E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 87 din 29 ianuarie 2004

pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 1.593/2003 privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subventii in anul 2004 producatorilor agricoli din sectorul animalier, pentru cresterea productiei animaliere si a efectivelor de animale

ACT EMIS DE: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR, APELOR SI MEDIULUI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 103 din  3 februarie 2004


SmartCity3


    Avand in vedere prevederile art. 18 din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003 privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subventii in anul 2004 producatorilor agricoli din sectorul animalier, pentru cresterea productiei animaliere si a efectivelor de animale,
    in temeiul Hotararii Guvernului nr. 739/2003 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului,

    ministrul agriculturii, padurilor, apelor si mediului emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba Normele metodologice de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 1.593/2003 privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subventii in anul 2004 producatorilor agricoli din sectorul animalier, pentru cresterea productiei animaliere si a efectivelor de animale, cuprinse in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
    Art. 2
    Prezentul ordin va fi publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

          p. Ministrul agriculturii, padurilor, apelor si mediului,
                               Petre Daea,
                             secretar de stat

    ANEXA 1

                            NORME METODOLOGICE
de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 1.593/2003 privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subventii in anul 2004 producatorilor agricoli din sectorul animalier, pentru cresterea productiei animaliere si a efectivelor de animale

    Art. 1
    In sensul prezentelor norme metodologice, beneficiarii sprijinului direct al statului pentru acordarea subventiilor alocate de la bugetul de stat sunt producatorii agricoli, persoane fizice sau juridice, care detin, cresc si exploateaza animale de productie si/sau de reproductie, inscrise in registrul agricol in localitatea unde sunt situate acestea, organizati in exploatatii agricole constituite conform Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 108/2001 privind exploatatiile agricole, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 166/2002.
    Art. 2
    Beneficiaza de subventii de la bugetul de stat producatorii agricoli care indeplinesc prevederile art. 1 si care:
    a) livreaza animale pentru autorizare, individualizate in sistemul national prevazut de legislatia in vigoare;
    b) livreaza miere pentru procesare;
    c) livreaza productii de carne in viu pentru abatorizare sau oua de gaina, obtinute in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice, aprobata prin Legea nr. 38/2001, si certificate ecologic de catre un organism de inspectie si certificare acreditat de Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului;
    d) livreaza lapte de oaie si/sau de capra pentru prelucrare la agenti economici specializati in procesare;
    e) livreaza gogosi crude de viermi de matase la unitatile de procesare;
    f) detin material biologic de reproductie.
    Art. 3
    (1) Valoarea totala a subventiilor pentru productiile de carne, prevazute la art. 2 din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003, este de 471,6 miliarde lei pentru cantitatea de 74,72 mii tone carne, realizata si abatorizata in perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2004, repartizata astfel:
    a) pentru cantitatea de 2,98 mii tone carne tineret bovin, valoarea totala a subventiei este de 14,9 miliarde lei;
    b) pentru cantitatea de 33,00 mii tone carne porc, valoarea totala a subventiei este de 264,0 miliarde lei;
    c) pentru cantitatea de 1,0 mii tone carne tineret ovin, valoarea totala a subventiei este de 4,0 miliarde lei;
    d) pentru cantitatea de 37,74 mii tone carne pasare in viu - pui broiler, valoarea totala a subventiei este de 188,7 miliarde lei.
    (2) Valoarea totala a subventiilor pentru productiile de carne in viu obtinute de la animale individualizate in sistemul national prevazut de legislatia in vigoare, in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000, aprobata prin Legea nr. 38/2001, si certificate ecologic de catre un organism de inspectie si certificare acreditat de Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului, prevazute la art. 3 din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003, este de 4,5 miliarde lei pentru cantitatea de 0,6 mii tone carne, realizata si abatorizata in perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2004, repartizata astfel:
    a) pentru cantitatea de 0,2 mii tone carne tineret bovin valoarea totala a subventiei este de 1,4 miliarde lei;
    b) pentru cantitatea de 0,1 mii tone carne porc valoarea totala a subventiei este de 1,0 miliarde lei;
    c) pentru cantitatea de 0,3 mii tone carne pasare in viu - pui broiler valoarea totala a subventiei este de 2,1 miliarde lei.
    (3) Valoarea totala a subventiei pentru ouale de gaina obtinute in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000, aprobata prin Legea nr. 38/2001, si certificate ecologic de catre un organism de inspectie si certificare acreditat de Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului, prevazute la art. 4 din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003 si obtinute in perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2004, este de 0,5 miliarde lei pentru 500 mii bucati.
    (4) Valoarea totala a subventiilor pentru materialul biologic de reproductie, in functie de valoarea zootehnica si de biotehnologia de reproductie folosita pentru obtinerea produsului, precum si de zona geografica in care este situata exploatatia agricola, prevazuta la art. 6 din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003, este de 80 miliarde lei si se acorda crescatorilor care indeplinesc conditiile prevazute in prezentele norme metodologice, in perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2004, astfel:
    a) pentru juninci la prima fatare valoarea totala a subventiilor este de 18,58 miliarde lei;
    b) pentru vitei obtinuti din vaci si juninci, precum si malaci obtinuti din bivolite si mentinuti in exploatatie minimum 6 luni valoarea totala a subventiilor este de 26,195 miliarde lei;
    c) pentru scrofite de reproductie la prima fatare, care intarca minimum 8 purcei, valoarea totala a subventiilor este de 29,2 miliarde lei;
    d) pentru oi mioare, berbeci adulti si berbeci miori valoarea totala a subventiilor este de 6,025 miliarde lei.
    (5) a) Valoarea totala a subventiei pentru laptele de oaie si de capra, prevazuta la art. 8 din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003, livrat pentru prelucrare in perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2004, la agentii economici specializati in procesare, cu licenta de fabricatie, este de 28 miliarde lei pentru 100 mii hl lapte.
    b) Crescatorii de oi si/sau de capre trebuie sa livreze laptele la agentii economici specializati in procesare, separat pentru fiecare produs, respectiv lapte de oaie sau lapte de capra, cu respectarea continutului minim de unitati de grasime si de densitate prevazute la art. 8 alin. (2) si (3) din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003, fara recalcularea acestora.
    c) Agentii economici specializati in procesarea laptelui isi organizeaza si conduc evidente corect, la zi, privind cantitatile de lapte preluate de la furnizori si raspund de exactitatea datelor inscrise.
    (6) Valoarea totala a subventiei pentru familiile de albine de elita si familiile de albine de productie, prevazuta la art. 9 din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003, este de 5 miliarde lei pentru cei care livreaza miere in conditiile prevazute in prezentele norme metodologice, in perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2004.
    (7) a) Valoarea totala a subventiei pentru ouale de viermi de matase, prevazuta la art. 10 din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003, este de 0,4 miliarde lei pentru cei care livreaza gogosi crude de viermi de matase, in conditiile prevazute in prezentele norme metodologice, in perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2004.
    b) Crescatorii de viermi de matase preiau cutiile de 10 g cu oua de viermi de matase din specia Bombyx mori de la unitati specializate in producerea acestora, pe baza de contract.
    c) Cutiile de 10 g cu oua de viermi de matase trebuie sa contina minimum 20.000 de oua de viermi de matase, conform prevederilor Ordinului ministrului agriculturii, alimentatiei si padurilor nr. 658/2002 pentru aprobarea Normelor tehnice de calitate privind ouale de viermi de matase comerciale si gogosile de viermi de matase crude, din specia Bombyx mori, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 134 din 3 martie 2003.
    d) Crescatorii de viermi de matase au obligatia sa livreze minimum 20 kg gogosi de matase crude pentru fiecare cutie de 10 g cu oua de viermi de matase preluate in crestere.
    e) Preluarea gogosilor crude de viermi de matase, de catre unitatile specializate in prelucrarea acestora, se face cu respectarea conditiilor de calitate prevazute in Normele tehnice de calitate privind ouale de viermi de matase comerciale si gogosile de viermi de matase crude, aprobate prin Ordinul ministrului agriculturii, alimentatiei si padurilor nr. 658/2002.
    f) Criteriile pentru atestarea eligibilitatii crescatorilor la subventia prevazuta la art. 10 din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003 se aproba de Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului, in termen de 20 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentelor norme metodologice, la propunerea unitatilor specializate in producerea oualor de viermi de matase.
    Art. 4
    (1) Producatorii agricoli beneficiaza de subventiile prevazute la art. 2 din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003 pentru animalele taiate in abatoare autorizate sanitar veterinar si licentiate pentru aceasta activitate, conform Ordonantei Guvernului nr. 42/1995 privind productia de produse alimentare destinate comercializarii, aprobata si modificata prin Legea nr. 123/1995, cu modificarile si completarile ulterioare.
    (2) Producatorii agricoli beneficiaza de subventiile prevazute la art. 3 din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003 pentru animalele abatorizate in abatoare autorizate sanitar veterinar cu activitate ecologica certificata.
    Art. 5
    Pentru a beneficia de subventiile de la bugetul de stat, producatorii agricoli care desfasoara activitatea de crestere si exploatare a animalelor trebuie sa completeze o cerere, ale carei model si termen de depunere sunt stabilite pentru fiecare produs.
    Art. 6
    Cererile pentru incasarea subventiilor prevazute in Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003 sunt depuse, de catre beneficiarii sprijinului, la directia pentru agricultura si dezvoltare rurala judeteana sau a municipiului Bucuresti, dupa caz, in vederea verificarii si aprobarii.
    Art. 7
    (1) Pentru persoanele juridice, activitatea de crestere si exploatare a animalelor este atestata prin inscrierea declaratiei conducatorului exploatatiei intr-un registru special de evidenta a exploatatiilor la directia pentru agricultura si dezvoltare rurala judeteana sau a municipiului Bucuresti, dupa caz, pe a carei raza administrativa isi desfasoara activitatea.
    (2) Pentru persoanele fizice, activitatea de crestere si exploatare a animalelor este atestata conform legislatiei in vigoare.
    Art. 8
    (1) Producatorii agricoli pot solicita subventiile cuvenite conform Hotararii Guvernului nr. 1.593/2003 direct sau prin intermediul asociatiilor profesionale constituite la nivel local, cu reprezentare judeteana, din care fac parte.
    (2) Producatorii agricoli, crescatori de albine, pot solicita subventiile cuvenite conform Hotararii Guvernului nr. 1.593/2003 direct sau prin intermediul filialelor judetene ale asociatiilor profesionale din care fac parte.
    Art. 9
    In cazul solicitarii subventiilor prin intermediul asociatiilor profesionale se procedeaza astfel:
    1. Asociatia judeteana a crescatorilor de animale va pune la dispozitie asociatiilor locale urmatoarele:
    a) lista cu abatoarele autorizate sanitar veterinar si licentiate pentru activitatea de abatorizare, precum si lista cu abatoarele cu activitate ecologica certificata;
    b) lista operatorilor de insamantari artificiale autorizati de unitatile pentru ameliorare si reproductie in zootehnie judetene si lista reproducatorilor masculi autorizati pentru monta naturala;
    c) modelele de cereri si lista documentelor necesare pentru a beneficia de subventii.
    2. Asociatia judeteana, locala sau filiala judeteana, in cazul crescatorilor de albine, dupa caz, centralizeaza cererile membrilor asociati, preia documentele care atesta dreptul la subventii si le depune la directia pentru agricultura si dezvoltare rurala judeteana sau a municipiului Bucuresti, dupa caz, impreuna cu:
    a) cererea, al carei model este prezentat in anexa nr. 14 la prezentele norme metodologice;
    b) actul de constituire a asociatiei judetene, locale sau filialei judetene, in cazul crescatorilor de albine, dupa caz;
    c) procesul-verbal al adunarii generale in care membrii, nominalizati si identificati pe baza actelor de identitate, au fost de acord cu derularea subventiilor cuvenite prin asociatie, autentificat prin biroul notarului public;
    d) denumirea bancii si numarul de cont al asociatiei in care vor fi virate sumele corespunzatoare subventiilor.
    3. Directia pentru agricultura si dezvoltare rurala judeteana sau a municipiului Bucuresti, dupa caz, verifica solicitarile centralizate ale membrilor asociati, in vederea virarii sumelor cuvenite in contul asociatiei.
    4. Asociatia judeteana, locala sau filiala judeteana, in cazul crescatorilor de albine, dupa caz, pe baza borderoului care cuprinde numele, actul de identificare - serie, numar, cod numeric personal -, suma solicitata, suma aprobata, precum si semnatura crescatorului, executa plata individuala a subventiilor.
    5. Cererile individuale si borderourile de plata vor fi arhivate conform legislatiei in vigoare si vor fi puse la dispozitie reprezentantilor serviciului de inspectii din cadrul directiei pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene sau a municipiului Bucuresti, dupa caz, precum si organelor de control abilitate.
    Art. 10
    (1) Subventiile pentru productiile de carne, prevazute la art. 2 alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003, se acorda crescatorilor de animale in baza cererii scrise, al carei model este prezentat in anexele nr. 1a) si 1b), depusa in termen de 30 de zile de la data livrarii animalelor, insotita de documente, pentru fiecare categorie de beneficiar si in functie de regimul utilizarii abatorului.
    (2) Documentele necesare pentru persoanele fizice care livreaza animale la abatoare autorizate sanitar veterinar sunt urmatoarele:
    a) copie de pe biletul de proprietate a animalelor, eliberat de consiliul local, in care se va mentiona numarul de animale detinute de proprietar, inscrise in Registrul agricol;
    b) copie de pe certificatul sanitar veterinar emis de directia sanitara veterinara judeteana sau a municipiului Bucuresti, dupa caz;
    c) copie de pe borderoul de achizitie intocmit de abator;
    d) copii de pe actele care atesta efectuarea platii sau de pe angajamentele de plata;
    e) copie de pe factura fiscala de abatorizare a animalelor, in situatia abatorizarii ca prestatori de servicii;
    f) copie de pe autorizatia sanitara veterinara si de pe licenta de fabricatie a abatorului.
    (3) Documentele necesare pentru persoanele juridice sunt urmatoarele:
    a) pentru persoanele juridice care livreaza animale la abatoare autorizate sanitar veterinar:
    - copii de pe certificatul de inmatriculare si certificatul de inregistrare fiscala ale societatii comerciale;
    - numarul de inregistrare in registrul special de evidenta a exploatatiilor de la directia pentru agricultura si dezvoltare rurala judeteana sau a municipiului Bucuresti, dupa caz;
    - copie de pe actul de insotire a marfii;
    - copie de pe certificatul sanitar veterinar emis de directia sanitara veterinara judeteana;
    - copii de pe factura fiscala de vanzare a animalelor si de pe angajamentele de plata;
    - copie de pe autorizatia sanitara veterinara si de pe licenta de fabricatie a abatorului;
    b) pentru persoane juridice care abatorizeaza animale in regim de prestare de servicii:
    - copii de pe certificatul de inmatriculare si de pe certificatul de inregistrare fiscala ale societatii comerciale;
    - numarul de inregistrare in registrul special de evidenta a exploatatiilor de la directia pentru agricultura si dezvoltare rurala judeteana sau a municipiului Bucuresti, dupa caz;
    - copie de pe actul de insotire a marfii;
    - copie de pe certificatul sanitar veterinar emis de directia sanitara veterinara judeteana;
    - copie de pe factura fiscala de prestare a abatorizarii;
    - copie de pe raportul de taiere a animalelor;
    - copie de pe autorizatia sanitara veterinara si de pe licenta de fabricatie a abatorului;
    c) pentru persoanele juridice care abatorizeaza animalele in abatoarele proprii:
    - copii de pe certificatul de inmatriculare si de pe certificatul de inregistrare fiscala ale societatii comerciale de crestere si abatorizare;
    - copie de pe autorizatia sanitara veterinara pentru activitatea de abatorizare;
    - copie de pe actul de licentiere a activitatii de abatorizare;
    - act contabil de evidentiere a efectivului de animale - miscarea animalelor;
    - copie de pe certificatul sanitar veterinar emis de directia sanitara veterinara judeteana;
    - copie de pe actul de insotire a animalelor de la ferma la abator;
    - copie de pe nota de intrare-receptie in abator;
    - copie de pe raportul de taiere a animalelor;
    d) persoanele juridice, crescatori de porci sau de pui broiler, depun, impreuna cu documentele prevazute la lit. a), b) si c), programul propriu anual de sustinere cu furaje a productiei marfa de carne de porc sau de pasare, al carui model este prezentat in anexa nr. 2.
    Art. 11
    Subventiile pentru productiile de carne in viu, obtinute in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000, prevazute la art. 3 alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003, se acorda crescatorilor de animale in baza cererii scrise, al carei model este prezentat in anexele nr. 3a) si 3b), depusa in termen de 30 de zile de la data livrarii animalelor, insotita de documentele prevazute la alin. (1), (2) si (3) ale art. 10, pentru fiecare categorie de beneficiar si in functie de regimul utilizarii abatorului, la care se adauga:
    - fisa de inregistrare la Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului a producatorului in agricultura ecologica;
    - contractul producatorului cu un organism de inspectie si certificare acreditat de Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului;
    - certificatul de atestare ecologica a animalelor sau certificatul de atestare ecologica a exploatatiei, dupa caz, cu evidenta animalelor pe specii;
    - certificatul de acreditare a abatorului, emis de un organism de inspectie si certificare acreditat de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Apelor, pentru activitati de procesare a produselor animaliere ecologice;
    - certificatul produsului ecologic.
    Art. 12
    (1) Producatorii agricoli, persoane juridice eligibile la subventiile prevazute in Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003, pe parcursul anului 2004, prezinta o singura data, la prima solicitare, actele de identificare a unitatii, in copie, precum si originalele, pentru autentificare prin semnatura persoanei responsabile cu subventiile din cadrul directiei pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene sau a municipiului Bucuresti, dupa caz.
    (2) In cererile ulterioare solicitantul mentioneaza pozitia si data la care a fost inregistrata prima solicitare.
    Art. 13
    Subventiile pentru ouale de gaina obtinute in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 si certificate ecologic de catre un organism de inspectie si certificare acreditat de Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului se acorda crescatorilor de pasari in baza cererii scrise, al carei model este prezentat in anexa nr. 4a) si 4b), depusa in termen de 30 de zile de la data efectuarii platii, care va fi insotita de urmatoarele documente:
    - fisa de inregistrare la Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului a producatorului in agricultura ecologica;
    - contractul producatorului cu un organism de inspectie si certificare acreditat de Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului;
    - certificatul de atestare ecologica a exploatatiei, emis de un organism de inspectie si certificare acreditat de Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului, cu specificarea numarului de pasari;
    - certificatul produsului ecologic.
    a) Fata de documentele prevazute la alin. (1), pentru persoanele fizice, se adauga:
    - copie de pe biletul de proprietate a pasarilor, eliberat de consiliul local, in care se va mentiona numarul de pasari detinute de proprietar, inscrise in Registrul agricol;
    - copie de pe certificatul sanitar veterinar emis de directia sanitara veterinara judeteana sau a municipiului Bucuresti, dupa caz;
    - copii de pe documentele care atesta efectuarea platii.
    b) Fata de documentele prevazute la alin. (1), pentru persoanele juridice, se adauga:
    - copii de pe certificatul de inmatriculare si de pe certificatul de inregistrare fiscala ale societatii comerciale;
    - numarul de inregistrare in registrul special de evidenta a exploatatiilor de la directia pentru agricultura si dezvoltare rurala judeteana sau a municipiului Bucuresti, dupa caz;
    - copie de pe actul de insotire a marfii;
    - copie de pe certificatul sanitar veterinar emis de directia sanitara veterinara judeteana;
    - copii de pe documentele care atesta efectuarea platii.
    Art. 14
    (1) Subventiile pentru juninci la prima fatare, asa cum sunt prevazute la lit. A din anexa la Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003, se acorda pentru animalele individualizate in sistemul national prevazut de legislatia in vigoare, care au originea cunoscuta si pentru care data insamantarii sau a montei naturale a fost consemnata in registrele oficiale.
    (2) Cererea pentru acordarea subventiilor prevazute la alin. (1), al carei model este prevazut in anexele nr. 5a) si 5b), se depune de catre solicitant in termen de 60 de zile de la data fatarii.
    Art. 15
    (1) Subventiile pentru vitei si malaci, asa cum sunt prevazute la lit. B din anexa la Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003, se acorda pentru produsii obtinuti si mentinuti in aceeasi exploatatie minimum 6 luni dupa fatare, care sunt individualizati in sistemul national prevazut de legislatia in vigoare si ale caror data de insamantare artificiala sau de monta naturala, precum si paternitatea sunt consemnate in registrele oficiale.
    (2) Cererea pentru acordarea subventiilor prevazute la alin. (1), al carei model este prevazut in anexele nr. 6a) si 6b), se depune de catre solicitant in termen de 60 de zile dupa ce vitelul implineste varsta de 6 luni, cu conditia ca acesta sa fie in viata.
    Art. 16
    (1) Beneficiarii subventiilor prevazute la art. 6 alin. (1) lit. a) si b) din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003 si diferentiate conform lit. A pct. 2 si lit. B pct. 2 din anexa la aceeasi hotarare, din zona de munte, sunt cei care au domiciliul stabil in localitatile prevazute in Ordinul ministrului agriculturii, alimentatiei si padurilor nr. 102/2002 privind aprobarea listei cuprinzand localitatile din zona montana din care vor face parte beneficiarii sprijinului ce se acorda producatorilor de lapte si ai sprijinului ce se acorda producatorilor agricoli pentru cresterea productiei de carne si a efectivelor de animale, pentru anul 2002, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 168 din 11 martie 2002, cu modificarile si completarile ulterioare.
    (2) Beneficiarii prevazuti la alin. (1) pot solicita subventia numai daca detin si exploateaza animale, conform art. 1, in zona de munte.
    Art. 17
    (1) Subventiile pentru scrofitele de reproductie la prima fatare, care intarca minimum 8 purcei, prevazute la lit. C din anexa la Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003, se acorda pentru animalele individualizate in sistemul national prevazut de legislatia in vigoare si ale caror date de insamantare artificiala sau de monta naturala, fatare si intarcare sunt consemnate in registrele oficiale.
    (2) Cererea pentru acordarea subventiilor prevazute la alin. (1), al carei model este prezentat in anexele nr. 7a) si 7b), se depune de catre solicitant dupa intarcarea purceilor, dar nu mai tarziu de data de 10 a lunii urmatoare.
    Art. 18
    (1) Subventiile pentru ovine se acorda diferentiat pentru oile mioare, individualizate in sistemul national prevazut de legislatia in vigoare, ale caror gestatie si produsi provin din insamantari artificiale, respectiv monta naturala, conform lit. D pct. 1 din anexa la Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003, a caror data de insamantare sau de monta naturala este consemnata in registrele oficiale, pentru berbecii adulti, individualizati in sistemul national prevazut de legislatia in vigoare, folositi la insamantari artificiale si monta naturala conform lit. D pct. 2 din anexa la aceeasi hotarare, si pentru berbecii miori folositi la insamantari artificiale si monta naturala conform literei D pct. 3 din aceeasi anexa.
    (2) Cererea pentru acordarea subventiei pentru oi mioare insamantate artificial sau montate natural cu berbeci autorizati, al carei model este prezentat in anexele nr. 8a) si 8b), se depune de catre solicitant dupa fatare, dar nu mai tarziu de 60 de zile de la fatare.
    (3) Cererea pentru acordarea subventiei pentru berbecii adulti si berbecii miori autorizati, folositi la insamantari artificiale si la monta naturala, al carei model este prezentat in anexele nr. 8a) si 8b), se depune dupa autorizarea acestora, in termen de 30 de zile, si va fi insotita de copia de pe certificatul de origine si productivitate si de pe autorizatia pentru folosirea masculului la insamantare artificiala sau monta naturala, eliberate de unitatea judeteana pentru ameliorare si reproductie in zootehnie.
    Art. 19
    Subventiile pentru laptele de oaie si capra, prevazute la art. 8 alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003, se acorda crescatorilor de oi si capre in baza cererii scrise, al carei model este prezentat in anexele nr. 9a), 9a^1), 9b), 9b^1), 9c) si 9c^1), depusa in primele 10 zile lucratoare ale lunii, pentru cantitatile predate in luna precedenta, care va fi insotita de:
    a) adeverinta, al carei model este prezentat in anexele nr. 9d) si 9d^1), eliberata de agentii economici specializati in procesare, care atesta cantitatea de lapte preluata si ca a indeplinit conditiile minime cuprinse in STAS 2418-61;
    b) copie de pe avizul de insotire a marfii, care atesta livrarea cantitatii de lapte din exploatatii catre sectiile de procesare specializate si licentiate - in cazul agentilor economici, societati comerciale, care cresc animale si dispun de sectii proprii de procesare;
    c) copie de pe biletul de proprietate a animalelor, eliberat de consiliul local, in care se va mentiona numarul de animale detinute de proprietar, inscrise in Registrul agricol;
    d) copie de pe certificatul sanitar veterinar emis de directia sanitara veterinara judeteana sau a municipiului Bucuresti, dupa caz.
    Art. 20
    (1) Subventia prevazuta la art. 9 alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003 se acorda pentru familiile de albine care indeplinesc conditiile prevazute in Caietul de sarcini nr. 39/1977, emis de Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania, dupa predarea cantitatii de 10 kg miere/familie la unitatile de procesare autorizate.
    (2) Cererea pentru acordarea subventiei prevazute la alin. (1), al carei model este prezentat in anexele nr. 10a) si 10b), se depune in termen de 30 de zile de la efectuarea platii mierii livrate si va fi insotita de:
    a) adeverinta care sa ateste proprietatea familiilor de albine, eliberata de consiliul local din localitatea de domiciliu a crescatorului de albine;
    b) copii de pe factura fiscala si de pe chitanta de plata sau copii de pe procesul-verbal si de pe borderoul de plata.
    Art. 21
    (1) Subventia prevazuta la art. 10 din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003 se acorda pentru ouale de viermi de matase crescatorilor de viermi de matase care livreaza minimum 20 kg gogosi crude pentru fiecare cutie de 10 grame de oua de viermi de matase la unitatile de procesare autorizate.
    (2) Cererea pentru acordarea subventiei prevazute la alin. (1), al carei model este prezentat in anexele nr. 11a) si 11b), se depune in termen de 30 de zile de la efectuarea platii gogosilor crude livrate si va fi insotita de:
    a) copii de pe contractul de crestere a viermilor de matase;
    b) adeverinta de primire si plata a gogosilor crude livrate;
    c) factura fiscala si chitanta de plata.
    Art. 22
    Directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene sau a municipiului Bucuresti, dupa caz, vor deschide un registru special, denumit Registru de produs, pentru inscrierea solicitarilor de subventii, separat, pentru urmatoarele produse: carne pe specii, carne ecologica pe specii, oua ecologice, lapte de oaie, lapte de capra, miere, gogosi crude de viermi de matase, juninci, vitei si malaci, scrofite, ovine.
    Art. 23
    In cadrul directiilor pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene sau a municipiului Bucuresti, dupa caz, persoanele nominalizate prin decizie pentru verificarea solicitarilor, dupa inregistrarea cererilor in registrul de intrari-iesiri, le clasifica si le inregistreaza in Registrul de produs.
    Art. 24
    (1) Serviciul de inspectii din cadrul directiilor pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene sau a municipiului Bucuresti, dupa caz, verifica lunar pe teren corectitudinea inscrisurilor din actele anexate la cererea de solicitare de subventii cu registrele de evidenta a efectivelor de animale - Registrul agricol, registrul de miscare a animalelor, registrele sanitare veterinare, registrele de intrare a animalelor in unitatile de abatorizare, rapoartele de taiere, precum si valabilitatea autorizatiilor sanitare veterinare si licentelor acordate pentru activitatea de taiere.
    (2) In urma verificarilor, inspectorii din Serviciul de inspectii din cadrul directiilor pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene sau a municipiului Bucuresti, dupa caz, intocmesc o nota pe care o anexeaza la dosarul in baza caruia s-a acordat subventia.
    Art. 25
    Directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene sau a municipiului Bucuresti, dupa caz, dupa verificarea si aprobarea cererilor pentru incasarea subventiilor prevazute la art. 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9 si 10 din Hotararea Guvernului nr. 1.593/2003 intocmesc si transmit la Directia generala buget finante din cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului situatia centralizatoare, conform modelelor prezentate in anexa nr. 12a), pentru tineret bovin, porcine, ovine si pasari, in anexele nr. 12b) si 12c), pentru productiile de carne si oua de gaina obtinute in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 si certificate ecologic, in anexa nr. 12d), pentru juninci, vitei, scrofite de reproductie, oi mioare si berbeci, familii de albine, precum si oua de viermi de matase, si in anexele nr. 12e) si 12f), pentru laptele de oaie si capra, pana in data de 5 a fiecarei luni, pentru solicitarile inregistrate in luna precedenta.
    Art. 26
    In baza situatiei centralizatoare a cererilor pentru incasarea subventiilor, transmisa de directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene sau a municipiului Bucuresti, dupa caz, Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului transmite Ministerului Finantelor Publice cererea de deschidere a creditelor bugetare la capitolul 67.01 "Agricultura si silvicultura", titlul "Transferuri". Cererea de deschidere a creditelor bugetare va fi insotita de situatia justificativa a sprijinului direct al statului pe produs, intocmita potrivit modelelor prezentate in anexele nr. 13a), 13b), 13c), 13d), 13e) si 13f).
    Art. 27
    Dupa aprobarea cererii pentru deschiderea creditelor bugetare de catre Ministerul Finantelor Publice, din bugetul Ministerului Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului se alimenteaza conturile directiilor pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene sau a municipiului Bucuresti, dupa caz, care, pe baza cererilor aprobate de incasare a subventiilor cuvenite producatorilor agricoli, vireaza sumele in conturile producatorilor sau asociatiilor, dupa caz, astfel: pentru persoana juridica, la trezorerii, iar pentru persoana fizica, in contul deschis de aceasta la banci sau la Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. ori prin mandat postal, dupa caz, in termen de 5 zile lucratoare.
    Art. 28
    Directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene sau a municipiului Bucuresti, dupa caz, intocmesc si transmit la Directia generala buget finante din cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului situatia centralizatoare a solicitarilor aferente lunii decembrie 2004 in primele 5 zile lucratoare ale lunii ianuarie 2005.
    Art. 29
    Directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene sau a municipiului Bucuresti, dupa caz, au obligatia de a inregistra si monitoriza toti beneficiarii de subventii.
    Art. 30
    Anexele*) nr. 1a), 1b), 2), 3a), 3b), 4a), 4b), 5a), 5b), 6a), 6b), 7a), 7b), 8a), 8b), 9a), 9a^1), 9b), 9b^1), 9c), 9c^1), 9d), 9d^1), 10a), 10b), 11a), 11b), 12a), 12b), 12c), 12d), 12e), 12f), 13a), 13b), 13c), 13d), 13e), 13f) si 14 fac parte integranta din prezentele norme metodologice.
------------
    *) Anexele sunt reproduse in facsimil.

    ANEXA 1a)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si          Directia pentru Agricultura
    Dezvoltare Rurala                       si Dezvoltare Rurala
    Nr. _______ din ______________          a judetului ________________

                                            Verificat si aprobat
                                            pentru suma de ......... lei
                                            la data de .................

                                                 DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE*
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru productia de carne (tineret bovin peste 400 kg in viu, porci 90 - 110 kg in viu, tineret ovin peste 30 kg in viu, pui broiler)

    Persoana fizica
    Subsemnatul(a), ________________________________________________, domiciliat
                             (nume, initiala tatalui, prenume)
in ___________________________, judetul (sectorul) ____________________________,
         (localitatea)
posesor (a) al BI/CI seria _____ nr. __________________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei pentru
_______________________________ in numar de ________ capete si o greutate totala
            (specia)
de _____________________ kg, livrate la data de ____________________________, la
________________________, din localitatea ____________________________, cu actul
   (abator autorizat)
de proprietate nr. ___________________.
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de _______________________ lei.
    Mentionez ca detin un numar de ______________ animale, inscrise in Registrul agricol din localitatea ____________________________, la pozitia nr. __________.
    Suma va fi virata in contul nr. _______________________________ deschis la
_____________________________, din localitatea ________________________________.
   (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

------------
    * Acesta este un model de cerere, care trebuie intocmit pentru fiecare specie in parte.

    ANEXA 1b)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si          Directia pentru Agricultura
    Dezvoltare Rurala                       si Dezvoltare Rurala
    Nr. _______ din ______________          a judetului ________________

                                            Verificat si aprobat
                                            pentru suma de ......... lei
                                            la data de .................

                                                 DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE*
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru productia de carne (tineret bovin peste 400 kg in viu, porci 90 - 110 kg in viu, tineret ovin peste 30 kg in viu, pui broiler)

    Persoana juridica
    _________________________________________________________________ cu sediul
                 (denumirea solicitantului)
in localitatea ___________________________, str. _______________________________
nr. _____, judetul _____________________________________________, inregistrat la
                                 (sat, comuna, oras)
Registrul Comertului cu nr. ________________________, cod fiscal ______________, inregistrata in Registrul exploatatiilor la D.A.D.R. ________________________ la pozitia _________, reprezentat prin ________________________________________, in calitate de reprezentant legal, posesor al BI/CI seria ____ nr. ______________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei
pentru __________________________________________ in numar de ___________
                            (specia)
capete si o greutate de ____________ kg livrate la data de __________________ la
__________________________________________, din localitatea ___________________.
            (abator autorizat)
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de _______________________ lei.
    Mentionez ca detin in proprietate un numar de ____________ animale.
    Suma va fi virata in contul nr. ________________________________ deschis la
_____________________________________, din localitatea _____________________.
         (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

------------
    * Acesta este un model de cerere, care trebuie intocmit pentru fiecare specie in parte.

    ANEXA 2
    la normele metodologice

    Denumirea unitatii
    __________________________________________________________________
    Sediul si telefonul
    __________________________________________________________________
    Nr. inregistrare la Registrul comertului, cod unic de inregistrare
    __________________________________________________________________


                                PROGRAM*
de realizare a productiei de carne de porc sau pasare - pui broiler - o si asigurare cu furaje in anul 2003

 ______________________________________________________________________________
|        Specificare          |U.M.|Total|         din care in lunile:         |
|                             |    |     |_____________________________________|
|                             |    |     |I|II|III|IV|V|VI|VII|VIII|IX|X|XI|XII|
|_____________________________|____|_____|_|__|___|__|_|__|___|____|__|_|__|___|
| Program de realizare a      |    |     | |  |   |  | |  |   |    |  | |  |   |
| productiei de carne in viu, |    |     | |  |   |  | |  |   |    |  | |  |   |
| de porc/pasare livrata la   |    |     | |  |   |  | |  |   |    |  | |  |   |
| abatoare autorizate pentru  |    |     | |  |   |  | |  |   |    |  | |  |   |
| obtinerea subventiei        |tone|     | |  |   |  | |  |   |    |  | |  |   |
|_____________________________|____|_____|_|__|___|__|_|__|___|____|__|_|__|___|
| Necesar de furaje pentru    |    |     | |  |   |  | |  |   |    |  | |  |   |
| realizarea productiei de    |    |     | |  |   |  | |  |   |    |  | |  |   |
| carne in viu                |tone|     | |  |   |  | |  |   |    |  | |  |   |
|_____________________________|____|_____|_|__|___|__|_|__|___|____|__|_|__|___|
| Total furaje asigurate      |    |     | |  |   |  | |  |   |    |  | |  |   |
| pentru realizarea           |    |     | |  |   |  | |  |   |    |  | |  |   |
| productiei de carne in viu  |tone|     | |  |   |  | |  |   |    |  | |  |   |
|_____________________________|____|_____|_|__|___|__|_|__|___|____|__|_|__|___|
|     | din productia proprie |tone|     | |  |   |  | |  |   |    |  | |  |   |
|     |_______________________|____|_____|_|__|___|__|_|__|___|____|__|_|__|___|
|din  | din cumparari intern  |tone|     | |  |   |  | |  |   |    |  | |  |   |
|care:|_______________________|____|_____|_|__|___|__|_|__|___|____|__|_|__|___|
|     | din cumparari extern  |tone|     | |  |   |  | |  |   |    |  | |  |   |
|_____|_______________________|____|_____|_|__|___|__|_|__|___|____|__|_|__|___|

    Prezentul program presupune obligativitatea asigurarii necesarului de furaje pentru realizarea productiei de carne programata.

               Reprezentantii legali ai societatii comerciale

        Functia            Numele si prenumele           Semnatura
      ___________        _______________________       _____________
      ___________        _______________________       _____________

------------
    * Model de program, care trebuie intocmit pentru fiecare specie

    ANEXA 3a)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si          Directia pentru Agricultura
    Dezvoltare Rurala                       si Dezvoltare Rurala
    Nr. _______ din ______________          a judetului ________________

                                            Verificat si aprobat
                                            pentru suma de ......... lei
                                            la data de .................

                                                 DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE*
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru productia de carne obtinuta in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice, aprobata prin Legea nr. 38/2001, si certificata ecologic de catre un organism de inspectie si certificare acreditat de MAPAM

    Persoana fizica
    Subsemnatul(a), ________________________________________________, domiciliat
                             (nume, initiala tatalui, prenume)
in ___________________________, judetul (sectorul) ____________________________,
         (localitatea)
posesor (a) al BI/CI seria _____ nr. ___________________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei pentru
_______________________________ in numar de ________ capete si o greutate totala
            (specia)
de _____________________ kg, livrate la data de ____________________________, la
________________________, din localitatea ____________________________, cu actul
   (abator autorizat)
de proprietate nr. ___________________.
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de _______________________ lei.
    Mentionez ca detin un numar de ______________ animale, inscrise in Registrul agricol din localitatea ____________________________, la pozitia nr. __________, certificate ecologic de ____________________________.
    Suma va fi virata in contul nr. _______________________________ deschis la
_____________________________, din localitatea ________________________________.
   (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

------------
    * Acesta este un model de cerere, care trebuie intocmit pentru fiecare specie in parte.

    ANEXA 3b)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si          Directia pentru Agricultura
    Dezvoltare Rurala                       si Dezvoltare Rurala
    Nr. _______ din ______________          a judetului ________________

                                            Verificat si aprobat
                                            pentru suma de ......... lei
                                            la data de .................

                                                 DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE*
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru productia de carne obtinuta in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice, aprobata prin Legea nr. 38/2001, si certificata ecologic de catre un organism de inspectie si certificare acreditat de MAPAM

    Persoana juridica
    _________________________________________________________________ cu sediul
                 (denumirea solicitantului)
in localitatea ___________________________, str. _______________________________
nr. _____, judetul _____________________________________________, inregistrat la
                                 (sat, comuna, oras)
Registrul Comertului cu nr. ________________________, cod fiscal ______________, inregistrata in Registrul exploatatiilor la D.A.D.R. ________________________ la pozitia _________, reprezentat prin ________________________________________, in calitate de reprezentant legal, posesor al BI/CI seria ____ nr. ______________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei
pentru __________________________________________ in numar de ___________ capete
                        (specia)
si o greutate de _______________ kg livrate la data de ______________________ la
__________________________________________, din localitatea ___________________.
            (abator autorizat)
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de _______________________ lei.
    Mentionez ca detin un numar de ______________ animale, inscrise in Registrul agricol din localitatea ____________________________, la pozitia nr. __________,
certificate ecologic de ____________________________.
    Suma va fi virata in contul nr. ________________________________ deschis la
_____________________________________, din localitatea _____________________.
         (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

------------
    * Acesta este un model de cerere, care trebuie intocmit pentru fiecare specie in parte.

    ANEXA 4a)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si          Directia pentru Agricultura
    Dezvoltare Rurala                       si Dezvoltare Rurala
    Nr. _______ din ______________          a judetului ________________

                                            Verificat si aprobat
                                            pentru suma de ......... lei
                                            la data de .................

                                                 DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE*
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru productia de oua obtinuta in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice, aprobata prin Legea nr. 38/2001, si certificata ecologic de catre un organism de inspectie si certificare acreditat de MAPAM

    Persoana fizica
    Subsemnatul(a), ________________________________________________, domiciliat
                             (nume, initiala tatalui, prenume)
in ___________________________, judetul (sectorul) ____________________________,
         (localitatea)
posesor (a) al BI/CI seria _____ nr. ___________________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei pentru oua certificate ecologic in numar de ________ bucati, livrate la data de ______________________, la _____________________, din localitatea _________________, cu actul de proprietate nr. ___________________.
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de _______________________ lei.
    Mentionez ca detin un numar de ______________ pasari, inscrise in Registrul agricol din localitatea ____________________________, la pozitia nr. __________, certificate ecologic de ____________________________.
    Suma va fi virata in contul nr. _______________________________ deschis la
_____________________________, din localitatea ________________________________.
   (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

------------
    * Acesta este un model de cerere, care trebuie intocmit pentru fiecare specie in parte.

    ANEXA 4b)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si          Directia pentru Agricultura
    Dezvoltare Rurala                       si Dezvoltare Rurala
    Nr. _______ din ______________          a judetului ________________

                                            Verificat si aprobat
                                            pentru suma de ......... lei
                                            la data de .................

                                                 DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE*
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru productia de oua obtinuta in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice, aprobata prin Legea nr. 38/2001, si certificata ecologic de catre un organism de inspectie si certificare acreditat de MAPAM

    Persoana juridica
    _________________________________________________________________ cu sediul
                        (denumirea solicitantului)
in localitatea ___________________________, str. _______________________________
nr. _____, judetul _____________________________________________, inregistrat la
                                 (sat, comuna, oras)
Registrul Comertului cu nr. ________________________, cod fiscal ______________, inregistrata in Registrul exploatatiilor la D.A.D.R. ________________________ la pozitia _________, reprezentat prin ________________________________________, in calitate de reprezentant legal, posesor al BI/CI seria ____ nr. ______________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei pentru oua certificate ecologic in numar de ___________ bucati livrate la data de ______________ la _____________________, din localitatea ___________________.
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de _______________________ lei.
    Mentionez ca detin un numar de ______________ pasari, inscrise in Registrul agricol din localitatea ____________________________, la pozitia nr. __________,
certificate ecologic de ____________________________.
    Suma va fi virata in contul nr. ________________________________ deschis la
_____________________________________, din localitatea _____________________.
         (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

------------
    * Acesta este un model de cerere, care trebuie intocmit pentru fiecare specie in parte.

    ANEXA 5a)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si          Directia pentru Agricultura
    Dezvoltare Rurala                       si Dezvoltare Rurala
    Nr. _______ din ______________          a judetului ________________

                                            Verificat si aprobat
                                            pentru suma de ......... lei
                                            la data de .................

                                                  DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru juninci la prima fatare

    Persoana fizica
    Subsemnatul(a) _______________________________________________ domiciliat in localitatea ___________________________, judetul ______________________________, posesor al BI/CI seria ________ nr. _________________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei pentru:
    1. Juninca obtinuta din IA:
    - provenita din vaca - mama de taur, cu matricolul nr. ____________________, matricolul mamei nr. _________________________, codul taurului tata ________________________, fatata la data de ____________________
    - provenita din rasa pura in controlul oficial al productiei cu matricolul nr. _________________________, fatata la data de ___________________
    - fiica a taurului in testare, cu matricolul nr. __________________________, matricolul mamei nr. _________________________, codul taurului tata ________________________, fatata la data de ____________________
    - provenita din efective necuprinse in controlul oficial al productiei, cu matricolul nr. ________________________, fatata la data de ___________________.
    2. Juninca obtinuta din MN cu taur autorizat:
    - provenita din efective necuprinse in controlul oficial al productiei din zona de munte, cu matricolul nr. __________________________, fatata la data de ______________________.
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de _______________________ lei.
    Mentionez ca detin in proprietate un numar de ____________ animale.
    Suma va fi virata in contul nr. ________________________________ deschis la
_____________________________________, din localitatea ________________________.
       (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

    NOTA:
    In cazul in care se solicita acordarea subventiei pentru mai multe animale, se va anexa un tabel cu datele prevazute in cerere.

    ANEXA 5b)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si          Directia pentru Agricultura
    Dezvoltare Rurala                       si Dezvoltare Rurala
    Nr. _______ din ______________          a judetului ________________

                                            Verificat si aprobat
                                            pentru suma de ......... lei
                                            la data de .................

                                                 DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru juninci la prima fatare

    Persoana juridica
    __________________________________________________________________ cu sediul
                     (denumirea solicitantului)
in localitatea __________________________, str. ________________________________
nr. _____, judetul ____________________________________________, inregistrat la
                                 (sat, comuna, oras)
Registrul Comertului cu nr. _____________________, cod fiscal _________________, inregistrata in Registrul exploatatiilor la D.A.D.R. ___________________________ la pozitia ____________, reprezentat prin _____________________________________, in calitate de reprezentant legal, posesor al BI/CI seria ____ nr. ____________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei pentru:
    1. Juninca obtinuta din IA:
    - provenita din vaca - mama de taur, cu matricolul nr. ____________________, matricolul mamei nr. _________________________, codul taurului tata ________________________, fatata la data de ____________________
    - provenita din rasa pura in controlul oficial al productiei cu matricolul nr. _________________________, fatata la data de ___________________
    - fiica a taurului in testare, cu matricolul nr. __________________________, matricolul mamei nr. _________________________, codul taurului tata ________________________, fatata la data de ____________________
    - provenita din efective necuprinse in controlul oficial al productiei, cu matricolul nr. ________________________, fatata la data de ___________________.
    2. Juninca obtinuta din MN cu taur autorizat:
    - provenita din efective necuprinse in controlul oficial al productiei din zona de munte, cu matricolul nr. __________________________, fatata la data de ______________________.
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de _______________________ lei.
    Mentionez ca detin in proprietate un numar de ____________ animale.
    Suma va fi virata in contul nr. ______________________________ deschis la
_____________________________________, din localitatea ________________________.
       (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

    NOTA:
    In cazul in care se solicita acordarea subventiei pentru mai multe animale, se va anexa un tabel cu datele prevazute in cerere.

    ANEXA 6a)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si          Directia pentru Agricultura
    Dezvoltare Rurala                       si Dezvoltare Rurala
    Nr. _______ din ______________          a judetului ________________

                                            Verificat si aprobat
                                            pentru suma de ......... lei
                                            la data de .................

                                                 DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru vitei obtinuti din vaci si juninci, precum si malaci obtinuti din bivolite

    Persoana fizica
    Subsemnatul(a) _________________________________________________ domiciliat in localitatea ____________________________, judetul __________________________, posesor al BI/CI seria _____ nr. ___________________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei pentru:
    1. Vitel obtinut din vaci si juninci IA:
    - provenit din vaca - mama de taur, cu matricolul nr. _____________________, matricolul mamei nr. _________________________, codul taurului tata _________________________, fatat la data de ______________________
    - provenit din rasa pura in controlul oficial al productiei, cu matricolul nr. _________________________, fatat la data de _______________________
    - provenit din efective necuprinse in controlul oficial al productiei, cu matricolul nr. __________________________, fatat la data de ___________________.
    2. Vitel obtinut din vaci si juninci MN cu taur autorizat:
    - provenit din efective necuprinse in controlul oficial al productiei din zona de munte, cu matricolul nr. ________________________________, fatat la data de ________________________________
    - provenit din efective necuprinse in controlul oficial al productiei din restul zonelor, cu matricolul nr. __________________________, fatat la data de ________________________.
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de _______________________ lei.
    Mentionez ca detin in proprietate un numar de ____________ animale.
    Suma va fi virata in contul nr. _______________________________ deschis la
_____________________________________, din localitatea ________________________.
       (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

    NOTA:
    In cazul in care se solicita acordarea subventiei pentru mai multe animale, se va anexa un tabel cu datele prevazute in cerere.

    ANEXA 6b)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si          Directia pentru Agricultura
    Dezvoltare Rurala                       si Dezvoltare Rurala
    Nr. _______ din ______________          a judetului ________________

                                            Verificat si aprobat
                                            pentru suma de ......... lei
                                            la data de .................

                                                 DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru vitei obtinuti din vaci si juninci, precum si malaci obtinuti din bivolite

    Persoana juridica
    __________________________________________________________________ cu sediul
                 (denumirea solicitantului)
in localitatea __________________________, str. _______________________________
nr. _____, judetul ____________________________________________, inregistrat la
                                 (sat, comuna, oras)
Registrul Comertului cu nr. ________________________, cod fiscal ______________, inregistrata in Registrul exploatatiilor la D.A.D.R. ______________________ la pozitia _________, reprezentat prin ________________________________________, in calitate de reprezentant legal, posesor al BI/CI seria ____ nr. ______________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei pentru:
    1. Vitel obtinut din vaci si juninci IA:
    - provenit din vaca - mama de taur, cu matricolul nr. _____________________, matricolul mamei nr. _________________________, codul taurului tata _________________________, fatat la data de ______________________
    - provenit din rasa pura in controlul oficial al productiei, cu matricolul nr. _________________________, fatat la data de _______________________
    - provenit din efective necuprinse in controlul oficial al productiei, cu matricolul nr. __________________________, fatat la data de ___________________.
    2. Vitel obtinut din vaci si juninci MN cu taur autorizat:
    - provenit din efective necuprinse in controlul oficial al productiei din zona de munte, cu matricolul nr. ________________________________________, fatat la data de ________________________________
    - provenit din efective necuprinse in controlul oficial al productiei din restul zonelor, cu matricolul nr. __________________________, fatat la data de ________________________.
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de _______________________ lei.
    Mentionez ca detin in proprietate un numar de ____________ animale.
    Suma va fi virata in contul nr. ________________________________ deschis la
_____________________________________, din localitatea ________________________.
       (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

    NOTA:
    In cazul in care se solicita acordarea subventiei pentru mai multe animale, se va anexa un tabel cu datele prevazute in cerere.

    ANEXA 7a)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si          Directia pentru Agricultura
    Dezvoltare Rurala                       si Dezvoltare Rurala
    Nr. _______ din ______________          a judetului ________________

                                            Verificat si aprobat
                                            pentru suma de ......... lei
                                            la data de .................

                                                 DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru scrofite de reproductie la prima fatare

    Persoana fizica
    Subsemnatul(a) _________________________________________________ domiciliat in localitatea _________________________, judetul _____________________________, posesor al BI/CI seria _____ nr. ___________________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei pentru:
    1. Scrofite rasa pura din ferme de elita sau multiplicare:
    - scrofite rasa pura montate natural cu matricolul nr. ____________________, din ferma de selectie, testare si multiplicare, care au fost insamantate cu vierul cu matricolul nr. _________________________
    - scrofite rasa pura insamantate artificial cu matricolul nr. _______________________, din ferma de selectie, testare si multiplicare, care au fost insamantate cu vierul cu matricolul nr. __________________________.
    2. Scrofite din ferme de hibridare:
    - scrofite montate natural cu matricolul nr. ______________________, din ferma de hibridare, care au fost montate cu vierul cu matricolul nr. ____________________________________
    - scrofite insamantate artificial cu matricolul nr. ____________________, din ferma de hibridare, care au fost insamantate cu vierul cu matricolul nr. ____________________________.
    3. Scrofite din ferme comerciale care provin din ferme de elita, multiplicare sau hibridare cu matricolul nr. ______________________________.
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de _______________________ lei.
    Mentionez ca detin in proprietate un numar de ____________ animale.
    Suma va fi virata in contul nr. ________________________________ deschis la
_____________________________________, din localitatea ________________________.
       (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

    NOTA:
    In cazul in care se solicita acordarea subventiei pentru mai multe animale, se va anexa un tabel cu datele prevazute in cerere.

    ANEXA 7b)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si          Directia pentru Agricultura
    Dezvoltare Rurala                       si Dezvoltare Rurala
    Nr. _______ din ______________          a judetului ________________

                                            Verificat si aprobat
                                            pentru suma de ......... lei
                                            la data de .................

                                                 DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru scrofite de reproductie la prima fatare

    Persoana juridica
    __________________________________________________________________ cu sediul
                 (denumirea solicitantului)
in localitatea __________________________, str. _______________________________
nr. _____, judetul ____________________________________________, inregistrat la
                                 (sat, comuna, oras)
Registrul Comertului cu nr. ________________________, cod fiscal ______________, inregistrata in Registrul exploatatiilor la D.A.D.R. ______________________ la pozitia _________, reprezentat prin ________________________________________, in calitate de reprezentant legal, posesor al BI/CI seria ____ nr. ______________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei pentru:
    1. Scrofite rasa pura din ferme de elita sau multiplicare:
    - scrofite rasa pura montate natural cu matricolul nr. ____________________, din ferma de selectie, testare si multiplicare, care au fost insamantate cu vierul cu matricolul nr. _________________________
    - scrofite rasa pura insamantate artificial cu matricolul nr. _______________________, din ferma de selectie, testare si multiplicare, care au fost insamantate cu vierul cu matricolul nr. __________________________.
    2. Scrofite din ferme de hibridare:
    - scrofite montate natural cu matricolul nr. ______________________, din ferma de hibridare, care au fost montate cu vierul cu matricolul nr. ____________________________________
    - scrofite insamantate artificial cu matricolul nr. ____________________, din ferma de hibridare, care au fost insamantate cu vierul cu matricolul nr. ______________________________.
    3. Scrofite din ferme comerciale care provin din ferme de elita, multiplicare sau hibridare cu matricolul nr. ______________________________.
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de _______________________ lei.
    Mentionez ca detin in proprietate un numar de ____________ animale.
    Suma va fi virata in contul nr. ________________________________ deschis la
_____________________________________, din localitatea ________________________.
       (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

    NOTA:
    In cazul in care se solicita acordarea subventiei pentru mai multe animale, se va anexa un tabel cu datele prevazute in cerere.

    ANEXA 8a)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si          Directia pentru Agricultura
    Dezvoltare Rurala                       si Dezvoltare Rurala
    Nr. _______ din ______________          a judetului ________________

                                            Verificat si aprobat
                                            pentru suma de ......... lei
                                            la data de .................

                                                 DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru oi mioare si berbeci

    Persoana fizica
    Subsemnatul(a) _________________________________________________ domiciliat in localitatea _________________________, judetul _____________________________, posesor al BI/CI seria _____ nr. ___________________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei pentru:
    1. Oi mioare:
    - oi mioare insamantate artificial cu matricolul nr. ______________________, matricolul berbecului insamantator nr. __________________________, fatata la data de ______________________
    - oi mioare montate natural cu matricolul nr. ___________________________, matricolul berbecului folosit la monta naturala ________________________, fatata la data de ______________________.
    2. Berbeci adulti:
    - berbeci adulti folositi la insamantari artificiale cu matricolul nr. _______________________, cu autorizatia nr. ___________________________
    - berbeci adulti folositi la monta naturala cu matricolul nr. _______________________, cu autorizatia nr. ___________________________.
    3. Berbeci miori:
    - berbeci miori folositi la insamantari artificiale cu matricolul nr. _________________________, cu autorizatia nr. __________________________
    - berbeci miori folositi la monta naturala cu matricolul nr. _________________________, cu autorizatia nr. __________________________.
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de _______________________ lei.
    Mentionez ca detin in proprietate un numar de ____________ animale.
    Suma va fi virata in contul nr. ________________________________ deschis la
_____________________________________, din localitatea ________________________.
       (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

    NOTA:
    In cazul in care se solicita acordarea subventiei pentru mai multe animale, se va anexa un tabel cu datele prevazute in cerere.

    ANEXA 8b)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si          Directia pentru Agricultura
    Dezvoltare Rurala                       si Dezvoltare Rurala
    Nr. _______ din ______________          a judetului ________________

                                            Verificat si aprobat
                                            pentru suma de ......... lei
                                            la data de .................

                                                 DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru oi mioare si berbeci

    Persoana juridica
    __________________________________________________________________ cu sediul
                 (denumirea solicitantului)
in localitatea __________________________, str. _______________________________
nr. _____, judetul ____________________________________________, inregistrat la
                                 (sat, comuna, oras)
Registrul Comertului cu nr. ________________________, cod fiscal ______________, inregistrata in Registrul exploatatiilor la D.A.D.R. ______________________ la pozitia _________, reprezentat prin ________________________________________, in calitate de reprezentant legal, posesor al BI/CI seria ____ nr. ______________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei pentru:
    1. Oi mioare:
    - oi mioare insamantate artificial cu matricolul nr. ______________________, matricolul berbecului insamantator nr. __________________________, fatata la data de ______________________
    - oi mioare montate natural cu matricolul nr. ___________________________, matricolul berbecului folosit la monta naturala ________________________, fatata la data de ______________________.
    2. Berbeci adulti:
    - berbeci adulti folositi la insamantari artificiale cu matricolul nr. _______________________, cu autorizatia nr. ___________________________
    - berbeci adulti folositi la monta naturala cu matricolul nr. _______________________, cu autorizatia nr. ___________________________.
    3. Berbeci miori:
    - berbeci miori folositi la insamantari artificiale cu matricolul nr. _________________________, cu autorizatia nr. __________________________
    - berbeci miori folositi la monta naturala cu matricolul nr. _________________________, cu autorizatia nr. __________________________.
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de _______________________ lei.
    Mentionez ca detin in proprietate un numar de ____________ animale.
    Suma va fi virata in contul nr. ________________________________ deschis la
_____________________________________, din localitatea ________________________.
       (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

    NOTA:
    In cazul in care se solicita acordarea subventiei pentru mai multe animale, se va anexa un tabel cu datele prevazute in cerere.

    ANEXA 9a)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si                    Vizat,
    Dezvoltare Rurala                            Consiliul local
    ..............................

    Verificat si aprobat,
    pentru suma de ........... lei
    la data de ...................

    Director executiv,         Director executiv adjunct,
    ..................         ..........................

                              CERERE
privind incasarea stimulentelor pentru laptele de oaie materie prima livrat, conform prezentelor norme metodologice

    Subsemnatul/Subsemnata .....................................................
                           (numele si prenumele)
domiciliat/domiciliata in localitatea .........................................,
                                            (orasul, comuna si satul)
str. .................................. nr. ........, judetul (sectorul) ..............., posesor/posesoare al/a buletinului/cartii de identitate seria ....... nr. ............, eliberat de...................................... la data de ........................., codul numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, in calitate de producator de lapte, detinator al unui efectiv de ..................oi, inscris in Registrul agricol al localitatii .................................................., volumul nr. ...................... pozitia nr. ...................., am livrat lapte:

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |Denumirea agentului|    Cantitatea de lapte     |Valoarea stimulentului  |
|crt.|economic care a    |                            |de incasat de la bugetul|
|    |preluat laptele in |                            |de stat                 |
|    |perioada           |                            |                        |
|    |...................|                            |                        |
|____|___________________|____________________________|________________________|
|    |                   |totala livrata|cantitatea   |pe litrul|totala pentru |
|    |                   |a minimum     |care         |de lapte |cantitatea    |
|    |                   |1,033 unitati |indeplineste |2800 lei |aprobata      |
|    |                   |de densitate  |conditiile   |         |              |
|    |                   |              |STAS 2418-61,|         |              |
|    |                   |              |cu 6,5% UG   |         |              |
|    |                   |  - litri -   |  - litri -  |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 0  |         1         |      2       |     3       |   4     |  5 = 3 x 4   |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 1. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 2. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 3. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| .  |                   |              |             |         |              |
| .  |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
|    | TOTAL GENERAL:    |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

                                  SEMNATURA,

    ANEXA 9a)^1
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si                    Vizat,
    Dezvoltare Rurala                            Consiliul local
    ..............................

    Verificat si aprobat,
    pentru suma de ......... lei
    la data de .................

    Director executiv,         Director executiv adjunct,
    ..................         ..........................

                              CERERE
privind incasarea stimulentelor pentru laptele de capra materie prima livrat, conform prezentelor norme metodologice

    Subsemnatul/Subsemnata, ..................................................,
                                               (numele si prenumele)
domiciliat/domiciliata in localitatea ........................................,
                                            (orasul, comuna si satul)
str. .......................... nr. ........, judetul (sectorul) ............., posesor/posesoare al/a buletinului/cartii de identitate seria ............. nr. ........., eliberat de ...................................... la data de ........................., codul numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, in calitate de producator de lapte, detinator al unui efectiv de .............. capre, inscris in Registrul agricol al localitatii ..........................., volumul nr. ................ pozitia nr. ...................., am livrat lapte:

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |Denumirea agentului|    Cantitatea de lapte     |Valoarea stimulentului  |
|crt.|economic care a    |                            |de incasat de la bugetul|
|    |preluat laptele in |                            |de stat                 |
|    |perioada           |                            |                        |
|    |...................|                            |                        |
|____|___________________|____________________________|________________________|
|    |                   |totala livrata|cantitatea   |pe litrul|totala pentru |
|    |                   |la minimum    |care         |de lapte |cantitatea    |
|    |                   |1,029 unitati |indeplineste |2800 lei |aprobata      |
|    |                   |de densitate  |conditiile   |         |              |
|    |                   |              |STAS 2418-61,|         |              |
|    |                   |              |cu 3,3% UG   |         |              |
|    |                   |  - litri -   | - litri -   |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 0  |         1         |      2       |     3       |   4     |  5 = 3 x 4   |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 1. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 2. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 3. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| .  |                   |              |             |         |              |
| .  |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
|    | TOTAL GENERAL:    |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

                                  SEMNATURA,

    ANEXA 9b)
    la normele metodologice

    Denumirea agentului economic .........        Directia pentru Agricultura
    Sediul ...............................        si Dezvoltare Rurala
              (orasul, comuna, satul)             .............................
    Codul fiscal .........................
    Nr. de inregistrare in                        Verificat si aprobat,
    registrul comertului .................        pentru suma de .......... lei
    Contul nr. ...........................        la data de ..................
    Banca ................................
    la data de ...........................

                          Director executiv,         Director executiv adjunct,
                          ..................         ..........................

                              CERERE
privind incasarea stimulentelor pentru laptele de ovine materie prima livrat, conform prezentelor norme metodologice

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |Denumirea fermei   |    Cantitatea de lapte     |Valoarea stimulentului  |
|crt.|sau exploatatiei   |                            |de incasat de la bugetul|
|    |care a livrat      |                            |de stat                 |
|    |laptele sectiilor  |                            |                        |
|    |de procesare in    |                            |                        |
|    |perioada           |                            |                        |
|    |...................|                            |                        |
|____|___________________|____________________________|________________________|
|    |                   |totala livrata|cantitatea   |pe litrul|totala pentru |
|    |                   |la minimum    |care         |de lapte |cantitatea    |
|    |                   |1,033 unitati |indeplineste |2800 lei |aprobata      |
|    |                   |de densitate  |conditiile   |         |              |
|    |                   |              |STAS 2418-61,|         |              |
|    |                   |              |cu 6,5% UG   |         |              |
|    |                   |  - litri -   | - litri -   |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 0  |         1         |      2       |     3       |   4     |  5 = 3 x 4   |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 1. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 2. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 3. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| .  |                   |              |             |         |              |
| .  |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
|    | TOTAL GENERAL:    |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

        Manager (Director general),       Director economic (Contabil sef),
        ...........................       .................................
           (numele si prenumele)                 (numele si prenumele)

    ANEXA 9b)^1
    la normele metodologice

    Denumirea agentului economic .........        Directia pentru Agricultura
    Sediul ...............................        si Dezvoltare Rurala
              (orasul, comuna, satul)             .............................
    Codul fiscal .........................
    Nr. de inregistrare in                        Verificat si aprobat,
    registrul comertului .................        pentru suma de .......... lei
    Contul nr. ...........................        la data de ..................
    Banca ................................
    la data de ...........................

                          Director executiv,         Director executiv adjunct,
                          ..................         ..........................

                              CERERE
privind incasarea stimulentelor pentru laptele de capra materie prima livrat, conform prezentelor norme metodologice

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |Denumirea fermei   |    Cantitatea de lapte     |Valoarea stimulentului  |
|crt.|sau exploatatiei   |                            |de incasat de la bugetul|
|    |care a livrat      |                            |de stat                 |
|    |laptele sectiilor  |                            |                        |
|    |de procesare in    |                            |                        |
|    |perioada           |                            |                        |
|    |...................|                            |                        |
|____|___________________|____________________________|________________________|
|    |                   |totala livrata|cantitatea   |pe litrul|totala pentru |
|    |                   |la minimum    |care         |de lapte |cantitatea    |
|    |                   |1,029 unitati |indeplineste |2800 lei |aprobata      |
|    |                   |de densitate  |conditiile   |         |              |
|    |                   |              |STAS 2418-61,|         |              |
|    |                   |              |cu 3,3% UG   |         |              |
|    |                   |  - litri -   | - litri -   |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 0  |         1         |      2       |     3       |   4     |  5 = 3 x 4   |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 1. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 2. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 3. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| .  |                   |              |             |         |              |
| .  |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
|    | TOTAL GENERAL:    |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

        Manager (Director general),        Director economic (Contabil sef),
        ...........................        .................................
           (numele si prenumele)                  (numele si prenumele)

    ANEXA 9c)
    la normele metodologice

    Denumirea agentului economic .........        Directia pentru Agricultura
    Sediul ...............................        si Dezvoltare Rurala
              (orasul, comuna, satul)             .............................
    Codul fiscal .........................
    Nr. de inregistrare in                        Verificat si aprobat,
    registrul comertului .................        pentru suma de .......... lei
    Contul nr. ...........................        la data de ..................
    Banca ................................
    la data de ...........................

                          Director executiv,         Director executiv adjunct,
                          ..................         ..........................

                                   CERERE
privind incasarea stimulentelor pentru laptele de oaie materie prima livrat, conform prezentelor norme metodologice

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |Denumirea agentului|    Cantitatea de lapte     |Valoarea stimulentului  |
|crt.|economic care a    |                            |de incasat de la bugetul|
|    |preluat laptele in |                            |de stat                 |
|    |perioada           |                            |                        |
|    |...................|                            |                        |
|____|___________________|____________________________|________________________|
|    |                   |totala livrata|cantitatea   |pe litrul|totala pentru |
|    |                   |la minimum    |care         |de lapte |cantitatea    |
|    |                   |1,033 unitati |indeplineste |2800 lei |aprobata      |
|    |                   |de densitate  |conditiile   |         |              |
|    |                   |              |STAS 2418-61,|         |              |
|    |                   |              |cu 6,5% UG   |         |              |
|    |                   |  - litri -   | - litri -   |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 0  |         1         |      2       |     3       |   4     |  5 = 3 x 4   |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 1. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 2. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 3. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| .  |                   |              |             |         |              |
| .  |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
|    | TOTAL GENERAL:    |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

        Manager (Director general),       Director economic (Contabil sef),
        ...........................       .................................
           (numele si prenumele)                 (numele si prenumele)

    ANEXA 9c)^1
    la normele metodologice

    Denumirea agentului economic .........        Directia pentru Agricultura
    Sediul ...............................        si Dezvoltare Rurala
               (orasul, comuna, satul)            .............................
    Codul fiscal .........................
    Nr. de inregistrare in                        Verificat si aprobat,
    registrul comertului .................        pentru suma de .......... lei
    Contul nr. ...........................        la data de ..................
    Banca ................................
    la data de ...........................

                          Director executiv,         Director executiv adjunct,
                          ..................         ..........................

                              CERERE
privind incasarea stimulentelor pentru laptele de capra materie prima livrat, conform prezentelor norme metodologice

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |Denumirea agentului|    Cantitatea de lapte     |Valoarea stimulentului  |
|crt.|economic care a    |                            |de incasat de la bugetul|
|    |preluat laptele in |                            |de stat                 |
|    |perioada           |                            |                        |
|    |...................|                            |                        |
|____|___________________|____________________________|________________________|
|    |                   |totala livrata|cantitatea   |pe litrul|totala pentru |
|    |                   |la minimum    |care         |de lapte |cantitatea    |
|    |                   |1,029 unitati |indeplineste |2800 lei |aprobata      |
|    |                   |de densitate  |conditiile   |         |              |
|    |                   |              |STAS 2418-61,|         |              |
|    |                   |              |cu 3,3% UG   |         |              |
|    |                   |  - litri -   | - litri -   |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 0  |         1         |      2       |     3       |   4     |  5 = 3 x 4   |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 1. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 2. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| 3. |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
| .  |                   |              |             |         |              |
| .  |                   |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|
|    | TOTAL GENERAL:    |              |             |         |              |
|____|___________________|______________|_____________|_________|______________|

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

         Manager (Director general),        Director economic (Contabil sef),
         ...........................        .................................
            (numele si prenumele)                  (numele si prenumele)

    ANEXA 9d)
    la normele metodologice

    Agentul economic procesator
    ...........................................
    Sediul ....................................
    Codul fiscal...............................
    Nr. de inregistrare la registrul comertului
    ...........................................
    Licenta de fabricatie nr. .................

                               ADEVERINTA

    Prin prezenta atestam ca domnul/doamna .................................... posesor/posesoare al/a buletinului/cartii de identitate seria ................. nr. ......................, codul numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|,
domiciliat/domiciliata in localitatea ........................................,
                                             (orasul, comuna si satul)
str. ............................ nr. .............., in calitate de producator de lapte de oaie, ne-a livrat in luna ......................... 2004 cantitatea de ........... litri lapte, la minimum 1,033 unitati de densitate si 6,5 unitati de grasime, conform STAS 2418-61.
    Datele de mai sus corespund cu datele existente in evidenta noastra primara, pentru care ne asumam intreaga raspundere.

    Manager (Director general),         Director economic (Contabil sef),
    ...........................         .................................

    ANEXA 9d)^1
    la normele metodologice

    Agentul economic procesator
    ...........................................
    Sediul ....................................
    Codul fiscal...............................
    Nr. de inregistrare la registrul comertului
    ...........................................
    Licenta de fabricatie nr. .................

                               ADEVERINTA

    Prin prezenta atestam ca domnul/doamna .................................... posesor/posesoare al/a buletinului/cartii de identitate seria ................. nr. ......................, codul numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|,
domiciliat/domiciliata in localitatea ........................................,
                                             (orasul, comuna si satul)
str. ......................... nr. ............... in calitate de producator de lapte de capra, ne-a livrat in luna ........................ 2004 cantitatea de ......................... litri lapte, la minimum 1,029 unitati de densitate si 3,3 unitati de grasime, conform STAS 2418-61.
    Datele de mai sus corespund cu datele existente in evidenta noastra primara, pentru care ne asumam intreaga raspundere.

    Manager (Director general),         Director economic (Contabil sef),
    ...........................         .................................

    ANEXA 10a)
    la normele metodologice

Directia pentru Agricultura   Asociatia crescatorilor  Directia pentru
si Dezvoltare Rurala          filiala jud. __________  Agricultura si
Nr. ________ din __________                            Dezvoltare Rurala
                                                       a judetului ____________

                                      Vizat              Verificat si aprobat
                                   Presedinte       pentru suma de ......... lei
                                                    la data de .................

                                                        DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru familiile de albine

    Persoana fizica
    Subsemnatul(a), ____________________________________________, domiciliat(a)
                          (nume, initiala tatalui, prenume)
in ____________________________, judetul/sectorul ____________________________,
           (localitatea)
posesor al BI/CI seria ______ nr. __________________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei pentru
______________________________.
    (nr. familii albine)
    Mentionez ca detin un numar de ______________________ inscrise in Registrul
                                    (nr. familii albine)
agricol din localitatea ___________________________, jud. _____________________,
la pozitia nr. ______________ si am livrat _________________ miere la
                                                  (kg)
____________________________________.
 (unitatea de procesare autorizata)
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de ______________________ lei.
    Mentionez ca detin in proprietate un numar de ____________ familii de albine.
    Suma va fi virata in contul nr. _______________________________ deschis la
____________________________, din localitatea ________________________________.
   (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

    ANEXA 10b)
    la normele metodologice

Directia pentru Agricultura   Asociatia crescatorilor  Directia pentru
si Dezvoltare Rurala          filiala jud. __________  Agricultura si
Nr. ________ din __________                            Dezvoltare Rurala
                                                       a judetului ____________

                                      Vizat              Verificat si aprobat
                                   Presedinte          suma de ............ lei
                                                       la data de .............

                                                           DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru familiile de albine

    Persoana juridica
    _________________________________________________________________ cu sediul
                 (denumirea solicitantului)
in localitatea __________________________, str. _______________________________
nr. _____, judetul ____________________________________________, inregistrat la
                                 (sat, comuna, oras)
Registrul Comertului cu nr. _______________________, cod fiscal ______________, inregistrata in Registrul exploatatiilor la D.A.D.R. _______________________ la pozitia _________, reprezentat prin _______________________________________, in calitate de reprezentant legal, posesor al BI/CI, seria ____ nr. _____________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei
pentru __________________________________________.
                    (nr. familii albine)
    Mentionez ca detin un numar de ______________________ inscrise in Registrul
                                    (nr. familii albine)
agricol din localitatea ___________________________, jud. ____________________,
la pozitia __________________ si am livrat _________________ miere la
                                                   (kg)
____________________________________.
 (unitatea de procesare autorizata)
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de ______________________ lei.
    Mentionez ca detin in proprietate un numar de ____________ familii de albine.
    Suma va fi virata in contul nr. _______________________________ deschis la
____________________________, din localitatea ________________________________.
   (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

    ANEXA 11a)
    la normele metodologice

Directia pentru Agricultura  Unitatea specializata in  Directia pentru
si Dezvoltare Rurala         producerea oualor de      Agricultura si
Nr. ________ din __________  viermi de matase          Dezvoltare Rurala
                             ________________________  a judetului ____________

                                                         Verificat si aprobat
                                                    pentru suma de ......... lei
                                                    la data de .................

                                                         DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru ouale de viermi de matase

    Persoana fizica
    Subsemnatul(a), ____________________________________________, domiciliat(a)
                          (nume, initiala tatalui, prenume)
in ____________________________, judetul/sectorul ____________________________,
           (localitatea)
posesor al BI/CI seria _____ nr. __________________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei pentru
__________________________________________.
  (nr. cutii cu oua de viermi de matase)
    Mentionez ca sunt crescator de viermi de matase si am livrat _____________
                                                                      (kg)
gogosi crude de viermi de matase la __________________________.
                                     (unitatea de procesare)
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de ______________________ lei.
    Suma va fi virata in contul nr. _______________________________ deschis la
____________________________, din localitatea ________________________________.
   (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

    ANEXA 11b)
    la normele metodologice

Directia pentru Agricultura  Unitatea specializata in  Directia pentru
si Dezvoltare Rurala         producerea oualor de      Agricultura si
Nr. ________ din __________  viermi de matase          Dezvoltare Rurala
                             ________________________  a judetului ____________

                                                         Verificat si aprobat
                                                    pentru suma de ......... lei
                                                    la data de .................

                                                        DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiei pentru ouale de viermi de matase

    Persoana juridica
    _________________________________________________________________ cu sediul
                 (denumirea solicitantului)
in localitatea __________________________, str. _______________________________
nr. _____, judetul ____________________________________________, inregistrat la
                                 (sat, comuna, oras)
Registrul Comertului cu nr. _______________________, cod fiscal ______________, inregistrata in Registrul exploatatiilor la D.A.D.R. _______________________ la pozitia _________, reprezentat prin _______________________________________, in calitate de reprezentant legal, posesor al BI/CI, seria ____ nr. _____________, cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, solicit acordarea subventiei
pentru __________________________________________.
         (nr. cutii cu oua de viermi de matase)
    Mentionez ca desfasor activitate de crestere a viermilor de matase si am
livrat ___________ gogosi crude de viermi de matase la _______________________.
          (kg)                                         (unitatea de procesare)
    Valoarea totala a subventiei solicitate este de ______________________ lei.
    Suma va fi virata in contul nr. _______________________________ deschis la
____________________________, din localitatea ________________________________.
   (Banca comerciala, CEC)

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                                   Semnatura,

    ANEXA 12a)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala
    a judetului ____________________________________

                           Situatia centralizatoare*
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiilor pentru productiile de carne (tineret bovin peste 400 kg in viu, porci 90 - 110 kg in viu, tineret ovin peste 30 kg in viu, pui broiler)

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |  Denumirea   | Specia |Cantitatea  |Valoarea          |Valoarea totala  |
|crt.|beneficiarilor|        |pentru care |subventiei pe     |a subventiei     |
|    |              |        |s-a aprobat |specie, conform   |primita de la    |
|    |              |        |acordarea   |H.G. nr. 1593/2003|bugetul de stat  |
|    |              |        |subventiei  |     (lei/kg)     |(col. 4 x col. 5)|
|    |              |        |____________|                  |                 |
|    |              |        |capete | kg |                  |                 |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
|  0 |       1      |   2    |   3   |  4 |         5        |         6       |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
| 1. |              |        |       |    |                  |                 |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
| 2. |              |        |       |    |                  |                 |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
| 3. |              |        |       |    |                  |                 |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
| .  |              |        |       |    |                  |                 |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
|       TOTAL       |        |       |    |                  |                 |
|___________________|________|_______|____|__________________|_________________|

              DIRECTOR EXECUTIV,           DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT,

------------
    * Acesta este un model de cerere, care trebuie intocmit pentru fiecare specie in parte.

    ANEXA 12b)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala
    a judetului ____________________________________

                             Situatia centralizatoare*
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiilor pentru productiile de carne obtinute in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice, aprobata prin Legea nr. 38/2001, si certificate ecologic de catre un organism de inspectie si certificare acreditat de MAPAM

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |  Denumirea   | Specia |Cantitatea  |Valoarea          |Valoarea totala  |
|crt.|beneficiarilor|        |pentru care |subventiei pe     |a subventiei     |
|    |              |        |s-a aprobat |specie, conform   |primita de la    |
|    |              |        |acordarea   |H.G. nr. 1593/2003|bugetul de stat  |
|    |              |        |subventiei  |     (lei/kg)     |(col. 4 x col. 5)|
|    |              |        |____________|                  |                 |
|    |              |        |capete | kg |                  |                 |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
|  0 |       1      |    2   |   3   |  4 |         5        |         6       |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
| 1. |              |        |       |    |                  |                 |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
| 2. |              |        |       |    |                  |                 |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
| 3. |              |        |       |    |                  |                 |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
| .  |              |        |       |    |                  |                 |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
|       TOTAL       |        |       |    |                  |                 |
|___________________|________|_______|____|__________________|_________________|

              DIRECTOR EXECUTIV,           DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT,

------------
    * Acesta este un model de cerere, care trebuie intocmit pentru fiecare specie in parte.

    ANEXA 12c)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala
    a judetului ____________________________________

                             Situatia centralizatoare*
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiilor pentru productiile de oua obtinute in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice, aprobata prin Legea nr. 38/2001, si certificate ecologic de catre un organism de inspectie si certificare acreditat de MAPAM

 ______________________________________________________________________
|Nr. |   Denumire   | Cantitatea  |    Valoarea      | Valoarea totala |
|crt.| beneficiari  | pentru care |    subventiei,   | a subventiei    |
|    |              | s-a aprobat |    conform       | primita de la   |
|    |              | acordarea   |H.G. nr. 1593/2003| bugetul de stat |
|    |              | subventiei  |    (lei/buc.)    |(col. 2 x col. 3)|
|    |              |_____________|                  |                 |
|    |              |numar bucati |                  |                 |
|____|______________|_____________|__________________|_________________|
|  0 |       1      |      2      |        3         |         4       |
|____|______________|_____________|__________________|_________________|
| 1. |              |             |                  |                 |
|____|______________|_____________|__________________|_________________|
| 2. |              |             |                  |                 |
|____|______________|_____________|__________________|_________________|
| 3. |              |             |                  |                 |
|____|______________|_____________|__________________|_________________|
| .  |              |             |                  |                 |
|____|______________|_____________|__________________|_________________|
|       TOTAL       |             |                  |                 |
|___________________|_____________|__________________|_________________|

              DIRECTOR EXECUTIV,           DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT,

------------
    * Acesta este un model de cerere, care trebuie intocmit pentru fiecare specie in parte.

    ANEXA 12d)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala
    a judetului ____________________________________


                             Situatia centralizatoare
a cererilor pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiilor pentru juninci la prima fatare, vitei obtinuti si mentinuti in exploatatie, scrofite, oi mioare, berbeci, familii de albine si viermi de matase

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |   Denumirea  |         Specia       |Cantitatea |Subventii de|Valoarea  |
|crt.|beneficiarilor|                      |pentru care|primit de la|totala a  |
|    |              |                      |s-a aprobat|bugetul de  |subventiei|
|    |              |                      |acordarea  |stat        |de primit |
|    |              |                      |subventiei,|(lei/cap/   |de la     |
|    |              |                      |(capete,   |familie/nr. |bugetul de|
|    |              |                      |familii,   |cutii)      |stat      |
|    |              |                      |nr. cutii) |            |(lei)     |
|    |              |                      |           |            |(col. 3 x |
|    |              |                      |           |            | col. 4)  |
|____|______________|______________________|___________|____________|__________|
| 0  |       1      |           2          |     3     |      4     |     5    |
|____|______________|______________________|___________|____________|__________|
|    |              | A. Juninci la prima  |           |            |          |
|    |              |fatare                |           |            |          |
|    |              |1. obtinute din       |           |            |          |
|    |              |insamantari           |           |            |          |
|    |              |artificiale si        |           |            |          |
|    |              |provenite din:        |           |            |          |
|    |              |a) vaci - mame de     |           |  3 milioane|          |
|    |              |tauri                 |           |    lei/cap;|          |
|    |              |b) rase pure in       |           |  2 milioane|          |
|    |              |controlul oficial al  |           |    lei/cap;|          |
|    |              |productiei            |           |            |          |
|    |              |c) efective necuprinse|           |    1 milion|          |
|    |              |in controlul oficial  |           |    lei/cap;|          |
|    |              |al productiei         |           |            |          |
|    |              |d) fiice ale taurilor |           |  5 milioane|          |
|    |              |in testare            |           |    lei/cap;|          |
|    |              |2. obtinute din monta |           |            |          |
|    |              |naturala (cu tauri    |           |            |          |
|    |              |autorizati) si        |           |            |          |
|    |              |provenite din:        |           |            |          |
|    |              |a) efective din zona  |           |1,3 milioane|          |
|    |              |de munte              |           |    lei/cap;|          |
|    |              | B. Vitei obtinuti din|           |            |          |
|    |              |vaci si juninci,      |           |            |          |
|    |              |precum si malacii     |           |            |          |
|    |              |obtinuti din bivolite:|           |            |          |
|    |              |1. insamantate        |           |            |          |
|    |              |artificial, mentinuti |           |            |          |
|    |              |in exploatare 6 luni, |           |            |          |
|    |              |proveniti din:        |           |            |          |
|    |              |a) vaci - mame de     |           |2,5 milioane|          |
|    |              |tauri                 |           |    lei/cap;|          |
|    |              |b) rase pure in       |           |     750.000|          |
|    |              |controlul oficial al  |           |    lei/cap;|          |
|    |              |productiei            |           |            |          |
|    |              |c) efective necuprinse|           |     500.000|          |
|    |              |in controlul oficial  |           |    lei/cap;|          |
|    |              |al productiei         |           |            |          |
|    |              |2. montate natural (cu|           |            |          |
|    |              |tauri autorizati),    |           |            |          |
|    |              |mentinuti in          |           |            |          |
|    |              |exploatatie 6 luni,   |           |            |          |
|    |              |proveniti din:        |           |            |          |
|    |              |a) zona de munte, din |           |     500.000|          |
|    |              |efective necuprinse in|           |    lei/cap;|          |
|    |              |controlul oficial al  |           |            |          |
|    |              |productiei            |           |            |          |
|    |              |b) restul zonelor, din|           |     400.000|          |
|    |              |efective necuprinse in|           |    lei/cap;|          |
|    |              |controlul oficial al  |           |            |          |
|    |              |productiei            |           |            |          |
|    |              | C. Scrofite de       |           |            |          |
|    |              |reproductie la prima  |           |            |          |
|    |              |fatare:               |           |            |          |
|    |              |1. scrofite rasa pura |           |            |          |
|    |              |din ferme de elita sau|           |            |          |
|    |              |multiplicare:         |           |            |          |
|    |              |a) montate natural    |           |  4 milioane|          |
|    |              |                      |           |    lei/cap;|          |
|    |              |b) insamantate        |           |  5 milioane|          |
|    |              |artificial            |           |    lei/cap;|          |
|    |              |2. scrofite din ferme |           |            |          |
|    |              |de hibridare:         |           |            |          |
|    |              |a) montate natural    |           |2,5 milioane|          |
|    |              |                      |           |    lei/cap;|          |
|    |              |b) insamantate        |           |  3 milioane|          |
|    |              |artificial            |           |    lei/cap;|          |
|    |              |3. scrofite din ferme |           |  2 milioane|          |
|    |              |comerciale, care      |           |    lei/cap;|          |
|    |              |provin din ferme de   |           |            |          |
|    |              |elita, multiplicare   |           |            |          |
|    |              |sau hibridare:        |           |            |          |
|    |              | D. Oi mioare si      |           |            |          |
|    |              |berbeci:              |           |            |          |
|    |              |1. oi mioare:         |           |            |          |
|    |              |a) insamantate        |           |     150.000|          |
|    |              |artificial            |           |    lei/cap;|          |
|    |              |b) montate natural    |           |      50.000|          |
|    |              |                      |           |    lei/cap;|          |
|    |              |2. berbeci adulti:    |           |            |          |
|    |              |a) folositi la        |           |     300.000|          |
|    |              |insamantari           |           |    lei/cap;|          |
|    |              |artificiale           |           |            |          |
|    |              |b) folositi la monta  |           |     150.000|          |
|    |              |naturala              |           |    lei/cap;|          |
|    |              |3. berbeci miori:     |           |            |          |
|    |              |a) folositi la        |           |     500.000|          |
|    |              |insamantari           |           |    lei/cap;|          |
|    |              |artificiale           |           |            |          |
|    |              |b) folositi la monta  |           |     300.000|          |
|    |              |naturala              |           |    lei/cap;|          |
|    |              | E. Albine            |           |            |          |
|    |              |a) familii de elita   |           |     100.000|          |
|    |              |si productie          |           | lei/familie|          |
|    |              | F. Viermi de matase: |           |            |          |
|    |              |a) cutii de 10 grame  |           |     400.000|          |
|    |              |cu oua de viermi de   |           |  lei/cutie.|          |
|    |              |matase                |           |            |          |
|____|______________|______________________|___________|____________|__________|
| 1. |              |                      |           |            |          |
| 2. |              |                      |           |            |          |
|____|______________|______________________|___________|____________|__________|
|     TOTAL         |                      |           |            |          |
|___________________|______________________|___________|____________|__________|

              DIRECTOR EXECUTIV,            DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT,

    ANEXA 12e)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala
    a judetului ____________________________________

                             Situatia centralizatoare*
privind incasarea stimulentelor pentru laptele de oaie materie prima livrat, conform prezentelor norme metodologice

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |  Denumirea   |  Cantitatea de lapte  |    Valoarea      |Valoarea totala|
|crt.|beneficiarilor|_______________________|    subventiei,   |a subventiei   |
|    |              |totala    |cantitatea  |    conform       |primita de la  |
|    |              |livrata la|care        |H.G. nr. 1593/2003|bugetul de stat|
|    |              |minimum   |indeplineste|    (lei/l)       |  (col. 3 x    |
|    |              |1,033     |conditiile  |                  |   col. 4)     |
|    |              |unitati de|STAS        |                  |               |
|    |              |densitate |2418-61, cu |                  |               |
|    |              |          |6,5% UG     |                  |               |
|    |              |- litri - | - litri -  |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
|  0 |       1      |     2    |     3      |         4        |       5       |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
| 1. |              |          |            |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
| 2. |              |          |            |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
| 3. |              |          |            |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
| .  |              |          |            |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
|       TOTAL       |          |            |                  |               |
|___________________|__________|____________|__________________|_______________|

              DIRECTOR EXECUTIV,           DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT,

------------
    * Acesta este un model de cerere, care trebuie intocmit pentru fiecare specie in parte.

    ANEXA 12f)
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala
    a judetului ____________________________________

                             Situatia centralizatoare*
privind incasarea stimulentelor pentru laptele de capra materie prima livrat, conform prezentelor norme metodologice

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |  Denumirea   |  Cantitatea de lapte  |    Valoarea      |Valoarea totala|
|crt.|beneficiarilor|_______________________|    subventiei,   |a subventiei   |
|    |              |totala    |cantitatea  |    conform       |primita de la  |
|    |              |livrata la|care        |H.G. nr. 1593/2003|bugetul de stat|
|    |              |minimum   |indeplineste|    (lei/l)       |  (col. 3 x    |
|    |              |1,029     |conditiile  |                  |   col. 4)     |
|    |              |unitati de|STAS        |                  |               |
|    |              |densitate |2418-61, cu |                  |               |
|    |              |          |3,3% UG     |                  |               |
|    |              |- litri - | - litri -  |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
|  0 |       1      |     2    |     3      |         4        |       5       |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
| 1. |              |          |            |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
| 2. |              |          |            |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
| 3. |              |          |            |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
| .  |              |          |            |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
|       TOTAL       |          |            |                  |               |
|___________________|__________|____________|__________________|_______________|

              DIRECTOR EXECUTIV,           DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT,

------------
    * Acesta este un model de cerere, care trebuie intocmit pentru fiecare specie in parte.

    ANEXA 13a)
    la normele metodologice

    Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului

                             Situatia centralizatoare*
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiilor pentru productiile de carne (tineret bovin peste 400 kg in viu, porci 90 - 110 kg viu, tineret ovin peste 30 kg in viu, pui broiler)

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |    Judetul   |  Specia  |Cantitatea  |  Valoarea        |Valoarea totala|
|crt.|              |          |pentru care |  subventiei pe   |a subventiei   |
|    |              |          |s-a aprobat |  specie, conform |primita de la  |
|    |              |          |acordarea   |H.G. nr. 1593/2003|bugetul de stat|
|    |              |          |subventiei  |     (lei/kg)     |  (col. 4 x    |
|    |              |          |____________|                  |   col. 5)     |
|    |              |          |capete | kg |                  |               |
|____|______________|__________|_______|____|__________________|_______________|
|  0 |       1      |     2    |   3   |  4 |         5        |       6       |
|____|______________|__________|_______|____|__________________|_______________|
| 1. |              |          |       |    |                  |               |
|____|______________|__________|_______|____|__________________|_______________|
| 2. |              |          |       |    |                  |               |
|____|______________|__________|_______|____|__________________|_______________|
| 3. |              |          |       |    |                  |               |
|____|______________|__________|_______|____|__________________|_______________|
| .  |              |          |       |    |                  |               |
|____|______________|__________|_______|____|__________________|_______________|
|       TOTAL       |          |       |    |                  |               |
|___________________|__________|_______|____|__________________|_______________|

                       Ordonator principal de credite,

------------
    * Acesta este un model de cerere, care trebuie intocmit pentru fiecare specie in parte.

    ANEXA 13b)
    la normele metodologice

    Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului

                             Situatia centralizatoare*
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiilor pentru productiile de carne obtinute in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice, aprobata prin Legea nr. 38/2001, si certificate ecologic de catre un organism de inspectie si certificare acreditat de MAPAM

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |    Judetul   | Specia |Cantitatea  |  Valoarea        |Valoarea totala  |
|crt.|              |        |pentru care |  subventiei pe   |a subventiei     |
|    |              |        |s-a aprobat |  specie, conform |primita de la    |
|    |              |        |acordarea   |H.G. nr. 1593/2003|bugetul de stat  |
|    |              |        |subventiei  |     (lei/kg)     |(col. 4 x col. 5)|
|    |              |        |____________|                  |                 |
|    |              |        |capete | kg |                  |                 |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
|  0 |       1      |    2   |   3   |  4 |         5        |         6       |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
| 1. |              |        |       |    |                  |                 |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
| 2. |              |        |       |    |                  |                 |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
| 3. |              |        |       |    |                  |                 |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
| .  |              |        |       |    |                  |                 |
|____|______________|________|_______|____|__________________|_________________|
|       TOTAL       |        |       |    |                  |                 |
|___________________|________|_______|____|__________________|_________________|

                       Ordonator principal de credite,

------------
    * Acesta este un model de cerere, care trebuie intocmit pentru fiecare specie in parte.

    ANEXA 13c)
    la normele metodologice

    Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului

                             Situatia centralizatoare*
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiilor pentru productiile de oua obtinute in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice, aprobata prin Legea nr. 38/2001, si certificate ecologic de catre un organism de inspectie si certificare acreditat de MAPAM

 ______________________________________________________________________
|Nr. |    Judetul   | Cantitatea  |    Valoarea      | Valoarea totala |
|crt.|              | pentru care |    subventiei,   | a subventiei    |
|    |              | s-a aprobat |    conform       | primita de la   |
|    |              | acordarea   |H.G. nr. 1593/2003| bugetul de stat |
|    |              | subventiei  |    (lei/buc.)    |(col. 2 x col. 3)|
|    |              |_____________|                  |                 |
|    |              |numar bucati |                  |                 |
|____|______________|_____________|__________________|_________________|
|  0 |       1      |      2      |        3         |         4       |
|____|______________|_____________|__________________|_________________|
| 1. |              |             |                  |                 |
|____|______________|_____________|__________________|_________________|
| 2. |              |             |                  |                 |
|____|______________|_____________|__________________|_________________|
| 3. |              |             |                  |                 |
|____|______________|_____________|__________________|_________________|
| .  |              |             |                  |                 |
|____|______________|_____________|__________________|_________________|
|       TOTAL       |             |                  |                 |
|___________________|_____________|__________________|_________________|

                       Ordonator principal de credite,

------------
    * Acesta este un model de cerere, care trebuie intocmit pentru fiecare specie in parte.

    ANEXA 13d)
    la normele metodologice

    Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului

                             Situatia centralizatoare
a cererilor pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiilor pentru juninci la prima fatare, vitei obtinuti si mentinuti in exploatatie, scrofite, oi mioare, berbeci, familii de albine si viermi de matase

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |    Judetul   |         Specia       |Cantitatea |Subventii de|Valoarea  |
|crt.|              |                      |pentru care|primit de la|totala a  |
|    |              |                      |s-a aprobat|bugetul de  |subventiei|
|    |              |                      |acordarea  |stat        |de primit |
|    |              |                      |subventiei,|(lei/cap/   |de la     |
|    |              |                      |(capete,   | familie)   |bugetul de|
|    |              |                      |familii)   |            |stat      |
|    |              |                      |           |            |  (lei)   |
|    |              |                      |           |            |(col. 3 x |
|    |              |                      |           |            | col. 4)  |
|____|______________|______________________|___________|____________|__________|
| 0  |       1      |           2          |     3     |      4     |     5    |
|____|______________|______________________|___________|____________|__________|
|    |              | A. Juninci la prima  |           |            |          |
|    |              |fatare                |           |            |          |
|    |              |1. obtinute din       |           |            |          |
|    |              |insamantari           |           |            |          |
|    |              |artificiale si        |           |            |          |
|    |              |provenite din:        |           |            |          |
|    |              |a) vaci - mame de     |           |  3 milioane|          |
|    |              |tauri                 |           |    lei/cap;|          |
|    |              |b) rase pure in       |           |  2 milioane|          |
|    |              |controlul oficial al  |           |    lei/cap;|          |
|    |              |productiei            |           |            |          |
|    |              |c) efective necuprinse|           |    1 milion|          |
|    |              |in controlul oficial  |           |    lei/cap;|          |
|    |              |al productiei         |           |            |          |
|    |              |d) fiice ale taurilor |           |  5 milioane|          |
|    |              |in testare            |           |    lei/cap;|          |
|    |              |2. obtinute din monta |           |            |          |
|    |              |naturala (cu tauri    |           |            |          |
|    |              |autorizati) si        |           |            |          |
|    |              |provenite din:        |           |            |          |
|    |              |a) efective din zona  |           |1,3 milioane|          |
|    |              |de munte              |           |    lei/cap;|          |
|    |              | B. Vitei obtinuti din|           |            |          |
|    |              |vaci si juninci,      |           |            |          |
|    |              |precum si malacii     |           |            |          |
|    |              |obtinuti din bivolite:|           |            |          |
|    |              |1. insamantate        |           |            |          |
|    |              |artificial, mentinuti |           |            |          |
|    |              |in exploatare 6 luni, |           |            |          |
|    |              |proveniti din:        |           |            |          |
|    |              |a) vaci - mame de     |           |2,5 milioane|          |
|    |              |tauri                 |           |    lei/cap;|          |
|    |              |b) rase pure in       |           |     750.000|          |
|    |              |controlul oficial al  |           |    lei/cap;|          |
|    |              |productiei            |           |            |          |
|    |              |c) efective necuprinse|           |     500.000|          |
|    |              |in controlul oficial  |           |    lei/cap;|          |
|    |              |al productiei         |           |            |          |
|    |              |2. montate natural (cu|           |            |          |
|    |              |tauri autorizati),    |           |            |          |
|    |              |mentinuti in          |           |            |          |
|    |              |exploatatie 6 luni,   |           |            |          |
|    |              |proveniti din:        |           |            |          |
|    |              |a) zona de munte, din |           |     500.000|          |
|    |              |efective necuprinse in|           |    lei/cap;|          |
|    |              |controlul oficial al  |           |            |          |
|    |              |productiei            |           |            |          |
|    |              |b) restul zonelor, din|           |     400.000|          |
|    |              |efective necuprinse in|           |    lei/cap;|          |
|    |              |controlul oficial al  |           |            |          |
|    |              |productiei            |           |            |          |
|    |              | C. Scrofite de       |           |            |          |
|    |              |reproductie la prima  |           |            |          |
|    |              |fatare:               |           |            |          |
|    |              |1. scrofite rasa pura |           |            |          |
|    |              |din ferme de elita sau|           |            |          |
|    |              |multiplicare:         |           |            |          |
|    |              |a) montate natural    |           |  4 milioane|          |
|    |              |                      |           |    lei/cap;|          |
|    |              |b) insamantate        |           |  5 milioane|          |
|    |              |artificial            |           |    lei/cap;|          |
|    |              |2. scrofite din ferme |           |            |          |
|    |              |de hibridare:         |           |            |          |
|    |              |a) montate natural    |           |2,5 milioane|          |
|    |              |                      |           |    lei/cap;|          |
|    |              |b) insamantate        |           |  3 milioane|          |
|    |              |artificial            |           |    lei/cap;|          |
|    |              |3. scrofite din ferme |           |  2 milioane|          |
|    |              |comerciale, care      |           |    lei/cap;|          |
|    |              |provin din ferme de   |           |            |          |
|    |              |elita, multiplicare   |           |            |          |
|    |              |sau hibridare:        |           |            |          |
|    |              | D. Oi mioare si      |           |            |          |
|    |              |berbeci:              |           |            |          |
|    |              |1. oi mioare:         |           |            |          |
|    |              |a) insamantate        |           |     150.000|          |
|    |              |artificial            |           |    lei/cap;|          |
|    |              |a) montate natural    |           |      50.000|          |
|    |              |                      |           |    lei/cap;|          |
|    |              |2. berbeci adulti:    |           |            |          |
|    |              |a) folositi la        |           |     300.000|          |
|    |              |insamantari           |           |    lei/cap;|          |
|    |              |artificiale           |           |            |          |
|    |              |b) folositi la monta  |           |     150.000|          |
|    |              |naturala              |           |    lei/cap;|          |
|    |              |3. berbeci miori:     |           |            |          |
|    |              |a) folositi la        |           |     500.000|          |
|    |              |insamantari           |           |    lei/cap;|          |
|    |              |artificiale           |           |            |          |
|    |              |b) folositi la monta  |           |     300.000|          |
|    |              |naturala              |           |    lei/cap;|          |
|    |              | E. Albine            |           |            |          |
|    |              |a) familii de elita   |           |     100.000|          |
|    |              |si productie          |           | lei/familie|          |
|    |              | F. Viermi de matase: |           |            |          |
|    |              |a) cutii de 10 grame  |           |     400.000|          |
|    |              |cu oua de viermi de   |           |  lei/cutie.|          |
|    |              |matase                |           |            |          |
|____|______________|______________________|___________|____________|__________|
| 1. |              |                      |           |            |          |
| 2. |              |                      |           |            |          |
|____|______________|______________________|___________|____________|__________|
|     TOTAL         |                      |           |            |          |
|___________________|______________________|___________|____________|__________|

                        Ordonator principal de credite,

    ANEXA 13e)
    la normele metodologice

    Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului

                             Situatia centralizatoare*
privind incasarea stimulentelor pentru laptele de oaie materie prima livrat, conform prezentelor norme metodologice

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |    Judetul   |  Cantitatea de lapte  |    Valoarea      |Valoarea totala|
|crt.|              |_______________________|    subventiei,   |a subventiei   |
|    |              |totala    |cantitatea  |    conform       |primita de la  |
|    |              |livrata la|care        |H.G. nr. 1593/2003|bugetul de stat|
|    |              |minimum   |indeplineste|      (lei/l)     |  (col. 3 x    |
|    |              |1,033     |conditiile  |                  |   col. 4)     |
|    |              |unitati de|STAS        |                  |               |
|    |              |densitate |2418-61, cu |                  |               |
|    |              |          |6,5% UG     |                  |               |
|    |              |- litri - | - litri -  |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
|  0 |       1      |     2    |     3      |         4        |       5       |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
| 1. |              |          |            |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
| 2. |              |          |            |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
| 3. |              |          |            |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
| .  |              |          |            |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
|       TOTAL       |          |            |                  |               |
|___________________|__________|____________|__________________|_______________|

                       Ordonator principal de credite,

------------
    * Acesta este un model de cerere, care trebuie intocmit pentru fiecare specie in parte.

    ANEXA 13f)
    la normele metodologice

    Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului

                             Situatia centralizatoare*
privind incasarea stimulentelor pentru laptele de capra materie prima livrat, conform prezentelor norme metodologice

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |    Judetul   |  Cantitatea de lapte  |    Valoarea      |Valoarea totala|
|crt.|              |_______________________|    subventiei,   |a subventiei   |
|    |              |totala    |cantitatea  |    conform       |primita de la  |
|    |              |livrata la|care        |H.G. nr. 1593/2003|bugetul de stat|
|    |              |minimum   |indeplineste|      (lei/l)     |   (col. 3 x   |
|    |              |1,029     |conditiile  |                  |    col. 4)    |
|    |              |unitati de|STAS        |                  |               |
|    |              |densitate |2418-61, cu |                  |               |
|    |              |          |3,3% UG     |                  |               |
|    |              |- litri - | - litri -  |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
|  0 |       1      |     2    |     3      |        4         |       5       |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
| 1. |              |          |            |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
| 2. |              |          |            |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
| 3. |              |          |            |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
|  . |              |          |            |                  |               |
|____|______________|__________|____________|__________________|_______________|
|       TOTAL       |          |            |                  |               |
|___________________|__________|____________|__________________|_______________|

                       Ordonator principal de credite,

------------
    * Acesta este un model de cerere, care trebuie intocmit pentru fiecare specie in parte.

    ANEXA 14
    la normele metodologice

    Directia pentru Agricultura si          Directia pentru Agricultura
    Dezvoltare Rurala                       si Dezvoltare Rurala
    Nr. ___________ din __________          a judetului ________________

                                               Verificat si aprobat
                                            pentru suma de ......... lei
                                            la data de .................

                                                    DIRECTOR EXECUTIV,

                                 CERERE*
pentru incasarea de la bugetul de stat a subventiilor conform prevederilor Hotararii Guvernului nr. 1593/2003

    ______________________________________________________________ cu sediul in
         (Denumirea asociatiei locale, judetene sau filiale)
____________________________________________, inregistrata prin sentinta civila
       (judet, localitate, str., nr.)
nr. _________________ la Judecatoria __________________ reprezentata legal prin __________________ posesor al BI/CI seria ____________ nr. _______________ cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| solicit acordarea subventiilor prevazute in Hotararea Guvernului nr. 1593/2003, in contul nr.
__________________ la ________________________________ din ____________________
                          (denumirea bancii, CEC)              (localitatea)
pentru urmatorii beneficiari care indeplinesc conditiile din prezentele norme metodologice:

 _____________________________________________________________________________
|N |Nr.   |Numele si     |BI/CI  |Cantitatea |Felul     |Valoarea  |Valoarea  |
|r.|cerere|prenumele     |(serie,|pentru care|subventiei|subventiei|totala a  |
|  |      |solicitantului|nr.)   |se solicita|(conform  |(lei/kg,  |subventiei|
|c |      |              |       |subventie  |art. 2, 3,|cap.,     |  (4 x 6) |
|r |      |              |       |(kg, cap., |4, 6, 8, 9|familie)  |          |
|t.|      |              |       |I, fam.,   |si 10 din |          |          |
|  |      |              |       |nr. cutii, |H.G. nr.  |          |          |
|  |      |              |       |buc.)      |1593/2003 |          |          |
|__|______|______________|_______|___________|__________|__________|__________|
|0 |   1  |       2      |   3   |     4     |     5    |     6    |     7    |
|__|______|______________|_______|___________|__________|__________|__________|
|1.|      |              |       |           |          |          |          |
|__|______|______________|_______|___________|__________|__________|__________|
|2.|      |              |       |           |          |          |          |
|__|______|______________|_______|___________|__________|__________|__________|
|3.|      |              |       |           |          |          |          |
|__|______|______________|_______|___________|__________|__________|__________|
|. |      |              |       |           |          |          |          |
|__|______|______________|_______|___________|__________|__________|__________|
|TOTAL    |              |       |           |          |          |          |
|_________|______________|_______|___________|__________|__________|__________|

    Declar pe propria raspundere ca datele inscrise in cerere sunt reale.

    Anexez urmatoarele documente:

    Data:                                              Semnatura si stampila,

           
    * Acesta este un model de cerere, care trebuie intocmit pentru fiecare specie in parte.



SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 87/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 87 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 87/2004
Ordin 904 2004
privind modificarea Ordinului ministrului agriculturii, padurilor, apelor si mediului nr. 87/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 1.593/2003 privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subventii in anul 2004 producatorilor agricoli din sectorul animalier, pentru cresterea productiei animaliere si a efectivelor de animale, cu modificarile si completarile ulterioare
Ordin 764 2004
privind modificarea Ordinului ministrului agriculturii, padurilor, apelor si mediului nr. 87/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 1.593/2003 privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subventii in anul 2004 producatorilor agricoli din sectorul animalier, pentru cresterea productiei animaliere si a efectivelor de animale, cu modificarile si completarile ulterioare
Ordin 672 2004
privind modificarea si completarea Ordinului ministrului agriculturii, padurilor, apelor si mediului nr. 87/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 1.593/2003 privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subventii in anul 2004 producatorilor agricoli din sectorul animalier, pentru cresterea productiei animaliere si a efectivelor de animale, cu modificarile si completarile ulterioare
Ordin 638 2004
privind actele normative emise de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, care contin referiri la standarde
Ordin 497 2004
privind modificarea si completarea Ordinului ministrului agriculturii, padurilor, apelor si mediului nr. 87/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 1.593/2003 privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subventii in anul 2004 producatorilor agricoli din sectorul animalier, pentru cresterea productiei animaliere si a efectivelor de animale, cu modificarile si completarile ulterioare
Ordin 358 2004
privind modificarea si completarea Ordinului ministrului agriculturii, padurilor, apelor si mediului nr. 87/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 1.593/2003 privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subventii in anul 2004 producatorilor agricoli din sectorul animalier, pentru cresterea productiei animaliere si a efectivelor de animale, cu modificarile si completarile ulterioare
Ordin 242 2004
privind modificarea si completarea Ordinului ministrului agriculturii, padurilor, apelor si mediului nr. 87/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 1.593/2003 privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subventii in anul 2004 producatorilor agricoli din sectorul animalier, pentru cresterea productiei animaliere si a efectivelor de animale
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu