Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 554 din  5 august 1991

privind instituirea comisionului pentru sumele in lei si in valuta consemnate prin unitatile vamale

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 176 din 29 august 1991


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Se instituie un comision de 10% pentru sumele in lei efectiv declarate de calatori la iesirea din tara si retinute de organele vamale, precum si un comision de 5% pentru sumele in valuta care se consemneaza la unitatile bancare, prin unitatile vamale, de la persoanele fizice care intra si care ies din Romania.
    Comisionul se percepe de catre unitatile vamale in momentul primirii sumei de la deponent. Comisionul nu include comisioanele percepute de catre institutiile financiar-bancar pentru pastrarea sau alte operatiuni efectuate in legatura cu sumele retinute de organele vamale.
    Art. 2
    Sumele in lei, precum si echivalentul in lei la cursul oficial al sumelor in valuta, incasate cu titlu de comision de catre unitatile vamale, constituie venituri proprii, extrabugetare, ale Directiei Generale a Vamilor si vor fi utilizate pentru acoperirea cheltuielilor privind serviciile prestate de unitatile vamale cu pastrarea, manipularea si consemnarea, dupa caz, a sumelor prevazute la art. 1, imbunatatirea dotarii tehnico-materiale a unitatilor vamale si premierea in lei a personalului vamal in baza regulamentului aprobat de Consiliul de administratie al Directiei Generale a Vamilor.
    Art. 3
    Hotararea Guvernului nr. 207/1991 privind instituirea taxei de comision pentru sumele in lei depuse la unitatile vamale se abroga.

                 PRIM MINISTRU
                  PETRE ROMAN


SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 554/1991

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 554 din 1991
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu