Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

Legea Nr.201 din 19.07.2021

pentru modificarea Ordonanţei Guvernului nr. 63/2001 privind înfiinţarea Inspectoratului de Stat în Construcţii - I.S.C.
ACT EMIS DE: Parlamentul Romaniei
ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 714 din 20 iulie 2021SmartCity1

Parlamentul României adoptă prezenta lege. Articolul IOrdonanţa Guvernului nr. 63/2001 privind înfiinţarea Inspectoratului de Stat în Construcţii - I.S.C., publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 536 din 1 septembrie 2001, aprobată cu modificări prin Legea nr. 707/2001, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică după cum urmează: 1. La articolul 1, alineatele (3) şi (4) vor avea următorul cuprins:
(3) În cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii - I.S.C. funcţionează inspectorate judeţene în construcţii şi Inspectoratul în Construcţii al Municipiului Bucureşti, unităţi fără personalitate juridică.
(4) Conducătorii inspectoratelor judeţene în construcţii şi al Inspectoratului în Construcţii al Municipiului Bucureşti sunt numiţi de ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, în condiţiile legii.
2. Articolul 7 va avea următorul cuprins: Articolul 7
(1) Atribuţiile generale şi specifice ale Inspectoratului de Stat în Construcţii - I.S.C., ale inspectoratelor judeţene în construcţii şi ale Inspectoratului în Construcţii al Municipiului Bucureşti, structura organizatorică a Inspectoratului de Stat în Construcţii - I.S.C., numărul maxim de posturi, precum şi normarea parcului auto se aprobă prin hotărâre a Guvernului.
(2) Regulamentul de organizare şi funcţionare a Inspectoratului de Stat în Construcţii - I.S.C., structura organizatorică detaliată la nivel de direcţii, servicii, birouri şi compartimente, precum şi statul de funcţii pentru Inspectoratul de Stat în Construcţii - I.S.C. - aparatul central, inspectoratele judeţene în construcţii şi Inspectoratul în Construcţii al Municipiului Bucureşti se aprobă prin ordin al ministrului dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, la propunerea inspectorului general al Inspectoratului de Stat în Construcţii - I.S.C.
Articolul II - (1) Personalul inspectoratelor regionale în construcţii se preia şi se reîncadrează la inspectoratele judeţene în construcţii, respectiv al municipiului Bucureşti şi în aparatul central al Inspectoratului de Stat în Construcţii - I.S.C., în limita numărului de posturi aprobat, în condiţiile legii.
(2) În termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei legi, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei supune spre aprobare Guvernului proiectul de hotărâre de modificare a Hotărârii Guvernului nr. 525/2013 pentru aprobarea atribuţiilor generale şi specifice, a structurii organizatorice şi a numărului maxim de posturi, precum şi a normării parcului auto şi a consumului de carburanţi ale Inspectoratului de Stat în Construcţii - I.S.C., publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 487 din 2 august 2013, cu modificările şi completările ulterioare.
(3) Aplicarea procedurilor legale prevăzute de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, cu privire la încadrarea personalului în cadrul structurii organizatorice a inspectoratelor judeţene în construcţii, a Inspectoratului în Construcţii al Municipiului Bucureşti şi în aparatul central al Inspectoratului de Stat în Construcţii - I.S.C. se realizează în termen de minimum 30 de zile de la data intrării în vigoare a hotărârii menţionate la alin. (2), potrivit fiecărei categorii de personal.
(4) Arhiva, orice alte bunuri şi lucrări înregistrate la inspectoratele regionale în construcţii sunt preluate de inspectoratele judeţene în construcţii şi de Inspectoratul în Construcţii al Municipiului Bucureşti, potrivit ariei teritoriale de competenţă.
(5) Operaţiunea de preluare a arhivei, a bunurilor şi lucrărilor prevăzute la alin. (4) se va realiza în termen de 30 de zile de la reîncadrarea personalului în condiţiile alin. (1), pe bază de proces-verbal de predare-primire.
(6) După reîncadrarea personalului în condiţiile alin. (1), procedurile aflate în derulare la nivelul inspectoratelor regionale în construcţii se continuă de Inspectoratul de Stat în Construcţii - I.S.C. - aparatul central, inspectoratele judeţene, Inspectoratul în Construcţii al Municipiului Bucureşti, după caz, conform competenţelor, actele îndeplinite anterior rămânând valabile.
(7) Sediile utilizate de inspectoratele regionale în construcţii se preiau de inspectoratele judeţene în construcţii din judeţele în a căror rază administrativ-teritorială sunt situate.Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art. 76 alin. (1) din Constituţia României, republicată.
PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILORLUDOVIC ORBANPREŞEDINTELE SENATULUIANCA DANA DRAGUSmartCity5

COMENTARII la Legea 201/2021

Momentan nu exista niciun comentariu la Legea 201 din 2021
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 82 2020
    Credit urgent prin transfer catre angajati si osvc Împrumuturi și finanțare în 1-2 ore Vă ofer un împrumut financiar unic de la un investitor direct în valoare de 20.000-50.000.000.000 CZK. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă și pentru toți cetățenii. Durata acestui credit poate fi fixată la 240 de luni cu posibilitate de rambursare anticipată la orice preț și fără majorare. Luați întregul împrumut și primiți banii înapoi în 1-2 ore de la aplicare. Dacă doriți să împrumutați bani, vă rugăm să mă contactați prin acest e-mail de mai jos: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Circulara 20 2020
     LEGÁLNÍ A SPOLEHLIVÉ PŮJČKY Dobrý den, hledáte legálního a spolehlivého věřitele? Potřebuješ půjčku? Potřebujete naléhavou finanční pomoc? Potřebujete naléhavou půjčku na splacení svých dluhů? Nebo možná potřebujete kapitálový úvěr ke zlepšení svého podnikání? Půjčku můžete získat od 20 000 Kč do 60 000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou 2 %. Pokud máte zájem o půjčku, kontaktujte mě prosím prostřednictvím tohoto níže uvedeného e-mailu pro více informací; novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Circulara 20 2020
    Credit personal rapid online Buna ziua, sunt o persoana fizica care ofera credite internationale. Cu un capital care va fi folosit pentru a oferi împrumuturi între persoane pe termen scurt și lung în intervalul de la 50.000 la 50.000.000 CZK tuturor solicitanților serioși care au nevoie cu adevărat de el, rata dobânzii este de 2% pe an. J oferă împrumuturi financiare, împrumuturi imobiliare, împrumuturi pentru investiții, împrumuturi auto, împrumuturi personale. Sunt gata să-mi satisfac clienții în maximum 1 zi de la primirea formularului dumneavoastră de întrebare. E-mail: novotnyradex@gmail.com.
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Are you in need of a personal/commercial loan to start your business or fix your home, refinance a business? a loan to pay your bills/debts contact us now on Loanwestlake@gmail.com telegram___https://t.me/loan59
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Are you in need of a personal/commercial loan to start your business or fix your home, refinance a business? a loan to pay your bills/debts contact us now on Loanwestlake@gmail.com telegram___https://t.me/loan59
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu