E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 618/169 din 29 martie 2004

privind reglementarea controlului in traficul rutier al ansamblurilor de vehicule formate din autotractoare cu axa simpla motoare si semiremorci specializate basculante

ACT EMIS DE: MINISTERUL TRANSPORTURILOR, CONSTRUCTIILOR SI TURISMULUI


SmartCity3

              Nr. 618 din 29 martie 2004
              MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR
              Nr. 169 din 1 aprilie 2004
ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 319 din 13 aprilie 2004

    In temeiul prevederilor art. 2 pct. 50 si ale art. 5 alin. (4) din Hotararea Guvernului nr. 740/2003 privind organizarea si functionarea Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, precum si ale art. 9 alin. (4) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 63/2003 privind organizarea si functionarea Ministerului Administratiei si Internelor,

    ministrul transporturilor, constructiilor si turismului si ministrul administratiei si internelor emit urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba reglementarile privind controlul in traficul rutier al ansamblurilor de vehicule formate din autotractoare cu axa simpla motoare si semiremorci specializate basculante, in vederea eliminarii efectelor distructive produse de aceste ansambluri asupra infrastructurii rutiere.
    Art. 2
    Echipajele mobile mixte de control al traficului rutier, constituite din reprezentanti ai Autoritatii Rutiere Romane - A.R.R., Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania - S.A., Regiei Autonome "Registrul Auto Roman", Directiei de Politie Rutiera si ai Directiei de Politie Transporturi, vor efectua activitatea de control prin deplasare permanenta pe intreaga retea de drumuri nationale din Romania, zilnic, 24 de ore, inclusiv in zilele nelucratoare, potrivit programelor de control comune.
    Art. 3
    Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania - S.A. va stabili pe reteaua de drumuri nationale amplasamente fixe de control prin cantarire, avand dotare corespunzatoare, astfel incat sa fie permisa scoaterea din trafic a vehiculelor rutiere supuse controlului fara a fi perturbate fluenta traficului rutier si siguranta circulatiei.
    Art. 4
    (1) In trafic, stabilirea situatiilor de depasire a masei maxime admise pe axa motoare a ansamblului de vehicule se face pe baza graficelor orientative prevazute in anexa care face parte integranta din prezentul ordin, iar a situatiilor de depasire a masei totale maxime admise se face pe baza documentelor de control.
    (2) Vehiculele aflate in una dintre situatiile prevazute la alin. (1) vor fi indrumate si insotite de echipajul de politie impreuna cu un reprezentant al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania - S.A., pana la cel mai apropiat amplasament fix de control, in vederea efectuarii cantaririi.
    Art. 5
    (1) In conditiile in care la cantarire se constata depasirea limitelor masice autorizabile pe axe sau totale maxim admise, prevazute pentru categoria de drum national pe care s-a circulat, echipajele mobile mixte de control al traficului rutier vor aplica sanctiunile prevazute de reglementarile specifice in vigoare.
    (2) O data cu intocmirea procesului-verbal de constatare si sanctionare a contraventiei se vor lua si urmatoarele masuri administrative:
    a) eliberarea autorizatiei speciale de transport, valabila pentru traseul parcurs pana la locul controlului;
    b) imobilizarea vehiculului respectiv in afara partii carosabile si descarcarea sa in vederea incadrarii in greutatea admisa;
    c) suspendarea pentru o perioada de 6 luni a licentei de executie pentru vehicul, in cazul repetarii abaterii.
    (3) In cazul prevazut la alin. (1) se poate continua traseul de catre ansamblurile de vehicule mentionate numai dupa transbordarea partiala sau totala a incarcaturii de catre operatorul de transport in unul sau mai multe vehicule, astfel incat acestea sa se incadreze in limitele masice maxime admise pe axe.
    Art. 6
    In primul proces-verbal de constatare si sanctionare a contraventiei se va mentiona in mod expres suspendarea de catre reprezentantii Autoritatii Rutiere Romane - A.R.R. a licentei de executie pentru vehicul pentru o perioada de 6 luni, in cazul repetarii abaterii.
    Art. 7
    In cazul sanctiunilor aplicate conform art. 5, numerele de inmatriculare ale vehiculelor si datele de identificare a operatorilor de transport vor fi inscrise, prin grija Autoritatii Rutiere Romane - A.R.R., in baza de date proprie.
    Art. 8
    In cazul unor abateri repetate, sanctionate conform art. 5 prin suspendarea licentelor de executie ale vehiculelor, Autoritatea Rutiera Romana - A.R.R. va suspenda licenta de transport rutier public, licenta de transport rutier in interes propriu sau autorizatia de transport in interes propriu, dupa caz, pentru o perioada de 3 luni la prima aplicare a sanctiunii si pentru o perioada de 6 luni la o a doua aplicare a sanctiunii.
    Art. 9
    Pentru ducerea la indeplinire a sarcinilor specifice de control, unitatile din subordinea Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului si ale Ministerului Administratiei si Internelor vor asigura dotarea cu mijloace de deplasare si instalatii portabile de cantarire.
    Art. 10
    Prevederile prezentului ordin se completeaza cu dispozitiile Ordinului ministrului lucrarilor publice, transporturilor si locuintei si al ministrului de interne nr. 29/206/2002 pentru infiintarea echipajelor mobile mixte de control al traficului rutier, formate din reprezentanti ai regiilor autonome "Administratia Nationala a Drumurilor din Romania" si "Registrul Auto Roman", precum si ai Autoritatii Rutiere Romane - A.R.R., impreuna cu organe de control apartinand Inspectoratului General al Politiei si Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, ale Ordinului ministrului lucrarilor publice, transporturilor si locuintei si al ministrului de interne nr. 852/289/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru organizarea si efectuarea activitatilor de control de catre echipajele mixte de control al traficului rutier si ale Ordinului ministrului lucrarilor publice, transporturilor si locuintei nr. 1.842/2001 pentru aprobarea Normelor metodologice de autorizare si efectuare a transporturilor rutiere si a activitatilor conexe acestora, cu modificarile si completarile ulterioare.
    Art. 11
    Prezentul ordin se va publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, si va intra in vigoare la 3 zile de la data publicarii.

                         Ministrul transporturilor,
                        constructiilor si turismului,
                            Miron Tudor Mitrea

                             Ministru de stat,
                   ministrul administratiei si internelor,
                                Ioan Rus

    ANEXA 1*)

    *) Anexa este reprodusa in facsimil.

    Figura 1, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca ACKERMANNFRUEHAU SMKS 24 (M totala = 34 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 3.

    Figura 2, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca ATM OKA 15/27 (M totala = 42 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 4.

    Figura 3, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca BLUMHARDT SAK-H/LM 40.24 (M totala = 35 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 5.

    Figura 4, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca BSS NS 1 36.27.24 (M totala = 36 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 6.

    Figura 5, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca CARNEHL CHKS/AL (M totala = 34 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 7.

    Figura 6, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca FELDBINDER MUL 403 (M totala = 34 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 8.

    Figura 7, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca FLIEGL DHKS 350 (M totala = 35 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 9.

    Figura 8, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca GERMANIA VOLKNER FAHRZEUGBAU (M totala = 35 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 10.

    Figura 9, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca GOTHAER SK1 24-7.5 (M totala = 34 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 11.

    Figura 10, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca HENDRIKS KISA34 (M totala = 34 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 12.

    Figura 11, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca I.M. MIRSA SRB 3402 (M totala = 34,5 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 13.

    Figura 12, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca KAESSBOHRER SKB 10-24L (M totala = 35 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 14.

    Figura 13, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca KAESSBOHRER SKM 10-24L (M totala = 34 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 15.

    Figura 14, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca KAISER ROBUSTE S 3803C/H-K (M totala = 34,5 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 16.

    Figura 15, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca LAG 0-3-34 KS (M totala = 34 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 17.

    Figura 16, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca KOEGEL SK-24 (M totala = 35 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 18.

    Figura 17, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca LANGENDORF SKS (M totala = 34 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 19.

    Figura 18, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca LANGENDORF SKA 24/29 (M totala = 35 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 20.

    Figura 19, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca MEIERLING MSK 24 (M totala = 35 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 21.

    Figura 20, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca MEILLER MHKS 41/3 S (M totala = 35 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 22.

    Figura 21, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca REISCH RHKS-35/24AL (M totala = 34,4 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 23.

    Figura 22, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca REISCH RHKS-35/24AL (M totala = 34,8 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 24.

    Figura 23, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca RENDERS CHEMNITZ (M totala = 34 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 25.

    Figura 24, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca SCHMITZ SKI 24/8.2 (M totala = 35 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 26.

    Figura 25, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca SCHMITZ SKI 24/8.2 (M totala = 39 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 27.

    Figura 26, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca SCHWARTZMULLER 3A-ALMKSH-E (M totala = 34 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 28.

    Figura 27, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca STAS 0-34/3 FAK LBL (M totala = 34 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 29.

    Figura 28, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca TRAILOR S 343 LB (M totala = 34 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 30.

    Figura 29, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca TURCIA NEVKARSAN NEV KY (M totala = 33,2 tone), se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 31.

    Figura 30, reprezentand graficul pentru stabilirea masei totale pe axa spate vehicul tractor cu semiremorca MONTENEGRO SVF 2G 20S (M totala = 33 tone) 2AXE, se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 319 din 13 aprilie 2004, la pagina 32.SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 618/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 618 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 342 2016
    Bună ziua domnule / doamnă Oferim împrumuturi organismelor private și comerciale cu o dobândă anuală foarte mică de 3%, rambursare de la 1 an la 25 de ani. Acordăm împrumuturi cuprinse între 5.000 și 500.000.000. Aceasta este pentru a eradica istoricul în creștere al creditului necorespunzător și, de asemenea, pentru a aduce profit stabil atât companiei noastre, cât și clienților noștri. Vă pierdeți somnul în timpul nopții vă faceți griji cum să obțineți un împrumut? Contact: Paul Loan Agency acum prin e-mail: paulhelpfund@yahoo.com sau WhatsApp: +91 963 289 2493 Oferim împrumut cu o dobândă scăzută de 3% și, oferim. *Imprumuturi personale * Credite de consolidare a datoriilor *Capital de risc * Împrumuturi pentru afaceri * Împrumuturi pentru educație *Imprumut pentru casa * Împrumuturi din orice motiv Pentru mai multe informații de urgență reveniți imediat la noi. paulhelpfund@yahoo.com sau WhatsApp: +91 963 289 2493 Salutari Domnule Paul Moritz
ANONIM a comentat Ordin 3418 2013
    We are project funder as well as financial lender. We have BG/SBLC specifically for BUY/LEASE at a leasing price of 4%+2% of face value Issuance by HSBC London and many other 25 top AA rated Bank in Europe, Middle East or USA. We also secure funding. Also We are into the provision of short term and long term business/personal loans for both small and large scale business funds. * FOR LEASING OF BG/SBLC MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M LEASING FEE = 4%+2% * FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC PRICE = 32%+2% MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M Kindly contact us for our procedures and be sure that we shall respond within 48hrs maximum. Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved. Contact Name : Blaine Lorcan Contact Email: blainelorcan@gmail.com Skype:blainelorcan@gmail.com WhatsApp:+1(408)290-8281
ANONIM a comentat OUG 52 2004
    Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * Ipoteca a doua * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com WhatsApp +1 (470) 575-0615 ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat OUG 123 2002
    Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * Ipoteca a doua * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com WhatsApp +1 (470) 575-0615 ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat Decretul 15 2020
    Bună ziua, Aveți nevoie de un împrumut rapid? Sunt Susan Benson Sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Având în vedere stagnarea economică, lumea trece prin rezultatul bolii Corona-virus emergente (COVID-19), mulți oameni se confruntă cu provocări financiare premature. Și cu prezența excedentului de numerar în instituția noastră, ne propunem să accelerăm circulația banilor finanțând clienții din Europa și din afara acesteia cu un împrumut. Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o afacere, cumpărați o casă sau o mașină sau aveți nevoie de un împrumut din alte motive personale? Vreau să contactați firma mea. Furnizăm tot felul de servicii de împrumut, atât împrumuturi garantate, cât și garantate. Dacă citiți acest lucru și știți că aveți nevoie de asistență financiară, ne puteți scrie doar prin e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com sau trimiteți-mi direct pe WhatsApp prin: +447903159998 și primiți un răspuns instantaneu. Suntem o companie globală de servicii financiare și ne-am angajat să vă ajutăm să vă îmbunătățiți obiectivele financiare pe termen lung și pe termen scurt, deoarece stabilitatea dvs. financiară este obiectivul nostru final. Caracteristici și beneficii; * Convenabilitate - Puteți solicita un împrumut oricând, oriunde. * Suma flexibilă - Decideți cât de mult doriți să împrumutați. * Finanțare rapidă rapidă - primiți împrumutul dvs. în termen de 24 de ore de la aprobare. * Rata dobânzii flexibile de 3,0%. * Rata de aprobare ridicată * Aveți șansa de a selecta data rambursării, fie săptămânal, lunar sau anual, pentru o durată de 1-30 ani. * Aplicație online simplă. * Ghid personalizat și expertiză. * Fără taxe ascunse Mulți oameni găsesc atât de dificil să obțină un împrumut de la băncile locale sau de la alte institute financiare din anumite motive. Dacă aveți nevoie într-adevăr de soluție pentru provocările dvs. financiare, scrieți-ne firmei mele, vă vom ajuta cu un împrumut. Am ajutat numeroase persoane și organizații care se confruntă cu dificultăți financiare în întreaga lume. Când aplicați cu noi, aplicați cu o companie de încredere care are grijă de nevoile dvs. financiare, prioritatea noastră maximă este stabilitatea dvs. financiară și veți fi îngrijit pe parcursul întregului proces. Pentru mai multe informații despre oferta noastră de împrumut, trimiteți-ne cererea dvs. de împrumut prin: E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com SAU; WhatsApp: +447903159998
ANONIM a comentat Hotărârea 793 2013
    Ai nevoie de un împrumut? Căutați finanțe? Căutați un împrumut pentru a vă extinde afacerea? Cred că ai ajuns la locul potrivit. Oferim împrumuturi la dobândă scăzută. Persoanele interesate trebuie să ne contacteze Pentru răspuns imediat la cererea dvs., amabil răspundeți la aceste e-mailuri de mai jos. Aplicația Whats +918256953815 ushaservicesonline@gmail.com Vă rugăm să ne furnizați următoarele informații, dacă vă interesează. 1) Numele complet: ……… 2) Gen: ……… 3) Suma de împrumut necesară: ……… 4) Durata împrumutului: ……… 5) Țara: ……… 6) Adresa de acasă: ……… 7) Număr mobil: ……… 8) Venitul lunar: ………………… 9) Ocupatia: ........................... ) Ce site ai făcut aici despre noi ………………… Multumesc si toate cele bune. ushaservicesonline@gmail.com +918256953815
ANONIM a comentat Hotărârea 793 2013
    Ai nevoie de un împrumut? Căutați finanțe? Căutați un împrumut pentru a vă extinde afacerea? Cred că ai ajuns la locul potrivit. Oferim împrumuturi la dobândă scăzută. Persoanele interesate trebuie să ne contacteze Pentru răspuns imediat la cererea dvs., amabil răspundeți la aceste e-mailuri de mai jos. Aplicația Whats +918256953815 ushaservicesonline@gmail.com Vă rugăm să ne furnizați următoarele informații, dacă vă interesează. 1) Numele complet: ……… 2) Gen: ……… 3) Suma de împrumut necesară: ……… 4) Durata împrumutului: ……… 5) Țara: ……… 6) Adresa de acasă: ……… 7) Număr mobil: ……… 8) Venitul lunar: ………………… 9) Ocupatia: ........................... ) Ce site ai făcut aici despre noi ………………… Multumesc si toate cele bune. ushaservicesonline@gmail.com +918256953815
ANONIM a comentat Hotărârea 984 1990
    FOR QUICK, AFFORDABLE AND RELIABLE BUSINESS/HOME/REAL ESTATES/COMPANY/PROJECT/PERSONAL LOAN OFFER WITHOUT COST/STRESS CONTACT US TODAY VIA Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com We are authorized financial consultants providing reliable loans to individuals and funding for business, home, personal and projects start up. Are you tired of seeking loans or are you in any financial mess. Do you have a low credit score, and you will find it difficult to get loans from banks and other financial institutions? then worry no more for we are the solution to your financial misfortune. we offer all types of loan ranging from $5,000.00 to $533,000,000.00USD with a low interest rate of 2% and loan duration of 1 to 35 years to pay back the loan secure and unsecured. Are you losing sleep at nights worrying how to get a Legit Loan Lender? If Yes worry no more for we are out here to help the less financial privileges get the loan they need to get back on their feet no matter your credit score, you can say goodbye to all your financial crisis and difficulties. Contact us on the following Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com Do you have an unfinished project due to poor funding? Do you need money to invest in any specialty that will benefit you? BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE aims is to provide excellent professional financial services which include the followings *1* Personal loan *2* Business loan *3* Home loan *4* Farm Loan *5* Education loan *6* Debt consolidation loan *7* Truck Loan *8* Car Loan *9* Eviction Loan *10* Equipment Loan *11* Hotels Loan *12* Refinancing Loan and many more NOTE: GET YOUR INSTANT LOAN APPROVAL 100% GUARANTEED TODAY NO MATTER YOUR CREDIT SCORE. drbenjaminfinance@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 441 1997
    O zi buna   Ai nevoie de împrumut pentru afaceri? Împrumut contractual? Împrumut de student? Împrumut pentru sănătate, Împrumut pentru a investi sau împrumut de proiect? Contactați împrumutul rapid Unicredit atât pentru împrumut, cât și pentru împrumut pe termen scurt, pentru o tranzacție rapidă, sigură și ușoară.    Informatii de contact E-mail: unicreditfastloan@gmail.com Facebook: împrumutul rapid Unicredit Instagram: Împrumut rapid Unicredit Twitter: @FastUnicredit LinkedIn: împrumutul rapid Unicredit Contactați-ne pentru serviciul dvs. de împrumut rapid.
ANONIM a comentat Ordin 2591 2018
    O zi buna, Căutați împrumut pentru afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la midland.credit2@gmail.com pentru mai multe informații. Toate cele bune, Midland Credit Home Mgt
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 618/2004
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu