prezinta in anexa 2a).

            Data                    Semnatura si stampila declarantului
         ..........                 ...................................

    ANEXA 2a)
    la declaratia de recolta

                                   SITUATIA
agentilor economici care au vinificat sau vandut struguri si/sau musturi

    Semnificatia coloanelor din tabelul de mai jos este urmatoarea:
    A - Alb
    R - Rosu/Roze
 ______________________________________________________________________________
| BENEFICIARI |                     Natura produselor                     |Obs.|
|             |___________________________________________________________|    |
|             |        Struguri pentru:     |         Must pentru:        |    |
|             |               (q)           |              (hl)           |    |
|             |_____________________________|_____________________________|    |
|             |Vin de |Vin de    |Vin de    |Vin de |Vin de    |Vin de    |    |
|             |masa   |calitate  |calitate  |masa   |calitate  |calitate  |    |
|             |       |cu        |cu        |       |cu        |cu        |    |
|             |       |indicatie |denumire  |       |indicatie |denumire  |    |
|             |       |geografica|de        |       |georgafica|de        |    |
|             |       |          |origine   |       |          |origine   |    |
|             |       |          |controlata|       |          |controlata|    |
|_____________|_______|__________|__________|_______|__________|__________|____|
|             | A | R |  A  |  R |   A |  R | A | R |  A  |  R |   A |  R |    |
|_____________|___|___|_____|____|_____|____|___|___|_____|____|_____|____|____|
|I. Agenti    |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|economici la |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|care s-au    |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|vinificat    |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|struguri sau |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|must:        |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|_____________|___|___|_____|____|_____|____|___|___|_____|____|_____|____|____|
|II. Agenti   |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|economici la |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|care s-au    |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|vandut       |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|struguri sau |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|must:        |   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|.............|   |   |     |    |     |    |   |   |     |    |     |    |    |
|_____________|___|___|_____|____|_____|____|___|___|_____|____|_____|____|____|

             Data                 Semnatura si stampila declarantului
         ............             ...................................

    ANEXA 3

    DECLARATIA DE PRODUCTIE - Campania de vinificatie 200..

    Semnificatia coloanelor din tabelul de mai jos este urmatoarea:
    A - Vin de masa
    B - Must
    C - Must concentrat
    D - Must concentrat rectificat
    E - Alte vinuri
    F - Alb
    G - Rosu/Roze

    A. Datele declarantului:               B. Datele cramei
    CNP/CUI ..........................
    Nume si prenume/denumire .........     Nume si prenume/denumire ..........
    ..................................     ...................................
    Domiciliu ........................     Localitate ........................
    Localitate .......................     Judet .............................
    Tel./fax .........................     Tel./fax ..........................
    Suprafata viticola detinuta ... ha     Licenta serie ....... nr. .........
                                           Nr. Autorizatie producere vin DOC*
                                           ...................................

 ______________________________________________________________________________
|Categoria|UM|       Provenienta*       |         Productia obtinuta          |
|de       |  |___________________________|_____________________________________|
|produse  |  |Prod.  |Achizitii|Achizitii| A |Vin de    |Vin de    |B |C |D |E |
|utilizate|  |proprie|persoane |persoane |   |calitate  |calitate  |  |  |  |  |
|ca       |  |       |fizice   |juridice |   |cu        |cu        |  |  |  |  |
|materie  |  |       |         |         |   |indicatie |denumire  |  |  |  |  |
|prima    |  |       |         |         |   |geografica|de origine|  |  |  |  |
|         |  |       |         |         |   |   (VS)   |controlata|  |  |  |  |
|         |  |       |         |         |   |          |  DOC*   |  |  |  |  |
|         |  |       |         |         |   |          |          |  |  |  |  |
|         |  |       |         |         | hl|    hl    |    hl    |hl|hl|hl|hl|
|         |  |       |         |         |___|__________|__________|__|__|__|__|
|         |  |       |         |         |F|G|  F  |  G |  F  |  G |  |  |  |  |
|_________|__|_______|_________|_________|_|_|_____|____|_____|____|__|__|__|__|
|STRUGURI |q |       |         |         | | |     |    |     |    |  |  |  |  |
|_________|__|_______|_________|_________|_|_|_____|____|_____|____|__|__|__|__|
|MUST     |hl|   x   |         |         | | |     |    |     |    |  |  |  |  |
|_________|__|_______|_________|_________|_|_|_____|____|_____|____|__|__|__|__|
|TOTAL    |hl|   x   |    x    |    x    | | |     |    |     |    |  |  |  |  |
|_________|__|_______|_________|_________|_|_|_____|____|_____|____|__|__|__|__|
    * Se completeaza de catre agentii economici care produc vinuri cu denumire de origine controlata (DOC).
    * Pentru cantitatile de vinuri DOC obtinute se va intocmi anexa 3a) la prezenta declaratie de productie.

           Data                  Semnatura si stampila declarantului
        ...........              ...................................

    ANEXA 3a)
    la declaratia de productie

                                 SITUATIA
provenientei strugurilor si/sau must pentru obtinerea vinurilor de calitate cu denumire de origine controlata DOC

 ______________________________________________________________________________
|Categoria | UM |Cantitate|Provenienta*|Randament| Vin de calitate  |Observatii|
|de produs |    |         |            |    %    |  cu denumire de  |          |
|utilizat  |    |         |            |         |origine controlata|          |
|ca materie|    |         |            |         |__________________|          |
|prima     |    |         |            |         | Alb | Roze |Rosu |          |
|          |    |         |            |         |  hl |  hl  | hl  |          |
|__________|____|_________|____________|_________|_____|______|_____|__________|
|Struguri  | q  |         |            |         |     |      |     |          |
|total     |    |         |            |         |     |      |     |          |
|d. c. pe  |    |         |            |         |     |      |     |          |
|soiuri    |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
|__________|____|_________|____________|_________|_____|______|_____|__________|
|Must total| hl |         |            |         |     |      |     |          |
|d. c. pe  |    |         |            |         |     |      |     |          |
|soiuri    |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
| -        |    |         |            |         |     |      |     |          |
|__________|____|_________|____________|_________|_____|______|_____|__________|
    * Se va completa: productie proprie sau numele si adresa persoanelor fizice sau juridice de unde au fost achizitionati struguri sau musturi.

             Data                Semnatura si stampila declarantului
          ..........             ...................................




COMENTARII la Ordinul 75/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 75 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 3512 2008
    Am intrebarea urmatoare: in cazul unei pensii sistate din 2011 pana acum s-a platit toata suma acumulata si neplatita prin casieria Casei de Pensii pe o suma mai mare de 11000 lei(suma acumulata din pensii sistate la plata pe o perioada de 4 ani).Pensionarul ma fost placat in strainatate si nu are cont deschis la nici o banca si in 2 zile placa din tara. Daca nu ecorect cum am procedat cum putea pensionarul sa intre in posesia drepturilor de pensie sisitate? Astept raspuns va rog la adresa de mail :secretariat@cpbrc.ro
ANONIM a comentat OUG 3 2015
    OUG 3/2015 DOAMNE AJUTA Parca nu-mi vine sa cred ca cei ce lucreaza la coada vacii vor primii si sprijin prin plati directe.M-asi bucura mult ca cea ce am inteles eu sa fie si real. Oare nu este un vis? Intrebare Pasiunea unde pasiuneaza animalele mele este intabulata pe o asociatie composesorala a carui membru sint si eu. Intre mine ca persoana fizica si tot eu ca membra a asociatiei composesorale trebuie sa existe vreun contract daca sint una si aceeasi persoana. Multumesc
ANONIM a comentat Decizia 38 2015
    Ponta ce lege este asta cine sunt arendasii mafiotii politici ,de la cine primesti comenzi noi care am achitat pretul terenului luom creante iar smecherii tai teren sugeamiai pula si tu si ti care sustin legea
ANONIM a comentat Decizia 38 2015
    Care este interesul Zegrean cand a cumparat CHIORU LA NANA de ce nu sa aplicat aceasta lege BAI FUTONGURA PE MATA MOARTA DE HANDICAPAT MOTORIU
ANONIM a comentat Decizia 38 2015
    Daca am achitat suma integrala iar promitentul vanzator a declarat ca promite sa vanda in mod expres si irevocabil numai mie atunci cum mai facem .
ANONIM a comentat Decizia 38 2015
    domnule Zegrean eu nu mai incheiam antecontracte daca nu eram sigur ca devin propietarul acestui teren arabil nu vreau creante FUTUTEN GUR A MORT DE SIFILITIC SA-MI BAG PULA IN MATA
ANONIM a comentat Ordin 197 2015
    BARCLAYS CREDIT COMPANY ATENȚIE SOLICITANT: Vă mulțumim pentru răspunsul dumneavoastră la o cerere de împrumut, prin e-mail, iar conținutul este bine înțeles. Ne sunt certificate și înregistrate creditor împrumut care oferă împrumuturi cu solicitantul cu privire la necesitatea de rata dobânzii scăzut de 3% credite: cum ar fi student împrumuturi, împrumuturi de afaceri, credite agricole, credite ipotecare, investitii personale, credite auto și împrumuturi pentru alte cheltuieli importante. Am credita variind de la 5.000 dolari USD $ 1,000,000.00 USD la o rată a dobânzii de 3% de la o durată de 1-10 ani, în funcție de cantitatea, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: barclaysnationwideloan@gmail.com sau barclaysnationwideloan@hotmail.com așa că vă poate ajuta să dobândească un împrumut pentru tine, ca un candidat este cinstit și autentic. De asemenea, oferim împrumuturi și faclitate în situații de urgență, care se poate face în mai puțin de 48 de ore. Formularul de mai jos trebuie completat și prin e-mail pentru a solicita o oferta de împrumut. Numele complet al solicitantului: ___________________ Tara / Stare rezidual: __________________ Rezidual Adresa: _______________________ Gen: ___________ La locul de muncă: ____________________ Lunar venit / alocație / salariu: __________ Suma creditului necesare: ________________ Durata: _________________________ Ai încheia cu aplicarea: ______________ Răspunsul dvs. prompt va fi extrem de apreciat. Așteaptă cu nerăbdare să aibă o relație bună de lucru cu tine. Salutări, e-mail: barclaysnationwideloan@gmail.com sau barclaysnationwideloan@hotmail.com BARCLAYS ÎMPRUMUT COMPANY.
ANONIM a comentat Legea 273 2006
    Ai nevoie de un împrumut de urgență? esti in datorii? aveți nevoie de împrumut de urgență să-și refinanțeze loc ?, ai fost refuzat de banca ta, nu vă faceți griji mai, serviciile noastre sunt Rapid, ușor și împrumuturi Secure acum în orice circumstanțe. Împrumuta până la 2,000 Eur - 1,000.000 Eur de azi! Contactati-ne cu informatii împrumut la acest e-mail: noramildred.loans@hotmail.com Notă: Veți aștepta un răspuns preliminar și finanțare în 24 de ore Salutari. dna Nora
ANONIM a comentat Ordin 914 2006
    Dragi prieteni care au scris mai sus Boala dvs se numeste schizofrenie asemeni copilotului ala. Nu postati pe subiect,vb in dodii Va compatimesc
ANONIM a comentat Hotărârea 1186 2000
    in proiectul de norme metidologice pentru contract 2015 la 16 pct.34 nu se face precizarea daca in evidenta medicului gastroenterology mai raman in evidenta pentru monitorizare si tratament raman si pacientii cu -HEPATITA NON RESPONDER LA TRATAMENTUL ANTIVIRAL URMARITE SI MONITORIZATE LUNAR PENTRU ALTE TRATAMENTE. -HEPATITELE VIRALE IN CURS DE EVALUARE SI STABILIREA TRATAMENTULUI. -HEPATITELE VIRALE SI CIROZELE HEPATICE, FARAINDICATII DE TRATAMENT ANTI VIRAL -SCHEMA ACTUALA- PENTRU MONITORIZARE SI TRATAMENT
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu