E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDONANTA DE URGENTA Nr

ORDONANTA DE URGENTA   Nr. 92 din  9 octombrie 2003

pentru modificarea si completarea unor reglementari referitoare la organizarea si desfasurarea referendumului

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 710 din 10 octombrie 2003


SmartCity3


    In temeiul art. 114 alin. (4) din Constitutie,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta de urgenta.

    Art. 1
    Legea nr. 375/2003 pentru organizarea si desfasurarea referendumului national privind revizuirea Constitutiei, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 669 din 22 septembrie 2003, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
    1. Articolul 1 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 1
    (1) Cetatenii Romaniei sunt chemati sa isi exprime vointa prin vot in cadrul referendumului national cu privire la revizuirea Constitutiei, in zilele de 18 si 19 octombrie 2003, dupa cum urmeaza:
    a) in ziua de sambata, 18 octombrie 2003, intre orele 8,00 si 22,00;
    b) in ziua de duminica, 19 octombrie 2003, intre orele 8,00 si 20,00.
    (2) Aducerea la cunostinta publica a zilelor in care se desfasoara referendumul national se face prin Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, precum si prin presa, radio si televiziune."
    2. Dupa articolul 1 se introduce un articol nou, articolul 1^1, cu urmatorul cuprins:
    "Art. 1^1
    (1) La inchiderea votarii din ziua de 18 octombrie 2003, presedintele biroului electoral al sectiei de votare, in prezenta celorlalti membri ai biroului electoral, dispune masurile necesare pentru ca urnele de votare, stampilele, buletinele de vot nefolosite si toate celelalte lucrari ale biroului electoral sa ramana sub paza permanenta.
    (2) Fanta existenta pe capacul urnei, folosita pentru introducerea buletinului de vot, va fi acoperita si sigilata de presedintele biroului electoral al sectiei de votare, in prezenta celorlalti membri.
    (3) Presedintele sigileaza ferestrele biroului sectiei de votare, precum si usa acestuia, care trebuie sa fie incuiata.
    (4) Se va incheia proces-verbal, in care se vor preciza numarul buletinelor neutilizate, precum si numarul persoanelor care au participat la vot in prima zi. Procesul-verbal se semneaza de toti membrii biroului electoral al sectiei de votare.
    (5) In fata usii de la intrarea in biroul sectiei de votare si in fata ferestrelor acestuia se vor fixa posturi de paza.
    (6) In ziua de duminica, 19 octombrie 2003, ridicarea sigiliilor se va face la ora 7,00, de catre presedintele biroului electoral al sectiei de votare, in prezenta celorlalti membri ai biroului, numai dupa ce s-a verificat integritatea acestora si existenta tuturor buletinelor de vot neutilizate."
    Art. 2
    Alineatul (1) al articolului 30 din Legea nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 84 din 24 februarie 2000, se modifica si va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 30
    (1) Campania pentru referendum incepe la data aducerii la cunostinta publica a datei referendumului."
    Art. 3
    (1) Pe data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta se abroga Hotararea Guvernului nr. 1.100/2003 privind aducerea la cunostinta publica a datei la care va avea loc referendumul national privind revizuirea Constitutiei, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 672 din 23 septembrie 2003.
    (2) Pe data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta se modifica in mod corespunzator prevederile urmatoarelor acte normative:
    a) Hotararea Guvernului nr. 1.101/2003 privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea actiunilor referitoare la organizarea si desfasurarea referendumului national din data de 19 octombrie 2003 privind revizuirea Constitutiei, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 672 din 23 septembrie 2003;
    b) Hotararea Guvernului nr. 1.102/2003 privind stabilirea masurilor pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea referendumului national privind revizuirea Constitutiei, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 672 din 23 septembrie 2003;
    c) Hotararea Guvernului nr. 1.103/2003 privind stabilirea modelelor buletinului de vot, proceselor-verbale, listelor electorale speciale si suplimentare si stampilelor pentru referendumul national privind revizuirea Constitutiei, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 673 din 23 septembrie 2003;
    d) Hotararea Guvernului nr. 1.104/2003 privind cheltuielile pentru organizarea si desfasurarea referendumului national privind revizuirea Constitutiei, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 674 din 24 septembrie 2003.

                  PRIM-MINISTRU
                  ADRIAN NASTASE

                         Contrasemneaza:
                         p. Ministrul administratiei si internelor,
                         Toma Zaharia,
                         secretar de stat

                         Ministru delegat
                         pentru administratia publica,
                         Gabriel OpreaSmartCity5

COMENTARII la OUG 92/2003

Momentan nu exista niciun comentariu la OUG 92 din 2003
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 460 2020
    Mi-am luat deja cardul ATM programat și gol pentru a retrage zilnic 5.500 USD timp de șase luni. Sunt atât de fericit de acest lucru, deoarece l-am primit pe al meu săptămâna trecută și l-am folosit pentru a obține deja 33.000 de dolari. Georg Bednorz Hackers dă cărțile pentru a ajuta pe cei săraci și nevoiași, deși este ilegal, dar este ceva drăguț și el nu este ca alte escrocherii care pretind că au cărțile ATM goale. Nimeni nu este prins când folosește cardul. primește-l pe al tău de la Georg Bednorz Hackers astăzi! Trimiteți un e-mail la georgbednorzhackers@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj text / WhatsApp prin +1 (262) 355-8285
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? . Acordăm împrumuturi legitime persoanelor serioase sau firmelor de afaceri care au nevoie de împrumuturi. Suntem o firmă de împrumut înregistrată, care este pregătită să satisfacă nevoile persoanelor care aspiră să fie mai mari în prima linie a acumulării de capital. Împrumuturile noastre sunt oferite la o rată a dobânzii subvenționată, care este favorabilă tuturor cetățenilor din întreaga lume și din diferite țări. .Suntem pregătiți să vorbim cu dvs. despre cum vă putem satisface nevoile financiare. Dacă sunteți interesați de această ofertă extraordinară, contactați-ne astăzi pentru un împrumut urgent. Aveți o idee de afaceri, dar nu aveți finanțe, aveți un istoric de credit slab, solicitați soluții pentru soluționarea problemei dvs. așteptați răspunsul dvs. urgent la acest AD sau trimiteți-ne un e-mail la: (midland.credit2@gmail.com) Imprumuturi personale Împrumuturi pe zi Finanțarea vehiculelor Imprumut pentru casa Consilierea datoriei Împrumut de afaceri Împrumut de student Împrumut de consolidare Împrumut medical De asemenea, sunt disponibile asigurări de viață / proprietate. Contactați-ne astăzi la adresa de e-mail :( midland.credit2@gmail.com) Pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Legea 198 2017
    Sunteţi în nevoie de un împrumut rapid şi urgent cu o rată a dobânzii relativ scăzută la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite acasă, credite auto, student credite, credite de consolidare a datoriilor etc indiferent de scorul de credit. Suntem garantați că vom oferi servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de creditare, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail:(midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară în schimbare.
ANONIM a comentat Ordin 400 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 535 1945
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 55 2008
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ scăzută cu 3%? Oferim împrumuturi de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi pentru locuințe, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Avem garanția că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de creditare, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistăm la o experiență financiară în schimbare a vieții.
ANONIM a comentat Decretul 931 2017
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 111 2020
    OBȚINEȚI CARDUL BLANC PENTRU AVANȚARE FINANCIARĂ (blankatmcard.online@yahoo.com) sau WATSAPP: +1 (845) 381 3566 CÂND AM OBȚINUT CARDUL MEU BLANC DE LA CJ BLANK CARD (BLANKATMCARDS.ONLINE@YAHOO.COM) TOTUL S-A SCHIMBAT PENTRU MINE !!! Bună ziua băieți, viața mea nu va rămâne niciodată la fel !!! Sunt atât de fericit că am primit-o pe a mea de la CJ CORPORATION. Cardul meu bancar gol poate retrage 3000 EUR săptămânal. Am primit-o de la ei săptămâna trecută și acum am până la 23.000 de euro din ultimele săptămâni. Cardul ATM retrage bani de la orice casier automatizat din întreaga lume. Nu există niciun nume, de asemenea, este de neratat. Am fost direct legat de această organizație pe web-ul întunecat și sunt foarte fericit că am avut norocul să-i cunosc pentru că sunt un sceptic 99,9% când vine vorba de lucruri de genul acesta, dar se dovedește că funcționează ca spălătorii subterane în curcan, în mare parte bancă ziraat și au o politică de 100% împotriva înșelătoriei. Cardul vă poate fi trimis prin DHL în două zile dacă le contactați devreme prin e-mail: BLANKATMCARDS.ONLINE@YAHOO.COM sau WATSAPP: +1 (845) 381 3566 sau găsiți mai multe pe site-ul lor Obțineți-l acum. Adică acum, dacă știi că te lupți financiar și îmi mulțumești pentru eternitate. La revedere. Deocamdată. +1 (678) 753 2440
Alte acte pe aceeaşi temă cu OUG 92/2003
Legea 375 2003
pentru organizarea si desfasurarea referendumului national privind revizuirea Constitutiei
Hotărârea 1100 2003
privind aducerea la cunostinta publica a datei la care va avea loc referendumul national privind revizuirea Constitutiei
Hotărârea 1101 2003
privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea actiunilor referitoare la organizarea si desfasurarea referendumului national din data de 19 octombrie 2003 privind revizuirea Constitutiei
Hotărârea 1102 2003
privind stabilirea masurilor pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea referendumului national privind revizuirea Constitutiei
Hotărârea 1103 2003
privind stabilirea modelelor buletinului de vot, proceselor-verbale, listelor electorale speciale si suplimentare si stampilelor pentru referendumul national privind revizuirea Constitutiei
Hotărârea 1104 2003
privind cheltuielile pentru organizarea si desfasurarea referendumului national privind revizuirea Constitutiei
Legea 3 2000
privind organizarea si desfasurarea referendumului
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu