Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 689 din 24 iunie 2008

privind finantarea si realizarea obiectivului de investitii „Extindere Palat Victoria"

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 514 din 8 iulie 2008In temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 10 alin. (2) şi al art. 12 alin. (2) din Legea nr. 213/1998 privind proprietatea publică şi regimul juridic al acesteia, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi al art. 11 lit. m) din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Art. 1. - (1) Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor preia de la Secretariatul General al Guvernului sarcina edificării obiectivului de investiţii „Extindere Palat Victoria".

(2) Se aprobă transmiterea terenului aflat în domeniul public al statului, având datele de identificare prevăzute în anexa nr.1, din administrarea Regiei Autonome „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" în administrarea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor, în scopul şi pe durata efectuării lucrărilor de proiectare, construcţie şi recepţie pentru obiectivul de investiţii „Extindere Palat Victoria".

(3)  Se aprobă trecerea imobilului-construcţie, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 2, din domeniul public al statului în domeniul privat al statului şi transmiterea lui din administrarea Regiei Autonome „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" în administrarea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor.

Art. 2. - Predarea-preluarea documentaţiei aferente etapelor realizate până la data preluării obiectivului se face pe bază de protocol de predare-primire între Secretariatul General al Guvernului şi Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

Art. 3. - Activităţile necesare edificării obiectivului de investiţii „Extindere Palat Victoria" se realizează de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor, prin Compania Naţională de Investiţii „C.N.I" - S.A., care va derula proiectarea şi execuţia obiectivului de investiţii şi va asigura recepţia la terminarea lucrărilor, conform legislaţiei în vigoare.

Art. 4. - (1) Finanţarea obiectivului de investiţii „Extindere Palat Victoria" se realizează conform programului de investiţii aprobat potrivit legii, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor.

(2) Sumele aprobate în bugetul Secretariatului General al Guvernului pe anul 2008 pentru obiectivul de investiţii „Extindere Palat Victoria" se transferă în bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor pe anul 2008, cu aceeaşi destinaţie, în condiţiile legii.

(3) Se autorizează Ministerul Economiei şi Finanţelor să introducă, la propunerea ordonatorilor principali de credite, modificările ce decurg din aplicarea prezentei hotărâri în structura bugetului de stat pe anul 2008 şi în volumul şi structura bugetului Secretariatului General al Guvernului şi ale bugetului Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor.

Art. 5. - (1) Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor va actualiza studiul de fezabilitate aferent obiectivului de investiţii „Extindere Palat Victoria", precum şi indicatorii tehnico-economici ai acestuia.

(2) Actualizarea documentaţiei tehnico-economice aferente obiectivului de investiţii „Extindere Palat Victoria" va detalia şi va aprofunda soluţia câştigătoare a concursului internaţional de proiecte de arhitectură „Extinderea Palatului Victoria", organizat de Cancelaria Primului-Ministru.

Art. 6. - (1) Predarea-preluarea imobilelor prevăzute la art. 1 alin. (2) şi (3) se face pe bază de protocol încheiat între instituţiile interesate în termen de 30 de zile de la eliberarea acestora.

(2)  Până la data prevăzută la alin. (1), Regia Autonomă „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" exercită prerogativele titularului dreptului de administrare în ceea ce priveşte susţinerea activităţii curente a autorităţilor şi instituţiilor publice care au locaţia în imobilul respectiv.

(3) Regia Autonomă „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" va aloca spaţiile necesare desfăşurării activităţii autorităţilor şi instituţiilor publice care îşi desfăşoară activitatea în imobilele prevăzute la art. 1 alin. (2) şi (3).

Art. 7. - După finalizarea obiectivului de investiţii „Extindere Palat Victoria", acesta va fi trecut în domeniul public al statului şi va fi transmis, împreună cu terenul prevăzut la art. 1 alin. (2), în administrarea Secretariatului General al Guvernului.

Art. 8. -Anexele nr.1 si 2 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

PRIM-MINISTRU

CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemnează:

Secretarul general al Guvernului,

Gabriel Berca

p. Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi locuinţelor,

Horvath Anna,

secretar de stat

p. Ministrul economiei şi finanţelor,

Eugen Teodorovici,

secretar de stat

ANEXA Nr. 1

DATELE DE IDENTIFICARE

ale terenului aflat în domeniul public al statului, ce se transmite din administrarea Regiei Autonome „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" în administrarea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor

Adresa terenului

Persoana juridică de la care se transmite terenul

Persoana juridică la care se transmite terenul

Numărul de identificare

atribuit de Ministerul

Economiei şi Finanţelor/

Cod de clasificare

Caracteristici tehnice ale terenului

Municipiul Bucureşti, bd. Iancu de Hunedoara nr. 3-5, sectorul 1

Regia Autonomă „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat"

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor

Nr. M.F.: 20.409 Cod de clasificare: nr. 8.29.02

Suprafaţă teren = 5.525,13 mp

ANEXA Nr. 2

DATELE DE IDENTIFICARE

ale imobilului-construcţie care trece din domeniul public al statului în domeniul privat al statului şi se transmite din administrarea Regiei Autonome „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" în administrarea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor

Adresa imobilului

Persoana juridică de la care se transmite construcţia

Persoana juridică la care se transmite construcţia

Numărul de identificare

atribuit de Ministerul

Economiei şi Finanţelor/

Cod de clasificare

Caracteristici tehnice ale construcţiei

Municipiul Bucureşti, bd. Iancu de Hunedoara nr. 3-5, sectorul 1

Regia Autonomă „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat"

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor

Nr. M.F.: 20.409 Cod de clasificare: 8.29.02

Suprafaţă construită = 1.625 mp

Suprafaţă desfăşurată = 5.836 mp


SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 689/2008

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 689 din 2008
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 1103 2019
    O zi buna Aveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Firma de împrumut Bridge Finance este garantată în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2%. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați imediat prin (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Legea 36 1995
    Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM.a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * A doua ipotecă * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com ID NMLS al companiei: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat Decretul 62 2019
    Sunt Marie Reilly, o împrumutată împrumutată privată și legitimă. Ești un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți vreo mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o scară plăcută mică și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumuturi de capital de la băncile locale și alte institutii financiare ?. - Intermediarii / Consultanții / Brokerii sunt bineveniți să aducă clienții lor și sunt protejați 100%. Părțile interesate ar trebui să mă contacteze pentru mai multe informații via: mariereillyfinancialaid@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 118 2010
    povești de adormit copii.statul aruncă bani pe pază gratuită a suprafețelor mici de pădure decât să fie interesat să le cumpere.praf aruncat în ochii opiniei publice privind preocuparea statului pentru păstrarea acestei avuții naționale.
ANONIM a comentat Hotărârea 118 2010
    povești de adormit copii.statul aruncă bani pe pază gratuită a suprafețelor mici de pădure decât să fie interesat să le cumpere.praf aruncat în ochii opiniei publice privind preocuparea statului pentru păstrarea acestei avuții naționale.
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 50 2018
    Salutare tuturor, Aici vine o companie care acordă tot felul de pe termen scurt și pe termen lung. Dacă sunteți interesat să obțineți unul dintre noi, trimiteți-ne un e-mail pentru cererea dvs. prin: kenabrighten@diplomats.com sau vizitați site-ul nostru kabusinesshome.com Mulțumesc. Publicul public.
ANONIM a comentat Rectificare 99 2018
    Salutare tuturor, Aici vine o companie care acordă tot felul de pe termen scurt și pe termen lung. Dacă sunteți interesat să obțineți unul dintre noi, trimiteți-ne un e-mail pentru cererea dvs. prin: kenabrighten@diplomats.com sau vizitați site-ul nostru kabusinesshome.com Mulțumesc. Publicul public.
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu