Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 86 din 10 februarie 2005

privind redistribuirea de posturi in vederea desfasurarii activitatii de recalculare a pensiilor din sistemul public, provenite din fostul sistem al asigurarilor sociale de stat, stabilite anterior datei de 1 aprilie 2001, precum si a activitatii privind asigurarea pentru accidente de munca si boli profesionale

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 131 din 11 februarie 2005


SmartCity3


    In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, si al art. 14 alin. (4) si (5) din Ordonanta Guvernului nr. 9/2005 privind cresterile salariale ce se vor acorda in anul 2005 personalului salarizat potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 24/2000 privind sistemul de stabilire a salariilor de baza pentru personalul contractual din sectorul bugetar si personalului salarizat potrivit anexelor nr. II si III la Legea nr. 154/1998 privind sistemul de stabilire a salariilor de baza in sectorul bugetar si a indemnizatiilor pentru persoane care ocupa functii de demnitate publica,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    Art. 1
    (1) In anul 2005, in vederea realizarii activitatii de recalculare a pensiilor din sistemul public, provenite din fostul sistem al asigurarilor sociale de stat, stabilite anterior datei de 1 aprilie 2001, precum si pentru desfasurarea activitatii privind asigurarea pentru accidente de munca si boli profesionale, numarul maxim de posturi aprobat Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale se suplimenteaza, intr-o prima etapa, cu numarul de posturi prevazut in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare.
    (2) Posturile suplimentare prevazute la alin. (1) se asigura, prin redistribuire de la institutiile publice prevazute in anexa, din posturile finantate integral de la bugetul de stat, bugetul asigurarilor pentru somaj si din bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate.
    (3) Structura posturilor prevazute la alin. (2) se modifica astfel incat sa raspunda atributiilor rezultate din procesul de recalculare a pensiilor si din activitatea privind asigurarea pentru accidente de munca si boli profesionale, cu incadrarea in fondul total de salarii rezultat in urma redistribuirii.
    (4) Incepand cu data de 1 ianuarie 2006 se majoreaza numarul maxim de posturi la institutiile de la care au fost redistribuite potrivit anexei, in structura avuta la data redistribuirii, si se diminueaza numarul maxim de posturi la Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale.
    (5) Numarul de posturi, reduse temporar in anul 2005, se ia in considerare la aplicarea prevederilor art. XVI alin. (2) si (4) din Legea nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei, cu modificarile si completarile ulterioare.
    Art. 2
    (1) In termen de 5 zile de la intrarea in vigoare a prezentei hotarari, institutiile prevazute in anexa vor incheia protocoale cu Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale, in care se vor stabili structura posturilor redistribuite potrivit prezentei hotarari si cheltuielile de personal aferente, pe capitole de cheltuieli, incluzand toate drepturile salariale prevazute de lege.
    (2) Pe baza protocoalelor incheiate potrivit alin. (1), Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale va comunica Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerului Finantelor Publice fondurile cu care urmeaza a fi diminuate bugetele institutiilor prevazute in anexa si sumele cu care se vor majora cheltuielile de personal in bugetul asigurarilor sociale de stat.
    Art. 3
    Prevederile din anexa vor fi modificate, intr-o etapa ulterioara, in vederea realizarii numarului de posturi necesare activitatii de recalculare a pensiilor, stabilit potrivit art. 14 din Ordonanta Guvernului nr. 9/2005 privind cresterile salariale ce se vor acorda in anul 2005 personalului bugetar salarizat potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 24/2000 privind sistemul de stabilire a salariilor de baza pentru personalul contractual din sectorul bugetar si personalului salarizat potrivit anexelor nr. II si III la Legea nr. 154/1998 privind sistemul de stabilire a salariilor de baza in sectorul bugetar si a indemnizatiilor pentru persoane care ocupa functii de demnitate publica.

                  PRIM-MINISTRU
             CALIN POPESCU-TARICEANU

                       Contrasemneaza:
                       Ministrul muncii,
                       solidaritatii sociale si familiei,
                       Gheorghe Barbu

                       Ministru de stat pentru coordonarea
                       activitatilor din domeniul economic,
                       Adriean Videanu

                       Ministrul finantelor publice,
                       Ionel Popescu

    ANEXA 1

________________________________________________________________________________
                                                                        Numar de
                                                                        posturi
________________________________________________________________________________
Total posturi suplimentare la Casa Nationala de Pensii si Alte
Drepturi de Asigurari Sociale, asigurate prin redistribuire astfel:      +1.672

I. Posturi finantate integral de la bugetul de stat                      -1.330
Ministerul Justitiei                                                        -33
Ministerul Economiei si Comertului                                          -28
Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului                    -14
Ministerul Educatiei si Cercetarii                                          -50
Ministerul Sanatatii                                                       -133
Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei                        -46
Ministerul Finantelor Publice                                              -913
Academia Romana                                                              -6
Curtea Constitutionala                                                       -1
Institutul National de Statistica                                           -56

Cancelaria Primului-Ministru                                                -50
din care la:
Aparat propriu                                                               -5
Agentia Romana de Investitii Straine                                         -3
Agentia Nucleara                                                             -9
Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie       -11
Agentia Nationala pentru Sport                                              -17
Autoritatea Nationala pentru Tineret                                         -5

II. Posturi finantate din bugetul asigurarilor pentru somaj                 -11
Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca                           -11

III. Posturi finantate din bugetul Fondului national unic de asigurari
sociale de sanatate                                                       - 331
Casa Nationala de Asigurari de Sanatate                                     331
________________________________________________________________________________SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 86/2005

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 86 din 2005
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Legea 127 2017
    Îmi apare că site-ul http://www.legex.ro/VizualizareLege.aspx?var=153691#comentariu, sau cum se numește, este not secure. Adică putem comenta dar ne asumăm riscul informatic. E corect?
ANONIM a comentat Legea 127 2017
    nu cumva ar trebui să fie bizară absența oricărui comentariu la această lege? Totuși este o lege adoptată conform procedurilor regulamentare în vigoare, deci este ea însăși în vigoare. Avem dreptul cel puțin legal de a o comenta.
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu