Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 371 din 13 mai 1999

pentru modificarea anexei la Hotararea Guvernului nr. 935/1998 privind aprobarea taxelor vamale de import, reduse sau exceptate, cu caracter temporar, pentru anul 1999, pentru importul unor produse agricole si agroalimentare

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 239 din 27 mai 1999


SmartCity3


    In temeiul prevederilor art. 70 din Legea nr. 141/1997 privind Codul vamal al Romaniei,

    Guvernul Romaniei hotaraste:

    ARTICOL UNIC
    Nivelul taxelor vamale aferente pozitiilor tarifare prevazute in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare inlocuieste nivelul taxelor vamale aferente pozitiilor tarifare corespunzatoare, prevazute in anexa publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 507 bis din 29 decembrie 1998 la Hotararea Guvernului nr. 935/1998 privind aprobarea taxelor vamale de import, reduse sau exceptate, cu caracter temporar, pentru anul 1999, pentru importul unor produse agricole si agroalimentare, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 507 din 29 decembrie 1998.

                 PRIM-MINISTRU
                  RADU VASILE

                       Contrasemneaza:
                       Ministrul finantelor,
                       Decebal Traian Remes

                       Ministrul industriei
                       si comertului,
                       Radu Berceanu

                       Ministrul agriculturii
                       si alimentatiei,
                       Ioan Avram Muresan

    ANEXA 1
-------------------------------------------------------------------------------
 Pozitia     Denumirea                                        Taxa   Taxa
 tarifara    marfii                                           vamala vamala
                                                              de     aplicabila
                                                              baza   in anul
                                                                     1999
-------------------------------------------------------------------------------
 0203        Carne de porcine proaspata, refrigerata sau
             congelata
             - Proaspata sau refrigerata:
 0203.11     -- Carcase si semicarcase:
 0203.11.10  --- De animale din specia porcine domestice       351,5     45
 0203.11.90  --- Altele                                        351,5     45
 0203.12     -- Jamboane, spete si parti din acestea,
                nedezosate:
             --- De animale din specia porcine domestice:
 0203.12.11  ---- Jamboane si parti de jamboane                351,5     45
 0203.12.19  ---- Spete si parti de spete                      351,5     45
 0203.12.90  --- Altele                                        351,5     45
 0203.19     -- Altele:
             --- De animale din specia porcine domestice:
 0203.19.11  ---- Anterioare si parti din acestea              351,5     45
 0203.19.13  ---- Spinari si parti de spinari, nedezosate      351,5     45
 0203.19.15  ---- Piept (impanat) si parti de piept            351,5     45
             ---- Altele:
 0203.19.55  ----- Dezosate                                    351,5     45
 0203.19.59  ----- Altele                                      351,5     45
 0203.19.90  --- Altele                                        351,5     45
             - Congelata:
 0203.21     -- Carcase sau semicarcase:
 0203.21.10  --- De animale din specia porcine domestice       351,5     45
 0203.21.90  --- Altele                                        351,5     45
 0203.22     -- Jamboane, spete si parti din acestea,
                nedezosate:
             --- De animale din specia porcine domestice:
 0203.22.11  ---- Jamboane si parti de jamboane                351,5     45
 0203.22.19  ---- Spete si parti de spete                      351,5     45
 0203.22.90  --- Altele                                        351,5     45
 0203.29     -- Altele:
             --- De animale din specia porcine domestice:
 0203.29.11  ---- Anterioare si parti din acestea              351,5     45
 0203.29.13  ---- Spinari si parti de spinari, nedezosate      351,5     45
 0203.29.15  ---- Piept (impanat) si parti de piept            351,5     45
             ---- Altele:
 0203.29.55  ----- Dezosate                                    351,5     45
 0203.29.59  ----- Altele                                      351,5     45
 0203.29.90  --- Altele                                        351,5     45
 0206        Organe comestibile de bovine, porcine, ovine,
             caprine, cai, magari, catari, asini, proaspete,
             refrigerate sau congelate
             --- De animale din specia porcine domestice:
 0206.30.21  ---- Ficat:                                       332,5     45
 0206.30.31  ---- Altele                                       332,5     45
 0206.30.90  --- Altele                                        332,5     45
             - De porcine, congelate:
 0206.41     -- Ficat:
 0206.41.91  ---- De animale din specia porcine domestice      332,5     45
 0206.41.99  ---- Altele:                                      332,5     45
 0206.49     -- Altele:
 0206.49.91  ---- De animale din specia porcine domestice      332,5     45
 0206.49.99  ---- Altele                                       332,5     45
 0207        Carne si organe comestibile ale pasarilor de la
             pozitia nr. 01.05, proaspete, refrigerate sau
             congelate
             - Pasari din specia galinacee:
 0207.11     -- Intregi, proaspete sau refrigerate:
 0207.11.10  --- Fara pene, eviscerate, cu cap si picioare,
                 denumite "pui 83%"                            128       45
 0207.11.30  --- Fara pene, eviscerate, fara cap si
                 picioare, dar cu gat, inima, ficat si
                 pipota, denumite "pui 70%"                    128       45
 0207.11.90  --- Fara pene, eviscerate, fara cap, picioare,
                 gat, inima, ficat si pipota, denumite
                 "pui 65%", sau altfel prezentate              128       45
 0207.12     -- Intregi, congelate:
 0207.12.10  --- Fara pene, eviscerate, fara cap, picioare,
                 dar cu gat, inima, ficat si pipota,
                 denumite "pui 70%"                            128       45
 0207.12.90  --- Fara pene, eviscerate, fara cap, picioare,
                 gat, inima, ficat si pipota, denumite
                 "pui 65%", sau altfel prezentate              128       45
 0207.13     -- Parti si organe, proaspete sau refrigerate:
             --- Parti:
 0207.13.10  ---- Dezosate                                     128       45
             ---- Nedezosate:
 0207.13.20  ----- Jumatati sau sferturi                       128       45
 0207.13.30  ----- Aripi intregi, cu sau fara varfuri          128       45
 0207.13.40  ----- Spate, gaturi, spate cu gaturi impreuna,
                   tartite si varfuri de aripi                 128       45
 0207.13.50  ----- Piepti si parti de piepti                   128       45
 0207.13.60  ----- Pulpe si parti de pulpe                     128       45
 0207.13.70  ----- Altele                                      128       45
             --- Organe:
 0207.13.91  ---- Ficati                                       128       45
 0207.13.99  ---- Altele                                       128       45
 0207.14     -- Parti si organe, congelate:
             --- Parti:
 0207.14.10  ---- Dezosate                                     128       45
             ---- Nedezosate:
 0207.14.20  ----- Jumatati sau sferturi                       128       45
 0207.14.30  ----- Aripi intregi, cu sau fara varfuri          128       45
 0207.14.40  ----- Spate, gaturi, spate cu gaturi impreuna,
                   tartite si varfuri de aripi                 128       45
 0207.14.50  ----- Piepti si parti de piepti                   128       45
 0207.14.60  ----- Pulpe si parti de pulpe                     128       45
 0207.14.70  ----- Altele                                      128       45
             --- Organe:
 0207.14.91  ---- Ficati                                       128       45
 0207.14.99  ---- Altele                                       128       45
             - De curcani:
 0207.24     -- Intregi, proaspeti sau refrigerati:
 0207.24.10  --- Fara pene, eviscerati, fara cap si picioare,
                 dar cu gat, inima, ficat si pipota, denumiti
                 "curcani 80%"                                 128       45
 0207.24.90  --- Fara pene, eviscerati, fara cap, picioare,
                 gat, ficat, inima si pipota, denumiti
                 "curcani 73%, sau altfel prezentati           128       45
 0207.25     -- Intregi, congelati:
 0207.25.10  --- Fara pene, eviscerati, fara cap si picioare,
                 dar cu gat, ficat, inima si pipota, denumiti
                 "curcani 80%"                                 128       45
 0207.25.90  --- Fara pene, eviscerati, fara cap, picioare,
                 gat, ficat, inima si pipota, denumiti
                 "curcani 73%", sau altfel prezentati          128       45
 0207.26     -- Parti si organe, proaspete sau refrigerate:
             --- Parti:
 0207.26.10  ---- Dezosate                                     128       45
             ---- Nedezosate:
 0207.26.20  ----- Jumatati sau sferturi                       128       45
 0207.26.30  ----- Aripi intregi, cu sau fara varfuri          128       45
 0207.26.40  ----- Spate, gaturi, spate cu gaturi impreuna,
                   tartite si varfuri de aripi                 128       45
 0207.26.50  ----- Piepti si parti de piepti                   128       45
             ----- Pulpe si parti de pulpe:
 0207.26.60  ------ Copane si parti de copane                  128       45
 0207.26.70  ------ Altele                                     128       45
 0207.26.80  ----- Altele                                      128       45
             --- Organe:
 0207.26.91  ---- Ficati                                       128       45
 0207.26.99  ---- Altele                                       128       45
 0207.27     -- Parti si organe, congelate:
             --- Parti:
 0207.27.10  ---- Dezosate                                     128       45
             ---- Nedezosate:
 0207.27.20  ----- Jumatati sau sferturi                       128       45
 0207.27.30  ----- Aripi intregi, cu sau fara varfuri          128       45
 0207.27.40  ----- Spate, gaturi, spate cu gaturi impreuna,
                   tartite si varfuri de aripi                 128       45
 0207.27.50  ----- Piepti si parti de piepti                   128       45
             ----- Pulpe si parti de pulpe:
 0207.27.60  ------ Copane si parti de copane                  128       45
 0207.27.70  ------ Altele                                     128       45
 0207.27.80  ----- Altele                                      128       45
             --- Organe:
 0207.27.91  ---- Ficati                                       128       45
 0207.27.99  ---- Altele                                       128       45
             - De rate, gaste sau bibilici:
 0207.32     -- Intregi, proaspete sau refrigerate:
             --- De rate:
 0207.32.11  ---- Fara pene si sange, neeviscerate, cu cap
                  si picioare, denumite "rate 85%"             128       45
 0207.32.15  ---- Fara pene, eviscerate, fara cap si
                  picioare, dar cu gat, inima, ficat si
                  pipota, denumite "rate 70%"                  128       45
 0207.32.19  ---- Fara pene, eviscerate, fara cap, picioare,
                  gat, inima, ficat si pipota, denumite
                  "rate 63%", sau altfel prezentate            128       45
             --- De gaste:
 0207.32.51  ---- Fara pene si sange, neeviscerate, cu cap
                  si picioare, denumite "gaste 82%"            128       45
 0207.32.59  ---- Fara pene, eviscerate, fara cap si
                  picioare, cu sau fara inima si pipota,
                  denumite "gaste 75%", sau altfel
                  prezentate                                   128       45
 0207.32.90  --- De bibilici                                   128       45
 0207.33     -- Intregi, congelate:
             --- De rate:
 0207.33.11  ---- Fara pene, eviscerate, fara cap si
                  picioare, dar cu gat, inima, ficat
                  si pipota, denumite "rate 70%"               128       45
 0207.33.19  ---- Fara pene, eviscerate, fara cap, picioare,
                  gat, inima, ficat si pipota, denumite
                  "rate 63%", sau altfel prezentate            128       45
             --- De gaste:
 0207.33.51  ---- Fara pene si sange, neeviscerate, cu cap
                  si picioare, denumite "gaste 82%"            128       45
 0207.33.59  ---- Fara pene, eviscerate, fara cap si
                  picioare, cu sau fara inima sau pipota,
                  denumite "gaste 75%", sau altfel
                  prezentate                                   128       45
 0207.33.90  --- De bibilici                                   128       45
 0207.34     -- Ficati grasi, proaspeti sau refrigerati:
 0207.34.10  --- De gaste                                      128       45
 0207.34.90  --- De rate                                       128       45
 0207.35     -- Altele, proaspete sau refrigerate:
             --- Parti:
             --- Dezosate:
 0207.35.11  ----- De gaste                                    128       45
 0207.35.15  ----- De rate sau bibilici                        128       45
             ---- Nedezosate:
             ----- Jumatati sau sferturi:
 0207.35.21  ------ De rate                                    128       45
 0207.35.23  ------ De gaste                                   128       45
 0207.35.25  ------ De bibilici                                128       45
 0207.35.31  ----- Aripi intregi, cu sau fara varfuri          128       45
 0207.35.41  ----- Spate, gaturi, spate cu gaturi impreuna,
                   tartite si varfuri de aripi                 128       45
             ----- Piept si parti de piepti:
 0207.35.51  ------ De gaste                                   128       45
 0207.35.53  ------ De rate sau bibilici                       128       45
             ----- Pulpe si parti de pulpe:
 0207.35.61  ------ De gaste                                   128       45
 0207.35.63  ------ De rate sau bibilici                       128       45
 0207.35.71  ----- Parti asa-zise "scurte trei-sferturi
                   de gaste sau rate"                          128       45
 0207.35.79  ----- Altele                                      128       45
             --- Organe:
 0207.35.91  ---- Ficat, altul decat ficatul gras              128       45
 0207.35.99  ---- Altele                                       128       45
 0207.36     -- Altele, congelate:
             --- Parti:
             ---- Dezosate:
 0207.36.11  ----- De gaste                                    128       45
 0207.36.15  ----- De rate sau bibilici                        128       45
             ---- Nedezosate:
             ----- Jumatati sau sferturi:
 0207.36.21  ------ De rate                                    128       45
 0207.36.23  ------ De gaste                                   128       45
 0207.36.25  ------ De bibilici                                128       45
 0207.36.31  ----- Aripi intregi, chiar fara varfuri           128       45
 0207.36.41  ----- Spate, gaturi, spate cu gaturi impreuna,
                   tartite si varfuri de aripi                 128       45
             ----- Piepti si parti de piepti:
 0207.36.51  ------ De gaste                                   128       45
 0207.36.53  ------ De rate sau bibilici                       128       45
             ----- Pulpe si parti de pulpe:
 0207.36.61  ------ De gaste                                   128       45
 0207.36.63  ------ De rate sau bibilici                       128       45
 0207.36.71  ----- Parti asa-zise "scurte trei-sferturi de
                   gaste sau de rate"                          128       45
 0207.36.79  ----- Altele                                      128       45
             --- Organe:
             ---- Ficati:
 0207.36.81  ----- Ficati grasi de gaste                       128       45
 0207.36.85  ----- Ficati grasi de rate                        128       45
 0207.36.89  ----- Altii                                       128       45
 0207.36.90  ---- Altele                                       128       45
 0210        Carne si organe comestibile, sarate sau in
             saramura, uscate sau afumate; faina si pudra
             comestibila de carne sau de organe
             - Carne de porcine:
 0210.11     -- Jamboane, spete si parti din acestea,
                nedezosate:
             --- De animale din specia porcine domestice:
             ---- Sarate sau in saramura:
 0210.11.11  ----- Jambon si parti de jambon                   139       45
 0210.11.19  ----- Spete si parti de spete                     139       45
             ---- Uscata sau afumata:
 0210.11.31  ----- Jambon si parti de jambon                   139       45
 0210.11.39  ----- Spete si parti de spete                     139       45
 0210.11.90  --- Altele                                        139       45
 0210.12     -- Piept (impanat) si parti de piept:
             --- De animale din specia porcine domestice:
 0210.12.11  ---- Sarat sau in saramura                        139       45
 0210.12.19  ---- Uscat sau afumat                             139       45
 0210.12.90  --- Altele                                        139       45
 0210.19     -- Altele:
 0210.19.10  ----- Semicarcasa de bacon sau trei sferturi
                   din anterior                                139       45
 0210.19.20  ----- Trei sferturi din posterior sau mijloc      139       45
 0210.19.30  ----- Anterior si bucati din anterior             139       45
 0210.19.40  ----- Spinari si bucati de spinari                139       45
             ----- Altele:
 0210.19.51  ------ Dezosate                                   139       45
 0210.19.59  ------ Altele                                     139       45
             ---- Uscate sau afumate:
 0210.19.60  ----- Anterior si bucati din anterior             139       45
 0210.19.70  ----- Spinari si bucati de spinari                139       45
             ----- Altele:
 0210.19.81  ------ Dezosate                                   139       45
 0210.19.89  ------ Altele                                     139       45
 0210.19.90  --- Altele                                        139       45
 0210.90     - Altele, inclusiv faina si pudra comestibila,
               de carne sau de organe:
             -- Organe:
             --- De animale din specia porcine domestice:
 0210.90.31  ---- Ficat                                        139       45
 0210.90.39  ---- Altele                                       139       45
 0210.90.71  ----- Ficati grasi de gasca sau de rata, sarat
                   sau in saramura                             139       45
 0210.90.79  ----- Altele                                      139       45
 0210.90.80  ---- Altele                                       139       45
 1601.00     Carnati, carnaciori si produse similare, din
             carne, organe sau sange; preparate alimentare
             pe baza de aceste produse:
 1601.00.10  - De ficat                                        190       45
             - Altele (1):
 1601.00.91  -- Carnati si carnaciori, uscati sau pentru
                tartine, nefierti                              190       45
 1601.00.99  -- Altele                                         190       45
 1602        Alte preparate sau conserve din carne,
             organe sau sange
 1602.10.00  - Preparate omogenizate                           190       45
 1602.20     - De ficat de orice animal:
             -- De ficat de gasca sau de rata:
 1602.20.11  --- Care contin ficat gras 75% sau mai mult
                 din greutate                                  190       45
 1602.20.19  --- Altele                                        190       45
 1602.20.90  -- Altele                                         190       45
             - De pasari de curte de la pozitia nr. 01.05:
 1602.31     -- De curcan:
             --- Care contin carne sau organe in proportie
                 de 57%, sau mai mult din greutate(*):
 1602.31.11  ---- Care contin carne de curcan nefiarta         190       45
 1602.31.19  ---- Altele                                       190       45
 1602.31.30  --- Care contin carne sau organe in proportie
                 de 25% inclusiv pana la 57% exclusiv din
                 greutate(*)                                   190       45
 1602.31.90  --- Altele                                        190       45
 1602.32     -- Din pasari din specia galinacee:
             --- Care contin carne sau organe in proportie
                 de 57% sau mai mult din greutate(*):
 1602.32.11  ---- Nefierte                                     190       45
 1602.32.19  ---- Altele                                       190       45
 1602.32.30  --- Continand 25% din greutate sau mai mult,
                 dar mai putin de 57% carne sau organe(*)      190       45
 1602.32.90  --- Altele                                        190       45
 1602.39     -- Altele:
             --- Carne sau organe in proportie de 57% sau
                 mai mult din greutate(*):
 1602.39.21  ---- Nefierte                                     190       45
 1602.39.29  ---- Altele                                       190       45
 1602.39.40  --- Care contin carne sau organe in proportie
                 de 25% inclusiv pana la 57% exclusiv, din
                 greutate(*)                                   190       45
 1602.39.80  --- Altele                                        190       45
             - De porcine:
 1602.41     -- Jamboane si parti din acestea:
 1602.41.10  --- De specia porcine domestice                   237,5     45
 1602.41.90  --- Altele                                        237,5     45
 1602.42     -- Spete si parti din acestea:
 1602.42.10  --- De specia porcine domestice                   237,5     45
 1602.42.90  --- Altele                                        237,5     45
 1602.49     -- Altele, inclusiv amestecuri:
             --- De specia porcine domestice:
             ---- Care contin carne sau organe de orice fel,
                  inclusiv grasimi de orice natura sau
                  origine, in proportie de 80% sau mai mult
                  din greutate:
 1602.49.11  ----- Spete si partile lor, inclusiv
                   amestecurile de spete si jamboane           237,5     45
 1602.49.13  ----- Spinari si parti din acestea, inclusiv
                   amestecuri de spinari si spete              237,5     45
 1602.49.15  ----- Alte amestecuri, continand jamboane,
                   spete sau spinari si parti ale acestora     237,5     45
 1602.49.19  ----- Altele                                      237,5     45
 1602.49.30  ---- Care contin carne sau organe de orice fel,
                  inclusiv grasimi de orice natura sau
                  origine, in proportie de 40% inclusiv,
                  pana la 80% exclusiv, din greutate           237,5     45
 1602.49.50  ---- Care contin carne sau organe de orice fel,
                  inclusiv grasimi de orice natura sau
                  origine, in proportie de pana la 40% din
                  greutate                                     237,5     45
 1602.49.90  --- Altele                                        237,5     45
 1602.90.10  -- Preparate din sange de orice animal            190       45
 1602.90.51  ---- Care contin carne si organe din specia
                  porcine domestice                            190       45
 1701        Zahar din trestie sau din sfecla de zahar si
             zaharoza pura din punct de vedere chimic, in
             stare solida
             - Zahar brut fara adaosuri de substante
               aromatizante sau colorante:
 1701.11     -- Din trestie de zahar:
 1701.11.90  --- Altele                                        190       45
 1701.12     -- Din sfecla de zahar:
 1701.12.10  --- Destinat rafinarii                            190       45
 1701.12.90  --- Altele                                        190       45
             - Altele:
 1701 91.00  -- Cu adaosuri de substante aromatizante sau
                colorante                                      190       45
 1701.99     -- Altele:
 1701.99.10  --- Zahar alb                                     190       45
 1701.99.90  --- Altele                                        190       45
 1704        Produse zaharoase (inclusiv ciocolata alba),
             care nu contin cacao
 1704.90     - Altele:
 1704.90.71  ---- Bomboane de zahar ars, umplute sau nu        135       45
 1704.90.75  ---- Caramele                                     135       45
             ---- Altele:
 1704.90.81  ----- Obtinute prin compresie                     135       45
 1704.90.99  ----- Altele                                      135       45
 1806        Ciocolata si alte preparate alimentare care
             contin cacao
 1806.31.00  -- Umplute                                        240,5     45
 1806.32     -- Neumplute:
 1806.32.10  --- La care s-au adaugat cereale, fructe sau
                 nuci                                          240,5     45
 1806.32.90  --- Altele                                        240,5     45
 1806.90     - Altele:
 1806.90.11  ---- Care contin alcool                           240,5     45
 1806.90.19  ---- Altele                                       240,5     45
             --- Altele:
 1806.90.31  ---- Umplute                                      240,5     45
 1806.90.39  ---- Neumplute                                    240,5     45
 1806.90.50  -- Dulciuri si inlocuitori ale acestora,
                fabricate din inlocuitori ai zaharului
                si care contin cacao                           240,5     45
 1806.90.60  -- Paste pentru umplutura care contin cacao       240,5     45
 1806.90.70  -- Preparate continand cacao, pentru bauturi      240,5     45
 1806.90.90     Altele                                         240,5     45
                                                                               



SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 371/1999

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 371 din 1999
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 110 2007
    Sunteți interesat de un împrumut? oferim tot felul de asistență financiară tuturor persoanelor. "Imprumut de afaceri, împrumut personal, împrumut de investiții, consolidare acasă Împrumut, împrumut de împrumut și împrumut de companie la nivel mondial.Rata noastră de dobândă este de 3% pe an.importăm, de asemenea, consultanță financiară clienților noștri.if aveți un proiect bun sau doriți să începeți o afacere și aveți nevoie de împrumut pentru al finanța, contactați-ne imediat, pentru a putea discuta, a semna acordul și apoi a vă finanța proiectul sau afacerea pentru dvs. Vă rugăm să ne contactați astăzi pentru toate nevoile dvs. financiare Contactați-ne prin e-mail: midland.credit2@gmail.com
ANONIM a comentat Rectificare 257 2006
    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com ) We Offers Financial Consulting To Client, ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com ) Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com )
ANONIM a comentat Decretul 531 2017
    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com ) We Offers Financial Consulting To Client, ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com ) Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com )
ANONIM a comentat Decretul 716 1965
     We Offers Financial Consulting To Client, SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) We Offers Financial Consulting To Client, SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )
ANONIM a comentat Ordin 2019 2005
    Dragi solicitanți de împrumut. Sunteți în orice dificultate financiară? Vrei să începi propria afacere? Această societate de împrumut a fost înființată în întreaga lume cu scopul de a ajuta săracii și oamenii cu dificultăți financiare de viață. Dacă doriți să solicitați un împrumut, reveniți la noi cu detaliile de mai jos pe e-mail: elenanino0007@gmail.com Nume: Suma imprumutata necesara: Durata împrumutului: Numar de mobil: Mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze ÎNCREDERE Elena
ANONIM a comentat Decretul 716 1965
     Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) We Offers Financial Consulting To Client, SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )
ANONIM a comentat Decretul 716 1965
     We Offers Financial Consulting To Client, SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )
ANONIM a comentat Decretul 660 2012
    Are you looking for financing source such as Bank Guarantee (BG) and Standby Letter Of Credit (SBLC)? I am a direct mandate to a Financial Institution who is also known as private lender specialized in the Lease of Bank / Financial Instruments in the form of Bank Guarantees (BG), Standby Letter of Credit (SBLC), Documentary Letter of Credit (DLC), Letter of Credit (LC), Performance Bonds (PB); Whether you are new starting up, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project started or an established business looking for extra CAPITAL to expand your operations, our company renders all the credible and trusted bank guarantee providers who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs. We help/assist you secure SBLC and bank guarantee (BG) for your trade and investment from world ranked Banks such as; HSBC, Barclays Deutsche Bank Frankfurt, and Any A rated Bank in Europe e.t.c DESCRIPTION OF INSTRUMENT: (1) Instrument: Bank Guarantee {BG} /StandBy Letter of Credit.{SBLC} (Appendix A). (2) Total Face Value: Eur/USD 1M{Minimum} to Eur/USD 10B{Maximum}. (3) Issuing Bank: HSBC Bank London, Barclays Bank and Deutsche Bank Frankfurt. (4) Age: One Year and One Day. (5) Leasing Price: 4% of Face Value plus 2% commission. (6) Delivery: bank to bank SWIFT MT-799 and/or MT-760. (7) Payment: MT103 (TT/WT). (8) Hard Copy: Bonded Courier Service. RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days We will be glad to share our working procedures with you upon request to help us proceed towards closing deals effectively. For further inquiry contact Email : Saban.financialbg@gmail.com Skype : Saban.financialbg WhatsApp: +447554831583
ANONIM a comentat Hotărârea 3 2019
    Dragi solicitanți de împrumut. Sunteți în orice dificultate financiară? Vrei să începi propria afacere? Această societate de împrumut a fost înființată în întreaga lume cu scopul de a ajuta săracii și oamenii cu dificultăți financiare de viață. Dacă doriți să solicitați un împrumut, reveniți la noi cu detaliile de mai jos pe e-mail: elenanino0007@gmail.com Nume: Suma imprumutata necesara: Durata împrumutului: Numar de mobil: Mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze ÎNCREDERE Elena
ANONIM a comentat Decretul 120 2017
     Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com ) We Offers Financial Consulting To Client, ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com ) Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com )
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu