Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

Decretul Nr.1137 din 23.12.2020

pentru numirea Guvernului României
ACT EMIS DE: Presedintele Romaniei
ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 1284 din 23 decembrie 2020SmartCity1

În temeiul prevederilor art. 85 alin. (1) şi ale art. 100 alin. (1) din Constituţia României, republicată,având în vedere Hotărârea Parlamentului României nr. 31/2020 pentru acordarea încrederii Guvernului,Preşedintele României d e c r e t e a z ă:ARTICOL UNIC Se numeşte Guvernul României, în următoarea componenţă: 1. Florin-Vasile Cîţu - prim-ministru 2. Ilie-Dan Barna - viceprim-ministru 3. Kelemen Hunor - viceprim-ministru 4. Alexandru Nazare - ministrul finanţelor 5. Lucian Nicolae Bode - ministrul afacerilor interne 6. Bogdan Lucian Aurescu - ministrul afacerilor externe 7. Stelian-Cristian Ion - ministrul justiţiei 8. Nicolae-Ionel Ciucă - ministrul apărării naţionale 9. Claudiu-Iulius-Gavril Năsui - ministrul economiei, antreprenoriatului şi turismului 10. Virgil-Daniel Popescu - ministrul energiei 11. Cătălin Drulă - ministrul transporturilor şi infrastructurii 12. Nechita-Adrian Oros - ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale 13. Tánczos Barna - ministrul mediului, apelor şi pădurilor 14. Cseke Attila Zoltán - ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei 15. Cristian Ghinea - ministrul investiţiilor şi proiectelor europene 16. Raluca Turcan - ministrul muncii şi protecţiei sociale 17. Vlad Vasile Voiculescu - ministrul sănătăţii 18. Sorin-Mihai Cîmpeanu - ministrul educaţiei 19. Ciprian-Sergiu Teleman - ministrul cercetării, inovării şi digitalizării 20. Bogdan Gheorghiu - ministrul culturii 21. Carol-Eduard Novák - ministrul tineretului şi sportului PREŞEDINTELE ROMÂNIEI KLAUS-WERNER IOHANNISSmartCity5

COMENTARII la Decretul 1137/2020

Momentan nu exista niciun comentariu la Decretul 1137 din 2020
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
Alte acte pe aceeaşi temă cu Decretul 1137/2020
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu