Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

Raport Nr. din 09.12.2020

detaliat al veniturilor şi cheltuielilor electorale - Partidul Noua Românie
ACT EMIS DE: Autoritatea Electorala Permanenta
ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 1202 din 09 decembrie 2020SmartCity1

Denumirea partidului politic/alianţei politice/organizaţiei cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, numele şi prenumele candidatului independent: Partidul Noua RomânieTipul procesului electoral: alegeri localeData desfăşurării procesului electoral: 27 septembrie 2020În cazul candidatului independent se înscrie şi funcţia pentru care acesta a candidat:

Venituri electorale
Circumscripţia electorală Numărul candidaţilor din circumscripţia electorală Numele şi prenumele candidaţilor care au depus contribuţii electorale Provenienţa contribuţiilor electorale ale candidaţilor (venituri proprii, donaţii sau împrumuturi) Cuantumul total al contribuţiilor electorale ale candidaţilor provenite din venituri proprii Cuantumul total al contribuţiilor electorale ale candidaţilor provenite din donaţii Cuantumul total al contribuţiilor electorale ale candidaţilor provenite din împrumuturi Cuantumul total al contribuţiilor electorale provenite din transferul fondurilor obţinute în afara perioadei electorale virate în contul bancar judeţean sau al municipiului Bucureşti
Timişoara 7 Florin Bodnărescu venituri proprii 1.500 lei 0 0 0
Boldeanu-Lucia Camelia venituri proprii
Cuantumul total al veniturilor electorale în circumscripţia electorală 1.500 lei
Cuantumul total al contribuţiilor electorale provenite din transferul fondurilor obţinute în afara perioadei electorale 0
Bucureşti 6 Popescu Sebastian Constantin venituri proprii 2.270 lei 0 0 0
Cuantumul total al veniturilor electorale în circumscripţia electorală 2.270 lei
Cuantumul total al contribuţiilor electorale provenite din transferul fondurilor obţinute în afara perioadei electorale 0
Satu Mare 12 Erika Mare venituri proprii 1.500 lei 0 0 0
Cuantumul total al veniturilor electorale în circumscripţia electorală 1.000 lei
Cuantumul total al contribuţiilor electorale provenite din transferul fondurilor obţinute în afara perioadei electorale 0
Alexandru Ioan Cuza 13 Bogdan Baciu Gabriel venituri proprii 1.000 lei 0 0 0
Cuantumul total al veniturilor electorale în circumscripţia electorală 1.000 lei
Cuantumul total al contribuţiilor electorale provenite din transferul fondurilor obţinute în afara perioadei electorale 0

Cheltuieli electorale
Circumscripţia electorală/Nivelul central Cuantumul total al cheltuielilor pentru producţia şi difuzarea materialelor de propagandă electorală la radio, televiziune şi în presa scrisă Cuantumul total al cheltuielilor pentru producţia şi difuzarea materialelor de propagandă electorală online Cuantumul total al cheltuielilor pentru cercetări sociologice Cuantumul total al cheltuielilor pentru afişe electorale Cuantumul total al cheltuielilor pentru broşuri, pliante şi alte materiale de propagandă electorală tipărite Cuantumul total al cheltuielilor pentru închirierea de spaţii şi echipamente şi cheltuielilor de protocol destinate organizării de evenimente cu tematică politică, economică, culturală sau socială, pentru transport şi cazare, pentru asistenţă juridică şi alte tipuri de consultanţă, precum şi pentru plata serviciilor mandatarilor financiari Cuantumul total al cheltuielilor pentru comisioane bancare
Timişoara 0 0 0 815,15 lei 3.534,27 lei 0 4,59 lei
Cuantumul total al cheltuielilor în circumscripţia electorală/la nivel central 4.354,01 lei
... ...
Cuantumul total al veniturilor electorale 5.770 lei
Cuantumul total al cheltuielilor electorale 4.354,01 lei
Numele şi prenumele mandatarului financiar coordonator S.C. CONTEXPERT CEREVCOV - S.R.L.
Semnătura mandatarului financiar coordonator
Data întocmirii raportului detaliat al veniturilor şi cheltuielilor electorale 12.10.2020SmartCity5

COMENTARII la Raport /2020

Momentan nu exista niciun comentariu la Raport din 2020
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
Alte acte pe aceeaşi temă cu Raport /2020
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu