E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

LEGE Nr

LEGE   Nr. 211 din 16 mai 2003

pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 174/2002 privind instituirea masurilor speciale pentru reabilitarea termica a unor cladiri de locuit multietajate

ACT EMIS DE: PARLAMENT

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 351 din 22 mai 2003


SmartCity3


    Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.

    ARTICOL UNIC
    Se aproba Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 174 din 27 noiembrie 2002 privind instituirea masurilor speciale pentru reabilitarea termica a unor cladiri de locuit multietajate, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 890 din 9 decembrie 2002, cu urmatoarele modificari si completari:
    1. Articolul 1 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 1
    Prezenta ordonanta de urgenta instituie masuri speciale pentru reabilitarea termica a unor cladiri de locuit multietajate si a instalatiilor aferente, realizate dupa proiecte-tip in perioada 1950 - 1985, amplasate in zone urbane si racordate la sistemele centralizate de furnizare a energiei termice ale unitatilor administrativ-teritoriale, in contextul reducerii consumului energetic."
    2. La articolul 2, alineatele (2) si (3) vor avea urmatorul cuprins:
    "(2) Programele anuale se elaboreaza de Ministerul Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei pe baza prioritatilor stabilite pe criterii si se aproba prin hotarare a Guvernului.
    (3) Conditiile de eligibilitate si criteriile de selectie a cladirilor de locuit multietajate ce se includ in programele anuale se stabilesc prin normele metodologice de aplicare a prezentei ordonante de urgenta."
    3. La articolul 2, dupa alineatul (3) se introduce alineatul (3^1) cu urmatorul cuprins:
    "(3^1) Principalele criterii luate in considerare la stabilirea prioritatilor prevazute la alin. (2) sunt urmatoarele:
    a) vechimea constructiei;
    b) zona climatica de amplasare;
    c) densitatea populatiei din zona de amplasare;
    d) pierderile termice ale constructiei."
    4. La articolul 8, litera b) va avea urmatorul cuprins:
    "b) din bugetele locale, pentru locuintele si spatiile cu alta destinatie decat cea de locuinta, aflate in proprietatea unitatilor administrativ-teritoriale sau in proprietatea statului, date in administrare unitatilor administrativ-teritoriale;"
    5. La articolul 9, litera a) a alineatului (1) va avea urmatorul cuprins:
    "a) aproba cu acordul majoritatii proprietarilor din imobilul supus reabilitarii decizia de interventie si semneaza conventia-cadru cu consiliile judetene, locale, Consiliul General al Municipiului Bucuresti si consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucuresti pentru derularea, in conditiile legii, a actiunilor pentru reabilitarea termica a cladirii;"
    6. La articolul 9, dupa alineatul (1) se introduce alineatul (1^1) cu urmatorul cuprins:
    "(1^1) Ratele se pot plati si in avans fata de programul de rambursare stabilit de comun acord cu coordonatorii programelor pentru reabilitarea termica a cladirilor de locuit multietajate."
    7. Articolul 12 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 12
    In termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a legii de aprobare a prezentei ordonante de urgenta, Ministerul Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei va elabora normele metodologice de aplicare a acesteia, pe care le va supune spre aprobare Guvernului."

    Aceasta lege a fost adoptata de Senat in sedinta din 10 aprilie 2003, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constitutia Romaniei.

                       p. PRESEDINTELE SENATUI,
                           ALEXANDRU ATHANASIU

    Aceasta lege a fost adoptata de Camera Deputatilor in sedinta din 15 aprilie 2003, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constitutia Romaniei.

                     PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR
                              VALER DORNEANUSmartCity5

COMENTARII la Legea 211/2003

Momentan nu exista niciun comentariu la Legea 211 din 2003
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 94 2014
    Aceasta este pentru a informa publicul larg că în prezent acordăm împrumut persoanelor care au nevoie de ajutor financiar la o rată a dobânzii scăzută de 3%. Dacă sunteți interesat să solicitați un împrumut, contactați-ne pentru mai multe informații prin: E-mail: protonloan2020@hotmail.com Mobil / Whatsapp: +44 (752) 064-7201
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu