E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a fost modificat de niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 51 din 16 ianuarie 2003

privind procedura de predare-primire a documentelor creatorilor si/sau detinatorilor de documente, persoane juridice, care s-au desfiintat

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 98 din 17 februarie 2003


SmartCity3


    In temeiul art. 107 din Constitutie si al art. II din Legea nr. 358/2002 pentru modificarea si completarea Legii Arhivelor Nationale nr. 16/1996,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    Art. 1
    Prin creator de documente cu valoare practica, in intelesul prezentei hotarari, se intelege orice angajator, persoana juridica, indiferent de forma de proprietate si capitalul social, care, conform Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, cu modificarile si completarile ulterioare, are obligatia sa depuna lunar Declaratia privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre bugetul asigurarilor sociale de stat.
    Art. 2
    Dovada desfiintarii angajatorului cade in sarcina acestuia si se face cunoscuta casei teritoriale de pensii prin orice document prevazut de lege in acest sens.
    Art. 3
    Documentele cu valoare practica, referitoare la stagiile de cotizare realizate de asiguratii sistemului public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale ale creatorilor de documente care, in conditiile legii, se desfiinteaza, se preiau de casele teritoriale de pensii in raza carora si-au avut sediul acestia.
    Art. 4
    Documentele ce urmeaza a fi preluate de casele teritoriale de pensii sunt statele de plata a salariilor si centralizatoarele acestora, corespunzatoare intregii perioade de activitate a angajatorului, precum si documentele care atesta incadrarea locurilor de munca in grupa I sau II de munca, respectiv conditii speciale sau deosebite de munca.
    Art. 5
    Predarea documentelor ce fac obiectul prezentei hotarari se face de reprezentantul/reprezentantii angajatorului desfiintat, in baza unui act prin care se dovedeste calitatea acestuia.
    Art. 6
    Preluarea documentelor se face de catre o comisie a casei teritoriale de pensii, formata dintr-un presedinte si 2 membri, infiintata prin decizie a directorului general.
    Art. 7
    Predarea-primirea documentelor se face pe baza de inventar si proces-verbal, intocmite conform anexelor nr. 1 si 2.
    Art. 8
    Evidenta intrarilor de documente cu valoare practica, la casele teritoriale de pensii, se tine pe baza unui registru, potrivit anexei nr. 3.
    Art. 9
    Documentele ce se predau se grupeaza in dosare de catre predator, cronologic, pe luni si ani. Dosarele vor fi legate, iar pe coperta fiecaruia se vor inscrie in clar denumirea angajatorului care s-a desfiintat, elementele de identificare a acestuia, precum si perioada careia ii corespund documentele predate.
    Art. 10
    In situatia in care din perioada de activitate a angajatorului lipsesc documente corespunzatoare unor luni/ani, se va mentiona aceasta in procesul-verbal de predare-primire.
    Art. 11
    De la data procesului-verbal de predare-primire documentele preluate reprezinta baza proprie de date a casei teritoriale de pensii in posesia careia au intrat.
    Art. 12
    In baza documentelor preluate, la cererea persoanelor interesate sau la cererea unor institutii abilitate, casele teritoriale de pensii pot elibera in conditiile legii copii, adeverinte si certificate, contra cost, care se vizeaza, pentru conformitate, de persoana desemnata de conducerile acestora.
    Art. 13
    In vederea gestionarii documentelor ce urmeaza a fi preluate de catre casele teritoriale de pensii, conducerile acestora vor desemna persoanele responsabile cu problemele de arhiva, denumite arhivari.
    Art. 14
    In cazul desfiintarii, in conditiile legii, a creatorului de documente, persoana juridica, fara ca activitatea acestuia sa fie continuata de un altul, spatiile destinate pastrarii si conservarii documentelor cu valoare practica pot fi puse la dispozitie casei de pensii primitoare, pe baza unui protocol incheiat intre detinatorul legal al spatiului si conducatorul casei de pensii.
    Art. 15
    Tarifele ce se incaseaza pentru eliberarea copiilor, certificatelor sau extraselor, precum si procedura eliberarii se stabilesc prin decizie a presedintelui Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale.
    Art. 16
    Anexele nr. 1 - 3 fac parte integranta din prezenta hotarare.

                  PRIM-MINISTRU
                  ADRIAN NASTASE

                         Contrasemneaza:
                         p. Ministrul muncii
                         si solidaritatii sociale,
                         Ion Giurescu,
                         secretar de stat

                         Ministrul administratiei publice,
                         Octav Cozmanca

                         Ministru de interne,
                         Ioan Rus

    ANEXA 1

                         INVENTARUL PE ANUL .............
pentru documentele care se predau Casei Judetene de Pensii ..................

    .........................
     (denumirea creatorului)

________________________________________________________________________________
Nr.   Indicativul documentului  Continutul pe       Datele   Numarul  Observatii
crt.  conform nomenclatorului   scurt al dosarului, extreme  filelor
                                registrului
________________________________________________________________________________

    Prezentul inventar format din .... file contine ...... dosare, registre etc.
    La preluare au lipsit dosarele de la nr. ............. .
    Astazi, .............., s-au preluat ...... dosare.

                    Am predat                       Am primit
              ....................             ...................

    ANEXA 2

    .........................
     (denumirea creatorului)

                              PROCES-VERBAL
    de predare-primire a documentelor, incheiat astazi ...............

    Subsemnatii, .................................................., delegati ai creatorului de documente ............................................, cu sediul in ................................................., codul fiscal ............, desfiintata (lichidata) conform .............................., si comisia Casei Judetene de Pensii ......................, formata in baza Deciziei directorului general nr. ....... din ............, am procedat primul la predarea si al doilea la preluarea documentelor ..............., create in perioada ........... de catre societatea mentionata, in cantitate de ........... dosare.
    Predarea-primirea s-a facut pe baza inventarelor anexate, cuprinzand ....... pagini, conform dispozitiilor legale.
    La predare-primire s-a constatat lipsa documentelor aferente perioadei
...................... .
      (an/luna)

                    Am predat                       Am primit
              ....................             ...................

    ANEXA 3

                                ELEMENTELE
pe care trebuie sa le cuprinda registrul privind evidenta intrarilor de documente la casele teritoriale de pensii

    1. Numar curent
    2. Data
    3. Data intrarii
    4. Numarul procesului-verbal de predare-primire
    5. Data procesului-verbal de predare-primire
    6. Denumirea predatorului de documente
    7. Date de identificare a predatorului (codul fiscal, adresa sediului)
    8. Forma de proprietate a societatii desfiintate
    9. Continutul/felul documentelor
    10. Perioada corespunzatoare documentelor predate (date extreme);
    11. Numar dosare/file;
    12. Persoanele care au fost imputernicite cu predarea primirea documentelor
    13. Observatii.SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 51/2003

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 51 din 2003
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 5 2019
    It’s a privilege to share this to the world. You deserve all the praise that comes to you. DR Amber has been a blessing to me since our encounter on the internet. He alone knows it all. I love him so much for his kindness, care, honesty and his help in the life of everyone that has come in contact with him. If not for DR Amber how would I have been able to survive this hardship. His spell made me a LOTTO MAX winner of 60 Million Dollars making my whole life beautiful and amazing. The numbers he gave me to play the lottery was a life changing number from grass to grace and I want to say I’m forever grateful to him. Thank you sir for being a blessing to the helpless. Anyone reading this that needs help can communicate with DR Amber online for indeed he has no match. Website: amberlottotemple.com OR Email: amberlottotemple@yahoo.com
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Bună, sunteți în căutarea unui împrumut de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi personale, capital de risc etc! Sunt creditor privat, acord împrumuturi companiilor și persoanelor fizice cu dobânzi mici și rezonabile de 2%. E-mail la: christywalton355@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 243 2021
    Hello everyone, I want to use this medium to thank a great spell caster called Dr Grceondu for transforming my life financially, i have been playing lottery game for long but have never won any reasonable amount, I contacted Dr Graceondu after i red about him on the internet on how he help a lady with a lottery winning numbers and the lady won a very big amount of money, so i contacted him and He instructed me on what to do which i did and he told me to give him some time to prayers, on the second day he sent me some numbers and he said i should go and play them, so i went to play the numbers he gave me, after two day the result came out, and i went to check and to my greatest surprise my name came out as one of the winners i won $45 million, i still cant believe what happened to me that i am now a millionaire over night, i just want to say a very big thank you to Dr Graceondu i have never seen a powerful man like him, I will advice everyone out there to contact Dr Graceondu if you want to win big in your lottery game. You can reach him via his email, drgraceondu12@gmail.com or WhatsApp him +15204677763, you can also visit his Website. https://drgraceonduadodo.com
ANONIM a comentat Decretul 1231 2021
    i will never stop until the whole World knows about the MOST powerful priest maurice whose contact details I saw in a comment section here few weeks ago, so and i decided to contact him because i was badly in need of help TO SAVE MY MARRIAGE, I explained my situation to PRIEST MURICE. that Everything was going down the drain as my husband WAS constantly cheating on me with other women and he physically abuse me. priest maurice promised to help that my husband will change and will love me unconditionally in less than a week as far that my heart still beats for him. I FOLLOWED HIS INSTRUTION and he prepared a spell for me and my husband called me exactly when priest maurice said. He pleaded and said he needs me back since then he have been the sweetest man on earth. anyone out there reading this comment that need a effect spell caster Can reach him on email:psychicspellsolution@gmail.coM whatsapp:+1(571)3573337
ANONIM a comentat Ordin 12 2006
    Mai este in vigoare acest ordin, din moment ce aven Regulamentul (CE) 396:2005, revizuit 2019, referitor la rezidurile de pesticide din alimente, inclusiv din fructe si legume?
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 390 2018
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Rectificare 353 2008
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 114 2021
    Într-un cuvânt, wow!! Nu pot să cred că banii sunt deja în contul meu. Multumesc, multumesc, multumesc! De obicei, ați transformat o sarcină lungă, consumatoare de timp și intimidantă într-o experiență foarte plăcută și simplificată. Nu pot să vă mulțumesc vouă și doamnei Della Taylor pentru suficientă asistentă. Dna Della Taylor Împrumuturi pentru un sistem excelent și pentru un serviciu excelent. Ambele sunt grozave! dacă aveți nevoie de un împrumut de urgență, îi puteți e-mail la Dellastaylors@yahoo.com WhatsApp pe +1 (209) 251-1529
ANONIM a comentat Decizia 2 2007
    I never use to believe in spell casting until i met Lord Zuma a powerful spell caster who helped me to be a happy person again. i reside in USA. After 4 years of Broken marriage, my husband left me with two kids. I felt like my life was about to end and i almost committed suicide, i was emotionally down for a very long time. Thanks to a Great spell caster called Lord Zuma which i met online on one faithful day when I was browsing through the internet, i came across a lot of testimonies about this particular Great spell caster how he has helped so many people. he has helped people to bring back their Ex lover, some testified that he restores womb, cure cancer and other sickness, and so on. I also came across a testimony, it was about a woman called Sandra, she testified about how his spell made her to be pregnant after so many years of bareness and at the end of her testimony she dropped Lord Zuma's email address. After reading all these, i decided to give it a try and i contacted him and explained my problem to him and he assured me that in less than 48 hours, my husband will call me and beg for forgiveness but i thought it will not work. When he had finished casting the spell, the next day my husband called me and he was begging for forgiveness just as Lord Zuma said. This is not brain washing and after the spell has been cast, i realized that my husband love me like never before and the spell caster opened him up to know how much i love him and how much love we need to share. We are even happier now than before. Lord Zuma is really a gifted man and i will not stop publishing him because he is a wonderful man. If you have a problem and you are looking for a real and a genuine spell caster to solve all your problems contact Lord Zuma now on spiritualherbalisthealing@gmail.com or just visit https://spiritualherbal.blogspot.com and see so many he has helped that are testifying about his good work. He will help you solve all your problems. Once again thank you Lord Zuma for your good deeds. His whatsapp number +1 506 800 1647
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu