Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

DECIZIE Nr

DECIZIE   Nr. 429 din 21 septembrie 2001

ACT EMIS DE: CONSILIUL CONCURENTEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 693 din 31 octombrie 2001


SmartCity3


    Presedintele Consiliului Concurentei,
    in baza:
    1. Decretului nr. 316/1996 privind numirea membrilor Consiliului Concurentei;
    2. prevederilor Legii concurentei nr. 21/1996;
    3. prevederilor Regulamentului de organizare, functionare si procedura al Consiliului Concurentei;
    4. prevederilor Regulamentului privind autorizarea concentrarilor economice;
    5. instructiunilor cu privire la definirea pietei relevante in scopul stabilirii unei parti substantiale de piata;
    6. notificarii concentrarii economice inregistrate la Consiliul Concurentei cu nr. RS - 216 din 26 iulie 2001;
    7. actelor si lucrarilor din Dosarul cauzei nr. RS - 216 din 26 iulie 2001;
    8. notei Departamentului de bunuri industriale cu privire la concentrarea economica notificata,
    luand in considerare urmatoarele:

    1. Concentrarea economica s-a realizat prin dobandirea de catre "General Electric Company", S.U.A., a controlului indirect asupra societatii "Kretztechnik" - AG, Austria. Aceasta a rezultat prin achizitionarea pachetului de 65,4% din actiunile "Kretztechnik"- AG, conform Contractului de vanzare-cumparare incheiat in data de 16 iulie 2001 intre "General Electric Lighting/Plastics", Austria GmbH (o filiala a "General Electric Company", S.U.A., detinuta de aceasta in proportie de 100%) si "Medison Company" Ltd. Coreea (care detinea 65,4% din actiunile "Kretztechnik"- AG).
    2. "Kretztechnik"- AG este o societate pe actiuni organizata in conformitate cu legile din Austria, ce are ca obiect de activitate producerea de sisteme medicale de redare a imaginilor prin ultrasunete ("medical-imaging ultrasounds systems").
    3. Societatea achizitoare "General Electric Company", S.U.A., este o societate care desfasoara activitati similare cu "Kretztechnik" - AG pe piata romaneasca si care are ca obiect de activitate producerea de motoare de aeronave, aparatura casnica, sisteme de informatii, sisteme energetice, sisteme de iluminare, sisteme industriale, sisteme medicale, materiale plastice, transmisiuni radio si de televiziune, servicii financiare si sisteme de transport.
    4. Anterior dobandirii controlului asupra "Kretztechnik" - AG, "General Electric Company", S.U.A., a fost prezenta pe piata romaneasca prin societatile "General Electric Medical Systems" - S.R.L. Romania si "General Electric" - S.R.L. Romania, cu sediul in Bucuresti, asupra carora detine controlul direct. La randul sau "Kretztechnik" - AG a fost prezenta pe piata romaneasca, comercializandu-si produsele prin distribuitorul sau, Societatea Comerciala "Danson" - S.R.L. Bucuresti. Dupa preluarea controlului asupra "Kretztechnik" "General Electric Company", S.U.A., va vinde produsele acesteia in Romania prin intermediul distribuitorilor "General Electric Medical Systems" - S.R.L. Astfel "Kretztechnik" - AG va avea posibilitatea de a satisface cererile specifice clientilor romani, beneficiind totodata de un suport puternic si de resursele "General Electric Company", S.U.A., pentru imbunatatirea calitatii si eficientei produselor sale.
    5. Piata relevanta afectata de operatiunea de concentrare economica este piata echipamentelor de generare a imaginilor pentru diagnosticare cu ultrasunete.
    6. Prin concentrarea economica ce face obiectul prezentei note, segmentul detinut de catre GE pe piata relevanta va creste prin adaugarea cotei de piata detinute de societatea achizitionata "Kretztechnik" - AG, rezultand un segment de piata de 28,50% .
    7. Prin urmare, avand in vedere ca piata relevanta analizata este o piata deschisa pe care mai pot intra si alti concurenti, iar cei deja existenti isi pot modifica segmentele de piata detinute, prin participarea la licitatii organizate, operatiunea analizata nu are ca efect inlaturarea, restrangerea sau denaturarea concurentei,
    ia urmatoarea decizie:

    Art. 1
    In conformitate cu dispozitiile art. 51 alin. 1 lit. b) din Legea concurentei nr. 21/1996 si ale art. 9.1 lit. b) din partea a III-a, cap. II din Regulamentul privind autorizarea concentrarilor economice se autorizeaza concentrarea economica, constatandu-se ca, desi operatiunea notificata cade sub incidenta legii, nu exista motive pentru a fi refuzata.
    Art. 2
    Taxa de autorizare prevazuta la art. 33 alin. 2 din Legea concurentei nr. 21/1996 este de 47.593.872 (patruzeci si sapte milioane cinci sute nouazeci si trei mii opt sute saptezeci si doi) lei si se va plati, in termen de maximum 30 de zile de la data primirii acestei decizii, prin ordin de plata tip trezorerie la bugetul de stat in contul nr. 361280056300, deschis la Banca Nationala a Romaniei, beneficiar Trezoreria sectorului 6, cu mentiunea: "pentru autorizare concentrare". Ordinul de plata va avea mentionat pe verso "cod cont 20.17.01.03". O copie de pe ordinul de plata va fi transmisa neintarziat Consiliului Concurentei.
    Art. 3
    Prezenta decizie se aplica de la data comunicarii sale partilor implicate.
    Art. 4
    Decizia va fi publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, pe cheltuiala "General Electric Company", S.U.A.
    Art. 5
    Decizia Consiliului Concurentei poate fi atacata, in termen de 30 de zile de la comunicare, la Curtea de Apel Bucuresti, Sectia contencios administrativ.
    Art. 6
    Departamentul bunuri industriale si Secretariatul general vor urmari aducerea la indeplinire a prevederilor prezentei decizii.
    Art. 7
    Secretariatul general va comunica neintarziat prezenta decizie:

    Societatii achizitoare:
    Denumirea: "General Electric Lighting/Plastics"
                              Austria GmbH (GELP)
    Nationalitatea:           persoana juridica de nationalitate austriaca
    Sediul social: Pottendorferstr. 47, 2700, Wr. Neustad, Austria
    Telefon:                  + 1.202.637.4370
    Persoana de contact:      Mark Whitener

    Societatii achizitionate:
    Denumirea: "Kretztechnik" - AG Austria (Kretztechnik)
    Nationalitatea:           persoana juridica de nationalitate austriaca
    Forma juridica:           societate pe actiuni
    Sediul social: Tiefenbach 15, A-4871 Zipf, Austria
    Telefon:                  +43.(0). 7682.3800-480
    Persoana de contact:      Franz Wiesauer

                     PRESEDINTELE CONSILIULUI CONCURENTEI,
                              VIOREL MUNTEANUSmartCity5

COMENTARII la Decizia 429/2001

Momentan nu exista niciun comentariu la Decizia 429 din 2001
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 140 2016
    Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Însă MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * A doua ipotecă * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm firme de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat Norma 8 2020
    Sunt atât de încântat că am primit un împrumut de la un creditor care m-a ajutat cu împrumutul meu. A fost uimitor cum am primit un împrumut ... Am încercat un serviciu diferit, dar nu am putut niciodată să obțin un împrumut de la acel serviciu. Unii dintre ei îmi vor cere să completez o mulțime de documente, iar la sfârșitul zilei nu se va termina bine. Dar sunt fericit după întâlnirea cu Elena Nino. Am reușit să obțin împrumutul meu de 22.000 € Euro acum afacerea mea merge bine și vreau să știți toate acestea astăzi, deoarece sunt rapide și 100% fiabile. Acum plătesc împrumutul pe care l-am primit de la compania Elena Nino împrumuturi din toată lumea. Luați legătura cu aceștia și nu pierdeți timp cu acești creditori contactați cu drag acest e-mail: elenanino0007@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 15 2020
    GET Rich with ATM CARD BLANC ... Whatsapp: +18033921735 Vreau să depun mărturie despre cardurile de ATM-uri Dark Web care pot retrage bani de la orice mașini de ATM din întreaga lume. Am fost foarte sărac înainte și nu am nicio treabă. Am văzut atât de multe mărturii despre modul în care hackerii Dark Web le trimit cardul gol ATM și îl folosesc pentru a colecta bani în orice mașină ATM și a deveni bogat. (darkwebblankatmcard@gmail.com) Le trimit prin e-mail și mi-au trimis cardul bancomat gol. L-am folosit pentru a obține 120.000 de euro. retrageți maxim 5.000 EUR zilnic. Dark Web dă cartea doar pentru a ajuta săracii. Păstrați și luați bani direct de pe orice seif de mașină ATM folosind cardul programat ATM care rulează în modul automat. E-mail: darkwebblankatmcard@gmail.com Text & Call sau WhatsApp: +18033921735
ANONIM a comentat Decretul 931 2017
    * Utilizați această perioadă de blocare pentru a investi și a începe să câștigați direct de acasă ..... Inbox me pentru a începe! * Investiți 300 € pentru a câștiga 3000 € Investiți 400 € pentru a câștiga 4000 € Investiți 500 € pentru a câștiga 5000 € Investiți 600 EUR pentru a câștiga 6000 € Investiți 700 € pentru a câștiga 7000 € Investiți 8000 EUR pentru a câștiga 80 000 EUR Investiți 9000 EUR pentru a câștiga 90.000 € Totul în 7 zile de profit și plata de 100% este asigurată. Dacă sunteți interesat să investiți cu noi, contactați-ne acum prin WhatsApp +15022064419 sau prin e-mail tradewithcarlos2156@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 817 2017
    Sunt Brette M. Wagner, un creditor privat care acordă împrumuturi persoanelor fizice, companiilor și instituțiilor guvernamentale cu o dobândă scăzută de 3%. Știm că există o mulțime de familii care trăiesc din salariu și altele care nu pot avea grijă de obligațiile lor financiare și din acest motiv, sunt aici pentru restaurare financiară. Ofer o gamă largă de servicii financiare care include: Planificarea afacerilor, Finanțe comerciale și de dezvoltare, Proprietăți și credite ipotecare, Împrumuturi de consolidare a creanțelor, Împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi private, Refinanțare la domiciliu, Împrumuturi hoteliere, împrumuturi pentru studenți etc. Răspundeți imediat prin e-mail de mai jos pentru mai multe informatii. E-mail: (brettewagnerfinancialservice@gmail.com)
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
Alte acte pe aceeaşi temă cu Decizia 429/2001
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu