Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 4 din 11 martie 1996

privind modificarea si completarea Regulamentului Camerei Deputatilor

ACT EMIS DE: ADUNAREA(CAMERA) DEPUTATILOR

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 52 din 13 martie 1996


SmartCity3


    Camera Deputatilor adopta prezenta hotarare.

    Art. 1
    Regulamentul Camerei Deputatilor, aprobat prin Hotararea Camerei Deputatilor nr. 8 din 24 februarie 1994, republicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 112 din 2 iunie 1995, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
    1. Titlul capitolului III va avea urmatorul cuprins:
    "Motiuni, intrebari, interpelari, informarea deputatilor, petitii si diverse interventii"
    2. La articolul 149, dupa alineatul 2 se introduce un nou alineat, cu urmatorul cuprins:
    "In cazuri temeinic justificate, daca cel care a adresat intrebarea nu poate fi prezent in sala de sedinte in ziua in care se prezinta raspunsul, el poate cere amanarea raspunsului o singura data. Cererea deputatului de amanare a raspunsului se depune la secretarul desemnat al Camerei si se comunica ministrului pentru relatia cu Parlamentul. In cazul in care deputatul care a adresat intrebarea nu este prezent in sala, dupa constatare, acest fapt se anunta in plen de catre presedintele de sedinta, iar ministrul vizat prezinta raspunsul la intrebarea adresata."
    3. Articolul 150 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 150 - Din doua in doua saptamani, in ziua de luni, de la orele 18,30 la 19,30, deputatii pot adresa intrebari orale membrilor Guvernului. Intrebarile orale se adreseaza de catre deputat membrului vizat al Guvernului in domeniul respectiv.
    Obiectul intrebarilor orale se notifica in scris si se depune la secretarul desemnat al Camerei Deputatilor, cel mai tarziu pana la ora 14,00 a zilei de miercuri din saptamana premergatoare celei in care urmeaza a fi pusa intrebarea. Secretarul Camerei Deputatilor il informeaza pe ministrul pentru relatia cu Parlamentul asupra intrebarilor orale la care membrii Guvernului urmeaza sa raspunda in cursul sedintei consacrate acestora."
    4. Articolul 151 alineatul 2 va avea urmatorul cuprins:
    "Membrul Guvernului poate amana raspunsul la intrebarea orala pentru saptamana urmatoare, numai in cazuri temeinic justificate."
    5. Articolul 152 alineatul 1 va avea urmatorul cuprins:
    "Fiecare deputat are dreptul sa adreseze Guvernului, membrilor sai sau altor conducatori ai organelor administratiei publice intrebari scrise care se depun la secretarul desemnat al Camerei Deputatilor."
    6. Articolul 152 alineatul 3 va avea urmatorul cuprins:
    "Intrebarile scrise se transmit membrilor Guvernului si celorlalte autoritati publice de catre secretarul desemnat al Camerei Deputatilor."
    7. Articolul 156 alineatul 3 va avea urmatorul cuprins:
    "Ele se citesc in sedinta publica din ziua de luni, consacrata intrebarilor, intre orele 19,30 - 20,00, dupa care se prezinta presedintelui Camerei spre a fi transmise primului-ministru."
    8. Articolul 157 alineatul 2 va avea urmatorul cuprins:
    "Dezvoltarea interpelarilor are loc in sedinta din ziua de luni,  alternativ cu sedintele consacrate intrebarilor. In ziua de luni, consacrata raspunsurilor la interpelari, dezvoltarea acestora se face intre orele 18,30 - 19,30. Durata dezvoltarii interpelarii nu poate depasi 3 minute."
    9. Articolul 158 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 158. - In sedinta consacrata dezvoltarii interpelarii se da cuvantul interpelatorului si apoi reprezentantului primului-ministru."
    10. Dupa articolul 159 se introduce punctul 3^1 "Interpelari pentru primul-ministru", cu urmatorul cuprins:
    "3^1. Interpelari pentru primul-ministru
    Art. 159^1. - Din doua in doua saptamani, in ziua de luni, consacrata raspunsurilor la interpelari, intre orele 18,00 - 18,30, deputatii il pot interpela pe primul-ministru. Interpelarile trebuie sa vizeze politica Guvernului in probleme importante ale activitatii sale interne sau externe.
    Interpelarile ce urmeaza a fi adresate primului-ministru se depun la secretarul desemnat al Camerei Deputatilor pana in ziua de miercuri, ora 14,00, din saptamana care precede raspunsurile primului-ministru.
    Art. 159^2. - Interpelarile vor fi adresate in ordinea depunerii lor la secretarul desemnat al Camerei Deputatilor. Fiecare interpelare se expune intr-un interval de timp de cel mult doua minute. Primul-ministru raspunde la interpelare in cel mult 3 minute. Autorul interpelarii, dupa audierea raspunsului, poate interveni cu intrebari suplimentare si cu comentarii, fara a depasi doua minute. Primul-ministru a la dispozitie doua minute pentru exercitarea dreptului la replica. Dupa aceasta, in legatura cu interpelarea respectiva, nu mai poate avea loc nici o alta interventie.
    Art. 159^3. - In situatii justificate, interpelarea primului-ministru poate fi amanata cu cel mult o saptamana."
    11. Dupa articolul 167 se introduce punctul 5^1 "Diverse interventii", cu urmatorul cuprins:
    "5^1. Diverse interventii
    Art. 167^1.- In fiecare zi de marti, primele 50 de minute ale sedintei vor fi rezervate pentru diverse interventii a deputatilor.
    Impartirea celor 50 de minute se va face pe grupuri parlamentare ale majoritatii, opozitiei si deputati care nu fac parte din acestea. In cazul in care timpul afectat nu se epuizeaza, presedintele de sedinta este abilitat sa acorde cuvantul, in continuare, respectandu-se aceeasi regula.
    Ordinea luarilor de cuvant va fi alternativa, din saptamana in saptamana, si se va face pe grupuri parlamentare.
    Durata interventiei nu poate depasi 3 minute.
    Art. 167^2. Inscrierile pentru diverse interventii asupra unor probleme de actualitate se fac in ziua de luni, intre orele 19,00 - 20,00, la secretarul desemnat al Camerei Deputatilor, cu exceptia cazurilor neprevazute.
    Inscrierile pentru diverse interventii consacrate unor aniversari, comemorari etc. se vor face cu o saptamana inainte, tot in ziua de luni, intre orele 19,00 - 20,00, la secretarul desemnat in acest scop.
    Art. 167^3 - In cazul in care tematica si continut interventiei vizeaza activitatea si politica Guvernului, extrasul respectiv din stenograma va fi transmis ministrului pentru relatia cu Parlamentul."
    Art. 2
    Regulamentul Camerei Deputatilor se va republica in Monitorul Oficial al Romaniei, dandu-se articolelor o noua numerotare.
    Aceasta hotarare a fost adoptata de Camera Deputatilor in sedinta din 11 martie 1996, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (1) din Constitutia Romaniei.


                     PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR
                     ADRIAN NASTASE
SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 4/1996

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 4 din 1996
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu