ORDIN Nr
ORDIN Nr. 426
din 8 iunie 2007
privind stabilirea taxelor
pentru stocuri excedentare de produse agroalimentare
ACT EMIS DE:
MINISTERUL ECONOMIEI SI FINANTELOR
ACT PUBLICAT IN:
MONITORUL OFICIAL NR. 431 din 28 iunie 2007
Având în vedere prevederile art. 24 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 124/2006 privind
stocurile excedentare de zahăr, produse zaharoase şi alte produse
agroalimentare,
în temeiul art. 3 lit. d) din Hotărârea Guvernului nr.
385/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi
Dezvoltării Rurale,
în temeiul art. 11 alin. (4) din Hotărârea Guvernului
nr. 386/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Economiei şi
Finanţelor,
văzând Referatul de aprobare al Direcţiei generale
implementare politici agricole din cadrul Ministerului Agriculturii şi
Dezvoltării Rurale nr. 277.809 din 28 mai 2007,
ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale şi
ministrul economiei şi finanţelor emit prezentul
ordin.
Art. 1. - Se aprobă taxele pentru stocuri excedentare
de produse agroalimentare, prevăzute în anexa care face parte integrantă din
prezentul ordin.
Art. 2. - Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru
Agricultură, direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene şi a municipiului Bucureşti, precum şi
Trezoreria Statului vor duce la îndeplinire prevederile
prezentului ordin.
Art. 3. - Prezentul ordin se publică în Monitorul
Oficial al României, Partea I.
Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale,
Decebal Traian Remes
p. Ministrul economiei şi finanţelor,
Sebastian Teodor Gheorghe Vlădescu,
secretar de stat
ANEXA
Codul tarifar (NC)
|
Denumirea mărfii
|
Taxa pentru stoc excedentar, exprimată în lei/tonă, dacă nu se precizează altfel
|
02.01
|
Carne de animale din specia bovine,
proaspătă sau refrigerată:
|
0201.10.00
|
- In carcase şi semicarcase
|
5.504
|
0201.20
|
- Alte părţi, nedezosate:
|
|
0201.20.50
|
-- Sferturi posterioare neseparate sau separate
|
7.324
|
0201.30.00
|
- Dezosată
|
12.049
|
02.02
|
Carne de animale din specia bovine,
congelată:
|
0202.20
|
- Alte parti, nedezosate:
|
|
0202.20.90
|
-- Altele
|
9.622
|
0202.30
|
- Dezosată:
|
|
0202.30.10
|
-- Sferturi anterioare, întregi sau tăiate în maximum cinci
bucăţi, fiecare sfert fiind prezentat într-un singur bloc congelat; sferturi
numite „compensate" prezentate în două blocuri congelate, unul dintre
ele conţinând partea anterioară a carcasei, întreagă sau tăiată în maximum
cinci bucăţi, iar celălalt conţinând sfertul posterior, într-o singură bucată,
fără muşchiul file
|
8.864
|
0202.30.50
|
-- Bucăţi rezultate din sferturi anterioare si din piept, numite „australiene"
|
8.888
|
0202.30.90
|
-- Altele
|
12.432
|
ex 0202.30.90
|
- Altele (carne vită lucru)
|
13.625
|
02.03
|
Carne de animale din specia
porcine, proaspătă, refrigerată sau congelată:
|
|
- Proaspătă sau refrigerată:
|
|
0203.11
|
- In carcase sau semicarcase:
|
|
0203.11.10
|
- De animale din specia porcine domestice
|
1.586
|
0203.12
|
- Jamboane, spete şi părţi din acestea, nedezosate:
- De animale din specia porcine domestice:
|
|
Codul tarifar (NC)
|
Denumirea mărfii
|
Taxa pentru stoc
excedentar, exprimată
în lei/tonă, dacă nu se
precizează altfel
|
0203.12.11
|
-- Jamboane şi părţi din acestea
|
1.430
|
0203.12.19
|
-- Spete si parti din acestea
|
960
|
0203.19
|
-- Altele:
- De animale din specia porcine domestice:
|
|
0203.19.11
|
-- Părţi anterioare şi părţi din acestea
|
1.637
|
0203.19.13
|
-- Spinări şi părţi din acestea, nedezosate
|
1.958
|
0203.19.15
|
-- Piept (împănat) si parti de piept
-- Altele:
|
537
|
0203.19.55
|
----Dezosate
|
1.814
|
0203.19.59
|
----Altele
- Congelată:
|
681
|
0203.22
|
-- Jamboane, spete şi părţi din acestea,
nedezosate:
- De animale din specia porcine domestice:
|
|
0203.22.11
|
-- Jamboane şi părţi din acestea
|
3.290
|
0203.22.19
|
-- Spete si parti din acestea
|
2.542
|
0203.29
|
-- Altele:
- De animale din specia porcine domestice:
|
|
0203.29.11
|
-- Părţi anterioare şi părţi din acestea
|
2.220
|
0203.29.13
|
-- Spinări şi părţi din acestea, nedezosate
|
3.405
|
0203.29.15
|
-- Piept (împănat) si parti de piept
-- Altele:
|
1.975
|
0203.29.55
|
----Dezosate
|
2.204
|
ex 0203.29.55
|
----Dezosate (carne porc lucru, ceafă porc, muşchi file)
|
3.675
|
0203.29.59
|
----Altele
|
3.295
|
02.04
|
Carne de animale din speciile ovine
sau caprine, proaspătă, refrigerată sau congelată:
|
0204.10.00
|
- Carcase şi semicarcase de miel, proaspete sau refrigerate
- Altă carne de animale din specia ovine, proaspătă sau
refrigerată:
|
6.268
|
0204.22
|
-- Alte părţi, nedezosate:
|
|
0204.22.30
|
- Spinali si/sau sa sau semispinali si/sau semisa
|
5.887
|
0204.22.90
|
- Altele
|
7.746
|
0204.30.00
|
- Carcase şi semicarcase de miel, congelate
- Altă carne de animale din specia ovine, congelată:
|
4.611
|
0204.42
|
-- Alte părţi, nedezosate:
|
|
0204.42.30
|
- Spinali şi/sau şa sau semispinali şi/sau semişa
|
4.549
|
0204.42.50
|
- Chiulotă sau semichiulotă
|
6.338
|
0204.42.90
|
- Altele
|
6.562
|
0204.43
|
-- Dezosată:
|
|
0204.43.10
|
- De miel
|
9.522
|
0204.43.90
|
- Altele
|
9.474
|
02.07
|
Carne şi organe comestibile proaspete, refrigerate sau congelate
de păsări de la
poziţia 01.05:
|
|
- De cocoşi şi de găini:
|
|
0207.13
|
-- Bucăţi şi organe, proaspete sau refrigerate:
- Bucăţi:
|
|
0207.13.10
|
-- Dezosate
-- Nedezosate:
|
1.876
|
0207.13.20
|
----Jumătăţi sau sferturi
|
563
|
0207.13.60
|
----Pulpe si bucăţi de pulpe
|
645
|
0207.13.70
|
---- Altele
- Organe:
|
1.903
|
0207.14
|
-- Bucăţi şi organe, congelate:
- Bucăţi:
|
|
0207.14.10
|
-- Dezosate
-- Nedezosate:
|
2.142
|
0207.14.20
|
---- Jumătăţi sau sferturi
|
696
|
0207.14.40
|
---- Spate, gâturi, spate cu gâturi împreună, târtiţe şi vârfuri
de aripi
|
201
|
0207.14.50
|
---- Piepţi şi bucăţi de piepţi
|
129
|
0207.14.60
|
---- Pulpe si bucăţi de pulpe
|
969
|
0207.14.70
|
---- Altele
- Organe:
- De curcani şi de curci:
|
3.293
|
0207.26
|
-- Bucăţi şi organe, proaspete sau refrigerate:
- Bucăţi:
|
|
0207.26.10
|
-- Dezosate
|
1.290
|
0207.26.30
|
---- Aripi întregi, cu sau fără vârfuri
|
294
|
0207.26.40
|
---- Spate, gâturi, spate cu gâturi împreună, târtiţe şi vârfuri
de aripi
----Pulpe şi bucăţi de pulpe:
|
95
|
Codul tarifar (NC)
|
Denumirea mărfii
|
Taxa pentru stoc
excedentar, exprimată în lei/tonă, dacă nu se
precizează altfel
|
0207.26.80
|
..... Altele
- Organe:
|
2.578
|
0207.27
|
-- Bucăţi şi organe, congelate:
- Bucăţi:
|
|
0207.27.10
|
-- Dezosate
-- Nedezosate:
|
2.607
|
0207.27.30
|
---- Aripi întregi, cu sau fără vârfuri
|
116
|
0207.27.40
|
---- Spate, gâturi, spate cu gâturi împreună, târtiţe şi vârfuri
de aripi
|
80
|
0207.27.50
|
---- Piepti si bucăţi de piepti
|
311
|
0207.27.70
|
----- Altele
|
598
|
0207.27.80
|
---- Altele
- Organe:
|
3.052
|
0207.27.99
|
-- Altele
|
495
|
0209.00
|
Slănină fără părţi slabe, grăsime
de porc şi de pasăre, netopite şi nici altfel extrase, proaspete,
refrigerate, congelate, sărate sau în saramură,
uscate sau afumate:
|
0209.00.11
|
- Slănină:
-- Proaspătă, refrigerată, congelată, sărată sau în saramură
|
905
|
04.01
|
Lapte şi smântână din lapte,
neconcentrate, fără adaos de zahăr sau alţi îndulcitori:
|
0401.10
|
- Cu un conţinut de grăsimi de maximum 1% din greutate:
|
|
0401.10.90
|
-- Altele
|
161
|
0401.20
|
- Cu un conţinut de grăsimi peste 1%, dar maximum 6% din
greutate:
-- De maximum 3%:
|
|
0401.20.11
|
- In ambalaje directe cu un conţinut net de maximum 2 I
-- Peste 3%:
|
55
|
0401.20.91
|
- In ambalaje directe cu un conţinut net
de maximum 2 I
|
176
|
0401.20.99
|
- Altele
|
241
|
0401.30
|
- Cu un conţinut de grăsimi peste 6% din greutate:
-- De maximum 21%:
-- Peste 21%, dar maximum 45%:
|
|
0401.30.31
|
- In ambalaje directe cu un conţinut net de maximum 2 I
-- Peste 45% din greutate:
|
2.210
|
0401.30.99
|
- Altele
|
2.483
|
04.02
|
Lapte şi smântână din lapte,
concentrate sau cu adaos de zahăr sau alţi îndulcitori:
|
0402.10
|
- Pudra, granule sau alte forme solide, cu un conţinut de grăsimi
de maximum 1,5% din greutate:
-- Fără adaos de zahăr sau alţi îndulcitori:
|
|
0402.10.11
|
- In ambalaje directe cu un conţinut net de maximum 2,5 kg
|
165
|
0402.10.19
|
--- Altele
-- Altele:
- Pudră, granule sau alte forme solide, cu un conţinut de
grăsimi peste 1,5% din greutate:
|
1.237
|
0402.21
|
-- Fără adaos de zahăr sau alţi îndulcitori:
- Cu un conţinut de grăsimi de maximum 27% din greutate:
-- Altele:
|
|
0402.21.17
|
..... Cu un conţinut de grăsimi de maximum 11% din greutate
|
947
|
0402.21.19
|
..... Cu un conţinut, în greutate, de grăsimi peste 11%, dar maximum 27%
- Altele:
|
2.527
|
0402.91
|
-- Fără adaos de zahăr sau alţi îndulcitori:
|
|
ex 0402.91.19
|
..... Altele (lapte concentrat lichid de la 1 ianuarie până la 31
martie)
|
1.468
|
0402.91.59
|
-- Altele
|
3.701
|
0402.99.39
|
-- Altele
|
3.238
|
04.03
|
Lapte acru, lapte şi smântână covăsite, iaurt, chefir şi alte sortimente de lapte
şi smântână fermentate sau acrite, chiar concentrate sau cu adaos de zahăr
ori alţi îndulcitori sau aromatizate ori cu
adaos de fructe sau cacao:
|
0403.10
|
- Iaurt:
-- Nearomatizat, fără adaos de fructe sau
cacao:
- Fără adaos de zahăr sau alţi îndulcitori şi care au un
conţinut de grăsimi:
|
|
0403.10.13
|
-- Peste 3%, dar maximum 6% din greutate
-- Aromatizate sau cu adaos de fructe sau cacao:
|
419
|
|
Pudră,
granule sau alte forme solide, cu un conţinut de grăsimi provenind din lapte:
|
0403.10.53
|
-- Peste 1,5%, dar maximum 27% din greutate
- Altele, cu un conţinut de grăsimi provenind din lapte:
|
2.335
|
0403.90
|
- Altele:
-- Nearomatizate, fără adaos de fructe
sau cacao:
- Pudră, granule sau alte forme solide:
-- La care nu s-a adăugat zahăr sau alţi îndulcitori, cu un
conţinut de grăsimi:
|
|
Codul tarifar (NC)
|
Denumirea mărfii
|
Taxa pentru stoc
excedentar, exprimată în lei/tonă, dacă nu se precizează altfel
|
0403.90.19
|
----- Peste 27% din greutate
-- La care nu s-a adăugat zahăr sau alţi îndulcitori, cu un
conţinut de grăsimi:
|
3.011
|
0403.90.59
|
----- Peste 6% din greutate
-- Altele, cu un conţinut de grăsimi:
|
436
|
0403.90.61
|
----- De maximum 3% din greutate
|
91
|
04.04
|
Zer, chiar concentrat sau cu adaos
de zahăr sau de alţi îndulcitori; produse obţinute din compuşi naturali ai
laptelui, chiar cu adaos de zahăr sau alţi îndulcitori, nedenumite şi
necuprinse în altă parte:
|
0404.10
|
- Zer, modificat sau nu, chiar
concentrat sau cu adaos de zahăr ori de alţi îndulcitori:
-- Pudră, granule sau alte forme solide:
-Fără adaos de zahăr sau alţi îndulcitori şi cu un conţinut de
proteine (conţinut în azot x 6,38):
--De maximum 15% din greutate şi cu un conţinut de grăsimi:
|
|
0404.10.04
|
---- Peste 1,5%, dar maximum 27% din greutate
-- Peste 15% din greutate şi cu un conţinut de grăsimi:
|
2.136
|
0404.10.26
|
----- De maximum 1,5% din greutate
|
664
|
0404.90
|
- Altele:
-- Fără adaos de zahăr sau alţi îndulcitori şi care au un
conţinut de grăsimi:
|
|
0404.90.21
|
- De maximum 1,5% din greutate
|
2.787
|
0404.90.23
|
- Peste 1,5%, dar maximum 27% din greutate
|
2.863
|
0404.90.29
|
- Peste 27% din greutate
-- Altele cu un conţinut de grăsimi:
|
2.821
|
0404.90.83
|
- Peste 1,5%, dar maximum 27% din greutate
|
1.516
|
04.05
|
Unt si alte grăsimi provenind din
lapte; pastă din lapte pentru tartine:
|
0405.10
|
- Unt:
-- Cu un conţinut de grăsimi de maximum 85% din greutate:
- Unt natural:
|
|
0405.10.11
|
-- In ambalaje directe cu un conţinut net de maximum 1 kg
|
2.614
|
0405.10.19
|
-- Altele
|
4.955
|
0405.10.30
|
- Unt recombinat
|
4.669
|
0405.10.90
|
-- Altele
|
1.332
|
0405.90
|
- Altele:
|
|
0405.90.10
|
-- Cu un conţinut de grăsimi de minimum 99,3% din greutate şi cu
un conţinut de apă de maximum 0,5% din greutate
|
4.644
|
04.06
|
Brânză si caş:
|
0406.10
|
- Brânza proaspătă (nefermentată), inclusiv brânza din zer, şi
caş:
|
|
0406.10.20
|
-- Cu un conţinut de grăsimi de maximum 40% din greutate
|
3.189
|
0406.10.80
|
-- Altele
|
5.263
|
0406.30
|
- Brânză topită, alta decât cea rasă sau pudră:
-- Altele:
|
|
0406.30.31
|
-- De maximum 48% din greutate
|
97
|
0406.30.39
|
-- Peste 48% din greutate
|
856
|
0406.30.90
|
- Cu un conţinut de grăsimi peste 36% din greutate
|
3.669
|
0406.90
|
- Alte brânzeturi:
|
|
0406.90.01
|
-- Destinate prelucrării
-- Altele:
|
1.110
|
0406.90.21
|
- Brânză Cheddar
|
1.662
|
0406.90.23
|
- Brânză Edam
|
639
|
0406.90.31
|
-- Din lapte de oaie sau de bivoliţă, în recipiente conţinând
saramură sau în burduf din piele de oaie ori de capră
|
1.438
|
0406.90.33
|
-- Altele
|
2.180
|
0406.90.93
|
...... Peste 72% din greutate
|
106
|
0406.90.99
|
..... Altele
|
2.999
|
0407.00
|
Ouă de păsări, în coajă, proaspete,
conservate sau fierte:
|
0407.00.30
|
-- Altele
|
118 lei/1.000
p/st
|
04.08
|
Ouă de păsări, fără coajă şi
gălbenuşuri de ou, proaspete, uscate, fierte în apă sau în abur, turnate în
formă, congelate sau altfel conservate, chiar dacă sunt cu adaos de zahăr sau
de alţi îndulcitori:
|
0408.11.80
|
- Altele
|
3.447
|
0703.20.00
|
- Usturoi
|
4.597
|
0711.51.00
|
- Ciuperci din genul Agaricus
|
6.192 lei/1.000 kg/net
eda
|
10.01
|
Grâu şi meslin:
|
|
1001.10.00
|
- Grâu dur
|
626
|
1001.90
|
- Altele:
|
|
1001.90.91
|
- Grâu comun si meslin, destinate însământării
|
148
|
1001.90.99
|
- Altele
|
275
|
Codul tarifar (NC)
|
Denumirea mărfii
|
Taxa pentru stoc
excedentar, exprimată în lei/tonă,
dacă nu se
precizează altfel
|
1003.00
|
Orz:
|
1003.00.90
|
- Altele
|
256
|
10.05
|
Porumb
|
1005.10
|
- Destinat însământării:
|
|
1005.90.00
|
- Altele
|
207
|
10.06
|
Orez:
|
1006.10
|
- Orez nedecorticat (orez paddy):
|
|
1006.10.10
|
-- Destinat însământării
|
147
|
1006.10.23
|
-- Cu bobul mijlociu
-- Cu bobul lung:
|
711
|
1006.10.27
|
---- Care au raportul lungime/lăţime minimum 3
- Altele:
|
740
|
1006.10.92
|
-- Cu bobul rotund
|
787
|
1006.10.94
|
-- Cu bobul mijlociu
-- Cu bobul lung:
|
816
|
1006.10.96
|
--- Care au raportul lungime/lăţime peste 2 dar sub 3
|
516
|
1006.20
|
- Orez decorticat (orez cargo sau orez brun):
|
|
1006.20.11
|
- Cu bobul rotund
|
1.002
|
1006.20.13
|
- Cu bobul mijlociu
- Cu bobul lung:
|
969
|
1006.20.15
|
-- Care au raportul lungime/lăţime peste 2 dar sub 3
|
863
|
1006.20.17
|
-- Care au raportul lungime/lăţime minimum 3
-- Altele:
|
770
|
1006.20.92
|
- Cu bobul rotund
|
1.045
|
1006.20.94
|
- Cu bobul mijlociu
- Cu bobul lung:
|
1.015
|
1006.20.96
|
-- Care au raportul lungime/lăţime peste
2 dar sub 3
|
863
|
1006.20.98
|
-- Care au raportul lungime/lăţime minimum 3
|
812
|
1006.30
|
- Orez semialbit sau albit, chiar sticlos sau glasat:
|
|
1006.30.23
|
-- Cu bobul mijlociu
- Altele:
|
607
|
1006.30.42
|
-- Cu bobul rotund
|
861
|
1006.30.44
|
-- Cu bobul mijlociu
- Cu bobul lung:
|
1.336
|
1006.30.48
|
---- Care au raportul lungime/lăţime minimum 3
-- Cu bobul lung:
|
1.294
|
1006.30.65
|
---- Care au raportul lungime/lăţime peste 2 dar sub 3
|
1.305
|
1006.30.67
|
---- Care au raportul lungime/lăţime
minimum 3
- Altele:
|
1.231
|
1006.30.92
|
-- Cu bobul rotund
|
1.368
|
1006.30.94
|
-- Cu bobul mijlociu
-- Cu bobul lung:
|
1.506
|
1006.30.96
|
---- Care prezintă un raport lungime/lăţime peste 2 dar sub 3
|
1.199
|
1006.30.98
|
----- Care prezintă un raport lungime/lăţime minimum 3
|
1.284
|
1006.40.00
|
- Orez sub formă de spărturi
|
453
|
10.08
|
Hrişcă, mei, seminţe de
iarba-cănăraşului (Phalaris Canariensis); alte cereale:
|
1008.10.00
|
- Hrişcă
|
156
|
1008.20.00
|
- Mei
|
237
|
1008.90
|
- Alte cereale:
|
|
1008.90.10
|
-- Triticale
|
393
|
1008.90.90
|
-- Altele
|
156
|
1101.00
|
Făină de grâu sau de meslin:
|
1101.00.11
|
-- De grâu dur
|
237
|
1101.00.15
|
-- De grâu comun si alac
|
389
|
11.02
|
Făină de cereale, alta decât de
grâu sau de meslin:
|
1102.20
|
- Făină de porumb:
|
|
1102.20.90
|
-- Altele
|
21
|
1102.90
|
- Altele:
|
|
1102.90.30
|
-- De ovăz
|
434
|
11.03
|
Crupe, gris şi aglomerate sub formă
de pelete, din cereale:
|
|
- Crupe si griş:
|
|
1103.11
|
-- Din grâu:
|
|
1103.11.10
|
- Din grâu dur
|
916
|
1103.11.90
|
- Din grâu comun şi din alac (Triticum
spelta)
|
591
|
1103.13
|
-- Din porumb:
|
|
1103.13.10
|
- Cu un conţinut de grăsimi de maximum 1,5% din greutate
|
491
|
1103.19
|
-- Din alte cereale:
|
|
1103.19.40
|
- Din ovăz
|
453
|
Codul tarifar (NC)
|
Denumirea mărfii
|
Taxa pentru stoc
excedentar, exprimată în lei/tonă, dacă nu se
precizează
altfel
|
11.07
|
Malţ, chiar prăjit:
|
1107.10
|
- Neprăjit:
-- De grâu:
|
|
1107.10.19
|
- Altele
-- Altele:
|
224
|
1107.10.99
|
- Altele
|
211
|
ex 1107.10.99
|
-- Altele (malt folosit pentru fabricarea berii, de la 1 ianuarie
la 30 iunie)
|
554
|
1107.20.00
|
- Prăjit
|
110
|
11.08
|
Amidon si fecule; inulină:
|
1108.19
|
- Amidon şi fecule:
-- Alte tipuri de amidon si fecule:
|
|
1108.19.90
|
- Altele
|
501
|
1109.00.00
|
Gluten de grâu, chiar uscat
|
2.165
|
16.02
|
Alte preparate şi conserve din
carne, din organe sau din sânge:
|
1602.32
|
-- Din cocoşi sau găini (specia Gallus
domesticus):
- Care conţin carne sau organe de
păsări de curte în proporţie de minimum 57% din
greutate:
|
|
1602.32.11
|
-- Nefierte
|
1.897
|
1602.42
|
-- Spete şi părţi din acestea:
|
|
1602.42.10
|
- Din specia porcine domestice
|
520
|
1702.30
|
- Glucoza
şi sirop de glucoza, care nu conţine fructoză sau cu un conţinut de fructoză
sub 20% din greutate, în stare uscată:
|
|
-- Altele:
- Care conţin în stare uscată în proporţie de minimum 99% din
greutate glucoza:
|
|
1702.30.51
|
-- Sub formă de pudră albă cristalină,
aglomerată sau nu
- Altele:
|
1.133
|
1702.30.91
|
-- Sub formă de pudră albă cristalină, aglomerată sau nu
|
859
|
1702.30.99
|
-- Altele
|
595
|
1702.40
|
- Glucoza şi sirop de glucoza cu un conţinut de fructoză de
minimum 20%, dar sub 50% din greutate, în stare uscată, cu excepţia zahărului
invertit:
|
|
1702.40.90
|
-- Altele
|
610
|
1901.90.99
|
- Altele
|
9.720
|
2003.10
|
- Ciuperci din genul Agaricus:
|
2003.10.20
|
- Conservate provizoriu, complet fierte
1.000
|
8.025 lei/ kg/net eda
|
2003.10.30
|
-- Altele
1.000
|
9.332 lei/ kg/net eda
|
2008.20
|
- Ananas:
|
|
-- La care s-a adăugat alcool:
- In ambalaje directe, cu un conţinut net peste 1 kg:
|
|
2008.20.11
|
-- Cu un conţinut de zahăr peste 17% din greutate
|
403
|
2008.20.19
|
-- Altele
|
323
|
2008.20.39
|
-- Altele
-- La care nu s-a adăugat alcool:
- La care s-a adăugat zahăr, în ambalaje directe, cu un conţinut
net peste 1 kg:
|
290
|
2008.20.51
|
-- Cu un conţinut de zahăr peste 17% din greutate
|
230
|
2008.20.59
|
-- Altele
|
158
|
2008.20.71
|
-- Cu un conţinut de zahăr peste 19% din
greutate
|
178
|
2008.20.79
|
-- Altele
|
187
|
2008.20.90
|
- La care nu s-a adăugat zahăr
|
149
|
2106.90.98
|
- Altele
|
10.588
|
|
ANONIM a comentat
Decretul 358 1948
What type of loan do you need?
Personal loan
Car loan
Refinancing
Mortgage
Business capital (start or expand your business)
Have you lost hope and think that there is no way out, but your financial problems are still not gone?
Do not hesitate to contact us for possible business cooperation. Contact us (WhatsApp) number +918131851434 contact email id : sumitihomelend@gmail.com Mr. Damian Sumiti
|
ANONIM a comentat
Decretul 139 2005
HIRE A GENUINE HACKER TO RECOVER YOUR LOST FUNDS
Hello everyone, The Cryptocurrency world is very volatile and a lot of individuals have lost their crypto assets to online scams . I was also a victim. Last October I was contacted by a broker who convinced me to invest in Crypto. I made an initial investment of € 875,000. I followed their instructions. For TWO months now I have been trying to contact them all day, but I got no response. God is so kind. I followed a broadcast that teaches on how these recovery experts called THE HACK ANGELS RECOVERY EXPERT. Help individuals recover their lost funds back. I contacted the email provided for consultation, to help me recover my funds. I contacted them. These cryptocurrency recovery experts saved my life by helping me recover all my losses in just nine hours. I provided necessary requirements and relative information to complete the successful recovery of my crypto funds. I was filled with joy asI got my everything back. I really can't tell how happy I am. I said I will not hold this to myself but share it to the public so that all scammed victims can get their funds back, you can contact them today through their hotline at:
WhatsApp +1(520)200-2320)
(support@thehackangels.com).
(www.thehackangels.com)
If you're in London, you can even visit them in person at their office located at 45-46 Red Lion Street, London WC1R 4PF, UK. They’re super helpful and really know their stuff! Don’t hesitate to reach out if you need help.
|
ANONIM a comentat
Decretul 139 2005
HIRE A GENUINE HACKER TO RECOVER YOUR LOST FUNDS
Hello everyone, The Cryptocurrency world is very volatile and a lot of individuals have lost their crypto assets to online scams . I was also a victim. Last October I was contacted by a broker who convinced me to invest in Crypto. I made an initial investment of € 875,000. I followed their instructions. For TWO months now I have been trying to contact them all day, but I got no response. God is so kind. I followed a broadcast that teaches on how these recovery experts called THE HACK ANGELS RECOVERY EXPERT. Help individuals recover their lost funds back. I contacted the email provided for consultation, to help me recover my funds. I contacted them. These cryptocurrency recovery experts saved my life by helping me recover all my losses in just nine hours. I provided necessary requirements and relative information to complete the successful recovery of my crypto funds. I was filled with joy asI got my everything back. I really can't tell how happy I am. I said I will not hold this to myself but share it to the public so that all scammed victims can get their funds back, you can contact them today through their hotline at:
WhatsApp +1(520)200-2320)
(support@thehackangels.com).
(www.thehackangels.com)
If you're in London, you can even visit them in person at their office located at 45-46 Red Lion Street, London WC1R 4PF, UK. They’re super helpful and really know their stuff! Don’t hesitate to reach out if you need help.
|
ANONIM a comentat
Decretul 139 2005
HIRE A GENUINE HACKER TO RECOVER YOUR LOST FUNDS
Hello everyone, The Cryptocurrency world is very volatile and a lot of individuals have lost their crypto assets to online scams . I was also a victim. Last October I was contacted by a broker who convinced me to invest in Crypto. I made an initial investment of € 875,000. I followed their instructions. For TWO months now I have been trying to contact them all day, but I got no response. God is so kind. I followed a broadcast that teaches on how these recovery experts called THE HACK ANGELS RECOVERY EXPERT. Help individuals recover their lost funds back. I contacted the email provided for consultation, to help me recover my funds. I contacted them. These cryptocurrency recovery experts saved my life by helping me recover all my losses in just nine hours. I provided necessary requirements and relative information to complete the successful recovery of my crypto funds. I was filled with joy asI got my everything back. I really can't tell how happy I am. I said I will not hold this to myself but share it to the public so that all scammed victims can get their funds back, you can contact them today through their hotline at:
WhatsApp +1(520)200-2320)
(support@thehackangels.com).
(www.thehackangels.com)
If you're in London, you can even visit them in person at their office located at 45-46 Red Lion Street, London WC1R 4PF, UK. They’re super helpful and really know their stuff! Don’t hesitate to reach out if you need help.
|
ANONIM a comentat
Raport 1937 2021
Obțineți creditul în 24 de ore
În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
|
ANONIM a comentat
Raport 1937 2021
Obțineți creditul în 24 de ore
În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
|
ANONIM a comentat
Raport 1937 2021
Obțineți creditul în 24 de ore
În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
|
ANONIM a comentat
Raport 1937 2021
Obțineți creditul în 24 de ore
În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
|
ANONIM a comentat
Raport 1937 2021
Obțineți creditul în 24 de ore
În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
|
ANONIM a comentat
Raport 1937 2021
Obțineți creditul în 24 de ore
În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
|
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 426/2007
|